Min fantasi…

Du ventet på meg i baren, du satt der brun og flott etter 14 dager i sydens sol og varme. Jeg fikk nesten ikke puste, jeg hadde vært nervøs i hele dag, hjertet mitt banket og jeg kjente jeg skalv. Herregud dette ville aldri gå bra. Du snudde deg og smilte når du så meg, du var penere enn jeg kunne huske og du hadde et ertende smil om munnen når du kom mot meg. «Hei sexy, der var du jo». Du gav meg en klem og jeg kjente varmen spre seg i kroppen min. Herregud jente, tenkte jeg, prøv å slappe av, det er jo dette du har lengtet etter så lenge.

Kelneren kom og sa at bordet vårt var klart. Jeg måtte bare henge av meg frakken, du nikket og smilte når du så jeg hadde høye sko, skjørt og trang genser på meg. Blikket ditt gled over meg og stoppet ved brystene mine. «Faen ta deg» tenkte jeg «du får meg kåt og du vet det fordi vortene strutter som to bringebær og du elsker å få meg ut av likevekt» Jeg kikket på deg og du smilte bredt. «Så det er slik fatt med damen, best å få ideg noe mat og få deg til sengs tror jeg»……du lo og jeg måtte le med deg. Middagen ble veldig kos. Vi spiste fisk og drakk kald hvitvin, pratet om alt og ingenting og jeg kjente jeg virkelig slappet av og koste meg. Du var sjarmerende og morsom og fikk meg til å le flere ganger. Plutselig ble jeg bare sittende å se på deg, du merket det øynene våre møttes. «Ferdig»? spurte du, jeg nikket. «Kan vi gå, jeg orker ikke vente lenger». Du svarte med å vinke på kelneren, betalte, tok hånden min drog meg opp og tok et godt tak rundt livet mitt drog meg inntil deg, kysset meg på pannen og hvisket stille » kom sexy, vis meg hva du har under klærne dine»

Jeg var glad du holdt rundt meg fordi jeg ble helt skjelven. Inni heisen drog du meg inntil deg og endelig møttes munnen din mot min. Et forsiktig, prøvende kyss, munnen din var myk mot min, du kysset meg ømt og forsiktig, du småbet meg i underleppen, jeg presset meg inntil deg, strøk over ryggen din og nedover rumpa di, presset deg inntil meg, kjente pikken din presse på for å komme ut. Du stønnet mot meg, «gud du gjør meg kåt» stemmen din var kåt og hes. Tungene våre lekte, pirret og ertet. Vi stønnet høyt og jeg kjente saftene renne fra fitta mi og nedover låret. Endelig var vi på rommet vårt. Vel på innsiden av døren, holdt du hodet mitt mellom hendene dine og kysset meg hardt og krevende, du ville ha meg, jeg tente deg jeg gjorde deg stiv og hard. Du snudde meg mot veggen, ba meg stå med bena godt fra hverandre, skyte rumpa mi ut, du ville se på meg. Jeg gjorde som du sa, du lot skjørtet mitt gli oppover lårene mine, tungen din fulgte etter og lagde våte striper på baksiden og innsiden av lårene mine. Herregud så kåt du gjorde meg. Jeg lengtet etter å kjenne tungen din mot min våte fitte.
Fuktigheten hadde trengt igjennom trusa mi og du stønnet når du så hvor våt jeg var. Sakte drog du undertøyet av meg. Så stanset du plutsetlig, forvirret snudde jeg meg halvveis, men du stoppet meg brått. «Bare stå slik, gud så deilig fitta di er når du står sånn, jeg vil ta bilder av deg.» Raskt hentet du kameraet ditt og samtidig satt du på rolig musikk. Kroppen min beveget seg i takt med musikken mens du tok bilder. «Vis meg fitta di, bøy deg frem, sånn ja, gud du er deilig» du stønnet svakt, hele tiden hvisket du små kommandoer til meg om hvordan du ville ha meg.

Plutselig orket jeg bare ikke vente lenger, jeg gikk frem til deg dyttet deg ned på gulvet slik at når du løftet hodet ditt litt så du rett inn i fitta mi. Jeg tok tak i hodet ditt på begge sider, skrevde over munnen din og sa: «Nå har jeg lengtet etter deg i 1 1/2 år, lengtet etter å kjenne hva du kan gjøre med tungen din, så kom å slikk meg, slikk meg til jeg kommer over ansiktet og munnen din» Du lot deg ikke be to ganger. Jeg åpnet meg selv med fingrene og senket meg sakte ned på tungen og munnen din, jeg holdt på å dø når du endelig traff åpningen min, du stønnet høyt når du kjente saftene begynte å renne ned i munnen din. Du tok tak under rumpa mi og presset meg hardt ned på deg, gud så deilig det var. Jeg gned meg inntil deg, knullet meg selv på munnen din, tungen din gled sakte over klitorisen min, frem og tilbake og jeg kjente jeg ville komme. Du merket jeg ble ivrigere, jeg ba deg om ikke å øke takten ville bare ha det sakte og deilig, det bygget seg opp og så kom jeg. Jeg presset meg ned på munnen din, ba deg stikke tungen din langt inni meg, når jeg kom, saftene rant av meg og du drakk av meg, du ble våt over ansiktet ditt men jeg klarte ikke å tenke på det da. Jeg hadde falt om du ikke hadde holdt meg. Skjelvende rettet jeg meg opp og du reiste deg, saftene glinset rundt munnen din og du skysset meg, jeg slikket leppene dine og du smakte deilig av meg selv.

Jeg kneppet opp skjorten din og kysset den bare huden som kom til syne. Du var flott å se på. Jeg kysset brystvortene dine, de stivnet og du stønnet. Buksen din falt til gulvet uten at noen av oss forstod hvorfor, og du stod bare i bokser. Du var brun og deilig etter sydenturen din og jeg kunne ikke få nok av deg. Tungen og munnen min slikket deg over magen, bokseren falt ned og du stod naken og deilig foran meg. Jeg svelget tungt, drakk inn synet av deg, plutselig tok du hodet mitt og førte det mot pikken din. Du var stor og stiv og jeg ville smake på deg. «Sug meg, sug pikken min langt ned i halsen din» du stønnet, tungen min sirklet lett over pikkhodet, smakte på sæden din som hadde rent ut, tok tak i pikken din og runket deg forsiktig mens du gled lenger og lenger ned i halsen min. Jeg stanset ikke før jeg hadde hele deg i munnen. Sakte slikket og sugde jeg deg, du beveget deg i takt med meg og du smakte så deilig. Du holdt hodet mitt fast og knullet munnen min. Jeg ble så våt og kåt og ville kjenne munnen din igjen, så jeg ba deg legge deg på sengen, på ryggen. Jeg slukte deg med blikket der du lå, kåt og med en deilig stiv pikk, du smårunket deg selv. Jeg satt meg over ansiktet ditt. Nære nok til at du kunne se hvor våt jeg var, men ikke nær nok til at du kunne nå meg med tungen din. Jeg satt slik at om jeg la meg ned ble vi liggende i 69. Forsiktig åpnet jeg fitta mi med fingrene mine, du stønnet, jeg senket meg forsiktig ned til munnen din, det føltes som elektriske støt når du traff klitorisen med tungen min. Samtidig bøyde jeg meg frem og tok deg i munnen igjen. Sugde deg langsomt langt ned i halsen mens jeg masserte pungen din forsiktig, smårunket deg og sugde deg. Tungen din slikket over alt på meg, jeg gned meg mot munnen din, presset deg inn mot meg, smurte saftene mine over ansiktet ditt. Jeg stønnet høyt når fingrene dine fant veien langt inni meg og masserte g-punktet mitt. Alle sansene mine ble samlet om et punkt, det deilige punktet langt inni meg. Du presset pikken din inn i munnen min, og jeg kjente jeg ville komme. Du ba meg snu meg slik at jeg ble sittende på huk over ansiktet ditt, du ville se jeg kom sa du. Jeg masserte klitorisen min mens fingrene dine knullet meg hardt og deilig, jeg skrek navnet ditt når orgasmen tok meg, fingrene forsvant og ble erstattet av munnen din, det eksploderte inni meg og klar, varm væske sprutet ut av meg og inn i munnen din og over ansiktet ditt, du slikket og svelget og det ble vått overalt.
En vanvittig følelse rullet gjennom kroppen min og det tok lang tid før jeg kom til meg selv igjen. Du var våt rundt munnen din og du kysset meg slik at jeg kunne kjenne saftene mine.

Jeg ville ha deg inni meg og ba deg ta meg i vanlig misjonær. Du ville helst bakfra, men første gangen du skulle inn i meg, ville jeg se deg. Jeg la meg på ryggen, spredte bena og ba deg komme med den deilige pikken din. Du lekte rundt åpningen min, men så gled du sakte og deilig inn i meg. Hele tiden holdt du blikket mitt, jeg stønnet og kjente du fyllte opp min våte grotte. Når du var helt til bunns, ble vi liggende å bare føle på hverandre, kjenne at du var inni meg, jeg klemte rundt pikken din med fitta mi, vi beveget oss sakte og deilig. Du bøyde deg og tok brystvorten min i munnen, sugde den forsiktig, jeg kjente jeg ble vanvittig kåt igjen og klar for det meste. Du elsket sakte og forsiktig med meg, inn og ut i lange tak, så bøyde du deg og kysset meg pirrende og ertende. Jeg klarte ikke å holde igjen, men slo bena rundt deg og ba deg knulle meg hardt, jeg kjente orgasmen kom og fitta mi klemte rundt pikken din idet orgasmen red gjennom kroppen min.

Du stilte meg på alle fire og uten forvarsel jog du pikken din hardt inni meg. Gud så deilig det var. Jeg skrek du skulle knulle meg hardt, knull fitta mi, knull meg hardt. Og du gjorde som jeg ba om. En finger fant veien inn i rompa mi og det var mer enn jeg kunne klare, igjen kom jeg, hardere enn sist og saftene rant nedover innsiden av lårene mine, men du bare pumpet på. Du var hinsides av kåthet, du stønnet og sa at fitta mi var så trang, våt, varm og deilig. Du skrek du ville komme, du trakk deg ut og jeg tok deg i munnen, du knullet munnen min og jeg sugde deg så deilig, du kom voldsomt. Den første spruten fikk jeg langt ned i halsen, du trakk deg ut og sprutet over ansiktet mitt, brystene mine og magen og fitta mi, jeg smurte sæden din utover meg, det var himmelsk og du var så deilig når du stod sånn, vill, kåt og med pikken din sprutende av varm sæd.

Jeg la meg på ryggen og tok dildoen min, førte den inn i fitta mi og knullet meg selv, masserte klitorisen min og var våt og kåt. Plutselig kjente jeg tungen din der jeg liker det best og jeg gav meg hen til deg, du brukte dildoen hardt og deilig på meg og orgasmen raste atter en gang gjennom kroppen min, jeg skrek navnet ditt når jeg kom og det føltes som om verden eksploderte et øyeblikk.

Når jeg kom til meg selv lå du bare å kikket på meg, smilte det herlige smilet ditt og så veldig fornøyd ut. Jeg lurte på om jeg hadde kommet til himmelen eller om det var himmelen som hadde kommet til meg. Samme kunne det være, jeg hadde sett deg igjen og jeg hadde elsket med deg. Ingen ting annet betydde noe bortsett fra det. Men om det skjer en gang? se det er en annen historie…………..
takk for at du er den du er for meg, det er jeg evig takknemlig for.