Regler er til for å brytes, sant?

Så.. Jeg vet jo at jeg er ganske striks på mine regler. Men denne ganger sliter jeg.

La oss kalle han.. hm… Stian. Stian er en fyr som jeg har noe kontakt med. Han er så jævla deilig. Du skulle bare visst. Men han sliter meg ut. Han fucker med hodet mitt i stede for å fucke meg. Stian har dame. Jeg liker ikke damer, x-er og eller pulevenninner som man må skjule ting for. Derfor styrer jeg unna. Alltid. Helt til Stian banka på døra mi. Ikke bokstavelig talt da.

Når jeg så Stian, så tenkte jeg: «Oh shit! Finnes det noe så sexy?» Stikk motsatt av alt jeg vanligvis tiltrekkes. Kanskje ikke alt, men Stian hadde nesten sort hår, mørke øyne og var kledd i klær som rett og slett bare trakk meg rett gjennom the gates of hell. Jeg liker jo blondt hår og blå øyne, men blikket til Stian bandt meg som om lenken var rundt halsen min og han dro meg til seg. Jeg forventa det ikke. Stian, jeg har jo sett han før, hvorfor nå? Jeg aner ikke om han vet at han hadde den effekten på meg. På toget tenkte jeg; *Vel, det skader jo ikke med en øl*, men en del av meg følte at det ikke var så lurt, med rett. Vi ble sittende å snakke, lenge. Tida fløy og velvitende om dama hans tok fantasiene mine meg til nye høyder.  Han snakket, jeg mumlet, vi hvisket og jeg husker rett og slett ikke våre begynnende samtaler fordi jeg drømte om hvordan jeg skulle bruke han, la all min seksuelle vrede og desperasjon går utover hans stakkars ide om en hyggelig samtale med ei venninne på en bar.

Jeg bestilte noe mat. Jeg var ikke sulten, men mitt enorme avhengighetsbehov meldte seg og jeg forsøkte å slokke det. Fem timer, og vi hadde kun flyttet oss fra ene baren til den andre. Miljøskifte for å dempe rastløsheten. God ide. Jeg merka at jeg dulta borti han når vi vandra gjennom den lille parken og over til det andre stedet. Byen raslet i liv. Folk skravlet, biler tutet, trikken ristet bakken og alt vekte følelsen av at vi ikke var alene. Jeg trengte det. For følelsen var så sterk. Den lenka jeg følte at jeg hadde rundt halsen, den planla jeg å flytte over på han for å så dra han med meg i parken, ved noen busker, på benken, anywhere! Baren stengte tidlig, det var en torsdag, og våre samtaler hadde hissa meg så opp at jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle forholde meg til alle. Jeg var sikker på at bartenderen satt og sniklyttet til våre samtaler om sex og smug-runka bak baren. Hvordan kom vi inn på de samtalene? Det var jo Stian, med dame. Men jeg klarte ikke la være.

Parken virka så liten der vi vandra, og Stian ba meg stoppe. «Jeg har så lyst til å kjenne om de leppene der er like myke som de ser ut». Jeg var snar å svare; «Gjør det». Han kyssa meg, og det kysset, det var som å helle bensin på bålet som har brent rimelig godt hele kvelden. Niplene mine stivna «instantly». Hans og. Jeg kjente det, for jeg la handa mi på brystet hans. Han ville gå videre. Jeg dro han inntil meg, og kysset han mer. Vi sto der så kort tid før vi bevegde oss, men det føltes som en evighet. Hendene hans dro meg mot han. Det var sent på kvelden, parken bare preg av fulle mennesker som ikke ville avslutte dagen enda. Leppene hans var så myke og passet perfekt på mine lepper. Jeg lukka øynene og kjente etter hva jeg følte. Kribling. Kåthet. Lyst. Ulydighet. Hvordan skulle jeg klare å oppføre meg ordentlig, jeg som ikke bryr meg? Det deilige kysset, ville ikke at det skulle ende, jeg ble så tent. Forvirra. Kroppen verka etter å kjenne pikken hans, etter å kjenne hans lyst på meg. Jeg pusta tungt, brystene mine var øm. Jeg tok tak i han, dro han inntil meg igjen. Leppene mine måtte bare kjenne hans litt til. Samtalene den kvelden hadde starta en «frenzy» i meg. Jeg klarte ikke engang å se han i øynene. Jeg unngikk blikket hans med vilje, jeg har jo det evinnelige jaktinstinktet mitt, som iverksettes av et blikk; Så sykt fort jeg kan få umiddelbar tenning. Det som forundrer meg noe er at hans ytre er så motsatt av alt jeg ellers blir gira av. Han er pen som få, rett og slett nydelig, men har mørke øyne, nesten som mine jo; og de hadde lik effekt som de blå øynene jeg alltid går etter! Jeg så kåthet i dem. Kanskje det bare var ønsketenkning..? ..Unngå blikk-kontakt.

Verden ble helt ubetydelig. Jeg elsker den følelsen av begjær som oppstår når du gjør noe du ikke burde. Jeg få stive nipler bare av tanken.  Kysset. Han strøk meg forsiktig på brystene. Jeg fikk frysning. De var så ømme. Tanken på å kjenne tenner som biter lett på niplene mine, mmmh. Jeg følte et sterkt behov av å gni meg mot han. Presse meg inntil han. Kjenne at pikken hans ble stiv der vi sto i parken men jeg oppførte meg. Skulle ønske han kjente den lysta jeg følte. Noen ganger i livet er det sånn at man møter mennesker som har en form for makt over deg. Han ville ikke misbrukt den, det vet jeg, men jeg ville gitt den til han i desperasjon -for å få han. Jeg hadde så lyst til å føre hendene mine opp under t-skjorta hans og stryke på han. Beføle han. Misbruke han til hans og min nytelse. Vi små-dulta borti hverandre på vei nedover gata. «Jeg bor rett her borte» sa han. De leppene hans, som nettopp hadde vært plassert på mine lepper, så innbydende ut, de var myke, fuktige og jeg ville ha mer. Oppfør meg, jeg må oppføre meg.

Jeg kledde av han med blikket. Han skulle visst hva jeg hadde under toppen. Lakken som så vidt dekker ¼ del av brystene mine, matchende lakktruse som har akkurat nok tøy til å dekke den hovne, fete klitten min. Klar for å ta kontrollen over han.

Klærne hans falt. «Det bordet der, det blir din nærmeste venn den kommende timen»; Jeg møtte blikket hans. Dyrisk. Djevelen kom frem i meg. «Har du vinen du snakket om?» spurte jeg. «Ja, den står i vinkjøleren, jeg henter den» svarte han. Han gikk inn på kjøkkenet, og jeg bøyde meg ned og tok beltet av buksa hans. Stian kom inn i stua igjen, vinen i ene handa og to glass hengende fra andre handa. «MMM nei, jeg trenger bare ett glass», sa jeg, «Kom hit». Han skjønte hva beltet betydde. Gjør du og? Lærbelte mot naken hud, smeller ganske godt hvis man treffer riktig. Smerten blandet med nytelse, skaper varme der det treffer og en frysning som sprer seg videre rundt om i kroppen. Han fikk ikke smekk med beltet. Jeg festa det rundt halsen hans som halsbånd, tok vinen og dro han med meg inn på kjøkkenet, jeg vil ha en skål. «Hvis du skal ha vin, må du drikke den slik som «dogs» gjør» sa jeg. Han så på meg med forundring. Jeg fant en skål, satte den på gulvet og helte vin opp til han. «You`re welcome» sa jeg i det han sto på alle fire på gulvet og skulle drikke vin fra skåla. Jeg beundret kroppen hans, baken som sto til værs, formen på ryggen hans, det fyldige håret. Jeg tok skjørtet og toppen av meg, ba han se på meg. «Se på den blanke lakken. Se på når jeg drar trusa til side og dypper klitten ned i skåla med vin, studere nøye når dråpene med vin drypper ned før den myke men ru tunga di slikker klitten fri for vin». Han sugde på klitten min i det jeg bøyde meg over og han og ga han et smekk på ræva med flat hand.  Han rykket til. «Jeg skal melke pikken din. Få deg til å velte ut med masse sperm etterpå – men kun om du hører etter hva jeg sier».

«Husker du hva du ville jeg skulle ta med?» *SMEKK*. «Mh! Mhm..» svarte han mens han ynket seg litt, «Strap-on». – «Ja, flink gutt. Kom her». Glassbordet var kaldt. Spiller ingen rolle for meg. Det er jo ikke jeg som skal ligge på det. Vil jeg ha han på mage eller på rygg mon tro? Strap-on min, den er dobbel. Kanskje litt tykk, det skulle jeg finne fort ut av. Jeg liker når den gir motstand, for det tilfredsstiller jo meg. Den gnir så godt mot g-punktet mitt. Lysta jeg hadde kjent hele kvelden, var helt på kanten. Lykkerus og jævelskap blanda om hverandre. Jeg førte han med beltet bort til bordet, og la han på mage på glassbordet og tok frem olje. Armene ble bundet til hvert sitt bordben, og synet av kroppen hans strekt ut på bordet var så deilig. Jeg elsker pikk. Jeg elsker synet, og det beste av alt med glassbordet, er at jeg kan ligg under det, på gulvet og onanere til synet av pikken pressa mot bordet. Det eneste han kan gjøre er å ligge er, vente på hva som skal skje og se på meg. Se meg gni en finger på tuppen av klitten, la den gli inn i åpninga mi, samtidig som jeg tvister på mine stive brystvorter. Alt mens jeg studerer Stian som ligger der, strippa for all makt, uten mulighet til å komme seg bort.

«Venter du på å få kjenne strap-on? Greit, jeg kommer nå». Jeg tok oljen og lot den renne over rumpeballene hans der han lå på bordet. Oljen rant ned, over hullet, ned mot ballene og dryppa over på bordet. Jeg brukte begge hendene, masserte baken hans, lot fingrene gli nedover og lekte med ballene. Ligg her litt til du, jeg har glemt å ta på meg et «plagg». Stian ble liggende, som om han hadde noe valg. He he. Jeg tok på meg strap-on mon, og lot den gli inn i meg selv, før jeg gikk tilbake til Stian. Jeg stilte meg på enden av bordet, og ba han suge på den og fukte den slik at den glir lettere inn i han. Jeg tok tak i hodet hans og munnknulla han med strap-on mens jeg kjente på hvordan den gled inn og ut av meg. *Mmmh*, det var så deilig. Takk, det er bra nå. For ikke så lenge siden, kjøpte jeg en ny pisk. Den er ganske fin. Glasshåndtak, lærstrimler og fint design. Den ligger så bra i hånden min. Stian fikk kjenne den på rumpeballene som enda var full av olje. «liker du det?» Spurte jeg. «mmmh» var svaret. Jeg gav han et til smell med pisken. «Du må snakke mer tydelig. Mh kan bety hva som helst». – «Ja, jeg liker det, jeg liker å kjenne pisken. Du er snill med meg».  Jeg bevegde meg nærmere den deilige rumpa hans og gnidde litt mer på den før jeg klatra opp på bordet. Glidemiddel og olje er en fin kombinasjon, i sær når du skal knulle noen bakfra. Jeg pressa meg mot han og jeg kjente at han ble anspent. Alt han kjente var strap-on mot rumpa hans, men jeg gjorde ikke noe mer. Jeg bøyde meg over han og hviska «Jeg har så lyst på deg. Jeg har så lyst å presse meg inn i deg. Kjenne hvordan motstanden fra deg gir meg stimuli. Gli inn i deg og knulle deg, rolig og forsiktig». Jeg beit han i nakken og styrte dildoen mot rompehullet. «Nå skal du få kjenne hvor deilig det er å bli rævpult. Hvor godt det føles å ligge der å ta i mot, din skitne lille gutt». Jeg pressa meg inn i han og han stønna, en blanding av nytelse og ubehag. Jeg la meg over han og knulla han, pressa meg inn og ut. Kjente hvordan strap-on ble gnidd mot G-punktet mitt. Det var så deilig. All lysta jeg hadde kjent på hele dagen, den fikk han kjenne gjennom dildoen. Begjær, skittent, deilig.

Jeg stoppa opp, trakk meg ut og gikk ned fra bordet. Bøyde meg og fikk se at pikken hans hadde sendt ut pre-cum på bordet. Mmmh. Synet, får så lyst å sleike det bort. Jeg løsna hendene hans og ba han snu seg. Han famlet seg opp, og jeg svingte pisken igjen. Han rykka til. «HH» sa han. «Du er så treg. Jeg har tenkt å knulle deg mer, men du kaster bort tida mi nå», pisken smelte i bordet og han skvatt til. Du må komme hit litt, sa jeg. Bøy deg ned så skal jeg dra harnessen så mye til sida som jeg får den, så skal du få smake litt mer vin av fitta mi». Nytelsen er så intens. Kald vin. Varm tunge, så vidt borti fordi han ikke kommer ordentlig til. Dildoen er i veien. Jeg ble ekstra tent. Legg deg på rygg på bordet, gutten. Pikken hans var stiv og jeg jeg helte vin på den. Det ble grisete, luktet syrlig vin og jeg digga det. Jeg begynte å suge han, lot fingrene mine klype tak om niplene hans, og kjente hvordan den harde pikken ble enda mer hard. «Fy faen, du er sexy der du ligger. Du vet det, sant?» Han så på meg, og visste ikke helt hva han skulle svare. Pisken min lå rett ved siden av han, og jeg tok den opp. «Ikke like sexy som deg. Ingenting kan måles med deg». Jeg smilte, lo litt, og la pisken ned igjen og gav han en real blowjob. Sugde han til jeg kjente at han var klar til å komme, før jeg stoppet. «Vil pule deg mer. Jeg er ikke ferdig», sa jeg. Han lå på bordet, på ryggen, med spredte ben og gav meg fri tilgang til å nyte godene det å rævpule han gav meg. Jeg kjente dildoen, han kjente dildoen. Vått, fuktig, grisete. Jeg holdt grep rundt pikken hans i det jeg pressa meg inn igjen og begynte å gli inn og ut av han. Han lukka øynene, gi begynte å stønne skikkelig. Den andre handa kløp tak i niplen hans. «Åh, det er så deilig», sa han, «Du er så god med meg. Jeg fortjener ikke dette». Jeg tok pisken, og svingte den over brystkassa hans, mens jeg knulla han mer og mer intenst. Jeg kjente at det bygde seg opp hos meg. Stimulien fra dildoen pressa meg mot orgasme. Jeg knulla nesten meg selv til orgasme gjennom ræva hans. Men jeg hadde ikke planer om å komme enda. «Jeg skal knulle deg hardt. Knulle deg som du aldri har blitt knulla før lille gutt». Handflata mi gav han et smell over brystet hans. «Du skal få lov å komme snart» sa jeg. Handa mi holdt enda grep om pikken hans og runka han mens jeg knulla han. Du får kun komme om du lover meg at du spruter så hardt at du griser til lakk-bh`en min. Jeg vil se sperm overalt på den. Jeg holder pikken din, knuller deg og du spruter. Lover du det?» «MMMMHJA», svarte han. «Jeg kommer nå. Jeg kommer!» Stønnet hans, kjente jeg gjennom kroppen min. Jeg var glad. Sæd overalt. Gris på meg. Jeg tok sperm på fingrene mine og sleika det bort. Trakk meg forsiktig ut og tok av harnessen. Jeg var våt og hoven. Klitten min var overstimulert. «Min tur nå» sa jeg og klatret opp slik at munnen hans ikke hadde noe annet valg en å tilfredsstille klitten min, med glassdildoen i handa. Jeg gnidde meg mot munnen hans og ba han plassere glasshåndtaket på brystet hans slik at jeg kunne ri det. Med tunga hans på klitten min og håndtaket til pisken inni meg, red jeg rimelig kjapt inn i orgasmens verden. Jeg kom på munnen hans. Det rant våt fittesaft ned på han. Han slurpet det i seg og fortsatte til jeg var fornøyd, øm og ferdig.

 

«Flink gutt, det er du».

«Du, trikken din kommer straks, du må springe nå», sa han, «Jeg må gå hjem. Selv om lysta er der, så går det ikke. Jeg kan ikke. Det er ikke tiden for det nå.» sa han, «Takk for at du er så forståelsesfull». Den euforiske følelsen i kroppen ble brått revet bort, jeg befant meg enda på gata i storbyens vrål. Alt jeg hadde lyst å si var; at jeg ikke er det, forståelsesfull, jeg skiter i det, jeg er kynisk og kaldt, narsissist og jeg vil ha deg nå og jeg forstår ikke hvordan vi kunne kåte hverandre så mye opp, for å bare gå hjem! Men det er greit. Jeg er jo forståelsesfull. Fy faen så forståelsesfull jeg er i kveld. Så jævla forståelsesfull at jeg måtte ta på meg selv der jeg satt bakerst på trikken, en sen natt til fredag. Håper du pines av å ikke få kjenne de myke leppene mine.  En dag, skal reglene brytes.