Min historie

Hun kjente tårene trille forsiktig nedover kinnet. Så hadde det altså skjedd igjen. De hadde kranglet over en filleting.
En bagatell hadde fått lov til å utvikle seg i helt feil retning. Det kunne bare komme av at kroppene deres var fylt av en energi som var nødt til å få komme ut på den ene eller andre måten. Helt bortkastet tenkte hun i det hun la seg ned på den kalde dynen.
Helt bortkastet bruk av ord de ikke mente, sinne som ikke trengte å komme og følelser som ville bli lagret i kroppen for en stund. Hvor lenge ville det vare denne gangen? Ville de bli venner igjen før de skulle legge seg for natten? Noen ganger hendte det faktisk at han kunne være langsint selv over en fliseting.
Da var det overhode ingen dialog mellom dem og hun kunne klart se at begge led noe grusomt i disse vanskelige periodene. Selv om hun hadde tatt initiativ til å foreslå både at de kunne besøke venner, ta seg en god spasertur, en tur på kino eller et kafébesøk så hadde hun aldri klart å komme helt inn på han i slike sutreperioder.
Ja, de var som barn og de hadde det vanskelig. At det var dumt, svært dumt, det klarte de begge å se, men de kom ikke videre før prosessen hadde fått lov å kjøre sitt løp. Og prosessen kjente hun ikke da den forandret seg fra gang til gang, men hun viste den kunne ta alt fra timer til flere dager.
Hun strakk seg forsiktig over på hans side og slo på klokkeradioen. Generalsersjant var det ordet som kom ut fra eteren. Generalsersjant. Ordet fikk henne helt ut av sin egen verden og fantasien satte i gang. Hun fikk en sitring gjennom hele seg og hun likte det hun følte. De kalde sengklærne var med på å gjøre det hele enda mer opphissende for henne. Han, generalsersjanten altså, var sint på henne igjen og hun viste ikke hvorfor. Han ba henne om å komme inn på kontoret sitt straks. Litt nervøs og litt redd gjorde hun det hun fikk beskjed om.
Hun reise seg bare brått fra sin kontorstol og gikk inn til han. Hva var det nå? Han hadde hørtes både irritert og sint ut. Hun fikk beskjed om å lukke døren etter seg og om å sette seg ned. Han var stor. Virkelig stor. Hvorfor hadde hun ikke lagt merke til det før? Hun trakk pusten tungt og han kom bort til henne. Han åpnet blusen hennes knapp for knapp og hun lot det skje. Hun likte det. Hun nøt det. Hun kunne høre at det ble snakket fra de nærmeste kontorene, men hun hørte bare en jevn dur av lyder og ikke hva som ble sagt. Hun fant det hele svært pirrende og hun hadde følelsen av å være helt i hans makt.
Tenk han som hun aldri før hadde tenkt på denne måten. Aldri hadde hun sett på han som noe annet enn en god, steng og rettferdig kollega. Nå var hun der hun hørte hjemme. Helt i hans makt. Den sorte BH’en ble åpnet av de kraftige hendene hans, og snart lå den også på gulvet sammen med blusen hennes.
Hun kjente varmen stige i ansiktet. Hun gned underlivet mot kontorstolen og hun kjente at hun var våt. Herlig våt. Han satte seg på huk foran henne og ba henne om å reise seg. Han befølte henne på innersiden av lårene og kjente at hun pustet tyngre. Hun hørte selv sin egen pust og det var på en slik måte som hun ikke hadde opplevd før. Hva var dette nye som hadde kommet inn i hennes rolige liv? Han trakk forsiktig ned skjørtet hennes, lot strømpene sitte fast i den nye strømpeholderen og han førte den litt ru hånden sin innenfor hennes truse.
Å gud som hun likte det. Hun måtte gi fra seg lyder. Lyder av ren opphisselse. Å hvor hun var kåt. Kåthet som hun ikke hadde følt på lenge. Hele hoftepartiet hennes var i ufrivillig bevegelse, hun kunne ikke styre det, hadde ingen mulighet til å styre det. Hun var full av forventning og full av krav. Hva ville han gjøre? Hva ønsket han? Han reiste henne opp uten å fjerne hånden. Han la henne forsiktig over kontorpulten og hun la merke til at han hadde så snille øyne. Det hadde hun ikke lagt merke til før.
På en uforklarlig måte følte hun seg helt trygg i situasjonen hun befant seg i. Han presset håndbaken sin mot hennes vagina og roterte den forsiktig der han traff punkter hun selv ikke viste at hun hadde. Hun bet han forsiktig i jakkeermet for å stagge ropene som ville ut.
Herregud, hvem var denne mannen? Hun ble lagt helt ned på pulten nå og han begynte å slikke henne. Først helt forsiktig med bare tungespissen, så med hele tungen. Hun kjente at det rant deilig saft nedover lårene sine. Hun var så våt.
Hun tok godt tak i håret hans og skrek. Hun klarte ikke å stagge følelsen lengre. Det måtte få komme ut. Å hvor kåt hun var. Nå kjente hun at det banket i hele underlivet, det knøt seg i magen og hun hadde det herlig.
Hun kjente den nydelige følelsen av å snart komme. Hun hadde det så godt så godt.
Jah, jah, jahh. Hun presset underlivet opp så høyt det kunne komme. Det gikk for henne og hun ropte. Ropte høyt!
Fantasien tok brått slutt i det han kom inn døren til deres soverom. Aldri før hadde hun til de grader latt seg rive med. Han kastet ømme blikk bort på sin kjære. Forsto at hun var klar for han og han viste hva han skulle gjøre. De trengte ikke si noe. Begge to kjente hva de ønsket nå og hva de trengte. Hun lå der klar med den kalde dynen mellom skrittet.
Nå skulle den erstattes av det hun ville ha. Pul meg skrek hun, ta meg nå. Hun klarte ikke å vente. Hun måtte ha sin kjære nå. Kjenne han inni seg. Hun la seg godt til rette og dro sin kjære ned mot seg.
Han pustet tungt. Det var merkelig hvilke følelser et lite uskyldig ord på radioen kunne sette i gang. Hun følte seg som en vulkan. Generalsersjant.
Hun smakte litt på det og viste at det skulle gi henne mange gleder også i framtiden.