LineDance-kurset

Mitt samboerskap var opphørt, og kveldene ble igjen ganske lange og ensomme. Det er lett å sette seg i stolen å se på TV, det hadde jeg allerede erfart. På søndag, når jeg var hjemme hos min mor å spiste søndagsmiddag hadde jeg fått klar beskjed : ..- slutt å surmule og kom deg opp av stolen….

…vel, man skal alltid høre på sin mor. Dansing er en hobby jeg har hatt i mange år. Bunad og hardingfele, søte damer i pene folkedrakter og patriotiske kvinner i voksen alder … Det var vanskelig å forklare, men begge typer kvinne blir veldig kåte av å se spretne og muskuløse menn som utfordret hverandre i en vill hallingdans, som sparker ned hatten fra staven, tar nakkesprett med hendene i lomma…. ..jeg har ikke tall på alle de gangene jeg også har forlatt en dansefest eller en oppvisning med en eller to damer under armen, den ene kåtere enn den andre….

….men, det var ikke temaet denne gangen. Min mor hadde bedt meg om å finne på noe, og som sagt så gjort. Lokalavisa på Hamar hadde en annonse som vekket min interesse…. kveldskurs i Line Dance. Hmmm, det var noe som virket kjent. For ett par år siden, langt inne i skogen i Oklahoma hadde jeg vært med på en dansekveld sammen med mitt vertskap. Jeg var i USA for å opptre på en festival, men benyttet anledningen til å besøke ett par jeg hadde kommet i kontakt med på en tidligere tur. … etter det jeg kunne huske var det en hel gjeng med glade mennesker i ett lokale, og jeg hadde aldri sett flere veldreide kvinnerumper i stramme olabukser og boots på en og samme plass….

…vel, jeg tok mot til meg å reiste på kurs. Litt tilbaketrukket fulgte jeg med i hvordan de litt drevne danserene hilste på hverandre, hvordan de gikk ut på dansegulvet og formet noen parallelle linjer med ansiktet mot instruktøren. … Instruktøren, ja det var ett syn for guder. Hun hadde en liten stetson-hatt på hodet, kortermet bluse i ett tynt hvitt stoff og røde olabukser som var pinetrange. Fra stedet jeg satt kunne jeg se at hun ikke brukte BH, og jeg kunne helt tydelig se brystvortene hennes som to små erter under blusen. Blusen var kroppsnær, og når øynene mine fulgte knapperekken nedover den flate magen kunne jeg ikke hjelpe for det, blikket gikk videre forbi linningen i buksen og la seg på venusberget.. Det var tydelig at olabuksa var trang, fordi den hadde delt fitta i to. Jeg kunne nesten ane hvordan det så ut på innsiden…. uten truse og med fitteleppene ut på hver side av sømmen i buksa. Hver gang hun tar ett skritt kommer sømmen i kontakt med klitorisen, og sakte men sikkert kommer hun til å bli sprengkåt av disse bevegelsene…..

…jeg trakk øynene til meg og reiste meg opp. Fant en plass i rekkene, og fikk tilfeldigvis (eller heldigvis) en nydelig jente med langt lyst hår foran meg. Hun hadde også kroppsnær bluse, men hadde også på seg ett knekort olaskjørt med frynser på. Etter som instruktøren gikk igjennom de forskjellige trinnene som skulle danses på linje ble jeg mer og mer distrahert, både av deiligheten foran meg og av instruktøren som av en eller annen årsak stadig var borte hos oss to for å korrigere og vise… Jeg må vel innrømme at jeg ikke fikk med meg alt som skulle gjøres, ihvertfall ikke etter at jeg fikk se noe som ga meg ett lite sjokk… på vei forbi jenta foran meg så jeg at instruktøren tok ut armen, og strøk henne bløtt over rumpa..

…jeg ble ganske distrahert nå, det innrømmer jeg. Resten av kvelden gikk fort, LineDance er jo ikke noe kontaktdans, så jeg fikk aldri mulighet til å komme meg innpå instruktøren eller jenta foran meg. …trodde jeg…

…de siste tonene listet seg ut av høytaleren, og deltakerne begynte å kle på seg. Jeg måtte kjappe meg innom toalettet, og var vel også den eneste som ikke hadde kommet med danse-bootsa på. Jeg måtte altså skifte, og i det jeg kommer ut fra toalettet hører jeg at musikken er satt i gang igjen.

Jeg setter meg ned på stolen og kikker på paret som nå danser en slags pardans. Rytmene og grunntrinnene er de samme, og dansen virker morsom og oppkvikkende. Etter å ha sittet en stund å sett på reiser jeg meg opp, og forsøker å kopiere noen av trinnene som utføres av «mannen» i paret.. Jeg har litt problemer med å holde samme tempo, men litt etter litt klarer jeg det, og etter hvert som paret foran finner på flere og flere innfløkte variasjoner for å få vippet meg av pinnen – jo bedre går det for meg. Nå er jeg varm i trøya, og synet av paret foran gir meg ekstra inspirasjon.

Brått stanser musikken, og paret stanser sine bevegelser…. ihvertfall nesten. Instruktøren lar den ene armen gli nedover ryggen på sin dansepartner og legger den til ro på rumpeballene. Den andre armen lister hun inn under blusen, og sirkler seg oppover magen frem til den kuppet seg rundt det ene brystet..

…hjertet mitt hopper i halsen når jeg innser hva jeg faktisk står å ser på. Her står de to peneste jentene på kurset, i ett danselokale som faktisk er blitt tomt… å opphisser hverandre seksuelt.

…tankene flyr i hodet… er de bare lesbiske eller er det ett ørlite håp om bi-fili…. jeg visste ikke men trakk meg stille tilbake. Sittende på en stol ser jeg hvordan jenta som danset foran meg langsomt knepper opp den trange ola buksa til instruktøren, bretter kantene litt til siden og skyver langsomt hånden sin inn og ned i skrittet….
…jeg er i ferd med å kneppe opp min egen bukseknapp når jeg oppdager at jentene har stanset. De kikker fort bort på meg som sitter halvveis tilbakelent i stolen, med en stor bul på buksa og ett par hender som forsøker å kneppe opp bukseknappen. …jeg rekker ikke å bli flau før jeg hører at instruktøren sier litt halvhøyt… «Vi har ikke lokalet lenger enn til kl. 23.00, så jeg må dessverre låse av nå. Håper imidlertid du kommer til fredagen. …hun tok ett godt tak rundt partneren… og fortsetter:-» Eli kan dessverre ikke komme fredag, men jeg vil fryktelig gjerne lære deg ett par pardanser etter ordinær trening på fredag….»

…Eli smilte til meg og jeg smilte tilbake. For en nedtur. Jeg var kåt, og visste egentlig ikke hva jeg kunne gjøre med det nå… Etter ett raskt farvel til jentene tok jeg beina fatt, og lot tankene styre beina i retning vikingskipet, som jeg ofte brukte å vandre til i de sene kveldstimer. Det var stille og vakkert der, og ikke mange som forstyrret freden.

…Jeg hadde bare kommet ett lite stykke nede i veien da jeg hører det knase i grusen. Det var Eli som kom kjørende etter meg på sykkel. «Hei..», sa hun. Vil du sitte på ?? …jeg setter meg bak henne på sykkelen og må holde meg fast rundt henne. Hun har allerede trukket blusen opp av skjørtet, så når jeg skulle ta tak rundt henne var det bare bar hud hendene mine møtte. …jeg kjente at kuken begynte å røre på seg igjen, og startet en liten oppdagelsesferd under Eli’s skjorte. Eli hadde heller ikke BH på seg, og jeg kjente hun gispet i det min venstre hånd tok tak i den ene brystvorten og rullet den rundt mellom to fingre. Hun tok tak i den andre hånden min, og førte den rundt og under skjørtet sitt. Pulsen steg ennå mer, og begynte å galoppere i det fingeren kom frem til den våte kanalen hennes… Det var utrolig vått der nede. Eli hadde praktisert barbering i mange år, mest fordi hun konstant gikk rundt å var kåt. Nymfoman, ja takk. Eli elsket kvinner, menn, flere på en gang… ja alt og alle. Hun fortalte meg at hun ikke kunne ha hår på kusa… av den enkle grunn at hun konstant gikk rundt å var småkåt, noe som medførte at det stadig kom safter ut av hennes kuse. Disse saftene medførte også at hun nesten aldri gikk med truse, fordi de ble våte i skrittet med det samme hun tok de på seg… i løpet av en arbeidsdag måtte hun vaske seg i skrittet opptil flere ganger, og det var visstnok ikke så sjelden at hun lot noen av sine kollegaer overta den jobben…

…nok om det…. sykkelturen endte brått. Eli svingte inn mellom to trær som stod ved stien, og fordi det også var et gjerde mellom disse trærne suste begge to av sykkelen, over gjerdet og ned på en liten gresslette.

Jeg hadde havnet på ryggen, og ble liggende for å finne ut om kroppen var skadd. Eli derimot, hun benyttet anledningen til å ta av seg skjørtet og blusen. I det hodet klarner og jeg begynner å se klart oppdager jeg at en veldig kåt kvinne setter seg ned på knærne ved siden av mitt hode. Hun løfter det ene kneet og plasserer det på andre siden av hodet mitt, slik at jeg kan se rett opp i en glattbarbert, glinsende og velduftende sprekk. Jeg kan tydelig se knoppen som vokser frem fra foldene sine, og jeg ser også veldig godt hvordan grotte-inngangen hennes stadig avgir mer og mer fuktighet, i form av en klar men litt seig væske…. Dette er en væske jeg av erfaring elsker å smake på, og jeg føler bare behag i det knærne til Eli faller ennå lenger ut til siden slik at jeg kan nyte disse glatte og varme leppene, den lille knoppen som er så følsom og den nydelige grotta som ligger gjemt inne i mørket… pulserende og våt… sugende, varm og lengtende….

Jeg strekker hendene opp bak hodet mitt og får tak i rumpeballene til Eli. Det er litt vanskelig all den tid jeg må gå på utsiden av lårene hennes, men med litt hjelp fra henne får jeg armene på innsiden, og da går det mye bedre. Eli har allerede fått av meg buksa, men i stedet for å ta av meg trusa har hun lagt seg til på den ene siden av kuken min, men kinnet liggende i lysken og med kuken fortsatt plassert i trusa. Jeg kjenner imidlertid pusten hennes hver gang hun puster ut, og jeg forsøker å få henne til å ta på meg også…. forgjeves…..

…jeg vet ikke hvor lang tid det har gått, men jeg har blitt ganske våt på nesa og rundt munnen. Saftene til Eli kom i ganske strie strømmer, og det var til tider umulig å svelge unna. På ett tidspunkt trodde jeg faktisk hun tisset på meg, med det var ikke tilfelle. Etter hvert fikk også kuken min besøk av Eli, og de siste minuttene har den blitt behandlet med den største respekt. Tunge, lepper, munn og fingre har vært overalt og resultatet har blitt en monsterkuk….. jeg har aldri opplevd den så stor og tykk noen gang. Eli heiser seg litt opp, og begynner å skli nedover brystet mitt. Jeg kjenner hele tiden hvordan fitta hennes fortsatt er åpen, hvordan den lager en bred rand av safter nedover hele brystet og magen min. Kuken ligger nå oppetter magen, og uten å nøle ett sekund klarer Eli å skli rett inn på kuken på sin vei nedover…. den stanser ikke noen plass, men sklir direkte inn i kanalen hennes før den buttet mot livmorhalsen langt inne i kroppen hennes…. Det er utrolig deilig å kjenne hvordan varmen og fuktigheten omslutter kukehodet mitt, og jeg har nå vondt for å sitte stille….. en plutselig bevegelse langt inne i fitta får meg til å åpne øynene igjen, og sakte men sikkert merker jeg at kuken blir melket i rytmiske bevegelser – og jeg kan kjenne at fitteveggene legger seg inntil kukeskaftet hele veien ut. Eli heiser seg sakte opp på knærne, og jeg kan se hvordan fitteleppene hennes klamrer seg fast til skaftet mitt når dette er på vei ut av henne. I det jeg kan skimte hodet snur bevegelsen, og Eli trer hele kroppen nedpå stanga igjen med en kraft og en iver som jeg aldri har opplevd.

…nå får det være nok med leiking, tenkte jeg og tok tak i Eli. Svingte henne rundt og plasserte henne på alle fire. Rumpa lyser i mot meg når jeg tar tak i kuken, bender den ned og plasserer den mot åpningen. Samtidig som jeg tar tak i skinkene til Eli, presser de hardt ut til siden så sklir jeg kuken sakte inn i deiligheten. Tempoet er ikke stort, men det er lettere å kontrollere tempoet i denne posisjonen. Det synes i hvertfall jeg. Eli var ikke like enig, og mens jeg står på knærne, med rumpa inn og kuken ut så startet Eli ett eget raid. Hun gynget fram og tilbake – frem og tilbake og kastet seg selv inn og ut på kuken. Synet av min egen kokk som gikk inn og ut av fitta til Eli gjorde noe med min egen tilstand, og jeg følte et akutt behov for å tisse…. …heldigvis var ikke dette tilfelle, men jeg kjente ballene begynte å bli ekstra varme nå. Eli hadde funnet klitorisen sin med en finger, og var i full ferd med å hjelpe seg selv til en orgasme…. pusten gikk tungt og stønningen tiltok. Jeg tok tak i hoftene hennes og startet ett skikkelig kjør. Jukkene ble sterkere og sterkere, og jeg benyttet hendene til å gi Eli skikkelige dybdeknull …. hun kom som en foss etter bare to-tre ganger, og da jeg kjente strømmen av gåvæske fra henne som skylte over kukehodet så langt inni henne kunne jeg heller ikke klare å holde meg lenger….. jeg tok ut kuken, og samtidig som gresset ble vannet av Eli’s enorme mengder med kåtsafter så spyttet også kuken min ut lange stråler med hvit væske, som delvis blandet seg med resten på gresset og som delvis landet på ryggen og rumpa til Eli.
…beina mine ville ikke lystre, de var helt paralysert. Jeg hadde fått en så kraftig orgasme at hodepinen var på vei, men det spilte ingen rolle lenger. Eli stod fortsatt på alle fire og ristet i etter-orgasmer. Først nå fikk jeg øye på hvorfor orgasmene satt så tett og så lenge hos Eli. På plassen som jeg hadde hatt, midt under fitta hennes med tunga spillende rundt en hoven og hyperfølsom knopp lå instruktøren… Hun hadde tatt av seg olabuksa, og var like hårløs som Eli…. hun smiler til meg i det jeg reiser meg opp og sier:-» takk for hjelpen med oppvarmingen. Nå overtar jeg Eli… Vi har vel fortsatt en avtale på fredag ?………