Kaffepause

Jeg løfter hodet og ser mot døren når det banker på.
«Kom inn.» Døren går opp og sekretæren min titter inn.
«Hei, jeg lurte på om du ville ha kaffepause nå, eller om du vil jobbe videre.»
«Alle travle mennesker skulle hatt en sekretær som deg,» smiler jeg. «Ja takk, jeg tar gjerne en kopp kaffe.»
«Kommer straks,» smiler hun tilbake og lukker døren. Jeg legger blyanten fra meg. Huset jeg jobber med får bare vente, for jeg trenger en pause nå. Velsignet være sekretæren min som passer på at jeg ikke sliter meg ut.

Og velsignet være deg der hjemme. Jeg har en sånn god følelse i kroppen i dag. Takket være deilig elskov i går kveld. Du er virkelig suveren. Og vanligvis er du full av idèer, men i går var det jeg som hadde et innfall. Jeg smiler ved minnene.

Døren går opp igjen og sekretæren kommer inn med et stort krus kaffe.
«Vær så god, svart slik du liker den.» Hun setter den på kontorpulten min og jeg reiser meg fra tegnebordet.
«Takk skal du ha.» Jeg ser takknemlig på henne mens hun forsvinner ut døren igjen med et «ingen årsak-» blikk.

Jeg setter meg i den behagelige kontorstolen, griper det varme kaffekruset og kjenner murring i musa ved smaken av kaffe. Selv kjønnet mitt har hukommelse. Jeg smiler, lukker øynene og minnes.

Det var mens jeg tok meg en kopp kaffe i går kveld at jeg kom på idèen. Du liker ikke kaffe, derfor satt jeg alene med koppen min. Vi hadde ikke elsket denne dagen og jeg vet ikke åssen du hadde det, men jeg gikk i alle fall rundt med en murring i kroppen. Tv’en sto på med en halvgod film og jeg tok en slurk kaffe og lot væsken sildre nedover spiserøret. Den var varm, men ikke så varm at jeg brant meg. Og plutselig var idèen der.

Da jeg så på deg, visste jeg at du så glimtet i øynene mine for du smilte svakt. Jaså, er du kåt igjen, sa blikket og pusten min kunne nok bekrefte tilstanden. Vi kjenner hverandre, du og jeg.
«Ta fram pikken din,» sa jeg lavt og du adlød langsomt. Du løftet hendene langsomt der du halvt lå, halvt satt i sofaen. Fingrene dine åpnet gylfen dvelende og hentet fram et halvslapt lem. Pikken din var visst ikke sikker på hva som skulle skje. Jeg tok en stor slurk kaffe, beholdt den varme væsken i munnen mens jeg dyttet vekk bordet og satte meg på knær foran sofaen, foran deg. Jeg bøyde meg mot et voksende lem, svelget kaffen og tok deg i munnen. Reaksjonen din var over all forventning, dette likte du tydeligvis. Du gispet høyt og spente kroppen, mumlet «Å gud…» og la hendene på hodet mitt. Jeg sugde lett, sank så langt ned at jeg kjente pikkhodet bak i svelget, for nå var pikken med på leken. Stiv og fullt erigert, blodfylt og ivrig. Mer. Jeg slapp taket med munnen og så lurt på deg mens jeg strakte meg etter kaffekoppen og tok en ny slurk. Lot kaffen romstere rundt i munnen en liten stund så varmen fikk satt seg i tunge og kinn, før jeg svelget og skyndte meg å gape over pikken. Du gispet igjen mens da jeg gapte fort over, for ikke å la noe av varmen unnslippe. Jeg skrevde litt, kjente at kjønnet begynte å bli varmt og vått, for dette hisset meg også. Med lemmet ditt i munnen klarte jeg å få av meg strømpebukse og truse, så jeg ble stående med musa i det fri under det korte, vide skjørtet mitt. Etterhvert som jeg sugde deg, kjente jeg munnen miste varmen fra kaffen og få samme temperatur som det lemmet som jeg bearbeidet. Jeg løftet hodet da du strøk meg på baken, førte hånden under skjørtet og fant ut hvor våt jeg var. Fingrene dine gled dypt inn og jeg lukket øynene halvveis i nytelse mens jeg strakte meg etter kaffekoppen igjen.
«Hvis du går og lager te til meg, skal jeg gjøre det samme med deg,» sa du lavt og da jeg så på deg, var blikket ditt mer intens enn jeg har sett det på lenge. Jeg tok en slurk kaffe mens jeg runket deg langsomt, lot den varme væsken rotere i munnen og svelget akkurat like før jeg gapte over og du stønnet igjen. Og da varmen i munnen hadde forsvunnet – eller var det litt før? – gikk jeg ut på kjøkkenet og satte på tevann i kaffetrakteren. Spent. Musa var så våt at mens jeg sto og ventet på at vannet skulle trakte ferdig, dryppet det et par dråper kjønnssaft ned på kjøkkengulvet. Så kåt hadde jeg ikke vært på lange tider.

Vannet ble ferdig, teposen ble tatt ut, sukker tilført og koppen brakt inn til deg som satt med pikken i hånden og ventet.
«Er du spent nå?» smilte du og tok imot koppen, blåste litt og tok en forsiktig slurk av den varme væsken.
«Litt,» smilte jeg tilbake, tok av meg resten av klærne og la meg i den andre enden av sofaen, skrevde mot deg, la den ene foten oppå ryggstøtten og ventet. Du krøp bort til meg, jeg så at du hadde litt te i munnen. Ikke så mye, for den var litt for varm enda. Så svelget du og tok den ene brystvorten i munnen.

Varmt. En uvant, deilig fornemmelse. Et lite stønn unnslapp meg da tungen din roterte langsomt rundt den stivnede knoppen, før du løftet hodet og så på meg.
«Godt, ja?»
«Nydelig,» svarte jeg og fulgte hånden din med øynene når du strakte deg etter mer te.
«Bare vent til jeg kommer ned til musa.» Du slurpet da du drakk, satte koppen fra deg og tok den andre brystvorten i munnen. Med hendene presset du de modne brystene mine sammen og fikk begge knoppene i munnen. Varmt og mykt, ja, det kjentes som om tunga di var mykere når den var så varm. Jeg strøk fingrene gjennom håret ditt, fant pikken med tærne på den foten som såvidt berørte gulvet. Strøk den forsiktig med kalde tær. Så strakte du deg etter koppen og flyttet deg lenger ned. Jeg så forventningsfullt på deg, nå skulle musa få varm te.

Du lot væsken rotere lenge i munnen før du svelget og smilte. Så presset du munnen mot kjønnet mitt og lot tunga gli over klitoris. Varmt, ømt, intens… Jeg lukket øynene og nøt fornemmelsen av myk varme mellom bena. Tunga di var så varm at det var nesten for varmt, men så var det ikke det allikevel, for det var bare godt og jeg visste at safter piplet ut av åpningen min. Da du løftet hodet og smilte mot meg, var du søkkvåt på haken av saftene mine. Ny slurk, ny omgang. Jeg holdt hendene på hodet ditt mens du bearbeidet klitorisen med den deilige, varme tunga di og gjentok behandlingen til tekoppen var halvfull.

Plutselig satte du deg opp på knær og grep tak i armene mine. Med et bestemt rykk fikk du snudd meg over på magen og du tok tak i hoftene mine, dro meg opp så jeg ble stående med baken i været og kjønnet smilende mot deg. Du visste godt at jeg tente på råskapen din. Jeg grov fingrene ned i sofaputen, satte stussen godt i været og ventet med svai rygg. Kom igjen da, ta meg, kom inn i meg og ta meg hardt.

De tause bønnene mine ble hørt, og det til gangs. Som et dyr jòg du pikken inn i den ventende åpningen min. Snart ville smaken av kaffe forsvinne fra forhuden og bli erstattet av kjønnslukt fra mine sekreter. Og med en villskap og iver jeg aldri har opplevd, tok du meg bakfra i sofaen med hendene på hoftene mine og harde jukk. Jeg stønnet, underlivet sitret av bølger som startet i skjeden og forsiktig, for ikke å miste balansen, førte jeg en hånd mellom bena for å massere meg selv mens du pumpet og pumpet…

Jeg kom først. Kraftig. Ropte ned i puta, skrek i ekstase, skalv i deilige spasmer og ble liggende som en vott etterpå mens du pumpet videre. Og da du kom, kjørte du pikken helt til bunns og enda lenger med et kraftig støt. Jeg kjente mot klitorisen at pumpen i ballene dine jobbet for å støte sæden inn i meg, jeg likte å kjenne det.

Da vi løsnet fra hverandre og berget sofaen fra sædflekker med trusene våre, var det ingen vits i å drikke resten av kaffen og teen. De hadde gjort sin misjon for i kveld.

Jeg smiler og tar den siste resten av kaffe i kruset mitt. Mellom bena er jeg våt, minnene har gjort meg kåt igjen og jeg har lyst til å ta opp telefonen og ringe til deg på jobben. Fortelle deg hva jeg har tenkt på.

Jeg setter fra meg kaffekoppen. Pausen er egentlig over, men jeg bestemmer meg for å hale den ut litt lenger i dag. Jeg løfter av røret, slår nummeret til jobben din og kjenner en liten murring i kroppen ved lyden av stemmen din.
«Hei,» sier jeg forelsket og kåt på samme tid. «Har du hatt kaffepause i dag?»
«Nei, jeg har ikke hatt tepause. Åssen da?»
«Jeg har sittet og tenkt på i går kveld og lurte bare på om du ville komme hit og ta pausen sammen med meg.» Det blir stille i den andre enden mens du tenker. Jeg vet at du smiler når svaret kommer.
«Jeg er der om et kvarter.»