Min beste kunde

Jeg heter Pam, og jeg har en massasjesalong, og jeg har mange faste kunder. Jeg har utdannelse fra Thailand, og har lært tradisjonell Thaimassasje på en av de beste WatPo-skolene i Thailand. Jeg har også lært tradisjonell olje og aromaterapi i Thailand, og jeg har tatt flere kurs i massasje i Norge. Under min skolering har jeg lært mye om kroppen som mange av mine kunder ikke er klar over, og som jeg har brukt flere ganger. På menn kan jeg massere steder på kroppen som gjør at de får ståpikk, og jeg kan massere steder på kroppen som gjør at den minste antydning til ståpikk legger seg som en slapp fisk. Det siste har jeg brukt mange ganger på mannlige kunder som har vært mer nærgående enn det jeg har likt. De fleste kundene mine blir aldri utsatt for disse kunnskapene mine.

En av mine favorittkunder er Jon. En gutt som er 21-22 år, godt trent, flotte muskler og en hyggelig fyr. De første gangene han var hos meg var han litt blyg, og våget ikke å ta av seg underbukser, men ville ha massasje med buksene på. Jeg sa til han at det var OK, men at han måtte regne med at buksene ble litt grisete av olje. Jeg har mulighet for dusj i salongen, og Ole dusjet bestandig før jeg begynte å massere han. Han hadde lagt seg tilrette på madrassen, nydusjet, men med bukser på.
Jeg fikk gitt han en grundig og hard tradisjonell massasje, og avsluttet med en gjennomgående dyp oljemassasje for å løse opp spenninger i musklene. Når jeg masserte han på baken måtte jeg legge en håndduk over for å unngå at han fikk alt for mye olje på klærne. Det samme måtte jeg når jeg masserte han på magen. Jeg kunne likevel ikke unngå å se at han ble litt påvirket av massasjen min, fordi han fikk ståpikk når han lå på ryggen og jeg masserte lår, bryst og mage uten at jeg gjorde noe for det. Han var så godt utstyrt at pikken stakk litt ut av buksen hans. Jeg la håndduken over for at han ikke skulle bli for flau av det.

Etter noen ganger forstod Jon at det nok var bedre å bli massert naken, så da lå han der nyvasket og naken når jeg kom inn for å massere han. Jeg startet med å gi han en tradisjonell massasje som jeg avsluttet med en oljemassasje til slutt. Når han lå helt naken var det mye bedre for meg å massere baken hans, og jeg kunne gå dypere inn i musklene hans. Når han lå der på magen med bena ut til siden kunne jeg ikke unngå å se ballene hans. Jeg masserte langt inn mellom rumpeballene hans og kom tilfeldig bort i ballene hans. Jeg kunne se at han reagerte på det fordi ballene hans trakk seg sammen og ble harde. Når han snudde seg på ryggen la jeg en håndduk over han. Jeg visste at han hadde ståpikk, og at han kanskje syntes det var litt flaut å ligge der og blotte pikken sin. Jeg masserte han opp over lårene. Jeg trakk håndduken opp slik at jeg kunne komme inn mellom lårene, og jeg kom på den måten tilfeldigvis bort i ballene hans igjen. Jeg gjorde det samme på det andre benet. Jeg kunne se på teltet at han reagerte på berøringen. Når han lå slik fikk jeg massert godt mellom bena hans, og masserte området mellom ballene og analen hans.
Jeg gikk så over til å massere bryst og mage. Jeg trakk håndduken ned slik at hodet på pikken hans så vidt stakk frem fra håndduken. Han hadde veldig godt muskler både på bryst og mage, og jeg kjente jeg fikk veldig godt tak i musklene hans. Jeg gikk mer ned over magen hans for å massere, jeg tok vekk håndduken for å komme best mulig til magemusklene hans. Der lå han med en stor, flott omskåret ståpikk som var våt av kåtsafter. Jeg masserte magemusklene hans veldig grundig uten å røre pikken hans som stod som et fyrtårn og dryppet kåtsafter.

De neste gangene han kom for å få massasje gjorde vi det på samme måte, men denne gangen dekket jeg han ikke til med håndduk. Etter en omgang med tradisjonell massasje gikk jeg over til oljemassasje, og var litt mer intim enn tidligere. Jeg rørte ballene hans helt bevisst når han lå på magen, og når han snudde seg på ryggen var det helt uten håndduk, og jeg masserte han grundig i skrittet og på magen, og jeg strøk flere ganger over ballene hans mens han lå der med en kjempeståpikk som dryppet av kåtsafter. Når jeg masserte magen var jeg så tett på at jeg jeg var borti pikken hans. Det var ikke nødvendig å massere de spesielle punktene for at Jon skulle få ståpikk. Jeg avsluttet massasjen med å la hendene gli over pikken hans, noe han veldig tydelig likte.

Neste gang Jon kom var jeg veldig urolig og kåt. Jeg hadde hatt en ung gutt på madrassen før Jon. Denne gutten hadde vært hos meg før noenen ganger, og han var naken når jeg masserte han. Jeg var litt intim med han når jeg tok oljemassasjen, masserte baller og området rundt ballene grundig. Når jeg avsluttet med å massere han i skrittet, og oljet pikken hans ble det for mye for han, så han sprutet så magen og brystet ble helt våt av sæd uten at jeg nesten hadde rørt han. Gutten tok en dusj og betalte og gikk. Jeg ble våt og kåt av tanken på det som hadde skjedd med gutten, og jeg kom til å tenke på at det var lenge siden jeg hadde fått pikk. Mens jeg ventet på Jon fingret jeg meg selv til en orgasme, og når Jon endelig kom hadde jeg dempet belysningen og slått av skiltet med at jeg hadde åpent. Når han kom inn stengte jeg dørene slik at det så ut som om jeg hadde stengt salongen. Jeg hadde ingen bestillinger senere, så jeg kunne trygt gjøre dette.

Jon tok en dusj, og la seg naken på madrassen. Jeg hadde skrudd opp temperaturen slik at det var godt og varmt i massasjerommet, og jeg hadde dempet belysningen veldig, og tent røkelsespinner slik at det var en veldig spesiell stemning der. Jeg kom inn til Jon hvor det var nesten mørkt. Jeg hadde kledd av meg slik at jeg var like naken som Jon. Jeg tror ikke Jon merket at jeg var naken. Jeg sa til Jon at han skulle få en spesiell massasje i dag, så jeg la et tynt sort tøystykke over hodet på han slik at han skulle føle at det var helt mørkt i rommet. Jeg startet som vanlig med en tradisjonell massasje og fikk tøyd og strekt musklene hans mens jeg passet godt på at det sorte kledet dekket hodet hans. Jeg trykket på spesielle steder på kroppen hans for å få musklene hans avspent, og spesielle steder for at han skulle få ståpikk, uten at disse stedene var i nærheten av pikken hans. Den tradisjonelle massasjen foregikk uten olje med Jon like naken som meg. Jeg kunne presse på spesielle steder på kroppen hans, og jeg så at pikken reiste seg som en statue uten at jeg hadde vært i nærheten av pikken hans.

Jeg gikk så i gang med oljemassasjen, jeg masserte ben og lår og masserte kjente punkter for å få musklene til å slappe av, og punkter for å få Jon kåt. Jeg var selv så kåt at det dryppet av meg, og når jeg satte meg over baken på Jon tror jeg kanskje han skjønte at jeg ikke hadde klær på meg fordi han kjente at jeg skled frem og tilbake på baken hans. Han fikk imidlertid en god massasje på baksiden før jeg ba han snu seg på ryggen. Når han snudde seg på ryggen hadde han en bankende ståpikk som jeg ikke kunne la være å røre. Jeg tok godt med olje på hendene mine, og tok om pikken og ballene hans, og masserte pikken og ballene til han kom som en fontene. Jeg tørket av han sæden, og fortsatte å massere han på bena, mellom bena og magen og brystet. Mens jeg masserte han på brystet og magen satte jeg meg over han, og hadde en stor og slakk og småfet pikk mellom bena mine. Jeg fant de magiske punktene jeg visste om og pikken hans stod som en statue igjen. Jeg oljet inn pikken hans, og senket meg så ned over han så pikken gled inn i fitta mi. Det var det beste som hadde skjedd meg på lenge. En stor og glatt pikk som jeg kunne kjenne fylte meg og og som skled inn og ut av meg. Jeg begynte å ri på Jon det beste jeg kunne, og det gikk for meg etter en liten stund. Jeg falt utmattet sammen over Jon som fremdeles var like stiv og hard inni meg. Jon var ikke ferdig, så han fikk meg over på ryggen, og senket seg ned over meg og spiddet meg med den pulserende pikken. Han kjørte pikken inn i meg, centimeter for centimeter, og startet med å knulle meg. Jeg var så kåt at jeg kjente det rant av meg, og jeg tok hendene mine ned og masserte klitorisen min. Jeg kom to-tre ganger før jeg merket at Jon var på vei. Jeg visste at han ville vare litt lenge på grunn av den behandlingen jeg hadde gitt han, men endelig kom Jon som en foss. Jeg kjente at fitta mi ble full av sæd som rant ut av meg når Jon løftet seg av meg.

Jeg gikk på badet og det dryppet sæd av meg mens jeg gikk. Jeg vasket meg ren for sæd, og gikk så inn til Jon igjen. Jon lå på ryggen på madrassen, og jeg la meg tett inntil han. Jon hadde fremdeles ståpikk, noe jeg visste han ville ha etter den massasjen jeg hadde gitt han tidligere. Jeg fant punktene igjen, og fikk han stenhard igjen før jeg senket meg ned over han. Han fylte meg godt opp, og vi lå der og slappet av og pratet mens jeg melket pikken hans med fitta mi. Jeg var fremdeles kåt og våt, og jeg kjente at det rant kåtsafter og sædrester av meg. Jeg kjente at Jon ble enda hardere, og jeg reiste meg opp,og begynte å ri han mens Jon masserte klitorisen min. Jeg kjente at det snart gikk for meg, og jeg kjente at jeg nesten var i himmelen når jeg kom. Jeg fikk en veldig våt orgasme, og jeg kjente at det rant safter av meg. Jeg hoppet av Jon, la meg på ryggen, og fikk han over meg. Han satte i gang med å pumpe på meg. Jeg fikk en hånd mellom oss, og holdt godt om ballene hans. Jeg kjente at alt trakk seg sammen, og at ballene nesten forsvant før han kom igjen. Ikke så mye denne gangen, men jeg kjente at jeg var full av saftene våre.

Jon trakk seg ut av meg, og begynte å slikke meg nedover brystet og magen og ned til fitta mi som var full av saftene våre. Jon slikket i seg saftene våre, og jeg jeg fikk en fantastisk sugejobb av han. Han slikket og sugde på klitorisen min til jeg ble nesten sanseløs av kåthet, og han slikket fitta mi og stakk tungen sin langt inn i meg. Jeg kom igjen mens Jon hadde to fingre langt inn i meg og sugde klitorisen min inn i munnen sin. Jeg fikk Jon over på ryggen og slikket meg ned over brystet og magen til jeg kom til pikken hans som ikke ville legge seg. Jeg tok hodet inn i munnen og sugde på han, og jeg forsøkte å få pikken hans langt inn i munnen min. Jeg hadde satt meg over Jon slikk at han kunne slikke fitta min mens jeg sugde han. Jon slikket meg til en ny orgasme, denne gangen virket den veldig avslappende på meg, og jeg bestemte meg for at jeg måtte prøve å få Jon til å komme en gang til. Mens jeg sugde han stakk jeg en oljet finger inn i rompa hans og fant prostata. Jon ble stenhard igjen mens jeg masserte prostata og sugde pikken. Det tok ikke veldig lang tid før han kom igjen, og denne gangen var orgasmen hans en helt annen. Det virket som om det kom i bølger, og han ble helt slapp etterpå.