Min første erotiske «novelle»

Jeg våknet i dag med deg i mine tanker, lengtende etter nærhet og varme. Fantasien tok overhånd, så jeg latet som at du var der. Du lå bak meg pustet meg i øret og visket stille at du hadde lyst på meg. Jeg var kåt og fantasien pirret meg, det kriblet i kroppen og jeg ble våt.

Du la de varme hendene dine på skuldrene mine mens du kysset meg i nakken med de deilige leppene dine.

Jeg lever meg inn i fantasien i det jeg skriver…

Jeg kjenner at du vokser, du presser deg inntil meg, tar på meg, på brystene, på magen, du beføler meg nedover lårene….

Vi begge er nakne og du ligger å erter meg lenge, du stryker meg på innsiden av lårene mens du sakte men sikkert beveger deg mot klitoris, du tar du på meg med pirrende rolige bevegelser. Jeg stønner, puster dypt, Mmmm…, jeg blir kjempe kåt og klarer ikke å ligge stille. Du holder meg fast, klemmer deg hardt inntil meg og fortsetter med litt raskere bevegelser. Du snur meg så jeg blir liggende på magen og du fortsetter å pirre meg. Jeg kjenner hvor kåt du blir og hører du puster og stønner meg i nakken. Du begynner å bli utålmodig, du tar et godt tak rundt livet mitt, og klasker meg på rompa med håndflaten, men ikke så det gjør vondt;-)

Du må bare klype og bite litt også, selv om jeg nykker til og syns det er en smule ubehagelig, men det pirrer, kjenne at du nesten mister kontrollen….

Jeg blir veldig opphisset når jeg kjenner hvor ivrig du blir, og jeg føler suget etter å kjenne deg inni meg. Jeg reiser meg opp på alle fire og gir deg et lite hint om at jeg har lyst at du skal trenge deg inni meg, du nøler ikke et sekund og presser deg inn mens du holder et godt tak rundt de smale hoftene mine. Du lener deg over meg, stønner og svetter, og forteller meg at du snart kommer.

Jeg velger å ta over kontrollen, jeg ber deg om å trekke deg ut i det jeg snur meg å tar tak i skaftet ditt og beføler deg for deretter å la deg gli sakte men sikkert inn i munn min. Jeg lar tungen jobbe med rolige deilige bevegelser samtidig som jeg masserer skaftet ditt forsiktig, tempoet øker og du blir så opphisset at du nesten ikke klarer å vente lenger. Jeg tar på meg selv og kjenner selv at det bygge seg opp.

Jeg må bare ha deg, setter meg oppå deg og rir deg til vi begge får en deilig orgasme.