Min første erfaring

Jeg var en svært ung gutt den gangen, i starten av tenårene, da mor fikk besøk av sin venninne. Hun var ei utrolig deilig dame på 39 år som jeg hadde smugtittet på alle de gangene hun var hos oss. Inger som hun heter var opptatt av å se godt ut med solbrun slank kropp, og deilig langt mørkt hår som berørte rumpen hennes.

Selv om jeg var ung så hadde jeg en vellutviklet kropp med et ganske langt lemm, enn ikke så tykt. Mye av tiden min gikk med til å lese i pornobladene til far, og jeg hadde klart å runke meg til sprut flere ganger. Men noe fitte hadde jeg aldri før vært i nærheten av. Og gud som det fristet….!

Denne dagen da Ingrid kom innom skulle mor ut en tur, og jeg var nettopp kommet hjem fra skolen. Etter en lang dag følte jeg for å legge meg litt for å hvile, men mye avslappende var det ikke. Hver gang jeg så ei flott jente fikk jeg ståpikk….dette slo sjelden feil, ei heller denne gang når Ingrid sa: ”Hei Øystein, går det bra?”.

Jeg lå under dyna mi å festa grepet rundt kukken min, først sakte frem og tilbake, så fortere og fortere til spruten flommet over magen og brystet mitt. Da sto Ingrid i døråpningen min….”hvordan går det på skolen Øystein? Noen kjekke jenter?”. Hun har alltid vært svært utadvendt, men det passet meg litt dårlig akkurat nå. Hun skulle bare ha visst hva som skjulte seg under dyna mi!

Nå skjedde det som ble et vendepunkt i mitt liv. Ingrid kom bort å satte seg på sengen min og spurte om jeg hadde feber. Hun sa jeg så litt varm ut i ansiktet og tok hånden sin mot pannen min. Jeg kjente den deilige lukten av henne, jeg følte håret stryke over kinnet mitt og uten å tenke over konsekvenser grep jeg armen hennes og førte den ned mot brystet og sæden min. ”Næmen hva er….så deilig Øystein, tenk at jeg skulle få se deg slik”. Uten videre løftet hun dyna mi til siden hvor pikken min var vokst til nye høyder igjen, noe Inger tydelig likte. Hun grep forsiktig rundt den, og slikket i seg mye av saftene mine før hun resolutt slukte kukken min.

Når sant skal sies er man ikke særlig utholdene når man ikke har noen erfaring med jenter, og dette skjønte Inger da jeg begynte å puste. ”Nå er det deilig å kjenne munnen min”-spurte hun. Hun sa jeg hadde en deilig å stor kukk til å være så ung, og at hun nå ville prøve å få den inn i rumpen sin. Raskt falt sommerkjolen hennes på gulvet, og frem struttet to deilig bryster og glattbarbert fitte. Mens jeg lå der med mitt struttende lem satt hun seg over meg og skilte rumpa med den ene hånden og styrte kukken med de andre. ”Dette er da ikke noe problem” sa hun da kukken min skled inn i rumpa hennes. Hun sa at vi måtte være kjappe, så det var bare å sprute henne full fikk jeg beskjed om. Hun ville kjenne varm sæd i hullet sitt! Ikke noe problem for en jomfru å sprute raskt….etter noen få ganger opp og ned med den deilig rumpa hennes kjente jeg pikken sprenge og spermen fosset inn i Inger.

Hun ga fra seg et lite klynk i det hun kjente spruten, satte seg helt ned på pikken min og lot meg tømme alt i henne. Hun ga meg et kyss på kinnet og reiste seg opp og sa at vi skulle kose oss skikkelig til sommeren på hytten hennes. Så tok hun på seg kjolen og gikk på toalettet. Jeg lå der utmattet av delige inntrykk og gledet meg vilt til hyttetur med Inger