Med kjærlighet i røret

Mobilregninga ble smertefull den måneden, men likevel var det verd det. Gubben var ute og kjørte trailer, skjønner du, midt i en periode der jeg var som kåtest, godt oppglødd av skrivinga mi og egentlig kunne tenkt meg å ha ham hjemme. Trygt i min favn. I mine elskende armer. Hva faen kunne vel et telefonrør erstatte ham med?

Men det ble da nok av heftige minutter på tross av mange mils atskillelse. Og særlig spennende var det kanskje fordi jeg vet at han elsker å høre lydene mine, og dessuten var jo dette noe helt nytt! Av og til er det så godt for et forhold å forsøke noe helt nytt, før en går tilbake til de gode, gamle, trygge stillingene. Få litt liv i dyna, liksom. Og siden vi har trådløs telefon kunne jeg ta røret med meg hvor jeg enn ville i huset.

Det ble røret på skuldra med øret pressa inntil (ble svettsomt etter hvert), dildoen i en hånd mens den andre hånda fiksa resten, og med gubbens hete pust i øret. Det gikk da, det også, for begge to, selv om jeg savnet å holde rundt ham. Dessuten kom han jo hjem igjen og jeg visste hva jeg hadde å se fram til!

En artigere form for telefonsex hadde vi da jeg satt og prata med en av gubbens kamerater og så begynte gubben å kjæle med meg, og det måtte gå som det gikk. Det var før vi fikk den trådløse, og jeg var pent nødt til å reise meg for å ta telefonen på databordet. Gubben syns av og til at det er makalaust spennende å ta på meg når jeg helst ikke vil at han skal gjøre det. Jeg kan ikke fordra å bli kåt når jeg sitter i telefonen sånn. Men kameraten skjønte etter hvert hva som skjedde og begynte å bli med på leken.

Klær forsvant etter hvert, og jeg begynte å fortelle ham hva gubben gjorde, og kameraten fortalte hva jeg skulle gjøre med ham. Dette var jævlig spennende! I bakgrunnen hørte jeg runkelyder, du vet, sånn regelmessig lyd som egentlig ikke er en lyd, men som forplanter seg i pust og stemme og telefonrør… Jeg så ham i hvert fall i tankene. Godt tilbakelent i godstolen, føttene på bordet og pikken i det fri, godt dekket av høyrehånda mens venstre hånd holdt godt fast i røret for å få med seg hvert minste lille stønn fra den andre enden. Et vanvittig opphissende syn!

Vi endte opp med å ligge på gulvet i 69, halvnakne og jeg øverst med røret i hånden. Kameraten hørte nok gubbens stønn i bakgrunnen også, sammen med mine klynk og beskrivelser av hva jeg gjorde. Jeg red gubben på gulvet mens telefonledningen hoppet og danset, og så brukte jeg den ledige hånden til å fikle med meg selv mens jeg hele tiden holdt kameraten oppdatert. Jeg kunne høre tærne hans krølle seg da jeg kom. Uheldigvis mista jeg litt av kontrollen akkurat da, og styrken i beina. Jeg sank nemlig sammen over gubben uten å tenke på telefonrøret, og vips ! smatt ledningen ut av telefonen. Jeg ble sittende oppå gubben med røret i hånden, og navlestrengen dinglende fra røret.

Jeg kan fremdeles høre hans fortvilte: "Hallo? Hallo? Faen, halloooo?" i tankene når stønninga mi brått forsvant. Gubben holdt på å kveles av latter, for han så akkurat det samme som meg i tankene. Jeg skyndte meg å få pluggen på plass i telefonen, og ganske riktig, kameraten hadde ikke lagt på. Han satt og sa "Hallo?" som en papegøye og trakk et lettelsens sukk da stemmen min igjen var der. Han hadde spruta også, kameraten. Like før kontakten ble brutt og stønnene mine forsvant. Det var fullt kaos i huet hans, kan du tenke deg. Med utløsning både i kroppen og i øret, hadde han opplevd sin første orgasme med telefonrør i neven. Spruta i vilden sky… og så forsvant jeg til hans store fortvilelse mens spruten hadde fortsatt. Men han la ikke på, ikke for alt i verden! Og da jeg prata med ham senere igjen, fortalte han at han hadde vært nødt til å feie over kona når hun kom hjem fra jobb, fremdeles oppglødd etter den hete telefonsamtalen. Så deilig og koselig å høre!

Vi har ikke gjort det siden. Sånt må skje impulsivt her i gården, og den eneste telefonsexen som er planlagt, er når gubben er bortreist og mobiltelefonregninga står i fare for å gå over styr. Men må man, så må man… Og jeg tror nok at hvis det skjer igjen, så er det når en av oss snakker med en vi kjenner godt. jeg er ikke den typen som klarer å tenne på å prate gris med en fyr jeg ikke kjenner. Jeg deler intimitet med lesere. Ikke med lyttere. Men folk er jo forskjellige, og så lenge leserne er forberedt på at jeg bare sier "hadepåbade" og legger på røret når de ringer for å prate gris, så har jeg mitt på det tørre. men det skrev jeg jo i forrige nummer (teflonhjerne, ikkeno' henger fast…)

Sånn telefonsex med gode venner eller med gubben milevis unna, er gøy. Sex skal være gøy. Når vi slutter å være lekne, da mister vi mye av erotikkens hovedingrediens.
Gjett hva hjørnet skal handle om neste gang?