Natur & miljø vikaren

Jeg gikk siste året på videregående, hadde akkurat fylt 18år og var det jeg vil kalle -en rikt "utstyrt kvinne".
Det var siste time- natur og miljøfag, seksualundervisning. Egentlig synes jeg ikke det var spesielt intressant. Vi hadde allerede lest alle sidene og tittet på alle bildene lenge før vi nå gikk igjennom dette kapittelet. Dessuten kunne jeg alt fra før… Hadde det ikke vært for den unge, deilige vikaren vi nettopp hadde fått hadde jeg nok sovet på pulten for lenge siden. Blikket mitt var fullstendig rettet mot ham, Erik, som han het, og jeg visste at han merket det. Da han forklarte hvordan kondomet
skulle tres på, rulles forsiktig nedover skaftet, \'satte jeg øynene enda mer på ham, lot bliket gli opp og ned på kroppen hans, men stoppet da jeg plutselig så han rødmet.
Klokka ringte, og alle de andre reiste seg, pakket sekkene og dro hjem. Jeg ble sittende.
Maren spurte om jeg ikke kom, men jeg forklarte at jeg hadde et par spørsmål om de oppgavene vi hadde fått i lekse dagen før. Hun gikk ut, å lukket døren pent bak seg. Jeg gikk bort til Erik, la boka foran ham å sa: -Du kunne ikke vist meg hvordan man kan tre på kondomet uten hender? Han kikket på meg, visste ikke helt hva han skulle si. -Ehhm.. Jo… Hvis du ønsker det så…
-Kankje jeg skulle vist deg istedet? Siden du virker litt usikker..? Jeg tok et hardt tak i skrittet hans, han hoppet litt til.. Brått merket jeg at den ble litt hardere.
-Så! Legg deg ned på kateteret, så skal jeg vise deg. Han ble usikker i blikket, men samtidig så jeg noe vilt i øynene hans.

Han satte seg noe motvillig på kanten, men det holdt ikke. Jeg dyttet han forsiktig men bestemt nedover, helt til han lå med hode nedtil bordplata.
Forsiktig begynte jeg å dra ned buksesmekken, jeg hørte han gi fra seg et gisp før han hvisket; -Jeg kan ikke gjøre dette. Jeg kjenner deg nesten ikke engang. Og dessuten er du elev. Jeg lot som jeg ikke hørte det, tok bare et tak i bokseren hans, og dro den ned. Pikken hans struttet stiv mot meg. -Så du vil ikke smilte jeg og førte tungen pent rundt hodet hans. -Neivel.. Da får det bare være, du får ta på deg buksene igjen. -Nei fortsett klynket han, før han reiste seg opp og tok tak i meg. Han førte meg ned på kateteret, viste meg at nå var det han som bestemte. Han kneppet opp knappen på buksa mi, dro stringen forsiktig ned og strøk hånden forsiktig over den varme fitta mi. Han beveget hånden oppover, og kneppet opp blusen. Han ble litt overrasket da han så jeg ikke hadde noen BH på, men
han bare fortsatte å stryke meg med den myke hånden sin. Han la leppene sine på munnen min. Kysset meg rolig, men samtidig hett og intenst. Han lot tungen bevege seg litt rundt min, før han slikket meg nedover halsen, rundt brystene og ned til navelen. Så kom tungen oppover igjen, han ertet meg litt før han begynte å suge på brystvortene mine. Jeg stønnet, fant fram til pikken hans med hånden min og begynte å kile ham forsiktig opp og ned over skaftet. Han ble enda mer opphisset, og snart hade jeg to lekende fingre like ved åpningen min. Men han ventet, bare ventet. Han kilte meg forsiktig rundt hullet, lynraskt ned mot rompa og så var han oppe ved hullet igjen. Tungen bevget seg nedover og nedover, og snart lekte han pent med klitorisen min. Han merket jeg ble utålmodig så han stakk en finger forsiktig så vidt det var innenfor fittehullet. Jeg ble vill, jeg merket det bygget seg opp i meg og saftene begynte å renne. Plutselig, uten forvarsel hadde jeg en stor, stiv og deilig pikk i meg. Han kjørte den hardt inn et par ganger, så tok han den ut og rolig inn igjen. Jeg holdt på å komme, men han lot meg ikke røre klitoris. Bare tittet på meg med de vakre øynene sine. Så, like plutselig som forrige gang, begynte han å ta meg hardt. Jeg greide ikke annet enn å skrike, før en bølge raste innover meg og jeg kom. Men han sluttet ikke. Han pulte meg rolig. Jeg kunne ikke annet enn å nyte. Plutselig stønnet han til, jukket hardere igjen og sprutet inn i meg. Det var en fantastisk deilig følelse. Den vakre gutten. Min natur og miljøfag vikar hadde akkurat kommet i meg. Han tok pikken ut og jeg lå der uten å kunne si et ord. Han kysset meg pent, før han tok på seg buksa å gikk ut døren. Så der lå jeg, en naken siste års elev uten stand til å tenke på noe annet, enn at nå var det gjort. Jeg var vordende mor til et nytt menneske på jorden.

Legg igjen en kommentar