Ja takk, begge deler

Det var den varmeste dagen den sommeren, og jeg tror kanskje varmen gikk litt til hodet på meg. Jeg er egentlig en stille og sjenert jente som ikke gjør slike ting. Det var tre uker siden han hadde flyttet inn ved siden av meg og selv om vi ikke hadde pratet sammen, hadde vi sendt hverandre stjålne blikk i oppgangen og i vaskerommet flere ganger uten. Han var høy, mørk, og hadde en flott veltrent kropp jeg godt kunne tenke meg å ta i nærmere øyesyn.
Tilfeldigvis delte vi to vaskedag i blokka, og jeg fikk det for meg at jeg kanskje kunne bruke det som et påskudd for å finne ut hva som var under klærne hans. Først tok jeg meg en dusj og stelte kjønnshåret mitt så det skulle se perfekt ut. Jeg tok på meg det korteste miniskjørtet jeg hadde, og den minste bikinioverdelen. Den trekanta, lille, nesten gjennomsiktige hvite. Så fylte jeg opp vaskekorga og gikk for å banke på hos ham.
Han smilte bredt da han så meg utenfor døra.
”Hei,” sa jeg. ”Vi har visst ikke hilst ordentlig vi. Jeg heter Nina.” Jeg holdt fram hånda som han grep fast i med en gang. ”Jonas,” sa han kort. ”Jeg har lagt merke til deg vet du.” Jeg rødmet og så ned.
”Hva kan jeg hjelpe deg med nabo?” spurte han og jeg så at han hadde en enda flottere kropp enn jeg først hadde trodd. Han hadde på seg en shorts og en stram singlet. Svetten piplet nedover pannen hans.
”Jeg lurte bare på om jeg kunne få låne litt vaskemiddel av deg,” pep jeg. Jeg kjente at det kriblet i musa.
”Jo, jøss,” smilte han. ”Du vil vel ikke ha noe kaldt å drikke også vel? Varmt i dag veit du!” Jeg takket ja og gikk inn for å sette meg i skyggen. Etter ett minutt sto han i kjøkkendøra med en pose vaskemiddel i den ene hånda og en iskald pils i den andre. ”Hva liker du best?” flirte han. ”Omo eller Ringnes?”
”Vel,” sa jeg. ”min livsfilosofi er ja takk, begge deler.” Jeg tok imot pilsen og strøk den over min svette panne. ”Hva med deg?”
Han tenkte seg om og tok en slurk. Jeg ble til og med kåt av å se ham sette flaska til munnen. ”Den som venter på noe godt,” begynte han.
”… venter ikke forgjeves!” fortsatte jeg og smilte. Jeg strøk ølflaska over magen min og så forførende på ham. ”Hva venter du på da, Jonas?” Han sto helt stille og betraktet meg mens jeg lot flaska kjæle og kjøle med kroppen min. Jeg strøk den nedover lårene mine og kjente at det rykket til i musa. Teltstanga i shortsen hans ble reist sakte men sikkert og han begynte å puste tyngre. Den iskalde flaska var nå på vei opp under miniskjørtet, og da tuten fikk direkte kontakt med musa stønnet jeg hardt. Flaska gikk inn og ut av musa mens jeg lukket øynene av opphisselse. Da jeg åpnet dem så jeg at han hadde hånda nede i shortsen og koste med kuken sin. Jeg trakk opp skjørtet så han kunne få se hele vidunderet mitt. Han gispet og begynte å runke fortere. ”Ikke så fort, vennen,” stønnet jeg fram. ”La meg få gjøre det for deg heller. Kan ikke la noe gå til spille vet du.” Jeg trakk flaska langsomt ut av musa og tok meg en stor slurk. Blandingen av bitter øl og søte safter gjorde meg enda kåtere og jeg gikk langsomt bort til ham.
”Jeg skal gi deg en tur du sjelden vil glemme,” hvisket jeg i øret hans mens jeg gnidde den våte musa mi mot staken hans. ”Men først må jeg nesten få se hva vi har å jobbe med.” Jeg satte meg på kne foran ham og trakk forsiktig shortsen ned. Synet som møtte meg fikk meg til å hikste. Kuken hans var så stor at jeg ble usikker på om det kom til å gå. Jeg tittet opp på ham mens jeg strøk den glattbarberte pungen. ”Jeg ser jeg ikke har venta forgjeves,” sa jeg og trakk ned forhuden som avslørte et glinsende, dunkende hode som nikket mot meg. Tunga mi begynte å jobbe fra toppen, nedover mot rota. Jeg sleika i meg glansen mens hånda mi jobbet med ballene. Han smakte fantastisk, men det var desserten jeg gledet meg mest til. Hånda mi grep tak i rota og styrte kuken mot den vid åpne munnen min. Han stønnet tungt og ble skjelven i bena. Jeg kjente kuken helt bak i ganen men plutselig måtte jeg trekke den ut. ”Den er for stor for meg!” sa jeg andpusten og brekte meg. ”Men jeg må smake på den varme sæden din!” Han nikket og begynte å runke i et voldsomt tempo mens jeg satt forventningsfull foran ham og gapte. Det tok ikke lang tid før han sprutet meg i ansiktet. Fantastisk. Jeg gulpet i meg så mye som jeg klarte mens resten rant ned over munnvikene mine. ”Mer!” skrek jeg. ”Mer! Mer!” Jeg sleiket over kuken hans for å få i meg alt som var. Han smakte herlig.
”Nå er det min tur til å smake på deg,” sa han tungpustet. Jeg var ikke vanskelig å be og la meg ned med sprikende bein. Han stirret fornøyd inn i den glinsende musa mi og de knallrøde kjønnsleppene som vinket ham bort. ”Kom og spis,” stønnet jeg. Han trakk av seg singleten og la seg lydig ned mellom beina mine. Egentlig var jeg så kåt at jeg ville ha ham inni meg med en gang, men han tok seg god tid og sleiket og kysset rundt alle de områdene jeg trengte å få stimulert. Det begynte å gå rundt for meg, men plutselig smalt det og tunga hans lekte med klitten min. ”Åhhh Gud!” ropte jeg. ”JA! JA! JA!” mens han både slikket og fingret på en gang.
”Still deg på alle fire,” kommanderte han plutselig. Jeg ble litt forvirret, men gjorde som han sa. Jeg ville ha mer tunge. Det kunne vel ikke være over enda? Han la seg på ryggen under meg og heiste seg opp mens han stakk tunga si inn i musa. Dette var enda bedre! Jeg hadde aldri fått understellsbehandling på denne måten før. Mens tunga jobbet med klitten og musa førte han en våt finger opp i anus. Jeg skrek av fryd. ”Ja takk, begge deler, var det ikke?” sa han og så glisende opp mot meg. Nå hadde han to fingre i musa og en i anus og jeg var i himmelen. Hele kroppen min ristet og i det jeg kom skrek jeg så høyt at naboene må ha trodd det foregikk noe helt annet der inne. Jeg falt sammen oppå han og var kanskje borte i et minutt før jeg kjente noe stivt og velkjent som hilste på den ømme musa mi. Det var tid for den store finalen.
Han løftet meg opp og plasserte meg på kjøkkendisken. Jeg spredte beina for ham så han kunne se hvor han skulle inn men det var tydeligvis ikke et problem å finne fram uansett. Idet han trengte inn i meg var det som om jeg så stjerner. Jeg har aldri, verken før eller siden, hatt noe så stort i musa mi, og det var vondt samtidig som det var godt. Fantastisk var det vel egentlig. Han beveget seg fort inn og ut mens jeg spente beina fast rundt ham. Svetten rant i strie strømmer, og vi stønnet og peste i takt. Med ett tok han tak rundt meg og løftet meg opp, snurret meg rundt i lufta, og presset meg inntil et skap. Det dunket og smalt mens han kjørte kukken rundt i musa. Jeg skrek og hylte som et villdyr og kjente at det ikke var lenge før jeg kom til å få en enorm orgasme. ”Ja!” ropte jeg. ”Knull meg! Knull meg sanseløs!” Nok en gang stoppet han rett før bristepunktet. Han satte meg ned på gulvet og ba meg stille meg inntil kjøkkenbenken med rompa ut. Kukken hans var så god innsmurt at det ikke var noe problem å føre den inn i anus. Jeg hadde aldri trodd at det kunne være så godt å få noe inn der. Jeg stivnet mens han forsiktig førte den inn, sakte men sikkert. Det må ha svartnet litt for meg, for etter at han hadde åpnet anusen min og begynt å knulle meg der også ble jeg helt borte. Da vi til slutt kom samtidig ble jeg dratt tilbake til virkeligheten i en voldsom kraft. Det var den sterkeste orgasmen jeg noen gang hadde vært borti, og det føltes nesten som et jordskjelv. Vi falt omkull på gulvet begge to, fullstendig utkjørte. Han kikket bort på meg og smilte mens han pustet og peste. Kroppene våre var fulle av svette, safter, og sæd, men det var et vakkert øyeblikk likevel.
”Nå?” sa han. ”Hva likte du best? Musa eller rompa?”
Jeg la meg tett inntil han og hvisket: ”Ja takk, begge deler…”