Jeg skulle ønske…

”Er på badet, er ferdig snart. Du finner kald hvitvin og noe å spise på bordet”. ”Greit, jeg skjenker opp et glass til deg også, du skal vel ha når du kommer ut” svarte du. Jeg åpnet baderomsdøren, du stod med ryggen mot meg og jeg kjente det sitret i kroppen min av synet av deg. Du er så sexy at det nesten ikke er sant. Den blekede olabuksen din satt stramt om den deilige rumpa di, skjorten hang løst på utsiden og jeg lengtet etter å la fingrene stryke gjennom håret ditt. Du snudde deg mens du nippet til hvitvinen og øynene dine lyste av…. ja hva skal jeg si? Glede, overraskelse, sjokk, vanntro, kåthet, lyst?…….når du så meg.
Jeg hadde virkelig brukt tiden på å gjøre meg lekker for deg. Jeg hadde skrubbet kroppen min til den glødet, smurt den inn med velduftende bodylotion, vasket og gredd håret til det skinte, sminket meg forsiktig, men nok til at jeg fikk fremhevet det jeg ville. Jeg luktet av deilig parfyme, fitta mi var nybarbert og jeg gikk sakte i mot deg. Kun iførte svart nettingcatsuit, høye sorte støvletter og magelenke som glitret når jeg beveget meg. Blikket ditt brant seg fast i mitt og du smilte det herlige smilet ditt.
Øynene dine slukte meg og når du lot dem hvile på åpningen mellom mine ben, kjente jeg det sitret av forventning i kroppen min.
Jeg tok glasset du gav meg ”deilig å se deg igjen” sa jeg. ”I like måde” sa du, ”herregud så sexy du er, du gjør meg vannvittig kåt i det antrekket der”. ”Det var meningen det” sa jeg og du drog meg tett inntil deg, jeg kjente varmen fra kroppen din og endelig kysset du meg, mykt og deilig, småbet meg i underleppa mi, lot hendene stryke sakte nedover ryggen min, men ikke lenger, pirret og ertet meg. Du tok tak i håret mitt og bøyde hodet mitt bakover slik at halsen blottla seg, tungen din tegnet deilige sirkler på halsen min og jeg stønnet av deilig begjær.

Tungen din lukket seg om en brystvorte som stirret frekt ut gjennom åpningen i catsuiten, det sendte ilinger langt innover i kroppen min og forplantet seg til fitta mi. Jeg kjente jeg begynte å bli fuktig så jeg skjøv deg forsiktig bort og ba deg sette deg i stolen, drikke litt vin og bare kose deg. Det var vår kveld og natt og jeg ville at du skulle huske meg for denne kvelden, ville gi deg en opplevelse du aldri ville glemme.

Det brant stearinlys over alt og musikken som strømmet ut av høyttalerne fra cd spilleren svøpte seg om kroppen min og jeg stod med rumpa mot deg, hoftene mine vugget i takt med musikken og jeg visste at når jeg bøyde meg litt frem ville du se det glinset fra åpningen min. Jeg ble kåt av å danse for deg, jeg kjente blikket ditt mot ryggen min og plutselig hørte jeg en summende lyd som fra et videokamera.

Jeg ville snu meg for å se, men du stoppet meg. ”Nei ikke snu deg, bare fortsett. Du er så deilig å se på og jeg vil ha deg på film, herregud som du tenner meg”. Stemmen din dirret svakt og jeg hørte på deg, Jeg satt meg ned på sengen, lot bena gli sakte fra hverandre mens hånden min gled inn mellom mine ben. Catsuiten hadde fransk åpning så veien inn til min kåte grotte var lett. Jeg stønnet svakt når jeg kjente hvor våt jeg var og fingrene mine gled sakte opp og ned i den våte fitta mi. Jeg førte to fingrer sakte inn i meg, lot de gli sakte ut og inn før jeg førte dem til munnen og slikket dem rene. Du stønnet bak kameraet og jeg så pikken din sprenge mot buksen din.

”Dra ned glidelåsen og la meg se på deg, jeg vil se pikken din stor, stiv og deilig” sa jeg. Du gjorde som jeg sa og jeg hvisket ”herregud” når jeg så du ikke hadde truse på deg. Pikken din hvilte stor og hard mot magen din og jeg ble enda kåtere. Jeg fant frem dildoen fra bagen min og slikket den på tuppen, sugde den langt ned i halsen før jeg lot den gli sakte inn i min våte grotte. Jeg hørte du pustet tungt og jeg visste at jeg pirret deg skikkelig. Jeg lot dildoen knulle meg og masserte den hovne klitorisen min samtidig. Jeg glemte tid og sted og tenkte bare på å få orgasme. Jeg la meg tilbake på sengen, spredte bena og knullet meg selv hardt og deilig. Du tok tak i fjernkontrollen og satte på vibreringen og da tok det ingen lange tiden før jeg kom. Dildoen vibrerte herlig langt inni meg og jeg klemte fitta mi sammen rundt den og lot saftene bare renne av meg.

Plutselig kjente jeg hendene dine på lårene mine. Du hadde satt videokameraet på stativet og det surret og gikk. ”La meg smake på deg, gud så deilig du er, fitta di er så våt og hoven”. Catsuiten hadde fransk åpning og det var enkelt for deg å komme til. Du bøyde deg ned over meg og lot tungen din slikke saftene som hadde rent ned mot rumpa mi. Jeg tok fingrene mine og åpnet meg for deg, du slikket meg fra rumpa og til klitorisen min som struttet og bare ville kjenne leppene dine lukke seg rundt den.
Jeg skalv og kroppen min dirret når du endelig sugde klitorisen forsiktig. Fingrene dine gled ut og inn av meg og jeg fikk ikke nok av deg. Jeg tok tak i hodet ditt og presset deg inntil meg, gned meg mot deg. Plutselig skjøv jeg deg vekk og ba deg legge deg på sengen.

Jeg satt meg på huk over ansiktet ditt og visste at når jeg satt slik åpnet jeg meg og du hadde fritt tilsyn til min våte grotte. Catsuiten klistret seg til kroppen min og jeg følte meg sexy og deilig. Du hvisket til meg at du elsket å se meg slik, kåt og frekk, klar for å bli sugd og slikket, knullet og tatt både foran og bak.

Jeg ba deg stikke ut tungen din, jeg var veldig våt og det rant stadig ut av meg, en dråpe traff tungen din og du stønnet når jeg sakte trudde meg ned på munnen din. Tungen din gled inn og ut av meg og det var deilig å sitte slik å ha full kontroll. Jeg masserte brystene mine og gned meg frem og tilbake på munnen din. Jeg fikk lyst til å smake på deg og snudde meg slik at vi lå i 69 stilling. Fitta mi lå åpen for deg og jeg runket pikken din sakte og forsiktig. Slikket tuppen og sugde deg langt ned i halsen min. Pungen din var myk og deilig, mens pikken din var stor og hard. Det var himmelsk å ha deg i munnen, du smaker så utrolig deilig.

Det bygget seg opp i meg igjen, jeg kjente det sitret og brant mellom bena mine og ba deg suge meg hardere. ”Bruk dildoen på meg, knull meg hardt” jeg stønnet mot pikken din og når du førte dildoen hardt ut og inn i fitta mi brukte jeg ikke mange sekundene på å komme. ”Ja, slikk meg, gud slikk meg hardt, jeg kommer over munnen din” og det gjorde jeg. Du fjernet dildoen og presset munnen din mot åpningen min slik at saftene mine rant rett ned i halsen din av den voldsomme orgasmen jeg fikk. Jeg riste og skalv og du holdt meg hardt fast og sugde klitorisen helt jeg til roet meg.

Du rullet meg av deg og la deg mellom bena mine. Kysset meg ømt og forsiktig og jeg kjente smaken av meg selv. Du la bena mine på skuldrene dine og førte pikken din mot åpningen min. ”Kom med fitta di du kåte kvinne, jeg skal knulle deg til himmels om jeg får lov” Jeg bare stønnet til svar, spredte fitta mi og lot deg komme inn i varmen min.
Ingen ting er som å kjenne deg inni meg. Du er stor, stiv og hard og passer meg perfekt. Kroppene våre beveget seg i samme takt og du lot meg virkelig få kjenne styrken din. Du dunket pikken din hardt ut og inn av fitta mi og svetten piplet frem på kroppene våre. Det lyste kåthet av blikket ditt og jeg hvisket til deg hvor deilig du var og du svarte i like måde. Jeg slo bena omkring kroppen din og støtte hardt og vilt mot deg. Når jeg igjen kjente orgasmen nærmet seg bøyde du deg over meg og kysset meg ømt og deilig, småbet meg i leppa mi, hvisket deilige ord til meg og jeg kom voldsomt over pikken din. Hele tiden kysset du meg og holdt meg hardt fast. Jeg klemte rundt pikken din og melket deg, ville du skulle komme samtidig men du hadde andre planer. ”Gud du tar ned himmelen til meg gang på gang” sa jeg og du smilte og stilte deg på kne foran meg.

Tok tak i hodet mitt og ba meg om å suge deg. Slik vi stod fangen kameraet inn alt vi foretok oss. Og det var vel det som var meningen. Du munneknullet meg og jeg sugde og slikket det beste jeg kunne. Du stønnet høyt og jeg lot hendene mine stryke deg over rumpeballene dine. Drog deg hardt inntil meg og fikk deg ikke langt nok ned i halsen. Du smakte himmelsk og jeg elsker å suge deg.

Pekefingeren min strøk forsiktig rundt rumpehullet ditt og du strammet plutselig kroppen din, stønnet at du ville komme og før jeg rakk å reagere sendte du en voldsom ladning inn i munnen min. Jeg svelget og sugde deg, ville ha hver dråpe du kunne gi meg. Stønnene dine var som musikk i ørene mine, det er deilig å se og høre at jeg gjør deg godt. Du lot sæden pumpe inn i munnen min og ingen ting gikk til spille. Jeg svelget hver dråpe og slikket meg om munnen når du gled ut av meg. Du sank ned på sengen og drog meg inntil deg, lot meg ligge på armen din og puste ut. ”Du er vanvittig sexy i det antrekket der, jeg har deg på film, etterpå vil jeg ta bilder av deg, om jeg får lov?” Du kikket ned på meg og jeg kysset munnen din til svar og du forstod nok hva jeg mente om spørsmålet ditt.

Dette var bare starten på kvelden og natten jeg skulle ønske jeg fikk med deg om vi to møtes igjen en dag…………