Løytnant Hagen

For to år siden gjorde jeg noe som ikke enhver jente har gjort, jeg bestemte meg for å avtjene førstegangstjeneste. Ikke det at jeg er noen guttejente, men militæret har liksom alltid fascinert meg og jeg hadde lyst til å gjøre en innsats, dessuten lære noe utenom det vanlige for jenter. Jeg har alltid trent mye og var overbevist om at jeg ville klare brasene.

Dagen kom da innrykket skulle skje, utrolig nok var jeg blitt plassert til å avtjene verneplikt i Kirkenes. Ja, det var kanskje ikke det jeg håpet på da jeg er fra Oslo, men jeg fikk gjøre det beste ut av det. Jeg møtte frem på Gardermoen og fant fort ut at jeg var eneste jente som skulle nordover. Dette kan jo bli interessant tenkte jeg og så meg rundt for å ta en titt på guttene. Her kom de virkelig i alle fasonger, alt fra den stakkarslige til den muskuløse og mandige. Utrolig at de alle var 19 år tenkte jeg. Jeg pratet med noen av dem, de virket overrasket over at en jente som meg ville i militæret, men de syntest det var tøft gjort.

Vi ankom Kirkenes samme ettermiddag og ble her delt inn i tropper. Jeg ble plassert i tropp 1 sammen med mange av de jeg snakket med på Gardermoen, det var hyggelig.
Så het jeg ikke lenger Stine, men plutselig 20 Solnes. Siden jeg var eneste jente fikk jeg eget rom og eget bad. Skikkelig luksus tenkte jeg, helt inntil hardkjøret begynte neste morgen.

Troppsjefen vår, Løytnant Hagen, var ingen mann man ville ha som fiende. Han kjørte oss knallhardt fra første stund. Det var omvask hele tiden, og konstante løperunder i tillegg til skyting. Jeg la raskt merke til at mange av guttene hadde en ekstra glede av å se meg løpe rundt, da brystene mine sikkert duvet opp og ned. Men, det gjorde da heller ikke så mye, jeg var egentlig glad for at de kunne få så mye glede ut av en liten ting.

Dagene gikk og hardkjøret fortsatte. Hagen favoriserte meg aldri, helt inntil bading sto for tur under den første øvelsen. Siden det jo var nakenbading slapp jeg å være med, selv om troppen min buet lettere ironisk når jeg gikk tilbake til teltet mens de skulle bade. Da de kom tilbake fra badingen var egentlig første gangen jeg la merke til Løytnanten fra en annen synsvinkel. Han hadde glemt rent tøy oppe i sitt telt og kom tilbake fra badeturen kun med bukse på seg. For første gang la jeg merke til hvor kjekk han var. Han hadde et markert ansikt, med pene blå øyne, lyst kortklippet hår og en kraftig brystkasse. Brystkassen sto i stil med de muskuløse overarmene. Jeg ble oppmerksom på at han så meg og kikket bort. Senere samme dag kom han bort til meg. Han sa ’når du kikker på meg, må det vel være helt greit at jeg kikker på deg, eller hva Solnes, du er tross alt den eneste jenta i troppen’. Jeg ble flau og snudde meg vekk. Hagen gikk videre og sa ingenting til meg de neste dagene.

Under øvelsen ble jeg bedre kjent med Stein som var på laget mitt, eller 34 Moe som han vel kaltes der oppe. Stein var veldig hyggelig og tiltrekkende på en sjarmerende måte. Etter øvelsen flørtet vi et par uker før Stein kom inn til meg om kvelden en torsdag etter kl. 23. På denne tiden skulle egentlig alle være på sine respektive rom og gå til ro for kvelden så jeg skjønte det var noe i gjerde. Stein gikk rett bort og kysset meg. Følelsene ledet an og han begynte å beføle brystene mine. Vi kysset intenst, leppene våre smeltet sammen. Det var så deilig å oppleve litt nærhet etter uker med hardtrening.
Plutselig fyker døren opp, det er Hagen. Han skriker ’Hva gjør du her Moe, se til å kom det på rommet ditt. Jeg kommer bort for å snakke med deg etterpå, men vil først si noen alvorsord til Solnes’.
Stein springer av gårde og lukker døren etter seg. Hagen kommer mot meg, uten et forvarsel tar han tak i armene mine og drar meg mot seg. Han kysser meg hardt og sier ’ingen andre får ta del i mine goder, skjønner du det’. Jeg gisper, og vet egentlig ikke hva jeg skal si. Jeg kjenner bare at jeg er fryktelig kåt, det er nesten så det renner i trusa. ’Kanskje du trenger en lærepenge’, fortsetter han, ’vil du ha en lærepenge slik at du ikke finner på å gjøre det samme igjen’ spør han.
’Ja’, svarer jeg, ’gi meg en lærepenge løytnant, en lærepenge jeg sent vil glemme’. ’Så ta å snu deg rundt, støtt deg på bordet med hendene, det er en ordre’ sa Hagen.
Han griper så tak i skjorten min bakfra og river den av meg. Han klemme brystene mine hardt, knar de med de kraftige hendene sine. Fingrene hans beveger seg nedover mot kjønnet mitt. Fingrene stikker seg innunder bukselinningen og beføler fitta mi. Jeg stønner svakt når han stapper en finger inn i det trange kjønnet mitt.
Hagen drar buksa nedover bena mine, og jeg kan høre hvordan gylfen hans går opp. Plutselig kan jeg kjenne det stive lemmet hans mellom bena mine. ’Nå skal du få avstraffelse så det monner’ sier han. Han tar tak i skuldrene mine og kjører pikken sin inn i meg. ’Åhh, herregud, så svær du er, åhh, åhh, sååå deeiliig’ roper jeg. Kukken hans er enorm og han presser den til bunns. Den går som et stempel, mens han stønner høyt om hvor trang og god jeg er.
Det er vidunderlig, himmel på jorden. Aldri har jeg blitt knullet på samme måten, aldri.

Så trekker han seg ut og snur meg rundt. Ansikt til ansikt med kukken hans for første gang. Jeg blir fylt av ærefrykt av den svære manndommen. Han ber meg om å tømme han, og jeg gjør som løytnanten befaler. Jeg melker kukken hans tom, slikker i meg alt jeg kan få.
Etterpå løfter han meg opp og klemmer meg mot den kraftige brystkassen sin mens jeg kan kjenne kukken mot låret mitt. Lenge står vi der og puster ut etter en hardøkt. ’ Har du lært nå’, sier han ’ Har du lært hvem du skal gå til’. ’Ikke helt’ svarer jeg ’ jeg må nok få en ny lærepenge til helgen’.