Kåt, og helt alene

Jeg sitter her helt alene. Typen er på jobb. Jeg sitter godt plantet i godstolen med kaffekoppen ved siden av meg. Pcen er godt plantet i fanget. Jeg sitter ofte inne på en chat og chatter med andre mennesker. En sexchat.  
I går chattet jeg med en mann som ikke er der inne så ofte, siden han jobber mye. Han spurte hvordan det gikk med meg, og at han hadde veldig lyst til å møte meg. Jeg har jo type, så jeg vil jo helst ikke møte han for uforpliktelig sex. Jeg vil ikke være utro. 
Etter litt så nevner han at han ikke er en  a4 person i senga, og jeg blir jo selvfølgelig nysgjerrig. Han forteller at han blant annet tenner på å slikke både foran og bak, at han elsket å slikke. Vi fant ut at vi begge liker mye av det samme.  Sex praten fortsetter samtidig som vi begge har på cam til hverandre. 
Jeg blir så opphisset og kåt her jeg sitter og deler hva vi liker og ikke. Jeg merker at jeg har lyst til å kjenne på det varme våte kjønnet mitt.  I smug uten at noen kan se det på cam, så smyger jeg hånda nedi buksa og kjenner på det våte deilige kjønnet mitt.. Vi fortsetter å chatte med hverandre, og han ser ingenting. Til slutt så blir jeg så kåt at jeg skrur av cammen min, og går i senga. Finner fram dildoen min, koser meg og fantaserer.  Det var så deilig å ligge i senga. Ta på seg selv, kjenne dildoen inni meg og til slutt, en deilig orgasme. For å si det sånn – det ble veldig vått i senga!
Når jeg var ferdig tok jeg på cam igjen, og jeg var helt rød i ansiktet. Selvfølgelig skjønte han hva jeg hadde drevet med.  

Litt alenekos er godt iblant det også, selv om man har en kjæreste!