Lag deres egen sexfilm!

foto av: Scan media

Nå koster ikke bærbare videokameraer all verden, og det blir stadig mer populært å forevige familiens julefeiring på film.
Hvorfor ikke forevige hendelser av et helt annet slag også? Her er en liten hjelper til hvordan dere kan lage deres egen lille film… Vi forutsetter at dere har et videokamera tilgjengelig.

1: Stemninger gjør seg like godt på film som i virkeligheten, så det kan lønne seg å bruke noen minutter på å gjøre i stand kulissene. Rent & pent sengetøy, stearinlys eller lavalamper, røkelse eller alt hva dere måtte ønske. Da blir filmen også seende litt mer "proff" ut.

2: Lyssetting er viktig og altfor mange glemmer helt denne faktoren som lett ødelegger en seanse som ellers hadde vært helt topp. Ta opp en kort filmsnutt først (helst før dere setter i gang, siden det ikke alltid er like enkelt å stoppe underveis) og se om det er behov for mer lys.

3: Nå skal man ikke oppfordre til økt alkoholforbruk, men et par glass vin gjør bare godt. Dere vil begge oppføre dere mer naturlig og lysten blir i hvert fall ikke mindre så lenge det er snakk om moderate mengder..

4: Skal det være noen vits i å lage en film holder det ikke med misjonærstillingen. Vær ville og kreative, prøv forskjellige stillinger, samtidig som dere lager mye lyd. Lek og flørt litt med kameraet. Det verste som kan skje er at filmen blir morsom og ikke så opphissende å se… men da er det bare å prøve igjen.

5: Mange nye kameraer kommer med forskjellige filtre (eller med et redigeringsprogram hvor man kan leke vilt og hemningsløst). Prøv dere frem; en så enkel ting som sort/hvitt kan utrette mirakler på en seanse som i utgangspunktet ser svært så amatørmessig ut.

6: Speil kan være gøy; filmet riktig kan man se ting fra to sider på én gang, men det er kanskje noe man bør vente med til man har laget et par filmer? Gøy er det uansett.

7: Pass på alle (fortrinnsvis kun én) kopier av filmen. Dersom forholdet skranter eller tar slutt bør filmen opphøre å eksistere umiddelbart. Det er ikke noe morsomt dersom noen andre skulle få tilgang på filmen eller at din ekskjæreste skal vise den til noen venner…

Helt til slutt: Dersom dere etter å ha sett dere selv på film syntes det ble en flau opplevelse, sett kassetten i videokameraet igjen, rett den mot en vegg og press rec. Pass på å ikke ha deres "private" film på samme sted som familiens 17 mai- eller julefeiring… enkelte ting er ikke verdt å dele med HELE familien.

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar