Larvik

Rorbua i Stavern var stappfull av mennesker. Stemningen var høy, og alle så ut til å ha det helt fantastisk denne sommerkvelden tidlig i Juli. For å være helt ærlig jeg kjedet meg dønn
i hjel og følte at kvelden var til de grader spolert. Dagen hadde startet godt, jeg og kompisene hadde inntatt Stavern i tolvtiden denne lørdagen og umiddelbart lagt beslag på et hjørnebord på takterassen. Der hadde vi full oversikt på alle som kom og gikk og stemningen steg proposjonalt med inntaket av øl utover ettermiddagen. Det var stadig nye mennesker innom bordet vårt og vi og hadde en haug med nestenavtaler for kvelden.
Og her sto jeg da, lett henslengt opp mot en vegg en halv time før stengetid. Kompisene inkl sjåfør var borte, jeg hadde hørt de hadde stukket ut til en campingplass på fest, men hvilken var det ingen som hadde fortalt. Et tiltagende press mot tinningene fortalte at hodepinen og bakrusen også var for sterkt fremadstormende. Helvete heller man fikk prøve å komme seg av gårde hjemover på en eller annen måte tenkte jeg og så for meg en lang natt med haiking retning Oslo.

Med ett sto hun der ved siden av meg, en liten og slank jente som kanskje kunne vært et par tre år eldre enn meg.. Hun hadde to glass øl i hendene og smilte pent. Du så ut som du trengte noe å drikke sa hun og blunket. Jo da, en gratis øl kunne jeg ikke si nei til og jeg tok i mot og prøvde å konversere fornuftig mens ølet faktisk begynte å smake godt igjen. Som alltid rett før stengetid settes tempoet på dansegulvet ned, og om litt sto vi tett omslynget i sammen med alle de andre som forsøkte å skvise det siste ut av kvelden før de måtte skille lag.

Hun ville det imidlertid annerledes. Jeg har lyst på deg, la oss komme oss ut herfra var den meget lovende meldingen han nærmest ble ropt i øret pga musikken. Ikke uventet forlot vi lokalet i en viss fart, og etter en rask diskusjon fant vi ut at det var for langt hjem til begge to av oss og at det var like greit å ta en taxi til Larvik og legge oss inn på hotellet der.

Nattportieren så litt rart på oss der vi ramlet inn i resepsjonen godt på snurr og forlangte rom for natten uten noe tegn til bagasje eller annen oppakning. Først så han litt skeptisk ut, men da forhåndsbetaling ble foreslått, var det ikke lenger noe problem og nøkkelen til et dobbeltrom
I fjerde etasje kom kvikt på disken. Vi nærmest løp inn i heisen mens blodet bruste. Taxituren hadde vært for å si det mildt, særdeles opphissende, så nå var det ingen tid å miste. Dusjen, gispet hun i det døren smalt i bak oss, og to sett med sommerklær falt til gulvet og ble liggende i hver sin haug. Vi nærmest stupte inn under det varme vannet og såpte hverandre inn fra topp til tå mens vi lo som små unger. Etter hvert som såpen rant av ble kjærtegnene heftigere og jeg klarte til slutt ikke å dy meg, men satt meg rett ned på badegulvet mellom bena hennes, fattet et godt grep rundt rumpeballene hennes og dro fitta hennes mot munnen. Hun smakte av vann, og ren hud og duftet lett såpe. Jeg satt meg godt til rette der under henne i vannstrømmen og lot tungen vandre på innsiden av lårene hennes, på innsiden og utsiden av leppene hennes, før jeg konsentrerte innsatsen rundt og på klitoris. Samtidig begynte jeg å leke med en først en finger, så to og snart tre rundt åpningen hennes som i et forbausende tempo ble klissvåt, og ønsket fingrene mine velkommen i dypet. Jeg kjente at hun begynte å skjelve i knærne og at hun fikk problemer med å stå støtt, derfor holdt jeg henne igjen fast rundt rumpeballene og presset i stedet tungen så langt inn i henne jeg klarte. Hun var definitivt klar for pikken min, men jeg ville ha henne helt i mål med tungen først og konsentrerte meg igjen om området rundt klitoris og etter en liten stund hørte jeg pusten hennes gå tyngre og tyngre, og med et skrik knakk hun først sammen i knærne før hun deretter presset lårene så hardt rundt hodet mitt at jeg nesten mistet pusten. Der sto hun og skalv i orgasme i det som føltes som en evighet før hun sakte slappet av i bena og seg sammen ned på fanget mitt.
Jeg tok forsiktig i mot henne og idet hun satt seg i fanget med ansiktet mot meg passet jeg på at pikken min gled inn i henne. Hun satt der lenge og holdt rundt meg mens hun gned seg lett mot meg for liksom å utnytte etterdønningene av orgasmen best mulig.

Vi forflyttet oss raskt ut av dusjen og opp i dobbeltsengen, og det var tydeligvis min tur for idet jeg la meg ned gapte hun over meg og tok pikken min i munnen_hele pikken! Jeg ble totalt slukt og jeg kunne kjenne hun strakk ut tungen for å få meg så langt inn som mulig.
Jeg fikk beskjed om å ligge stille og ikke støte imot, og selv om jeg i og for seg skjønte hvorfor var det en vanskelig ordre å etterfølge. Jeg må uansett klart meg bra for hun virket fornøyd og lot pikken gli opp og ned i halsen sin helt til jeg vred meg av nytelse. Spesielt
var tungen hennes som kilte meg lett på ballene når jeg var lengst nede i halsen hennes pirrende, og jeg holdt på knyte dobbeltknute på meg selv hver gang jeg kjente henne slikke meg der. Til slutt hadde både hun og jeg fått nok, jeg fordi jeg var på orgasmens rand, og jeg vil tro også hun måtte begynne å merke det i kjevene, jeg gav vel egentlig blaffen, og kunne tenkt meg å sende sæden ned i halsen hennes når pikken var som dypest, men hun løftet en pekefinger for liksom å si nei, og ytterst forsiktig lot hun meg slippe ut av varmen uten att det gikk for meg. Pause, sa hun og hentet noe å drikke i minibaren. Jeg ble liggende på rygg, og etter en kjapp cola skrevde hun over meg og begynte å ri meg. Først sakte, deretter fortere og fortere. Jeg hadde heldigvis fått litt kontroll over meg selv etter pausen, og var med på notene og støtte imot det beste jeg klarte. Jøss, denne jenta var kåt_og våt var hun også, jeg kjente at pikken min badet i safter. Jeg grep fast om hoftene hennes og nærmest løftet henne opp og ned langs pikken min, kom på en ide og snudde henne rundt slik at hun satt med ansiktet bort fra meg og holdt rundt anklene mine mens jeg banket meg inn i henne bakfra. Jeg skiftet grep, holdt en hånd rundt magen hennes, mens den andre la seg over korsryggen med tommelen ned slik at jeg kunne komme til området rundt analåpningen hennes. Jeg fuktet tommelen i saftene hennes og presset den forsiktig mot åpningen slik at tommelen gled inn til første leddet. Jeg kunne kjenne musklene hennes jobbe og hun var så stram der at jeg trodde tommelen skulle knipes tvers av. Hun måtte like det, for med ett skrudde hun opp takten enda et gir. Samtidig merket jeg at hun frenetisk begynte å gni klitoris med fingrene. Hun kom som et skudd over meg og hele den slanke kroppen hennes ristet av nytelse. Det var litt av et syn der hun satt fremoverbøyd over meg med pikken min til bunns i fitta og enn tommel inn der bak.
Om litt slappet hun sakte av og jeg kjente også at presset mot tommelen ble borte, og med ett så jeg at jeg lå med tommelen begravet til roten i analåpningen hennes. Auda, tenkte jeg, dette var kanskje ikke så lurt men hun hadde ikke sagt noe så jeg trakk den sakte ut i et naivt håp om at hun ikke skulle merke noe. I det den siste millimeter tommel gled ut av henne spurte hun liksom lett henslengt om jeg likte å gjøre det bak, jeg ante ikke hva jeg skulle svare så jeg mumlet noe som sikkert kunne tolkes både bekreftende og benektende. Vær forberedt på noe spesielt, sa hun med ett og satt seg på huk uten å snu seg med ansiktet vendt bort fra meg. Pikken min var fortsatt inne i henne og slik hun satt nå var den dypere enn noensinne.
Mens hun satt slik fuktet hun fingrene i seg selv og jeg kunne se hun smørte seg inn der bak.
Regner med at du er så glatt at dette kan gå sa hun, og idet hun sa det tok hun grep rundt pikken min trakk den ut av fitta og satt den mot analåpningen og begynte å presse den inn i seg. Jeg lå med store øyne og så pikken min forsvinne inn i noe av det strammeste og trangeste jeg noensinne hadde opplevd. Hun tok inn om lag halvparten før hun forsiktig begynte å heve og senke seg opp og ned langs skaftet og jeg kjente at dette gikk med stormskritt i en viss retning. For hvert støt kom jeg litt lenger inn i henne og det virket som om det var nok smøring for hun begynte å øke takten, noe som ikke akkurat bremset det som var på vei gjennom kroppen min med hurtigtogsfart. Jeg grep igjen rundt hoftene hennes og begynte å støte hardt inn og ut, med ett klarte jeg ikke å holde tilbake og presset henne fast ned mot meg og kom som jeg aldri hadde gjort før. Det føltes som minutter, og jeg kunne kjenne hun klemte sammen musklene rundt meg som om hun ønsket å hjelpe til med å melke ut den aller siste dråpen. Til slutt seg jeg tilbake i sengen helt utslått, og lå der på ryggen og så opp på den kroppen som akkurat hadde gitt meg den totale nytelse. Jeg kjente jeg ble slapp inne i henne og hun måtte også ha kjent det, for litt om litt bøyde hun seg fremover og lot meg få et siste gløtt av pikken som satt i rompa hennes før hun lot den gli ut av seg og veltet seg over på siden. Jeg kunne se en tynn stripe av sæd følge med ut og legge seg som et liten fuktig stripe langs rumpeballen hennes som et lite minne om hva som akkurat hadde skjedd. Vi var begge utslitt, men svette og varme, så vi hoppet på nytt inn i dusjen for å skylle bort svette og safter, og der under vannet våknet pikken min på nytt og det endte med at hun sto på kne foran meg å sugde meg til jeg kom langt ned i halsen hennes.

Dagen etter spiste vi frokost i hotellrestauranten for deretter å ta følge over gaten til jernbanestasjonen. Hun hoppet på toget til Porsgrunn, og jeg tok et tog i motsatt retning noen minutter senere. Da jeg samme ettermiddag fant mine troløse venner, kunne de fortelle at de hadde blitt kastet ut av campingen og hadde sett etter meg i Stavern før de dro hjem på morgensiden. På spørsmål om hva jeg hadde gjort, svarte jeg bare at jeg hadde sovnet på en benk, og kommet hjem med toget. Jeg smilte for meg selv og holdt tyst om sannheten.

Og, jenta? Aldri noensinne sett henne igjen, verken den sommeren eller noen påfølgende.