Møte med en chattevenn…

Blikket han sendte meg da jeg åpnet døra sendte ilinger helt ned i tærne. Han kledde av meg med blikket, og jeg følte der og da at alt han kom til å be om ville bli oppfylt.
Han tok av seg jakka og et par hårete armer kom til syne. Den kortermede skjorta var åpen til ned på brystet så jeg kunne se at han var en mann etter min smak, hårete……

Jeg gikk foran han inn i stua og jeg kunne ikke hjelpe for at jeg pustet tyngre ved tanken på at han gikk bak meg, studerte meg fra topp til tå, og det han så var små, frekke plagg som ikke skulte mer enn det aller nødvendigste. Kunne kjenne at han gikk helt inntil meg, pustet meg i nakken og han strøk meg over rumpa før han satte seg ned i en stol. Jeg satte meg i sofaen rett i mot, for syns skyld med korslagte ben…

Han fortsatte å se på meg mens han tente seg en røyk, knep øynene lett sammen og saumfor meg med blikket. Jeg kjente rødmen i kinnene, men samtidig ble jeg våtere og våtere mellom bena, og jeg merket at hendene mine vandret opp mot brystene, strøk dem helt ubevisst…

Han lente seg tilbake i stolen, fremdeles uten å ta blikket fra meg. Med en håndbevegelse ba han meg ta bena fra hverandre. Forsiktig tok jeg dem fra hverandre, vel vitende om hva han kom til å se: ei glattbarbert fitte, som med sine oppsvulmede, våte og glinsende lepper innbød til mer enn bare å bli sett på. Jeg kunne høre han svelge og kulen på buksa hans ble ikke mindre synlig.

Som om han leste tankene mine ba han meg finne dildoen min, han ville se hvordan jeg knullet meg selv. Jeg la det ene benet på bordet, og med drevne fingre satte jeg dildoen mot fitta, gned den lett opp og ned i sprekken før jeg satte den mot åpningen og lot den gli sakte inn, helt til bunnen, før jeg dro den sake ut igjen. Tok den ut og slikket på den mens jeg så på han med et sløret blikk. Smakte på mine egne safter og stakk den så inn i fitta igjen mens jeg strøk meg over brystene med den andre hånden. Jeg spredde bena enda mer, ville at han skulle se alt.
«Gjør det hardt, jeg vil se den forsvinne inn i deg, knull deg selv!» Stemmen hans var som et kjærtegn, og jeg kjente at opphisselsen steg ved den kommanderende tonen hans. Dildoen ble ført helt inn. Hardt gang på gang, jeg kunne kjenne at det eneste jeg ville var å bli knullet av en skikkelig pikk, men han bare ristet på hodet av min bønn….»Du skal gjøre som jeg sier, lille jenta mi!» Selvsagt protesterte jeg ikke…….hvem kunne vel det når opphisselsen var helt enorm, pulsen slo raskt og fitta ble våtere og våtere.

«Hent agurken jeg ba deg kjøpe, du skal fylles helt opp!» Klarte nesten ikke gå av opphisselse, men tilbake i sofaen la jeg meg ned igjen. « Stikk begge deler inn i deg igjen, fyll opp både fitta og rumpa di, og jeg vil se at du nyter det!» Førte agurken inn i fitta først for å få den glatt og våt, og så ble den satt mot rumpehullet mitt. Jeg hørte meg selv stønne da jeg førte den inn, litt og litt om gangen. Tok så dildoen å førte den inn i fitta mi igjen, og det var like før det gikk for meg da jeg begynte å bevege begge deler inn og ut i meg, stadig raskere og raskere ,hardere og dypere…Hele tiden satt han og så på meg med et blikk fylt av kåtskap, og jeg kunne se at han satt og strøk seg utenpå buksa der en stor kul vistes. Endelig reiste han seg opp og kom bort til meg, satte seg ved bena mine og tok hendene mine vekk og begynte å knulle meg med dildoen og agurken, hardere og raskere enn meg selv, begge deler inn og ut, igjen og igjen, jeg stønnet høyt av nytelse og holdt hardt rundt brystene mine, masserte den og kløp i dem, beveget meg lengtende mot han. Jeg kunne kjenne at det var like før det kom til å gå for meg, og det eneste jeg kunne tenkte på var at jeg ville kjenne pikken hans i meg, kjenne den stive, pulserende staken gli inn i meg, og jeg visste at noen harde støt inn i meg nå ville være nok til at det kom til å gå for meg…..
«Gjør det med deg selv igjen, nå med en gang, og ikke stopp, jeg vil se at du nyter orgasmen fullt ut!» Han reiste seg opp, åpnet buksa og tok den av. Trusa gikk samme vei, og der stod han med en stor, hard, deilig pikk, helt på bristepunktet av kåtskap. Han gikk rundt bordet, grep tak i håret mitt, bøyde hodet mitt bakover og ba meg gape opp. «Nå skal du suge meg, ikke glem å knulle deg selv samtidig. Og du skal like det, jenta mi, ikke tenk på noe annet enn nytelse!» Jeg var helt vekk av opphisselse og sugde begjærlig på den deilige pikken hans, hele tiden mens jeg brukte både dildoen og agurken. Jeg kjente at det var like før for oss begge, og akkurat da jeg trodde han skulle sprute munnen min full tok han den ut. «Ned på alle fire, jeg vil knulle deg!» Følelsen da han trengte inn i meg bakfra var helt utrolig, det kjentes som om hele underlivet mitt brant og bare ville ha mer og mer. Jeg hørte meg selv skrike av vellyst, og beveget meg raskt mot han. Han nøt også følelsen av å være inni fitta mi, det kunne både føles og høres. Jeg trodde ikke det gikk an å ha det deiligere med en mann da han uten forvarsel tok pikken ut av den våte fitta mi og stakk den rett inn i rumpa mi, og så tilbake igjen. Slik gjorde han noen ganger, og med en finger på klitten min var det ikke mulig å stoppe orgasmen da den kom som en eksplosjon, jeg stønnet høyt og ba han fortsette………..Midt i orgasmen trakk han seg ut, grep fatt i håret mitt og tvang pikken sin inn i munnen min, sprutet sæden sin inn i den og jeg svelget så mye jeg bare klarte. Kroppen min føltes som om den hadde vært utsatt for et jordskjelv, det føltes som om sammentrekningene aldri skulle ta slutt.
«Du trenger ikke kle på deg, jeg vil ha deg igjen snart»»

«Kom hit, sug meg stiv igjen!» Den bydende stemmen hans kjentes som et kjærtegn, og jeg gikk bort til han, bøyde meg ned og tok den slappe pikken i munnen. Etter få slikk ble den merkbart stivere og etter kort tid stod den der igjen i all sin prakt. Det var deilig å kjenne den i munnen, samtidig som han holdt meg fast og stakk den langt ned i halsen min. Den mørbankede fitta mi våknet raskt til liv, og det var ikke nei i min munn da han kommanderte meg til å snu meg rundt med ryggen mot han, spre bena og senke meg ned på den nå så store og stive pikken. Den var en stor nytelse å kjenne hvordan han sprengte seg inn i meg, holdt hoftene mine og støtte inn i meg mens han sa jeg var hans lydige slavinne, hvis ikke skulle han knulle meg til jeg ba om nåde. Jeg ble veldig opphisset av å høre han snakke på den måten og var selvsagt mest fristet til å være ulydig, men jeg kunne ikke stoppe å ri den deilige pikken hans. Igjen og igjen lot jeg fitta mi gli nedover den, og det ble tilslutt han som måtte be meg slutte. Isteden ble jeg kommandert ned på golvet, skrevende med skrittet mot han. «Lek med deg selv, jenta mi, jeg vil at du skal bruke finger’n og dildoen og gjøre det godt for deg selv.» Selv satt han og lekte forsiktig med pikken sin, og jeg fant lydig frem dildoen og la meg til rette. Dildoen gled rett inn i den oppsvulmede, våte fitta mi, og jeg kunne se at han likte det. Grepet hans rundt pikken ble hardere og raskere, og han stirret opphisset på dildoen og hånda mi som drev mellom bena mine. Jeg kjente selv at jeg var veldig kåt igjen, ønsket bare å få pikken hans inn i meg igjen, men da jeg ba om det fikk jeg et strengt blikk tilbake. «Du har ikke noe med å forlange, det er jeg som bestemmer, er det forstått?» «Som straff skal du ta agurken i fitta og dildoen i musa og det er ikke verdt du lar det gå for deg før jeg sier ifra!» Bare tanken på å gjøre det var mer enn nok for meg så jeg stønnet høyt og klarte nesten ikke finne agurken. Men hans «strenge» blikk fikk meg til å lystre og det var med stor lyst jeg dyttet begge deler inni meg. Jeg stønnet svakt og beveget de inn og ut i meg, vel vitende om at jeg var like ved å få en orgasme til. Han satt der og var svært opphisset, blikket var sløret og pusten gikk meget tungt. «Reis deg opp og kom deg opp på sofaen, legg deg ytterst på kanten og spre bena igjen!» Jeg karret meg opp i en fart og la meg til, spredde bena og kjente at det banket av opphisselse i underlivet mitt. Den store glinsende pikken hans stod som et spett foran han, og da han stilte seg på kne foran sofaen stønnet jeg av forventning. Han skilte lårene mine enda mer, holdt bena mine langt ut til siden og stakk pikken inn i meg. « Du skal knulles som du aldri har blitt knullet før, hardt og brutalt, og du kommer til å be meg ta deg igjen og igjen!» Jeg holdt hardt rundt brystene mine, kløp i vortene og beveget meg mot han. «Fitta di er så deilig, jeg vil fylle den med sæden min» Han økte takten og støtene hans sendte meg inn i min egen lille verden av vellyst. Jeg kunne høre meg selv stønne, skrike og visste at jeg ba han om aldri å slutte å knulle meg. Grepet hans rundt lårene mine ble hardere og det føltes som om jeg hadde en glødende stake mellom beina i det orgasmen kom………