Min første lesbiske opplevelse

Det var bare oss jentene. Ute på tur. De som hadde kjærester hadde satt dem igjen hjemme og dratt på storbyferie med venninnene, og vi var ikke i tvil om at gutta heller ville være hjemme på fotball-puben enn å bli med oss kjerringer på tur. Menn er allergiske mot shopping, det vet alle. Ordentlige menn, i hvert fall. Den typen som løfter ting og knuser ting; som ser fotball, drikker øl og spiller biljard. Den typen du vil skal ta deg røft bakfra over stuebordet. Ikke som Jan Thomas, som gjerne kan få lov til å innrede rommet ditt, eller bli med på shoppingferie, men som er udugelig som kjæreste. Mine venninners kjærester var ordentlige menn, som ikke ville blitt med på storbyferie for alt i verden, men som gjerne kunne bære hjem handleposene etterpå. Selv var jeg singel etter å ha sagt farvel og adjø til en mann av Jan Thomas-typen. Jeg mener, ja; han var snill og omtenksom, men av og til vil man bare at mannen i huset skal grynte når du kommer hjem fra trening, rive av deg klærne og ta deg hardt bakfra over stuebordet. En kjæreste som er udugelig i senga ville jeg ikke ha, uansett hvor mye han visste om matlaging. Nå hadde jeg bestemt meg for å holde meg unna kjærester en stund, og en jentetur var akkurat det jeg trengte. Fire dager i London, med mat og klær til pengene tok slutt og vi måtte tilbake til lefselandet for å pugge til eksamen – alle unntatt Lise, altså. Hun ble ferdig med mastergraden for et halvt år siden, og hadde tatt fri fra jobben i to hele uker. Hun hadde heller ikke kjæreste, og hun var ikke blyg for å si at hun nøt friheten. At hun ikke trengte å stelle seg for annet enn å føle seg vel. Nå skulle vi ut på livet alle sammen, fire jenter i tyveårene, alle uten mannfolk på slep. 

Vi ankom storbyen før lunsj, stuet sakene på hotellet og hastet ut i handlegatene. Vi vandret inn i store shoppingsentre, gikk inn i designerbutikkene og drømte, spiste ute på små caféer og var ikke tilbake før kvelden. Slitne og lykkelige gikk vi til sengs og gledet oss til neste dag. Den gikk med til det samme; shopping og mat. Det var ikke måte på hvordan vi koste oss. Om kvelden skulle vi ut på en nattklubb vi hadde sett oss ut. Vi hadde avtalt å samles på samme hotellrom, selv om vi bodde på to dobbeltrom. Det viste seg imidlertid snart å være en dårlig plan. Fire jenter på ett bad, som attpåtil var knøttlite? Gutta hjemme ville ledd seg i hjel og kommet med alle slags velfortjente morsomheter. Vi gikk tilbake til vårt eget rom, Lise og jeg, mens Kristin og Mari ble værende. De single jentene på rom sammen, altså, flirte vi og begynte forberedelsene. Man kan jo ikke gå på byen uten å se bra ut. Jeg tok på meg en tynn, rosa bomullskjole som jeg nettopp hadde kjøpt. Jeg mente den var skikkelig lekker, og Lise var enig. Hun kom ut fra badet og la hendene på skuldrene mine, lot dem gli nedover sidene og ned på rumpa.

«Jeg vil at rumpa mi skal se ut som din,» sa hun misunnelig og ga meg et dask.

«Jeg vil at håret mitt skal se ut som ditt,» svarte jeg, like misunnelig.

Lise hadde en fantastisk, rød hårmanke, som så like utrolig ut uansett hva hun fant på å gjøre med den. Hun kunne sette det opp eller la det henge fritt; ta det med til en stylist eller bare buste det til; det fikk henne uansett til å se ut som en filmstjerne. Men hun hadde rett i at rumpa mi var fin, tenkte jeg og smilte. Jeg hadde da ikke tråkket over hundre timer på trappemaskin uten resultater. Denne våren hadde jeg for første gang klart å nå målet mitt om å ha en fin kropp til bikinisesongen; jeg visste at det var godt mulig at jeg aldri ville klare det igjen, så jeg var fast bestemt på å nyte det så lenge det varte. Kjolen passet perfekt, og ville sannsynligvis snart bli for liten. Da var det best å bruke den med det samme, og la storbyens mannfolkskare sikle ved synet selv om jeg ikke hadde tenkt å la dem få smake på varene.

«Du burde ta av deg BHen,» sa Lise og lot hånda gli over kjolen.

Hun hadde rett; da jeg så meg i speilet så jeg at den var for trang til å ha noe under. Stroppene var uansett så brede og tettsittende at det ikke var fare for at kjolen skulle gli ned og blottlegge puppene. Etter å ha sørget for antrekket for kvelden var det tid for en dusj. Lise hadde dusjet først, og nå hoppet jeg inn der, mens hun sto foran speilet i undertøyet. Jeg tok meg litt god tid, for jeg visste at Kristin og Mari ville holde på lenge. Dessuten satt jeg og nøt synet av kroppen til Lise. Hun fylte den røde BHen så fantastisk; formene hennes var liksom så runde og flotte, uten at hun virket overvektig. Ingen valker eller appelsinhud; huden hennes var stram og glatt, og jeg misunte henne både puppene og håret. På enkelte måter var hun som en tenåring fremdeles, ikke som en 28-åring uten min sans for fysisk trening. Jeg satt og så på henne mens jeg barberte leggene, men selv etter at jeg egentlig var ferdig og klar til å komme ut av dusjen, så ble jeg sittende og glo. Hun sto og sminket seg foran speilet, og jeg måtte flire da jeg mintes de gangene hun hadde klint med klassevenninner i russetiden, til stor fornøyelse for guttene i kullet. Den myke munnen hennes og den lekne tunga hadde jeg hatt lyst til å smake på selv også, men det ble med tanken. I russetiden gjorde vi alle mye rart, godt hjulpet av et stort antall øl.

«Ferdig snart, eller?» maste hun idet hun dro opp skjørtet. «Selv Mari bruker vel ikke så lang tid i dusjen.»

«Kommer nå,» sa jeg og gjorde meg ferdig.

Jeg gikk ut, tørket av meg og satte håret i en håndkleturban. Så tok jeg kjolen på, og resten av forberedelsene gjorde vi på våre reisefellers rom. Etter en drøy halvtime var vi klare for en kveld på byen; vi hadde alle nye klær, vesker og sko, og forlot hotellet i godt humør. Klubben var også fin, det var masse folk og masse drinker, og vi slo hælene i taket slik jenter skal gjøre når de er på byen. Klokka ble over to før vi snublet hjem til hotellet og fant rommene våre. Vi åpnet en flaske vodka Kristin hadde kjøpt på flyplassen og tok noen shots til, helt til Mari sloknet på senga. Da sjanglet jeg og Lise også tilbake til rommet vårt for å sove. Straks vi åpnet døra kastet vi skoene bortover gulvet og veltet ned i samme seng. Der ble vi liggende med klærne på, fulle, slitne og veldig trøtte. 

Jeg våknet flere ganger den natten, som oftest av at jeg måtte tisse. Første gangen hadde jeg med et visst strev fått av meg den trange kjolen, og vinglet inn på badet mens Lise fortsatt var i drømmeland. Jeg kom tilbake til senga og la meg under dyna. Hodet mitt var deilig susete, og jeg pakket meg inn i dyna og ble god og varm. Senere våknet jeg igjen, men ikke av at jeg måtte på do. Lise knuffet på meg, og ville ha plass under dyna. Jeg var så omtåket at jeg ikke engang tenkte over at hun hadde sin egen seng mindre enn en meter unna. Hun la seg tett inntil meg og mumlet fornøyd, men jeg fikk det flotte håret hennes i ansiktet. For ikke å få hår i munnen la jeg meg på magen med ansiktet bort. Slik sovnet jeg på nytt. Jeg hadde en deilig drøm. Jeg lå i senga og alt var varmt, trygt og koselig, og jeg drømte om at jeg fløy på ryggen av en stor drage. Da jeg våknet igjen var det av at Lise strøk meg over ryggen.

«Mmm… deilig… gjør det mere…» mumlet jeg i halvsøvne.

Lise lå tett inntil meg, og jeg kunne kjenne den myke huden hennes og håret som gled over ryggen min idet hun la seg halvveis oppå meg. Hun strøk meg over ryggen og kjælte med meg så lenge at jeg følte det som om jeg var på et spa og fikk full behandling. Etter en stund begynte hun å flytte hendene nedover. Hun strøk meg over rumpa og lårene, og før jeg visste ordet av det hadde jeg skilt bena nok til at hun kunne ta på meg der også. Jeg lå med lukkede øyne og nøt det hun gjorde med meg; hendene hennes var overalt, jeg kjente pusten hennes kile meg i øret, og en deilig sitrende følelse bredte seg gjennom meg fra topp til tå. Jeg følte meg så vidunderlig trygg og komfortabel der jeg lå og ble kjærtegnet av min venninne under den varme dyna; jeg ville aldri bevege meg fra denne senga om jeg kunne få det som jeg ville. Samtidig hadde jeg en ukontrollerbar trang etter mer. Hver gang hun beveget seg oppover slik at hodet hennes kom i nærheten, så ville jeg smake på de myke leppene hennes. Jeg kunne kjenne håret hennes stryke meg over ryggen og jeg visste at hun snart ville ha leppene innenfor rekkevidde, og jeg ville snu hodet og kysse henne. Hvis hun ikke var nær nok ville jeg løfte hånda for å føre hodet hennes inntil meg, slik at leppene mine kunne finne hennes. Men hver gang jeg kjente håret hennes gli over ryggen og jeg tenkte dette, så ble jeg liggende stille og nyte den herlige følelsen… og like etter var hun borte igjen og jeg angret på at jeg ikke hadde rørt på hverken armen eller hodet.

Det var en opprivende følelse; en krig mellom trangen til å ville ha mer, og ønsket om bare å ligge stille og nyte det som var. Det var vanvittig opphissende. Hjertet dunket voldsomt i brystet mitt og jeg lå stille og kjente hvor utrolig kåt jeg var. Det var kokende varmt under dyna, og jeg var drivvåt av svette. Varmen inni meg var enda verre, det formelig kokte, og jeg hadde blitt glatt og våt mellom bena av Lises behandling. Jeg holdt på å bli gal av kåthet idet hun endelig gjorde slutt på valgets kvaler ved å komme helt opp til ansiktet mitt. Hun nølte et lite øyeblikk, men det ville ikke jeg ha noe av. Nå som jeg hadde munnen hennes foran meg, den munnen jeg hadde lengtet så desperat etter, ville jeg kjenne den mot leppene mine. Jeg strakk halsen frem og sugde i meg med stor vellyst. Ble liggende med armen rundt henne og smake på de myke, deilige leppene. Lekte med tunga hennes, lenge, så lenge at vi siklet på puta. Vi ble liggende side om side og kysse hverandre en evighet, mens hendene våre utforsket det som var innenfor rekkevidde. Jeg strøk henne over den glatte huden og nøt følelsen av de store puppene i hendene mine. Nøt følelsen av de stive brystvortene i håndflaten, og knadde dem forsiktig, til Lises merkbare nytelse. Hun gjorde det samme med meg, og hun lot også hendene gli nedover den flate magen min, over venusberget til den varme, våte musa. Et gisp unnslapp meg idet hun presset inn en finger mellom de følsomme leppene, et lite gisp som straks ble stilnet av den deilige munnen jeg ikke fikk nok av. Jeg besvarte kyssene hennes lidenskapelig og lot henne gjøre hva hun ville med meg. Slapp henne til mellom lårene mine og lot henne bli våt på fingrene. De forsiktige, men samtidig besluttsomme fingrene som søkte seg frem til de mest følsomme stedene og strøk over dem akkurat så lenge at hun gjorde meg gal av kåthet.

Hvordan var det egentlig mulig? Jeg var jo ikke egentlig lesbisk; hvordan var det mulig at en jente kunne gjøre meg så utrolig kåt? Fingrene hennes, den herlige munnen, det nydelige håret som kilte meg overalt, jeg ville ha henne mer enn jeg noen gang hadde villet ha en mann. Jeg ville… alt. Jeg ville at hun skulle utløse all denne kåtheten i et vulkanutbrudd av en orgasme, jeg holdt ikke ut lenger. Men hva kunne hun egentlig gjøre med meg? Hadde hun vært mann, så ville jeg på dette tidspunktet ha tatt saken i egne hender, kastet meg over ham, trædd meg ned på pikken hans og ridd ham frenetisk til det gikk for meg. Men Lise var ikke mann.. hun hadde ingen pikk jeg kunne ri på, ei heller noen leketøy med batterier i hadde hun tatt med seg. Hva kunne hun egentlig gjøre, som ville løse ut den spenningen som fikk hendene mine til å skjelve, og musa mi til å renne over av safter? På dette stadiet ville jeg ha kunnet bedt en mann om å knulle meg… hva kunne jeg be Lise om å gjøre? Var det virkelig meningen at jeg skulle bli liggende her, kåtere enn jeg noensinne hadde vært, uten å få denne uutholdelige spenningen utløst?

«Jeg er så kåt… vær så snill…» tryglet jeg, men jeg visste ikke hva mer jeg skulle si. «Vær så snill… gjør noe..»

Det var det eneste jeg fikk frem. Jeg ba henne gjøre «noe». Det var for så vidt passende, for jeg ante ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Hun hadde drevet meg til galskapens rand. Jeg lå halvveis under henne og vred på meg ustanselig. Gjør «noe», hadde jeg tryglet. Altså mente jeg «hva som helst». 

Lise fortsatte å kjæle med meg mens hun langsomt beveget seg nedover. Hun ble sittende bak meg mens jeg fremdeles lå på magen, og da hun flyttet på dyna kjente jeg hvor varmt det hadde vært i senga i forhold til resten av rommet. Det neste hun gjorde var uforståelig, men jeg var som i en tåkeverden og gjorde hva som helst. Jeg var knapt bevisst at hun tok tak i hoftene mine og ville ha meg til å løfte på bakenden, men hun ledet meg med stødige hender og jeg adlød hennes minste vink. Straks etter lot hun flere fingre gli ubesværet inn i meg. Jeg var så våt og glatt at hun kunne føre dem inn uten motstand. Hun lot hånda gli inn og ut av den glatte åpningen flere ganger. Jeg kunne kjenne hvordan tommelen ble igjen på utsiden og gned meg over de myke hudfoldene under åpningen mens de fire fingrene på innsiden forsiktig rørte på seg og presset mot skjedeveggene. Så ble jeg vekket til live idet jeg slapp fra meg et høylytt stønn. Lise førte hele hånda inn i meg og dro den langsomt ut igjen. Jeg hadde aldri trodd at det kunne være plass til en hel hånd inne fitta mi, men jeg var så våt og opphisset nå at hun tydeligvis fant det ganske lett.

Jeg våknet fra den transeliknende tilstanden og grep et godt tak i puta som lå foran meg. Jeg presset ansiktet ned i den og fokuserte kun på følelsen av hånda hennes som begynte å knulle meg bakfra. Jeg slappet av i musklene og lot henne slippe til og penetrere meg som hun ville. Det var vidunderlig. Jeg prustet og stønnet ukontrollert ned i puta hver gang hun dro ut hånda. Hver gang hun dyttet den inn igjen gispet jeg etter luft, noe som ikke var lett med en pute i ansiktet. Jeg endte opp med å høres ut som en prustende hest både på innpust og utpust. Jeg hadde aldri kjent liknende. Lise knullet meg. Min venninne knullet meg med hendene og fikk meg til å miste kontrollen over hele kroppen. Jeg svaiet frem og tilbake hver gang hun førte hånda inn og ut. Da hun lot den andre hånda gli over klitoris kjente jeg det løsne noe inni meg et sted. Det var som om et isberg flyttet seg, som om noe hadde sittet fast og blokkert en foss. Jeg skrek da orgasmekrampene kom og Lise begynte å le. Hun fortsatte å knulle meg med hånda og lot den overfølsomme klitten være. Jeg kom som et uvær og klarte ikke slutte. Hele underlivet gikk varmt og da jeg kom til meg selv kunne jeg ikke tenke på noe annet enn at jeg måtte ha mer, noe Lise for lengst hadde benyttet seg av. Hun lot seg ikke stoppe med én orgasme, men ville tvinge meg til å komme en gang til. Hun roterte hele hånda og gned mot alle de rette stedene på én gang, og før jeg visste ordet av det, så skjedde det igjen. Denne gangen kom jeg enda kraftigere. Jeg skrek av nytelse og kåthet med ansiktet ned i puta. Det var et brøl som må ha hørtes ut som en brunstig elefant. Jeg kjente hvordan hele underlivet pulserte idet Lise dro ut hånda. Hele kroppen skalv, og underlivsmusklene knyttet seg ukontrollert så det formelig sprutet safter ut av meg. Det var som om jeg tisset ned senga.

Jeg kollapset ned på magen mens jeg fortsatte å stønne selv lenge etter at hun hadde holdt opp. Krampene fortsatte å drive gjennom meg som bølger mot en strand; bølgene slutter aldri, de bare kommer på nytt og på nytt… Det virket ikke som at det noen gang ville slutte. Jeg skalv som om jeg var på Nordpolen. Jeg prøvde å snakke, men klarte det ikke. Til slutt ble jeg bare liggende der og nøt følelsen, og jeg tror at jeg rett og slett sovnet. Hodet var et eneste vepsebol av alkohol, kåthet og tretthet, og jeg mistet bevisstheten idet Lise la seg inntil meg igjen. Jeg kjente håret hennes kile meg i ansiktet, og så var jeg borte. Det var ubeskrivelig deilig.

Slik var min første lesbiske opplevelse. Det ble ikke den siste. Vi skulle tross alt bo på rom sammen i London et par dager til, og vi trengte ikke bruke hele dagen til shopping…