Kollega søker hjelp

For ett par år siden jobbet jeg i ett større firma i Oslo. Da pleide jeg å jobbe overtid hver torsdagskveld, slik at jeg hadde mulighet til å reise tidligere hjem på fredag før rush-trafikken startet for alvor.

Arbeidet var veldig rutinepreget, og kunne utføres på alle tider av døgnet. Det var derfor veldig deilig å ha denne kvelden uten forstyrrende telefoner, fordi jeg klarte å jobbe veldig effektivt disse kveldstimene uten de vanlige forstyrrelsene.

En ettermiddag kom det melding i inn-boksen min. –”Skal du jobbe i kveld ?.. Det var Anne Sofie fra lønningsavdelingen som hadde sendt meg en mail. Det var torsdag, og jeg sendte ett raskt svar tilbake som bekreftet dette. Det var ikke i mine tanker at forespørselen hadde baktanker…

Jeg fikk ikke noe svar, og utpå ettermiddagen gikk alle sammen hjem etter tur. Unntaket var lønningsavdelingen, som hadde planlagt en liten sommerfest på terrassen vår. Avdelingen bestod av 6 personer, 4 kvinner og 2 menn, og allerede kl. 1800 på ettermiddagen kunne jeg se at de satt i solen, med champagneglass og jordbær, og det var tydelig at ett par av damene hadde ett solid inntak av drikkevarer allerede

Halv åtte kom mailen. Lønningsavdelingen vår lå i fjerde etasje, helt avskjermet fra resten av firmaet. Jeg åpnet mailen og fikk ett lite hakeslepp….. Det første jeg så var bilde av en naken kvinne. Hun lå bakover lent i en stol, og det var tydelige striper av fuktighet som rant nedover lårene hennes. Under bildet stod det en tekst… Hei Ove. Jeg vet jo at du er på jobb, og jeg har ett stort problem. Hver gang jeg drikker champagne blir jeg så kåt at saftene renner ut av meg. Det er ett stort problem, fordi trusene blir kliss våte. Jeg kan ikke gå på byen i en slik tilstand, og jeg vet at dette kommer til å fortsette frem til jeg får skaffet meg en orgasme. Jeg vil gjerne få låne kukken din, slik at jeg kan få stanset den flommen som allerede har startet.. Kan du hjelpe meg ???? please….!!!!

Jeg kjente at det hugget til i buksene, og måtte ned med hånden for å legge den til rette. Synet av kvinnen med den vidåpne fitta hadde gjort at jeg måtte svelge noen ganger, og forespørselen hadde ikke gjort ting bedre.. tvert imot. Jeg smilte litt i munnviken da jeg sendte mitt svar…

”-.. beklager, jeg ønsker ikke å bidra til utroskap. Du er en kjempefin dame med en nydelig kropp, men jeg har hørt at du har samboer. Dette vil du angre på i morgen, så kanskje det er like greit at du reiser hjem til mannen din. Han kan sikkert gi deg det du trenger. Hadde du imidlertid vært alene skulle jeg gjerne lagt deg over pulten og tatt deg hardt… bakfra og forfra til du hadde hylt ut i orgasmekramper…

Ok, jeg tok litt i. Det var litt komisk å tenke på hvilket svar jeg hadde sendt, men jeg har ikke sans for lettvinne løsninger som man ikke kan stå inne for i edru tilstand.

Jeg fikk ikke noe svar på mailen min, og det var vel like greit. Det jeg imidlertid vet er følgende…. Anne Sofie hadde tydeligvis ikke vært alene når mailen ble sendt. Den unge spenstige unghoppa på ett par og tyve år som nettopp hadde begynt i avdelingen dukket plutselig opp bak ryggen min en stund senere. Jeg kunne se på øynene hennes at hun også hadde fått i seg sin kvote champagne, og leppene hennes var fyldige og deilige. Uten å si ett ord gikk hun rundt stolen min, skjøv tilside noen papirer som lå på pulten foran meg og lente seg inn til kanten med ansiktet vendt mot mitt. Hun hadde på seg ett kort hvitt miniskjørt og en silketopp som ikke kunne skjule to nydelige bryst som var gjemt bak en nydelig blonde BH i hudfarger.
Jeg satt med klump i halsen da denne langbeinte skjønnheten tok tak i skjørtekanten og dro den sakte oppover lårene. Jeg kunne godt kjenne lukten av henne… og idet kanten av skjørtet passerte hoftekammen kunne jeg skimte ett par fyldige fittelepper som bare var dekket av ett flortynt trusestoff som var så vått at det dryppet fittesaft ned på gulvet mellom beina hennes.

..” jeg blir også kåt av champagne…”.. var det eneste hun sa. Jeg kunne se på magen hennes at hun var en idrettskvinne, smal og slank og muskuløs. Jeg hadde nå sluttet å tenke klart, og bøyde meg derfor fremover for å slikke opp ett par av de stripene med fuktighet som nå rant nedover innsiden av lårene hennes. Jeg visste ikke engang navnet på denne kvinnen, men vi hadde møtt hverandre noen ganger i trappen og var forsåvidt på hils….

To hender tok tak i håret mitt, og førte hele ansiktet mitt inn til trusekanten. Jeg kjente at den ene hånden slapp taket, men før jeg tenkte noe videre over det så jeg at trusa ble skjøvet til siden, og to nybarberte og nypolerte halvmåner skinte mot meg.. Knappen som vanligvis er skjult bak sine hudfolder hadde kommet frem, og minnet ikke lite om en liten sopp som hadde kjempet seg frem i lyset… Under knappen delte halvmånene seg til hver sin side, og jeg kunne se det mørke og våte kjøttet på innsiden.. blodfylt og lystent… Etter ennå ett press på bakhodet ble jeg skjøvet inn mot tappen, og jeg kunne nesten kjenne at beina hennes begynte å skjelve idet jeg lot leppene mine forme seg til en liten o .. og plasserte de rundt toppen av klitten hennes mens jeg satte på sugeapparatet… klitten smatt inn mellom mine lepper og ble sående å dirre inne i munnhulen min mens jeg etter alle kunstens regler forsøkte å erte den med tungespissen. Ett lite sekund senere klarer ikke beina hennes mer, og jeg kjente hvordan klitten hennes poppet ut av munnen min i det hun sakte skled ned på gulvet mellom oss. Tre sekunder senere er glidelåsen min dratt ned, kukken fisket frem bakom strikken i underbuksa
og to røde lepper på full fart nedover skaftet… jeg kjente neglene hennes skrape meg på magen, nesten som en katt som koser seg. Bakhodet hennes beveget seg opp og ned, i takt med munnen som beveget seg opp og ned langs kukken min i ett vekslende tempo.

Jeg skulle gjerne sittet slik en hel kveld, men stillingen var ikke behagelig. I tillegg hadde jeg ei jente foran meg som var sinnsykt kåt, og jeg kunne høre plaskelydene som langfingeren hennes lagde der nede mellom beina hennes. Jeg tok derfor tak i håret hennes, reiste henne opp på beina igjen og la henne forover på skrivebordet. Skjørtet lå fortsatt rundt livet, og trusestrikkken lå som en hvit liten tråd langs med rumpesprekken. Jeg tok tak i de tynne trådene som lå over hver sin hoftekam.. og dro de nedover rumpa hennes slik at g-strengen tilslutt havnet på gulvet. Rumpa stod nå rett frem bak henne, kompakt og nydelig. Det var ikke antydning til skille noen steder, og med tanke på hennes kroppsfarger var det ingen tvil..
enten var hun nudist eller så var hun en polett-neger.

Hodet hadde lagt seg til ro på musematta…. hendene hennes hadde hun plassert foran seg, slik at hun kunne møte mine støt med kraftige motjukk. Jeg hadde ikke mer å vente på… tok derfor kukken i hånden og bendte den nedover slik at den buttet mot inngangen til kvinnens ”Himmelske Freds Plass…”. Jeg rakk ikke å skyve kukken innover i den våte og trange kanalen før hun skjøv seg bakover selv, og jeg kunne med selvsyn se hvordan fitteleppene spiste seg innover på stammen slik at kukken tilslutt var helt dekket av en 22-årig spenstig kropp… en muskuløs og nydelig kvinnekropp som nå var så kåt at det sprutet ut safter som ikke lenger hadde nok plass…

… kukken hadde aldri vært så stor og stiv noen gang tidligere.. i hvertfall ikke som jeg kunne erindre. Den var i tillegg veldig utholdende den gangen, så jeg tok tak i hoftene hennes og startet ett knullekurs med denne jenta som varte gjennom 4 forskjellige orgasmer. Hun skrek og jukket, og sprutet ut så mye fittesaft at buksene som jeg fortsatt hadde rundt anklene var dyvåte innvendig. Det beste med hele jenta var at fitta hennes holdt seg like trang hele tiden, og når jeg kjente at det ble ennå en anelse trangere, da visste jeg at mine egne safter var på vei. Jeg hadde klart å holde meg helt på kanten i lang tid men nå var det nok slutt på uthalingen… Jeg trakk ut kukken, tok den i hånden og ville runke den av utover ryggen til denne sex-maskinen.. men…. Anne Sofie hadde tydeligvis stått i nærheten.
Med en finger nede i sin egen truse kom hun gående bort til meg, satte seg på huk og tok over runkingen. Jeg tenkte at jeg burde trekke meg unna, men satsen var allerede på vei… Anne Sofie kjente nok hva som var i ferd med å skje.. for hun lente seg plutselig litt til siden og la leppene sine rundt kukkhodet mitt idet første spruten var i ferd med å forlate torpedorøret..
Jeg kjente at musklene strammet seg i rumpa når satsen skjøt ut av meg, og plasket inn i munnen hennes før den ble svelget ned med store og grådige svelg. Jeg kjente hvordan hun satte på vakuum, og de siste restene ble sugd ut av kukken min mens jeg lyttet til de deilige god-lydene som kom fra begge to. .. det viste seg at godlydene som kom fra Anne Sofie ikke bare var på bakgrunn av at hun elsket å ta meg i munnen, men jenta jeg nettopp hadde knullet lå på ryggen under Ann Sofie og slikket henne i fitta for harde livet. Jeg så hvordan luggen hennes vekselvis kom frem og ble borte mellom beina til Anne Sofie, og nesten før min siste dråpe var kommet frem startet orgasmen til Anne Sofie også. Hun satt på huk mens hun ristet frem og tilbake, og badet samtidig sin kollega i fittesafter i slike mengder at silkeblusen ble kliss våt. Det viste seg senere at den måtte kastes….

.. Den kvelden ble lang… Anne Sofie presenterte meg og den nye kollegaen, som faktisk var hennes samboer også. Hun hadde skaffet samboeren sin jobb hos oss, og da begge to var bifile så hadde de diskutert seg imellom hvilken fyr som var ønsket som knullepartner. Jeg hadde havnet ganske langt opp på listen, og jentene hadde blitt enige om å prøve meg i forbindelse med denne sommerfesten. Jeg bestod visstnok prøven med glans.

Jeg sluttet å jobbe overtid på torsdagene. Jeg sluttet derimot ikke med å komme sent hjem på torsdagene. Mine torsdagskvelder ble heretter benyttet hjemme hos jentene, stort sett i sengen med den ene eller begge to samtidig. Den eneste grunnen til at de klarte å opprettholde samboerskapet sitt var muligheten til å få skikkelig kukk en gang i uka…. noe som visstnok var nødvendig for begge, ønskelig for begge to og helt konge for meg……..