Jeg vil gjøre det godt for deg.

”Jeg gikk en tur på stien og følte skogens ro, da hørte jeg fra lien en gjøk som sa koko.” Så står det i visa, og slik hørte jeg det. Ja – var det en fugl, eller? Lyden jeg hørte var ubestemmelig. Inne i skogen ble den mystisk på et vis. Det er sommer det er sol og det er søndag. På ny gammel sang trillet inn i tankene mine, der jeg naken gikk videre og solen varmet. Etterhvert som jeg tenkte og fantaserte om vårt siste møte, ble det både varmt og vått der hvor apostlenes hester møttes. Min fitte hadde begynt å reagere. Brystvortene hadde stivnet og struttet av vellyst og forventning. Der hørte jeg lyden igjen. ”Åhh Guud,” tenkte jeg, ”det må da være noe annet enn en fugl oppi lia der.” Lyden kryper på et merkelig vis inn i kroppen min og jeg merker at jeg blir mer og mer opphisset og kåt av den. Jeg lytter spent, lurer på hva det er for et vesen som lager slike lyder. Jeg begynner å fantasere om tusser og troll og hva de kan gjøre med meg og min kåthet. Jeg lener min nakne kropp mot en trestamme i utkanten av en liten grønn slette og lar meg rive med inn i fantasiens verden. Plutselig er det musikk i luften. Akkorder, klanger og komposisjoner jeg aldri har hørt før. De trekker meg videre inn i denne fantastiske eventyrverden. Jeg lukker øynene og lar musikken drive meg hinsides alt jeg tidligere har visst om min egen opphisselse og kåthet.
Jeg synker ned i gresset, kjenner det grove gresset stikke meg i ryggen, men det bare forsterker den erotiske følelsen som nå truer med å sprenge hele meg.
Jeg ligger på ryggen, med bena godt ut til siden. Har hendene bakom hodet, for da får jeg trykket frem mine bryster mot solen. Vinden stryker lett, lett over knoppene og rusker i kjønnshårene mine. Jeg lukker øynene og kjenner kåtheten strømme gjennom kroppen. Brystvortene er stive og tigger etter behandling. Solen varmer min klitoris og kjønnsleppene mine fylles med blod. Gud – hvor deilig det er å ligge slik å nyte stillheten. Kjenne at kroppen slapper av i godværet. Slappe av er vel ikke riktig, men velvære er fullkomment.
Nå må jeg kjenne på vortene mine. Jeg klemmer dem lett til å begynne med. Det går en frysning gjennom meg som får fitta til å gi fra seg mer safter. Jeg er blitt KÅT – KÅT – KÅT. Nå er det ikke noen mulighet til å stoppe.
Fingrene vandrer nedover magen og leker litt med navlen, men kravet der nede har blitt så stort at fingrene automatisk flytter seg til klitoris. Den får først noen lette strykninger før jeg henter fittesaft for å få det riktig deilig og glatt. Det er så godt og jeg må bare fortsette. Deilig, tenker jeg, deilig at jeg har lært meg hvordan jeg kan tilfredsstille meg selv. Fitta flommer over og jeg stønner høyt. Jeg er nå kommet godt i gang. Det dufter så godt av min fitte og jeg bruker ene hånden på fitta og andre hånden på brystene. Da merker jeg en fremmed lukt. Fremmed og fremmed fru Blom. Jeg kjenner duften av svette og kåt mannekuk i nærheten. Jeg åpner øynene, men kan ikke se noen, men føler at jeg blir beglodd. Det gjør meg enda kåtere. Jeg lar to fingre forsvinne inn i fitta og koser med G-punktet mitt. Viste om G-punktet allerede når jeg var 10 år. Jeg oppdaget meg selv i den alderen, og hvor godt det gjorde når jeg koste med meg selv. Og det har blitt mange, mange kosestunder etterpå.
Orgasmen nærmer seg, men jeg vil ikke at den skal komme enda. Jeg forsøker å finne ut om det er noen i nærheten. Så jeg legger hendene bakom hodet igjen og konsentrerer meg på lyder. Et lite knekk, en kvist som brast, det må være noen der. Etter lukten å dømme, må vedkommende være en mann. Men akkurat nå gjør det ikke noe om det er ei jente heller.
Lystfølelsen daler litt så jeg begynner på nytt å stryke over både klitoris og fittelepper. Trenger inn med to fingre og leker at de er en kuk. Det er da jeg både ser og hører at personen bak treet har avslørt seg.
Jeg sier ikke noe, men vinker på vedkommende, at han skal komme fram til meg. Da ser jeg at det er du. Ser at du har en stor bule på rett plass i buksene. Jeg bruker begge hendene og trekker fitteleppene så langt fra hverandre som mulig slik at du kan se at her er det helt åpent og ferdigsmurt. Du stirrer på meg som om du aldri har sett en naken jente før, i hvert fall ikke ei fitte som er til de grader klar til innsats. Har du mistet både munn og mæle?
Ja dette var noe til opplevelse. Jeg visste at jeg var mer enn klar. Å bli pult slik av en deilig kar, er nesten for mye for stakkars meg. Det er ikke ofte jeg opplever at mannen bare kan spasere inn til dekket bord, men du verden så godt det var. Å bli tatt bakfra er ikke å forakte, jeg skjønner ikke de som ikke vil prøve på variasjoner for å utvide sine kunnskaper for et bedre sexliv. Nå er det ikke første gang noen har tatt meg bakfra, men ikke alle har den samme teknikken som du. Du var både kontant, hard og deilig førende under knullingen. Jeg følte meg som et hunndyr med deg på ryggen. Du hadde kun en ting i tankene, det var å tilfredsstille oss sammen i den deiligste orgasme man kan tenke seg. Og gjett om jeg er fornøyd.
Nå ligger vi nakne tett sammen og venter på at orgasmens bølger skal forsvinne. Jeg føler din pust på brystene og det kiler, kiler godt slik at lystfølelsene ikke forsvinner. Det dunker i fitta av ny forventning, og jeg kjenner at den begynner å bli våt igjen.
Jeg flytter min hånd og fanger opp din kuk som heller ikke er helt slapp etter anstrengelsene. Du har heller ikke har mistet lystfølelsen. Jeg runker deg sakte. Drar forhuden helt tilbake og trykker lett mot kukroten og din mage. Etter noen tak, kjenner jeg at kuken våkner igjen. Du har nok ikke brukt opp alle kreftene dine enda. Kuken vokser seg stor og stiv i min hånd og setter tydelig stor pris på behandlingen. Du flytter litt på deg for å finne mitt bryst, men jeg tar bort din hånd og sier: ”Nei, det er ikke din tur enda. Ligg stille og nyt av behandlingen jeg gir deg. Din tur kommer snart.”
Jeg flytter meg litt, slik at mine bryster kommer på høyde med din kuk. Jeg bruker forhuden på din kuk og klemmer mine brystvorter. Lar forhuden komme rundt vorten og klemmer den godt, samtidig som toppen av vorten besøker åpningen på kukhodet. Det er fantastisk godt for meg og mine brystvorter. Jeg merker også at du liker behandlingen jeg gir kuken din. Den har nå vokst seg helt stor og spenstig igjen, og jeg kjenner at det banker godt i den. ”Har du kukspreng?” spør jeg. ”Mmmmmm,” svarer du.
Jeg flytter meg litt til og fanger opp kuken din med munnen og suger den langt inn. Lar tungen rotere sakte rundt kukhodet samtidig som jeg suger med en melkende bevegelse. Du aner ikke hvor deilig det er å kjenne den store kuken din i munnen på denne måten. Fitta flømmer over igjen og jeg kjenner at det renner nedover lårene mine. Kan ikke huske at jeg noen gang tidligere har vært så våt og kåt. Jeg lar leppene mine gli nedover kukstammen og ned til pungen din og slikker lett på den. Tar en og en testikkel inn i munnen og lar de få en lett, våt behandling. Du vrir deg av nytelse, og dine hender har nå startet en vandring på min kropp. Det får de nå gjøre. Det er helt opp til deg hvor de skal jobbe på min kropp. Jeg kjenner at du bygger opp en ny orgasme. Jeg har bestemt meg for å suge deg til det spruter. Og det skal sprute i min munn.
Jeg intensiverer sugingen, slikkingen, runkingen og befølingen av din kropp. Jeg har ikke tid til å vente nå. Jeg jobber frenetisk med din kuk, som om det er absolutt siste gang jeg får tak i en villig kuk. Jeg kjenner at det nytter og du stønner og viser tydelig tegn på at du kommer snart. ”Litt til,” stønner du. Og jeg kiler pungen med den ene handa og runker deg samtidig som jeg suger så hardt jeg kan. Min tunge virvler rundt din kuk når den er langt inne i min munn. Vi nyter begge fullt og helt av behandlingen.
Og så, – med et skrik, – løsner det for deg. Din sperma slynges inn i min munn og jeg samler alt sammen og svelger den med den deiligste følelse jeg har hatt på lenge. Du trykker din kuk hardt inn i min munn, men den kommer ikke lengre inn. Jeg lar deg få avslutte bevegelsene i min munn til du er fornøyd og synker tilbake i gresset. Jeg smiler forventningsfullt mot deg uten at du ser det. Du ligger og slapper av med lukkede øyne.
Jeg legger meg tett inntil deg og venter på at du har roet deg ned og fått tilbake pusten igjen.
DET VAR VEL GODT FOR DEG DETTE!!!

Legg igjen en kommentar