Kontroll på Motellet

Vi har sjekket inn på et lite motell på et avsidesliggende sted. Du sjekket inn først og jeg kom en time senere i egen bil. Vi prater, kysser og kliner litt når jeg kommer, og vi kler av hverandre. Du gir meg noen sugende kyss, mens hendene dine er overalt på meg ettersom plaggene forsvinner. Du vet hvorfor vi møtes her og du er sprengkåt i kveld. Har litt problemer med å få tak rundt hele deg, du er så jævlig stor. Eneste måten jeg kan få kontroll med deg føler jeg er når jeg tar rundt det stive kjønnet ditt, da får jeg styring og du blir som et lam. Kan lede deg overalt og du følger bare på. Du prøver raskt å ta meg stående, frekken, men jeg slipper deg ikke til. Du snur meg mot veggen , bøyer deg i knærne og prøver å få den inn bakfra. Jeg er vanskelig i dag og holder igjen. Du skal ikke få ”raske” over lille meg i kveld, som den gang for 3 ukers siden da vi møttes for første gang på festen sammen. Vil ikke ha et kort knull bakfra på et fremmed toalett i kveld. I natt skal jeg bestemme og vi har tiden foran oss.

Tar tak i det stive kjøttstykke ditt, får deg ned på ryggen, og jeg ender ned på deg, skrevs over ansiktet ditt, og du suger kjønnsleppene mine inn en etter en, småbiter og stikker tungen langt inn. Du suger inn klitten min gang etter gang og lar tunga gå rundt den. Jeg vet du nyter synet av et vått , glatt og nybarbert kvinnekjønn, barbert i dusjen i dag tidlig – for deg. Glatt som en 13 åring, samtidig fullmodent og hovent av kåthet. Du slikker meg langs sprekken, opp og ned, du vet du eier kjønnet mitt i kveld, og jeg følere jeg blir våtere og våtere. Du suger de små kjønnsleppene mine inn, en etter en. Dette er nesten bedre enn å bli pult, og jeg kjenner jeg begynner å komme allerede, er nesten litt flau over hva du må tenke, tror du bare jeg er en overkåt tispe eller? Jeg gir blaffen og prøver ikke å holde igjen, bare lar det fosse på. Kjenner den deilige følelsen der nede vibrere gjennom hele underlivet. Nyter skjelvingene gjennom kroppen, bare nyter. Du slakker på tempoet, suger og slikker litt forsiktigere, lar meg nyte, men stopper ikke helt.

Jeg ser ned på skrittet ditt, bøyer meg ned og suger den store pikken din litt forsiktig inn. Småbiter litt i det harde mannekjøttet, suger sa forsiktig rundt bare hodet mens jeg holder rundt skaftet på den og smårunker deg. Hodet er stort og blålig, ser nesten sprengt ut, jeg tar det forsiktig i munnen og prøver å lindre presset, men det blir ikke mindre. Kjenner det store kjønnet ditt fylle munnen min. Vil dra dette ut i kveld, jeg vet hva du vil ha og du skal ikke komme for fort. Drar litt i de hårete ballene dine, alt virker så stort og grovt hos deg. Rene oksen føler jeg. Har aldri skjønt meg på kvinner som kjøper dildo når de kan få ekte saker som dette. Dette er jo verdens beste dildo med en 100 kilos menneskemaskin bak. Kjenner jeg kommer igjen og blir våtere og våtere, er igjen litt skamfull, tenker jeg på hva du må tro om meg, Det bare renner og renner, og jeg er våt nedover lårene, både av spytt fra deg og fra væsken som siver ut mitt hovne kvinnekjønn.

Snur meg på deg, styrer den deilige stive pikken din inn i mi våte fitte, må føles litt stort og glatt for deg tenker jeg et øyeblikk, og klemmer på det jeg kan. Bøyer meg ned og kysser deg og kjenner smaken av mitt eget kjønn, smaker salt og godt. Lange tungekyss, imens jeg lar underlivet rotere på pikken din. Du prøver å presse meg opp med underlivet ditt, men jeg rir deg og har full kontroll. Jeg skal kontrollere tempoet pulingen min i kveld. Holder armene dine nede med mine hender. Herregud så stor du er, tenker jeg, føler jeg har deg helt oppe i livmoren min. Nesten for stor. Føler meg nesten som da jeg ble tatt første gang, og jeg trodde jeg ikke kunne ta pikken hans. Etter to orgasmer føler jeg meg litt ovenpå, nå skal du få ditt, når jeg vil, og jeg rir deg rolig og rytmisk. Hever overkroppen og lar deg småbite litt i brystene mine, du suger hele ene brystet inn i munnen, vortene mine sprenges nesten, du biter litt i dem og jeg kjenner ilinger helt ned i underlivet. Jeg slapper ned på tempoet, vil ikke du skal komme for fort. Du ligger med lukkede øyer, ansiktet ditt er stort og svett. Bøyer meg ned og gir deg noen lange tungekyss mens jeg puler videre, rolig og rytmisk.

Skifter stilling igjen, snur meg på pikken din uten å la den slippe ut, holder kontroll. Setter meg nå på huk, med ryggen mot deg og holder i dine føtter. Vet det gir deg full utsyn over hele kjønnet mitt, den fine hovne fitta mi og den deilige store moden baken min som jeg vet du tenner på, og din egen pikk som nå er kjempestor og som glir ut og inn, helt styrt av mitt tempo. Blir litt tent av dette selv. Dette er ikke samleie mellom to men ren egopuling og nytelse for meg, ikke noe annet. Sitter så lett på deg at det eneste berøringspunktet vi har sammen er våre kjønn, pikken din og fitta mi. Klemmer til deg jeg rår med, og merker en tredje utløsning er på vei. Nyter og lar deg nyte. Ønsker dette aldri skal ta slutt. Hører på stønnene dine at du kommer snart, jeg snur meg igjen raskt vil se deg når du kommer og føle den store varme kroppen din. Strekker meg utover hele deg, klemmer til med underlivet når jeg kjenner det rykker i pikken din og føler den våte varmen sprer seg inne i meg der nede. Jeg har framdeles kontroll, tror jeg og roterer sakte rundt pikken din som nå er halvstiv og stor, presser uderlivet mitt hardt mot ditt og kjenner skjelvingene der nede kommer for tredje gang. Denne gang roligere, men like fantastisk.

Legg igjen en kommentar