Jeg er håpløs

Jeg er håpløs når det gjelder bil, vondt å innrømme egentlig, er jo blond i tilegg, så jeg ser vel ut som erketypen av hjelpløs kvinne når jeg står som et spørsmålstegn og ikke vet hvilket hull oljen skal ned i.
Derfor overlater jeg alt slikt til bilverksteder, alt blir fikset uten at jeg trenger å vite hvilket hull som er til hva, og jeg får også muligheten til å titte litt på menn i overall,
Bakdelen med hele min manglende kompetanse når det gjelder bil, er at det blir fryktelig dyrt i lengden!
Så etter litt om og men klarte jeg å finne et lite og billig verksted og leverte bilen min der Sjefen sjøl var en høy mørk mann i 40 årene, han var lite meddelsom, nesten brysk mot meg og jeg tenkte han her bør jammen få et kurs i kundebehandling, han ga meg beskjed om at han skulle ringe når bilen var ferdig, han regnet med at den var klar allerede dagen etter.
Etter 2 dager ringte jeg ned og spurte om den var ferdig, "nei, dessverre er det bare meg her nå, alle er sykmeldt, jeg tar den når jeg får tid" var svaret jeg fikk, han nærmest klasket på røret.
Enda to dager gikk og det var helg snart, tålmodigheten min var på bristepunktet, det kan da vel ikke ta så lang tid tenkte jeg, får heller dra nedover enn å ringe, folk blir som regel mer medgjørlige da.
Inne på verkstedet fant jeg ingen på kontoret, så jeg gikk inn i verkstedshallen, og fant ham der, han holdt på med å pakke opp noen esker og sto med en kniv og kappet tauet som holdt de sammen.
Jeg hilste pent og spurte om bilen min var ferdig snart, han snudde seg rundt å så nesten rasende ut, " ser du ikke jeg er opptatt her"
"Jo, men jeg må da få et skikkelig svar til deg" sa jeg, "er den ferdig?"
Han la fra seg kniven og kom mot meg med tauet i ene hånda, " jo da nesten, den står der" sa han og pekte på bilen min som sto litt lenger borte, han smilte faktisk.
Han var jo en kjekk mann tenkte jeg i mitt indre, hvis han smiler så.
Vi gikk mot bilen og han kom tett inntil meg når vi gikk imellom to biler som sto der, jeg kunne kjenne lukten av olje og bensin av ham, og den pirret meg, rødmet nesten.
"jeg har ikke fått skiftet luftfilteret ennå "sa han "så du må nok vente til mandag før du får bilen"
Nå klarte ikke jeg presset lenger jeg lirte ut av all eder og forbannelse jeg kunne komme på jeg nærmest sto å hoppet av sinne, han smilte rolig , tok tak i meg og kysset meg hardt
"Hvis du tror at det der stopper meg så tar du feil" nærmest knurret jeg frem
han sa ingenting bare kysset meg igjen, og nå kjente jeg at kroppen og lysten ga etter, jeg besvarte kyssene hans, men ble så overasket over min reaksjon at jeg satte tennene i underleppa hans.
"Au ,er det slik du liker det din tøs" ,han snur meg rundt ,river av meg skjørtet og blusen, jeg rekker ikke protestere før han legger meg på magen over panseret på bilen min, han tar tak i hendene mine binder de fast med tauet han har i hvert sitt sidespeil . jeg blir liggende hjelpesløs slik over panseret, "hmmmm, deilig "sier han bare og går rundt bilen ,bare ser på meg som ligger der.

Han kommer bak meg jeg prøver å se hva han driver med men det er pokker så vanskelig i den stillingen jeg ligger i, jeg ber ham slippe meg løs, men vet at det høres på stemmen min at jeg ikke mener det, den nærmest skjelver av spenning i stedet når ordene kommer ut av munnen min.
Han klasker rumpa mi igjen, jeg kjenner det svir » bare ti stille ditt ludder», sier han og tar tak i trusen min ,i en enkel håndvending har han fått dratt den av meg, jeg blir nesten imponert over teknikken hans, og spør meg selv om jeg er den første kvinnen han har gjort dette med ,i så fall er jeg overrasket.
Han stryker meg forsiktig over rumpa, nærmest for å kjærtegne de røde merkene som har bredd seg på den.
Og han bøyer seg frem og kysser den, før han med ett sprer bena mine og dukker ned mellom de.
Tungen hans glir over fitteleppene mine, han biter forsiktig borti klitten før han suger hardt på den ,jeg hyler av fryd når han stikker en finger prøvende inn i meg.
Han kjører den ut og inn flere ganger og smører samtidig rumpa mi med saftene mine av og til.
Han slutter brått tar tak i håret mitt og hvisker hest i øret mitt » vil du ha mer, tøs», jeg svelger hardt og nesten piper frem et jah .
Han reiser seg opp igjen og går unna meg litt, og jeg kjenner blikket hans på kroppen min.
Han kommer fort tilbake ,jeg skimter et skrujern i ene hånden hans
Han stiller seg bak meg igjen og jeg kjenner han presser noe i fitta mi, det er håndtaket på skrujernet som er i meg tenker jeg litt sjokkert, men tanken flyter borti i det han igjen bruker tungen på meg han slikker meg ivrig mens skrujernet brukes hardt ut og inn av meg
Han spytter litt på rumpehullet mitt og fører en finger inn der og utvider det forsiktig, «dette liker du vel» sier han » du skal bli brukt der å, det fortjener du etter alt maset fra deg om bilen din » han klasker til meg på rumpa enda en gang og jeg aner et smil på hans lepper.
Han trekker håndtaket på skrujernet ut av fitta mi, og fører det forsiktig inn i rumpa mi, jeg stønner høyt av nytelse ,det er overraskende deilig.
Han øker tempoet og stikker to fingere inn i andre hullet og knuller meg hardt i begge hull ,jeg er så kåt nå og bare lengter etter å kjenne ham i meg.
Jeg roper ut » la meg få kjenne kuken din, ta meg hardt, knull meg til jeg blir sår «, han stopper opp da, går frem og frigjør hendene mine fra sidespeilene.
Jeg aker ned fra panseret, skjelven i bena, og litt øm i håndleddene etter tauene.
«bøy deg frem» sier han hardt, jeg bøyer meg fremover og han kommer bak meg, han lar kukkhodet leke ertende rundt fitteåpningen, før han presser kuken sakte inn i meg.
Han tar tak i håret mitt presser hodet mitt litt bakover trekker seg litt ut og kjører kuken hardt i meg med ett ,jeg ,skriker høyt i det jeg kjenner den når bunnen i meg,
Han knuller meg hardt og jeg kjenner orgasmen presse på, jeg eksploderer i en orgasme som river i hele kroppen min, men han slutter ikke ta meg av den grunn han bare fortsetter, mens jeg med nød å neppe klarer å være i denne verden .
Han holder nå godt om hoftene mine, for å hjelpe meg til å holde meg på bena, mens han jager kuken hardt i meg, han roper ut at han kommer og trekker seg ut av meg,» snu deg fort» sier han ,jeg gjør som han sier og kjenner den varme klebrige væsken fra hans indre i ansiktet mitt.
Jeg slikker meg rundt munnen, kjenner smaken av ham, han står foran meg og har på seg klærne igjen ,han smiler lurt å sier «,hvis du venter en halvtimes tid, så skal jeg skifte luftfilteret og du får bilen med hjem i dag »

Jeg klaget ikke på verken ventetiden eller servicen noe mer, og bilen ja den fungerte slik biler skal, tror jeg 😉 ,og at jeg ble stamkunde det hersker det vel ingen tvil om.