Kosepisking

– Det begynte som en lek, kan venninna mi fortelle. Hun og samboeren er litt deilig barnslige av seg, og det er viktig det, i et forhold. Vi sitter hjemme hos henne og drikker rødvin, som to knisende jenter omringa av levende lys mens vi begge er gressenker og trives med det i kveld. Om det var greit at jeg noterte litt av det hun sa for å skrive litt om det? Jøss, skriv i vei!

– Faen heller, sier hun med et frekt smil. – De fleste oppdager vel sine godt gjemte seksuelle legninger ved hjelp av lek eller erting. Sånn kom i alle fall min legning fram i lyset. Samboen skulle straffe meg på ert, fordi jeg var frekk mot ham. Han la meg jaggu over knærne og ga meg skikkelig ris med flate hånda. Hun ler og blir rød i kinnene, det er ikke bare rødvinens eller varmen i rommets skyld. – Jeg blir da kåt når jeg tenker på det nå, jeg!

Venninna mi er ei fresk jente. Jeg har alltid sett på meg selv som fresk, men hun er enda freskere og det er sånne jenter vi trenger for å få litt lys i dagliglivet. Hun er likevel sjenert, og derfor skal jeg forskåne henne fra å ha navnet sitt på trykk. Men kosepiskinga til hjemmebruk, den forteller hun gjerne om!

– Jeg klarte ikke å skjule hvor kåt jeg ble av risinga hans, smiler venninna mi og tar en slurk vin. Vi har en treliters stående på bordet, kvelden er berga. – Da han var ferdig – det sto ikke på lenge, kanskje en fem-seks klaps for å markere hvem som var herre i huset, ja bare på ert, flirer hun med glitrende øyne. – Det er jo klart hvem som egentlig er sjefen, men da han var ferdig, slapp han meg og da gled jeg bare ned på gulvet og skalv på hendene av kåthet. Klarte ikke reise meg, det dirra i hele kroppen og jeg måtte gjøre noe med det med en gang. Jeg bendte knærne hans til side. Så grafsa jeg nedi joggebuksa hans og fant stakan fram, og sugde meg fast mens jeg kjørte hånda ned i min egen joggebukse, under trusa, og så onanerte jeg mens jeg sokka sambo. Det tok ikke lang tid før jeg hadde kommet, ler hun hjertelig. – Sambo satt bare storøyd og tok takknemlig i mot, han. Skjønte ikke filla hvorfor jeg var så kåt, men det tente vel en ide hos ham. Vi hadde et skikkelig nummer den kvelden, ja. Et hett et, og for første gang siden vi ble sammen, sto jeg og ble tatt bakfra mens han klapsa meg på skinkene. Det var uvant for ham, det så jeg i speilet.
– Speilet? sier jeg. Vi er veldig gode venninner, men jeg har aldri sett speil på soverommet hennes. Sant å si, så har jeg aldri sett soverommet hennes – vi er ikke gode venninner sånn, hehe. Skjønt, om hun skulle bli tent på den ideen en gang, det får bli en annen samtale og et annet Berits hjørne…
– Ja, vi har digre speil isteden for skapdører, og der kan jeg se at vi elsker sidelengs, smiler venninna mi fornøyd. – Jeg så i speilet at sambo var litt utilpass, men han gled lettere og lettere inn i den nye rollen da han merka hvor deilig jeg syntes det var. Sånt hjelper.
– Når ble et kosepisking utav det, da? Jeg tar en klunk vin, jeg også. Koser meg, gjør jeg, der jeg sitter i sofakroken med et glass rødvin på bordet og hekletøyet i fanget, skriveblokka likeså og ørene på stilk.
– Noen dager senere. Med beltet hans. Jeg var ikke forberedt og ropte høyt da jeg plutselig fikk et hardt smekk over rumpa av beltereima til samboen. Hun ler og skjuler munnen med hånden, alle jenter gjør visst det når de flirer, tror jeg. – Jeg kjeftet på ham og sa at han var spika sprø. Det er ikke godt når jeg ikke er kåt på forhånd, å få et sånt rapp over rumpa uten forvarsel. Sambo ba om unnskyldning og ga seg heldigvis ikke med det. Han beordra meg inn på soverommet, og så måtte jeg stille meg opp som om han skulle ransake meg. Hendene mot speilet og bena fra hverandre. Jeg sto og så meg selv i øynene mens han smådaska rumpa mi med beltereima og passet nøye på mine reaksjoner. Han syntes selv det var spennende nå, sier hun og smiler lykkelig. – Jeg så meg selv bli kåt i speilet mens rumpa ble varmere og rødere. Øynene ble blanke, leppene litt oppsvulma og jeg fikk nesten lyst til å kysse meg selv i speilet mens kinnene ble røde av kåthet, ler hun igjen.

Nå sitter hun litt urolig i stolen sin, venninna mi, og det vises at hun er påvirka av å snakke om det. Jeg kjenner at det murrer litt selv, jeg. Det er deilig å sitte sånn og være avslappa sammen med noen, trygg nok til å si hva som helst uten at den andre ser rart på deg og tenker hva slags perverst svin du er…

– Etter hvert ble klaskene litt hardere og jeg begynte å bli alvorlig våt i trusa. Jeg ba tynt om å få lov til å ta av meg klærne, og så tok han selv av seg klærne først, den jævelen, kvitrer venninna mi. – Så tok han av meg på underkroppen. Han gispa storøyd og trodde at han virkelig hadde gjort noe gæernt da han så hvordan rumpa mi så ut. Røde, hissige renner, men jeg forsikra ham om at jeg var så kåt at jeg ikke klarte å stå snart. Så ba jeg ham om å kjenne etter. Hun smiler og klemmer bena sammen, stearinlysene får øynene til å funkle. – Letende fingre i et varmt kjønn, en kald hånd som dekker en glovarm skinke… en kjølig finger som stikkes inn i våt hete, fy faen.
– Åååå, kutt ut, ler jeg og sitter like urolig sjøl.
– Han oppdaga i hvert fall at han ikke hadde gjort noe gæernt. Han ble så kåt av oppdagelsen at han rant rett inn i meg og tok meg hardt bakfra mot speilet så jeg ble stående og gi meg sjøl en klem, ler hun. – Herlig! Jeg tror jeg kom tre ganger den kvelden. Han piska meg litt etterpå, etter at han hadde kommet. Heldigvis har vi ikke teppe på soverommet, for sæden dryppet ut av meg mens jeg sto med skrevende og fikk rumpa god og rød igjen. Og så kasta han meg opp i senga, rev av meg resten av klærne og søndertok meg. Hmmm, deilig! Kanskje jeg skal legge fram beltereima i kveld, til han kommer hjem? Og så kan jeg ta imot ham i døra med bar underkropp, sånn for å gi et lite hint, altså.
– Det er bare rumpa han kosepisker, da?
– Jeg har aldri følt trang til noe annet, sier hun og trekker på skuldrene med et strålende smil.

Godt oppglødd over venninna mi måtte jeg jo hjem og prøve, må vite! Hjem til gubben som var ferdig på jobb, rett til sengs og klar med rumpa til værs og beltereima innen rekkevidde. Håndflata dugde godt, den også, og jeg mistenker gubben for å like forsøket, jeg! Det endte i alle fall med en vellykka oppdagelse. Mens jeg satt og skrevde over i ride ranke, med ryggen mot gubben og stirra på fotbladene hans som vimsa fram og tilbake i takt med støtene, kunne jeg konstatere at for hvert reale klaps jeg fikk på skinkene, ble varmen mer og mer intens og spredte seg mer og mer nedover, til den var godt plantet mellom bena. Varmen fra rumpa fikk følelsene i underlivet til å bli mer intense, så jeg kjente enda bedre hvor godt det var å ha ham inni og hvor deilig det var å beføle seg selv mens han holdt på. Det forsterket altså følsomheten i kjønnet.

Et godt råd vil jeg dog gi: Er du ikke i humør til å få rumpa di klapset, så må du ikke gjøre det. Sånt kjenner du når du begynner å elske, i alle fall kjenner du det etter første klapset og da er det jo bare å si ifra! Nye, spennende ting er bare deilige hvis en er i form og humør til å forsøke, slik jeg var etter å ha hørt venninna mi prate om kosepiskinga hennes. Hvem vet, kanskje vi avanserer til beltereima neste gang vi begge er i det rette humøret?

Joda. Kosepisking kan være spennende nok det, for ikke å snakke om godt, så lenge begge parter er enige. Sånn skal det være når det gjelder telefonsex også, for hvis ikke begge partere er enige, blir det rimelig vanskelig å ha god sex via telefonen, ikke sant? Egentlig eksisterer det to typer telefonsex. Den frivillige hvor begge tilsynelatende er/blir kåte, og så har du telefonterror. Følg med når hjørnet mitt oppdateres, så får du se hva jeg mener om drittsekker med telefon!