Natten jeg våknet

Jeg våkner av at jeg må på do. Klokka viser 03.47 og ute er det bekk mørkt. Jeg tasser inn på badet.. Når jeg kommer inn på soverommet igjen, ser jeg siluetten av kroppen din ligge der… Du er naken og har en kropp som er helt fantastisk! Du ligger på siden og jeg fester blikket mitt på den deilige, faste rompa di… Gud, å delig du er, tenker jeg for meg selv, før jeg smetter under dyna. Jeg lokker øynene og prøver å sovne igjen.. Men det eneste jeg klarer å tenke på er den deilig kroppen din mot min. Kjenne varmen din og hendene dine som stryker over meg. Jeg klarer ikke å slå fra meg tanken og legger meg inntil deg. Stryker hånda over kroppen din, og klemmer deg litt på rompa.. Da vrir du litt på deg og legger deg på ryggen. Hmmm.. Nå ser jeg kukken din. Den er så deilig, ligger der helt slapp og bare venter på å bli sugd!
Jeg vil suge den deilige kukken din stiv og lang. Kjenne den vokse i munnen min! La tunga mi leke seg med hodet, rundt og nedover. Kjenne saftene dine renne forsiktig ut. Ta den så langt inn i munnen som jeg klarer.Jeg bøyer meg forsiktig over deg og tar den i munn. Med en gang reagerer den med å vokse. Kanskje du drømmer…? Jeg smiler for meg selv og fortsetter. Drar forhuden tilbake og lar tunga mi gli over hodet ditt. Da hører jeg du mumler… ”Ehh.. Hva gjør du?” sier du forvirret.. Jeg snur meg og smiler:” Bare kos deg du, baby” Du tar bena litt fra hverandre, en klar beskjed om at jeg kan fortsette ;o) Kjenner det renner litt ut av deg, jeg suger deg bare hardere da. Det gjør meg så kåt, og du samker så godt! Jeg leker meg med hodet ditt litt, før jeg tar hele i munnen… Lar den gli inn, så langt jeg klarer. Du kjenner at den stanger i halsen min, og stønner…mmm. Lar to fingre leke med ballene dine samtidig som jeg suger deg hardt og sakte. Du kjenner bevegelsene med tunga mi, det iler i gjennom kroppen din.
Jeg legger meg på magen i senga og skyter rompa i været. ” Ta meg, vær så snill! Knull meg hvor du vil” sier jeg med hes stemme, mens de sløre øynene mine ser bedene bort på deg. Du er ikke sen med å stille deg bak meg og kjøre den harde og deilige kukken din inn i fitta mi. I det den sklir inn, hører du hvor våt jeg er… Det gjør deg enda kåtere og du kjører den helt inn i meg. Jeg stønner idet jeg kjenner den stanger i bånn. Du knuller meg først sakte. Kjenne åssen du sklir sakte inn og ut av meg. Kjenner det trange, varme hullet mitt bli mer og mer vått, stønna mine bare flyter ut. Du øker takten og holder en hånd på rompa mi, samtidtig som du tar tak i håret mitt og river til. Du vet det gjør meg kåt ; ) Bøyer deg over meg og visker:” Din hore… Du har vært slem jente, vekker meg sånn midt på natten! Nå skal du få så mye pikk at du ikke klarer å gå” Jeg stønner lavt. Elsker når du prater sånn til meg! Så slenger du meg rundt på ryggen, sprer bena mine og slikker i deg saftene mine. Lar tunga gli forsiktig over klitten min, så nedover.. Inn i sprekken min og videre ned til rompe hullet mitt. Leker deg. Opp, ned, frem og tilbake.. Så i sirkler. Jeg vrir på meg og stønner, det er så deilig! Du finner veien opp til klitten min igjen og suger deg forsiktig fast. Tungen glir i sirkler rundt den… Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, er så deilig. Kjenner hele kroppen min brenner, orgasmen holder på å bygge seg opp. Kjenner en bølge slå inn over meg og hele kroppen spenner seg. Hoftene mine skyter i været. Akkurat da reiser du deg opp og kjører kukken inn i meg! ”Ahhh…Mm.. herregud!!” skriker jeg ut. ”ikke stopp!!” Du knuller meg hardere og hardere, orgasmen min skyller over meg og du gir deg ikke… Kroppen min rister og jeg stønner! Jeg hører du oxo stønner meg og kjenner på deg at det ikke er lenge før du oxo kommer. Lengre rakk jeg ikke å tenke, før du trakk deg ut av meg, satt deg oppå brystet mitt og putten kukken din i munnen min. ”Sug meg, jeg kommer! Suuuug…” Jeg rakk så vidt å ta den i munnen før den delige strålen din pumpet ut… Kjente den traff, bakerst i munnen. Jeg svelger unna og neste stråle kommer… Du holder hodet mitt fast og stønner høyt. Jeg prøver å svelge unna, men du kommer så mye at noe renner ut av meg igjen… Jeg kjenner du blir roligere, og kikker opp på deg… Du ser tilfredstilt ned på meg og smiler. Jeg slikker meg rundt munnen for å få med de siste restene. Du legger deg ned ved siden av meg. Sånn ligger vi og slapper av litt, før du visker meg i øret:” Jeg har ikke glemt at du var slem… Nå skal du få resten av straffen din, ditt ludder…” Du smiler svakt, før du dytter hodet mitt mellom bena dine og kommanderer meg til å suge deg stiv igjen….