Møte i mørket

«Jeg har en fantasi «sier han til meg ,jeg sitter på msn og prater med Calle, mann jeg har hatt kontakt med en liten stund .
«få høre » sier jeg nysgjerrig
» Jeg fantaserer om å dra til en kvinne jeg aldri har møtt, avtale at døren skal stå oppe ,slik at jeg bare kan gå rett inn, det skal være helt mørkt ,slik at hun hører jeg kommer men ikke ser meg, jeg skal kle av meg og krype opp i senga hennes og mellom bena hennes og begynne å slikke henne ,få henne kåt og villig, kjenne spenningen med at vi er to ukjente ,nytende mennesker »
«hmm, en herlig fantasi» sier jeg «men vanskelig å realisere» det er typisk meg å være så nøktern og jeg syntes nok at fantasien hans var litt vel urealistisk, men jeg kunne se spenningen i den.

Så hadde det seg slik at jeg skulle nedover til Bergen på kurs, og fortalte ham dette og at jeg ble boende på hotell.
«Ja, men da må vi møtes» sier han, «det hadde jo vært så koselig å treffe deg»
«Jeg blir opptatt hele helga ,og vet ærlig talt ikke om jeg får det til ,men du skal få mobil nummeret mitt så tar du kontakt med meg der nede så skal jeg se om jeg kan snike meg unna litt » svarte jeg.

Et par uker senere er jeg endelig i Bergen men rekker ikke se mye av denne vakre byen første dagen, fordi jeg stresser rundt på forskjellige forelesninger ,kjenner jeg er sliten når jeg endelig kommer meg til hotell rommet ,og jeg setter meg ned for å slappe av når en melding tikker inn på telefonen, den er fra Calle .
«Er du alene nå «, svarer at det er jeg, men at klokken er så mange at jeg skal køye snart.
En ny melding kommer, «hvilket hotell bor du på og hvilket rom nr» jeg svarer på det og at vi kan prøve å møtes i morgen.
Jeg kler av meg for å hoppe i dusjen,og det er herlig å kjenne det varme vannet over kroppen, det lindre slitne muskler ,jeg lar dusjen spyle lenge mot underlivet , sprer bena litt der jeg står og nyter strålene av vann som masserer klitten min, jeg kniper brystvortene mine med den ene hånden og lar dusjen jobbe med fitta mi, nå merker jeg det trekker seg sammen der nede og en deilig orgasme sper seg i hele kroppen.
Er så avslappet nå, og småkåt ,jeg tørker meg og går ut av badet, ser at en ny melding har kommet fra Calle.
» Jeg er der om 15 min, ha døra oppe ,slå av lyset og vent i senga »
Jeg får helt panikk, ser på tlf og oppdager at det er 10 min siden han sendte meldingen ,blir helt rådvill og tenker at nå må jeg stoppe ham.
Men jeg vet liksom ikke om det er det jeg ønsker ,kjenner at det hele er spennende og for en gangs skyld kan jeg vel kaste alle hemninger og gjøre noe sprøtt.
Jeg går mot døra, setter den på gløtt ,slår av lyset og legger meg i senga, «herregud hva er det jeg driver med» tenker jeg ,»jeg kjenner jo ikke mannen ,aldri sett ham ,han kan jo være en gærning, eller en 70 år gammel mann som ser sitt snitt til å få ei ungmøy »
Nå hører jeg noen utenfor døra, ser den går opp i det lyset fra korridoren når inn på rommet mitt, den blir rolig lukket igjen og jeg hører noen nærme seg senga, hører han puster tungt, men han sier ikke noe, bare kler av seg.
Jeg stivner til i det han letter på dyna, og kommer opp i senga, han kysser meg forsiktig øverst på venusberget og nedover lårene mine, han sprer bena mine vennlig, men bestemt .
Jeg skjelver så det dirrer i knærne, og jeg kjenner en varm, våt tunge nærmer seg , han lar den gli over mitt barberte kjønn og sirkler rundt klitten min ,suger lett på den og fører en finger forsiktig inn i meg.
Inne i hodet mitt flyr det tusen tanker nå, jeg kjenner jeg nyter behandlingen, og ikke minst spenningen med det ukjente ,litt forbudte, men jeg er litt engstelig , og skjelvingen i knærne mine har fortsatt ikke gitt seg ennå.
Han bare fortsetter å slikke meg, og dette kan han virkelig ! skulle trodd han hadde hatt meg før!
Han lar tunga gli akkurat passe hardt over fitta, fingeren hans finner punktet der inne i dypet av meg og jeg klarer ikke annet enn å nyte ,jeg kjenner lyst og begjær bre seg i meg ,tar tak i håret hans presser meg imot ansiktet hans, stønner høyt og lar meg rive med.

Han aker seg oppover meg og stiller seg overskrevs foran ansiktet mitt, tar hånden min og fører den opp til pikken sin, jeg tar tak i den ,den kjennes så hard ut , akkurat passe stor og den buer oppover som i en stolt hilsen.
Jeg lar tunga gli over ballene og opp skaftet tar den i munnen og begynner å suge ham litt fort og hardt.
Han stopper meg og sier » sug meg rolig, forsiktig» stemmen hans er mørk og behagelig.
Jeg gjør som han sier ,lar tunga gli forsiktig rundt pikken mens jeg suger ham rolig og varsomt.
Nyter smaken av ham, og hører han stønner høyt ,»mmmmmm, du er god sier han, dette kan du »
Kjenner smaken av små dråper av sæd som pipler frem slikker de begjærlig i meg , han bøyer seg frem og kysser meg hardt ,» nå vil jeg inn i deg»
Han kommer mellom bena mine, og glir rolig inn i meg ,den følelsen han gir meg da er helt utrolig, skulle trodd pikken hans var laget for fitta min ,jeg setter fingrene i skulderen hans og presser meg mot ham, tar imot hvert støtt med lyst,» ta meg nå, knull meg skikkelig» roper jeg frem.
Har aldri følt så stor lyst før, som jeg gjør nettopp nå, kroppen lever sitt eget liv og jeg lar meg rive med i sanseløst begjær.
Han snur meg rundt trenger inn i meg bakfra og jeg gnir klitten min samtidig ,kjenner jeg er så våt, han fyller meg opp og fitta mi nærmest suger seg fast i pikken hans.
Jeg kaster kroppen fremover idet jeg får min orgasme, han lar meg nyte den litt, før han igjen stiller seg foran meg ,og ber meg suge ham tom ,jeg slikker og suger det jeg er god for og ser opp på ham ,kun konturene av ansiktet hans synes i mørket, men jeg hører han nyter behandlingen min, han roper høyt i det han kommer, og han spruter inn i munnen min, det kommer så mye at en del renner nedover haka mi og ned på brystene mine ,han gnir sæden inn i dem og kysser meg igjen før han synker ned ved siden av meg i senga.
Han hvisker » takk» ,for at du hjalp meg med min fantasi, og den ble nettopp slik jeg ønsket den skulle være »
Vi elsker i mørket den natten ,og når dagslyset siver inn gjennom vinduet ser jeg en vakker mørkhåret, sovende mann ved min side, munnen hans smiler selv i søvne og jeg legger meg tett inntil ham og lukker øynene mens jeg også glir inn i drømmeland sammen med ham.