Min største opplevelse

Jeg er en ganske vanlig gutt på 28 år som for ca 6 mnd siden hadde min største sexopplevelse. De siste 6 årene så har jeg vært samboer med en aldeles nydelig jente som er like gammel som meg selv. I løpet av de årene vi har vært sammen så er det ikke til å unngå at det etter hvert går en viss rutine i sexlivet, uten at vi har et dårlig sexliv av den grunn.

Bakgrunnen for det jeg skal fortelle er som følger. De siste årene har jeg hatt en fantasi om å se min samboer bli pult av en annen mann. Dette er noe jeg har fortalt min samboer, men dessverre så deler hun ikke min oppfatning, eller det var inntil nylig.

En vanlig fredagskveld i februar satt jeg hjemme og klokken tikket sakte mot midnatt. Etter en relativt stressende uke på jobb så var det ingenting jeg heller kunne tenke meg en å sitte hjemme og stirre tomt på tv’en, og det var akkurat det jeg foretok meg. Så en kan si jeg var såre fornøyd med min tilværelse. Min samboer hadde dratt på byen flere timer i forveien, en lenge planlagt jentetur på byen skulle nå realiseres. Jeg var i grunn glad til, da fikk jeg litt tid for meg selv, og en kan si jeg trengte det.

Da klokken hadde passert noen minutter over midnatt fikk jeg en tekstmelding på telefonen. Det første som slo meg var at noen kompiser som skulle berette om hvor fortreffelig det var å være på byen i kveld. Jeg greide ikke å jobbe opp nok motivasjon med en gang til å komme meg opp fra sofaen, men da det pep i telefonen for andre gang i løpet av noen ganske få minutter så fant jeg ut at dette var det best å bringe klarhet i. Dermed gikk siste rester av motivasjon og krefter til å slite seg opp fra den varme og gode sofaen. Da jeg endelig fant telefonen, så var det to meldinger fra min samboer om at jeg måtte ringe henne på mobilen med en gang. Jeg begynte straks å lure på om noe var galt så jeg fant det best å ringe henne med en gang. Heidi (min samboer) tok telefonen etter første ring, og på bakgrunnsstøyen kunne jeg høre at hun var ute. Hun hørtes litt stresset ut og hadde kun en kort melding til meg. Jeg fikk beskjed om å få på meg noen klær og kjøre til en adresse som hun gav meg. Der fikk jeg beskjed om å vente på et angitt sted. Siden i bor i en relativt liten by, ca 10000 innbyggere, så bar det ikke på store problemer å finne ut hvor det var hun mente. Plassen vi bor på er for så vidt ikke større en at alle kjenner omtrent alle. Jeg forstod ikke helt hva som skulle skje, men jeg var ikke tregere en at jeg gjorde slik jeg fikk beskjed om. Omtrent 10 minutter senere var jeg på plass på stedet jeg hadde fått angitt av Heidi. Jeg satt fra meg bilen et stykke fra stedet, ok tråkket litt rundt i området.

Etter ca 20 minutter med venting var siste rest av tålmodighet slutt. Jeg begynte å lure på hva jeg i alle dager holdt på med. Klokken var snart ett om natten, vi var i februar måned, det var ikke akkurat varmt ute og her stod jeg og ventet på noe som jeg ikke helt viste hva var. Området jeg befant meg i var et vanlig byggefelt med eneboliger. Akkurat når jeg hadde bestemt meg for å komme meg i bilen og hjem under dynen, så kom det en bil. Jeg skvatt litt, og gikk inntil noen trær for å ikke bli synlig fra bilen. Jeg fant det litt flaut å stå opp og ned på denne måten i et respektabelt boligfelt. Når bilen kom litt nærmere så kunne jeg se at det var en drosje. Drosjen kjørte ca 20 meter forbi der hvor jeg stod halvskjult og stoppet opp foran et hus med en stor hage. Den første som kom ut av bilen var Heidi, samboeren min. Hun gikk ut av bilen og kikket seg litt rundt. Jeg ble enda mer forvirret og tenkte jeg kanskje skulle gi meg til kjenne der jeg stod. Av en eller annen grunn så gjorde jeg ikke det.

Et minutt senere så kom den en mann også ut av drosjen, siden det var et gatelys i nærheten av der drosjen stod, så drog jeg kjensel på denne personen. Jeg viste at han bodde i kjelleren på huset som drosjen hadde stoppet foran, og at han var en 5-6 år eldre en meg. Kan ikke si at han var en bekjent, men vi hilste på hverandre når vi møttes. Drosjen kjørte av gårde og Heidi og denne å manne ble stående og snakke sammen et par minutter. Plutselig gikk han bortover innkjørselen til huset som vel var 20 meter fra veien, Heidi ble stående og rote etter noe i vesken sin. Jeg kunne se at det var mobiltelefonen sin hun fisket frem. Hun tastet deretter et nummer og så ut til å vente på svar. Det var da det slo meg, hun prøvde selvfølgelig å ringe meg, og jeg som den idioten jeg var hadde selvfølgelig løpt fra telefonen hjemme. Jeg holdt nesten på å banne høyt og rope på henne, men jeg gjorde ikke det. Jeg var derimot blitt ganske så nysgjerrig på hva i alle dager som foregikk. Etter at Heidi hadde gjort et par forsøk til på å ringe det jeg antok var meg så ga hun opp. Jeg kunne se hun la telefonen tilbake i vesken sin og gikk mot inngangen der mannen hadde gått inn. Jeg kunne også se at hun gikk inn og lukket døren etter seg.

Huset var en ganske stor enebolig, der hele kjelleren var utleid, rundt huset var det også en stor hage. Jeg stod ganske langt vekke fra boligen, men jeg så at det var kommet på lys i stuen og på kjøkkenet. Jeg ble stående et par minutter og fundere på hva jeg skulle gjøre. Det mest naturlige hadde vært å sette seg i bilen og kjøre hjem, jeg antok at Heidi hadde dratt dit for å fortsette festen, men det lignet ikke henne. Til slutt så tok min nysjerrighet helt overhånd og jeg bestemte meg for å prøve å ta en nærmere kikk på hva som foregikk. Jeg fikk for guds skyld håpe ingen så meg, for det var ikke å snike seg rundt i folks hager på sene kvelder jeg helst ville bli assosiert med. Jeg tok en kikk på huset og så at øverste etasje var totalt mørkelagt, så jeg regnet med at de som bodde oppe var bortreist. Huset hadde en ganske stor hage, som var gått skjermet av en diger hekk.

Etter litt fundering og tenking gikk jeg rundt på baksiden av huset og klatret etter mye strev gjennom hekken der. På baksiden la jeg merke til at det var to soveroms vinduer og et vindu til noe som jeg tenkte måtte være badet. Jeg gikk langs kortveggen der det ikke var noen vinduer, og stoppet da jeg kom frem til hjørnet av huset. Jeg viste da at vinduene inn til stuen lå rett rundt hjørnet. Skulle jeg tørre og liste meg frem for å ta en kikk inn vinduet for å se om jeg kunne se hva som foregikk der inne. Som sagt her var det nysgjerrigheten som fikk det beste av meg. Jeg huket meg ned på nesten alle fire og beveget meg sakte mot det nedre hjørnet av vinduet. Da jeg kom frem var det så vidt jeg hadde mot til å kikke inn. Når jeg endelig kikket så vidt inn av vinduet så kunne jeg se en buesofa i motsatt hjørne av rommet. Jeg så da at Heidi satt midt i treseter delen av sofaen, mens mannen som bodde i leiligheten satt på hjørnet i toseter delen, men ryggen til der hvor jeg hadde mitt innsynspunkt. Oppdagelsen av at han satt med ryggen til gjorde at frykten for å bli oppdaget ble mindre. Jeg ble stående på huk å se på de to mens de satt der og drakk noe som jeg senere fant ut var te. De så ut som to gamle kjente, så etter noen minutter med kikking trekte jeg meg stille tilbake rundt hjørnet på huset for å gjøre opp status med meg selv og hva i alle dager dette skulle bety. Jeg gjorde opp status og bestemte meg for å bli værende en stund til. Med jevne mellomrom krøp jeg frem til vinduet og kikket inn, men hver gang satt de to der på de samme plassene og snakket. En av gangene stoppet jeg litt opp for å studere Heidi litt. Hun hadde på seg en hvit ganske trang genser, og et relativt trangt sitt dongeriskjørt.

Etter å ha vært utenfor huset i nesten tre kvarter så var det begynt og bli ganske kaldt, og jeg var på nippet til å forlate mitt skjulested for å komme meg hjem. Jeg krøp frem for å kikke inn en gang til, med en hellig overbevisning om at jeg ikke kom til å være der mye lengre. Da jeg kom frem til vinduet og kikket inn, så jeg at de to hadde flyttet seg nærmere hverandre og satt på hver sin side av ene hjørnet på bordet. De var travelt opptatt med en kortstokk. Jeg ble stående og lure på hva i alle dager som foregikk nå. Etter litt frem og tilbake med kortstokken så jeg at mannen lente seg frem og kysset Heidi på munnen, nå ble jeg for alvor nysgjerrig på hva dette skulle bety. Jeg kunne se at Heidi gjengjeldte kysset og at det utviklet seg til et skikkelig tungekyss. Heidi flyttet seg deretter tilbake i sofaen der hun satt tidligere, men i motsetning til før så flyttet han seg etter. Hun lente seg tilbake og han ble sittende på skrå foran henne mens de fortsatte den intense kyssingen. Jeg kunne også se at han la hendene rundt nakken hennes. Slik ble de sittende noen minutter og kline uten at det skjedde mye annet.

Plutselig la jeg merke til at den ene hånden hans beveget seg nedover og begynte og beføle det ene brystet til Heidi utenpå genseren, hun satt fortsatt med armene halvveis rundt livet hans. Han begynte virkelig og kna puppene hennes mens kliningen fortsatte. Slik ble de sittende en stund, men etter hvert ble kliningen og befølingen mer intens. Han hadde nå fått hendene under genseren til Hilde og fortsatte der og masere puppene hennes. Plutselig trakk han til seg hendene og avbrøt kliningen, jeg satt nå som paralysert utenfor vinduet og kikket på opptrinnet som utspant seg inne i stuen.

Han satt seg litt tilbake i sofaen og vrengte av seg genser og t-skjorte i en bevegelse. Han ble sittende litt i bar overkropp og se på Hilde. Det var akkurat som hun forstod hva han ville for det gikk ikke mange sekundene før hun vrengte av seg genseren sin. Hun ble da sittende i sin hvite bh og med dongeri skjørtet på plass. Han la seg deretter bakover i sofaen på toseter delen. Dette var den delen av sofaen jeg ikke kunne se siden jeg så denne delen bakfra. Etter at han hadde lagt seg ned så kunne jeg se at han tok av seg buksen. Så et par bein opp i luften og en bukse som ble slengt vekk. Siden jeg hadde begrenset innsyn fra der jeg satt nå, så vurderte jeg et lite øyeblikk og flytte meg. Etter en 2 sekunders tenkepause så slo jeg dette fra meg. I det samme så jeg Hilde reise seg opp fra sofaen, hun ble stående et sekund og betrakte han som lå på den delen der jeg ikke hadde innsyn. Hun dro deretter ned glidelåsen i siden på dongeri skjørtet og trakk det ned. Til slutt tok hun et skritt til siden og steg ut av skjørtet. Hun ble nå stående i noen sekunder iført hvit bh og truse, samt et par hvite stay-ups. Må innrømme at hun var et ganske sexy syn.

Alt det som foregikk inne i stuen hadde heller ikke gått upåvirket på meg, jeg må ærlig innrømme at jeg hadde verdens hardeste ståpikk i buksene. Heidi hadde i mellomtiden lagt seg ned over mannen som lå på den delen jeg ikke hadde innsyn til. Jeg ble sittende som å se på enden av sofaen der det stakk ut to ben. Slik ble de liggende i ca 15 minutter og jeg regnet med at det var slutt på underholdningen. Det neste jeg så var at Heidi reiser seg fra sofaen, jeg ser at bh’en er fjernet og puppene henger fritt. Hun tar to steg vekk fra sofaen slik at han som ligger der kan reise seg. Han kommer opp fra sofaen og jeg kan se på bokseren hans at han ikke er helt upåvirket av Heidi sitt nærvær. Fra mitt ståsted så ser det ut som om han har en ganske stor kuk skjult innenfor bokseren sin.

Etter at han har reist seg fra sofaen forsvinner han inn i et annet rom med Heidi hakk i hel. Jeg blir sittende et sekund i forfjamselsen før jeg skjønner tegninga, de har selvfølgelig gått på soverommet. Jeg bykser rundt og lister så fort det lar seg gjøre mot baksiden av huset der jeg hadde sett to soveromsvindu tidligere, samtidig som jeg ber til høyere makter om at gardinene ikke er trekt for. Da jeg kommer rundt huset og frem til vinduet ser jeg at det er en glip i gardinene på ca 25 cm. Fra mitt utsiktspunkt der jeg sitter så ser jeg hele soverommet. Rommet er ganske sparsomt innredd, der er kun en dobbelt seng og et klesskap. Rommet blir opplyst av en spotlig på ene veggen som er vendt oppover mot taket. Dobbeltsengen er plassert slik at jeg hadde vært ved fotenden av senga hvis jeg hadde vært inne i rommet.

Jeg ser at han har lagt seg ned på senga, og Heidi står ved siden av sengen. De veksler noen ord og til min forundring hører jeg hva som blir sagt med litt konsentrasjon. Grunnen er en lufteventil som sitter litt til venstre for vinduet rett over hodet mitt. Jeg ser at Heidi bøyer seg frem og trekker ned bokseren hans. Frem vipper en ganske så stor kuk, bare ut av øyemål så må jeg si at den ikke kan ha vært mye under 20 cm. Jeg så på Heidi at hun ble litt i stuss, for med hånden på hjertet så kan jeg si at det er ikke det hun er vant med hjemmefra. Siden min kuk strekker seg rett under 15 cm, og hun er ganske trang nedentil så passer vi i grunn meget godt sammen.

Hun stod og betraktet kuken litt før hun drog ned trusen sin og sparket den vekk. Hun satt seg deretter ned på sengen og begynte forsiktig å runke mannen som lå der. Han lå da på ryggen med armene rett ut og gjorde ingenting. Etter at Heidi hadde gjort dette i noen minutter så begynte de og prate litt sammen, de snakket så lavt at jeg ikke var i stand til å få med meg hva de diskuterte. Enden på diskusjonen var at Heidi la seg over han i 69 stillingen. Fra der jeg satt så hadde jeg full oversikt over hva hun foretok seg. Jeg kunne se at hun tok et resolutt tak rundt roten på kuken og begynte og suge den. Hun støttet seg med ene armen mens den andre holdt rundt roten av kuken, samtidig som at hun gjorde lange sugebevegelser opp og ned på kuken. Hun var ganske intens i sugingen sin og jeg tenkte det var ikke lenge han kunne holde seg i det tempoet. Slik ble de liggende relativt lenge etter min tidsoppfatning, men jeg skal ikke påstå at den var den beste på dette tidspunkt.

Etter hva som virket som en evighet så rullet Heidi seg av mannen og ble sittende ved siden av han på senga. Jeg kunne se at det glinset rundt munnen hans og tok det for gitt at det var fittesaftene til Heidi. Det begynte å prate sammen og nå gikk diskusjonen på prevensjon. Jeg hørte han spørre om det var nødvendig med kondom, Heidi dro litt på det, men hun mente tydeligvis at det holdt med p-piller. Han lå fortsatt på ryggen og Heidi klatret skrevs over han, jeg så at kuken ble liggende opp etter rumpesprekken hennes mens hun satt slik, etter litt mer diskusjon om noe som jeg ikke var i stand til å høre, så løftet Heidi opp rumpen slik at kuken smatt mellom beina på henne og ned på magen hans. Hun hevet kroppen litt og tok et tak rundt kuken og plasserte den mot fitteåpningen. Hun tok kuken litt frem og tilbake i åpningen for å fukte den litt før hun igjen satt den tilbake i åpningen og prøvde å senke seg ned på den. Hun jobbet litt med dette, men det såg ikke ut til at hun fikk det helt til, kuken var rett og slett et nummer for stor til henne. Plutselig hoppet hun av og la seg på ryggen i sengen. Hun sa at det var best han lå på toppen til kuken var inne. Han reiste seg i sengen og la seg mellom bena til Heidi samtidig som han støttet seg på strake armer. Hun skrevet med beina og tok samtidig et godt tak rundt stammen på kuken. Nå kunne jeg se hele fitta til Heidi, og at det var ganske vått der. Hun styrte kuken mot fitteåpningen samtidig som han senket seg litt nedover. Da den var på plass i åpningen presset han den sakte innover med små støt. Jeg kunne se at det var trangt siden de brukte lang tid på å få den helt inn.

Når den først var helt inne så ble de liggende slik i noen sekunder. Han støttet seg deretter opp med strake armer og begynte å støte inn og ut i fitta til Heidi med ganske lange seige støt. Heidi hadde armene rundt nakken på han og beina godt ut til siden. Han ble liggende slik en stund og pule henne med romslige bevegelser, før at de tydeligvis bestemte seg for at hun skulle sitte på toppen igjen. Han drog ut kuken og la seg på rygg i sengen, hun reiste seg og klatret over han, tok et tak rundt kuken og satte den i åpningen. Deretter seg hun nedover kuken til hun satt med full tyngde over han. Hun ble sittende slik i noen sekunder før hun bøyde seg frem, satt armene i madrassen og begynte å ri han med noen seige drag. Hun økte tempoet litt og tok sakte bevegelser på veien opp, mens hun gjorde raske bevegelser når kuken var på vei inn. Av erfaring så vet jeg at dette er noe hun selv liker.

Hun ble sittende å ri han i ca 10 minutter før hun ganske høyt og tydelig meddelte at hun var sliten og ville ligge underst. Det så ikke ut til at han hadde noe mot dette og de byttet plass. Hun lå da med skrevende ben mens han pulte henne i ganske lange drag. Etter hvert så økte han takten, samtidig som han la seg ned over henne og de begynte å kline. Hun hadde armene rundt ryggen hans, og hun skrevde ganske så mye. Jeg kunne nå se at han økte takten mer og mer og jeg regnet med at det ikke var lenge før han kom. Jeg håpet at han ikke skulle komme inne i fitta til Heidi for det var faktisk en ganske privat affære, akkurat det.

Plutselig stoppet han og kom med spørsmålet som jeg var bekymret for, han spurte om det var greit at han kom inne i henne, til min forskrekkelse så sa hun bare at det var greit. Han begynte nå å pule henne med ganske hurtige bevegelser, og det gikk ikke mer en et par minutter for at jeg så han fikk orgasme, han gjorde ingen tegn til å trekke seg ut, så hele ladningen gikk rett i fitta til min samboer. Etter at han hadde fått orgasme så ble han liggende noen minutter oppe på Heidi med kuken fortsatt inne i henne. Til slutt så rullet han seg av og ble liggende på siden inntil henne.

Slik ble de liggende noen minutter. Heidi lå der med skrevende ben, og jeg kunne helt tydelig se at det rant sæd ut av åpningen hennes. De pratet litt mer sammen, og plutselig så tok han ene hånden og la den over fitten hennes, der begynte han å massere klitoris. Heidi bare skrevet mer og mer og det så ut til at hun nøt behandlingen. Til slutt kunne jeg se de velkjente tegnene på at det ikke var lenge før det gikk for henne. Nå lå hun med bena nesten rett opp og plutselig kom hun i en kraftig orgasme, hun ristet og skalv som om det skulle stå om livet.

Nå så det ut til at begge to var ganske fornøy, for de ble liggende å småprate litt. Det neste som skjedde var at Heidi reiste seg fra sengen og jeg tror hun gikk på badet for å tørke seg litt. Han ble liggende på sengen noen minutter til, før han også reiste seg, tok på seg en morgenkåpe og gikk ut i stuen. Jeg gikk ikke tilbake for å se hva som skjedde der, men jeg ble sittende på kortveggen og hive litt etter pusten. Jeg var ikke helt sikker på om jeg spaserte rundt i min egen drømmeverden. Slik ble jeg sittende noen minutter før at jeg ble revet ut av min drømmeverden av en dør som ble lukket. Der kunne jeg se Heidi som hadde fått på seg klærne og hadde retning mot veien. Der ble hun stående noen minutter så kom det en drosje som hun satt seg inn i og ble kjørt vekk.

Jeg ble sittende noen minutter til før jeg listet meg ut gjennom hekken samme vei som jeg kom inn. Det var først da jeg kom meg inn i bilen at jeg merket hvor stiv frossen jeg var. Etter litt frem og tilbake fikk jeg startet bilen og satte nesen hjemover, der jeg var sikker på at det satt en samboer og ventet på meg… men det hører en annen historie til…