Landeveiens ridder

Jeg er trailersjåfør. Et perfekt yrke å være utro i, garantert. Men saken er den at jeg har lovt kona mi å aldri ta opp haikere. Verken stygge, skumle mannfolk eller søte jenter langs hvitstripa med tommelen ute.
Hun stoler på meg, det er ikke det. Hun vet at jeg ikke hadde kommet til å klå på noen haikende jenter uansett, men hun fordrar ikke tanken på at de skal begynne å klå på meg, sånn før jeg får bedt dem om å kutte ut, altså. Og jeg har altså lovt henne: Ingen haikere. Og jeg holder ord. Men jeg har ikke lovt at jeg ikke skal fantasere om det!
Kan bli jævlig ensomt for en landeveiens ridder oppe i førerhytta på vei gjennom Norge med usnekra møbler baki hengeren. Med «on the road again» durende fra høytaleren og ingen biler som er høyere enn min, hva kan da hindre meg fra å sitte i trailer’n min og runke? Og mens høyrehånda går, går tankene også.
Jeg ser ei blond berte på hvitstripa med tommelen ute og jævlig kort skjørt. Hun vrikker kåt på hoftene og ser på meg med et blytungt blikk. Klart hun får sitte på! Kona finnes ikke, jeg er kanskje femten kilo lettere og ser for en gangs skyld godt ut, for alt er lov i fantasien. Jeg stopper og lar henne klyve opp til meg. Hun er slank, dongeriskjorten er åpen og knyttet i livet og jeg ser at de store, fyldige brystene hennes ikke er pakket inn i behå. Hun setter seg godt til rette, smiler svakt og ser på meg med et tungt blikk. Jøss.
Jeg må slippe pikken en liten stund, for veien er litt svingete og kronglete og det er vanskelig å gire med en hånd mens en skal styre og bremse samtidig. Men snart kommer jeg til strake veien og griper rundt den stive pikken igjen. Lengter etter å kjøre den inn i kona, gjett om hun skal få pikk når jeg kommer hjem.
Den søte blondinen har plassert den hiterste foten oppå dashbordet foran seg og skjørtet glir opp. Anelsen min er rett, hun har ikke truser på. O’ jubel! Som om hun har lest tankene mine, snor hun såvidt på hoften og smetter skjørtet opp til livet. Så løsner hun knuten på dongeriskjorten og sitter halvnaken ved siden av meg med blytungt blikk, skrevende ben og kåte pupper. Jepp, vortene er knallstive og lyserøde, peker frekt mot meg og jeg får så lyst til å gape over en pupp og leke med vorten med tunga. Snuser jeg inn, kjenner jeg duften av kjønnet hennes.
Dvelende kommer hun krabbende mot meg, strekker ut en hånd, griper rundt pikken min og drar noen tak før hun senker hodet ned i fanget mitt. Det blonde hodet glir opp og ned mens hun suger og det knytter seg i ballene idet jeg kommer og sender satsen inn i munnen hennes. Svelger hun det? Jepp. Hun setter seg opp og smiler mens hun slikker seg rundt munnen. Om jeg kan stoppe? Klart det. For nå vil hun ha pikk.
Jeg svinger inn på en ensom rasteplass med pikken struttende ut av buksa mi. Der stopper jeg og setter meg i fred og ro for å runke og fantasere. Jeg må ta den påkrevde hvilen nå, så det passer bra. Jeg strekker meg etter tørkerullen, er godt vant til å runke i trailer’n. På dashbordet henger et bilde av kona, det er trygt å ha henne der. Så tar jeg fram blondinen igjen og lukker øynene. For dongeriskjorta har hun tatt av seg og de store, fyldige brystene duver foran ansiktet mitt når hun skrever over fanget mitt og setter seg med hendene rundt den halvslappe pikken. Hun får den fort stiv igjen, hun og musa hennes som jeg fingrer med. Lar en finger gli dypt inn i henne og ser på ansiktet hennes mens hun nyter. Tar med safter bort til klitten, gnir forsiktig, masserer lett, får nye safter til å piple ut og jeg bøyer meg ned til paradis på jord og gaper over den ene puppen, kjenner den stive vorta mot tunga og suger mens jeg lar tunga sveipe rundt og over og fra side til side… Den lille blondineberta liker det. Hun klynker, ynker seg under munnen min og oppå fingrene mine. Hendene hennes jager opp og ned, drar skinn så det ljomer og småjukker med underlivet i takt med fingrene mine. Når jeg stryker de gispende leppene hennes med en finger våt av fittesaft, gaper hun over den og suger den ren.
Det brenner i pikken nå, bobler i lysken. Hun heiser seg litt opp, lar meg styre pikken på plass og synker ned over staken min med et lykkelig stønn. Gud, så trang og deilig hun er. Våt og trang og herlig. Her kunne jeg blitt for evig og alltid. Jeg stirrer på de vuggende brystene hennes, legger hendene godt rundt den smale midjen, løfter henne opp uten vanskeligheter og presser henne ned på pikken igjen, jukker så godt jeg kan med underlivet mens hun forsøker å hjelpe til så godt hun kan med lårmusklene, spenner ifra når jeg løfter henne og synker villig ned når jeg presser henne nedpå pikken igjen. Tempoet øker, suget i taska tiltar og puppene duver fram og tilbake og litt rundt. Det er vakkert, det er hissende. Fitta hennes er så deilig og våt og trang og…
Jeg grynter langtrukkent og forløsende da det rykker deilig i pung og underliv, og hvite dråper blir spyttet ut av den runkende pikken min. De faller på tørkepapiret, nøye utregnet og mange ganger prøvd. Jeg kan dette. Med forte tak runker jeg ut de siste dråpene mens orgasmen rolig ebber ut. Så puster jeg dypt inn og sukker tungt.
Det er ensomt å være en landeveiens ridder. Slår liksom ikke av begjæret med lysbryter heller, selv om en sitter her milevis fra kona og er mutters alene. Sæden er tørka vekk, pikken er på plass og blondinen er allerede glemt.
På den neste turen vil jeg ha kona mi med meg. Og la fantasiene ligge igjen hjemme.