Ny nabo

9 år var det blitt nå. Fra vi møttes på gymnaset. «High School sweetharts» hadde vi vært. Nå var vi midt i 20 årene og hverdagen hadde for lengst innhentet også oss. Reisende i gull og ur som jeg var, hadde jeg mange hotellnetter i løpet av året. Nærmere 170 reisedøgna hadde det blitt i fjor. Jeg hadde lovet at det skulle bli færre i år, men de løftet var vanskelig å holde. Eva jobbet som lærer i hjembyen vår og hadde en langt mer fastsatt arbeidsdag enn jeg. Det var nok ikke fritt for at hun kjedet seg de uke jeg var borte, og hun hadde spøkefullt sagt at hun vurderte å få meg erstattet med en mer hjemmeværende mann.

Det var blitt torsdag kveld. Jeg var akkurat ferdig med mine siste salgsmøter i en liten by nord i Nordland og hadde akkurat satt kursen hjem til landsdelshovedstaden i nord. Eva ventet meg ikke hjem før i morgen og jeg hadde ikke gjort noe poeng av at jeg kanskje kom hjem en dag tidligere enn vanlig. Samtidig som bilen trofast trakk meg gjennom bygdene i midt troms gjorde Eva seg ferdig med volleyball treningen i sportshallen der hun to ganger i uka trente samme med sine lagvenninner. På vei ut fra garderoben sprang hun rett på vår nye nabo.

Mark var spesielt hentet til byen av basketklubben og var den som skulle sørge for at man ikke bare holdt plassen i BLNO, men også kunne gi publikum og sponsorer et lønnelig håp om noen bedre kamper enn det vi hadde hatt de siste årene. Lønningen til Mark var det næringslivet i byen som bidro med og det var ikke fritt for at det hadde vært en del avisskriverier om denne eksotiske unge amerikaneren som med sine 195 cm og atletiske kropp skulle gi liv til en litt nedblåst basketklubb langt mot nord.

Som alle andre måtte også Mark ha et sted å bo. Vår nabo var aktiv i basketklubben og hadde tilbudt seg å la mark få låne sokkelleiligheten i villaen sin for en billig penge. Slik hadde det seg at Mark og Eva ikke var helt fremmede for hverandre da hun sprang på han utenfor garderoben.

«Beklager…..I mean; sorry» var alt Eva fikk liret av seg etter sammenstøtet på hjørnet.
«Thats ok» sa Mark og kikket beundrende på min kjære samboer. Nydusjet og med frisk farge kinnene var hun litt av et syn. Årene hadde stelt pent med henne og hun ble fortsatt spurt om legitimasjon både på polet og på byen. 170 cm, 54 kg og med en sjenerøs byste hadde hun de ideale mål som gjorde at enhver mann måtte se i hennes retning. Det mellomblonde håret var satt opp i en løs hestehale og understreket det sporty utseendet.

«Nice to meat you. I think you live next door to me» sa Eva der hun litt forfjamset stirret opp i det mørke ansiktet til Mark. «Yeah i do. Been there for almost 3 weeks now. Nice place, but I miss the warm temperature from back home.»

De småsnakket litt på veien ut fra sportshallen, og det endte med at Eva tilbød Mark skyss hjem. Mark hadde fått utlevert en sponsorbil fra klubben, men uvant som han var med norsk snø hadde han krøllet den rundt en lyktestolpe første uken han var her. Det kom naturligvis i avisen det og. Eva var derfor godt kjent med at han måtte ta buss om han ville komme seg rundt.

Etter en kort kjøretur var de hjemme og Mark takket høflig for turen og bega seg mot sin egen inngang. «Would you like a drink…. if you are allowed to a glass of wine or two, being an pro and all of that?» sa Eva og smilte forsiktig. Mark smilte tilbake og forsikret at han ikke hadde noe problem med å drikke litt vin. Tvert imot trengte han å gjøre annet enn å ligge på sofaen og zappe gjennom tv kanalene. Det var det blitt nok av de siste ukene.

De bega seg sammen inn i vårt hus og fikk hengt av seg det tunge yttertøyet i gangen. Under kåpen var Eva kledd i en stram dongeribukse som satt lavt på livet samt en hvit topp som fremhevet tyngden i hennes stolte fordeler. Mark lot blikket gli over henne mens han rettet litt på t-skjorten som hang over de romslige bomullsbuksene han hadde på seg. Han kjente det rykket i pikken og bannet i sitt sinn over det faktum at hans ufrivillige avholdenhet de siste ukene gjorde at han ikke kunne se på damer uten at pikken kveilet seg i buksene. Uvitende om Marks reaksjon slo Eva opp 2 romslige glass med vin. De satte seg i sofagruppen og snakket om løst og fast fra basketklubben og nærmiljøet. Mark fortalte om sin bakgrunn fra Dallas og om hvordan han til slutt hadde havnet «right next to the north pole». De lo av de samme tingene og trivdes åpenbart i hverandres selskap, mens vinterkvelden gikk mot natt.

Mens dette foregikk hadde jeg passert kommunegrensen og hadde kun et par mil igjen før jeg kunne parkere og legge bak meg nok en uke på veiene i vårt nedsnødde land. Jeg hadde ringt Eva to ganger for å fortelle at jeg snart var hjemme, men havnet begge ganger direkte på telefonsvareren. Alt tydet på at Eva hadde slått av telefonen sin mens hun var på trening og glemt å slå den på igjen etterpå. Det var i så fall ikke første gang. Da jeg kjørte over broen inn til byen begynte tankene å peile i retning sex. Etter fem dager hjemmefra uten engang å ha pay-tv på hotellet var jeg mer enn klar for en varm velkomst av min kjære samboer. Smågatene hjemover gikk på autopilot og snart kunne jeg skru av motoren i carporten bak huset. Jeg nappet med meg vesken med de dyreste vareprøvene og ga meg i vei mot inngangsdøren. Det var ikke til å unngå at jeg så de to settene med fotspor som ledet fra Evas bil og inn i vårt hjem. Det lette snøværet tidligere på kvelden samt det skarpe utelyset over inngangspartiet fremhevet at her hadde to personer gått. Det ene settet avtrykk var velkjente. Men det andre var foruroligende. Jeg satte mine egne sko oppå avtrykket og konstaterte rask at her snakket vi om en mann med størrelse 47 eller mer. Nysgjerrig på hva som her foregikk satte jeg vesken med vareprøvene tilbake i bilen og bega meg forsiktig rundt huset. Jeg følte meg litt rar der jeg lusket langs veggen på min egen bolig, men samtidig var det som om spenningen i magen tvang beina fremover langs ytterveggen. Snart sto jeg ved et av vinduene inn til stuen og så forbauset at det satt en stor mørk mann i sofaen og ga min Eva fotmassasje mens han av og til nippet forsiktig til et glass med vin. På Eva kunne jeg se at hun var varm, både av oppmerksomheten som ble henne til del og av vinen hun hadde drukket.

Mens jeg sto der og stirret forbauset på dette som foregikk i min stue lente Eva seg frem og strøk denne mørke digre mannen over armen. Han smilte til henne og benyttet sjansen til å la hånden gli opp over kneet hennes. Det virket som Eva stusset litt over hva som var i ferd med å skje. Raks reiste hun seg og gikk mot et av de andre vinduene i stuen. Hun trakk igjen gardinene og bega seg videre mot vinduet der jeg sto og tittet rundt karmen. Jeg tok et skritt tilbake for ikke å bli oppdaget. Gardinene ble dratt igjen også her, uten at jeg ble oppdaget. Da jeg igjen kikket frem var mitt innsyn redusert, men jeg så fortsatt godt inn i stuen gjennom en 15 cm stor glippe mellom gardinene. Eva hadde nå begitt seg tilbake til sofaen der hun nå satt tett inntil den ne mørke mannen som ikke så ut til å bry seg det grann om at det var min samboer han drev og sjarmerte. Eva vred seg urolig i sofaen og mannen smilte mens han rolig la en arm rundt henne, trakk henne inntil seg og kysset henne på munnen. Eva gned seg mot den svære mannekroppen og jeg kunne se at hun var oppildnet av hans fysiske nærvær. Rolig, men bestemt tok han tak i toppen hennes og dro den over hodet på henne. Hun løftet armene over hodet og hjalp til. Straks dette var gjort slo han armene rundt henne og frigjorde hempen i den hvite bhèn hun hadde på seg. De faste brystene veltet frem og jeg kunne se at knoppene var harde før mannen la sine mørke hender over de hvite brystene og forsiktig masserte de med sine store hender. Det var ikke tvil. Eva var kåt og hun hadde absolutt tenkt å gjøre noe med akkurat det. Hun reiste seg brått og kneppet opp knappene i dongeribuksen sin. Han hjalp henne med å dra den ned over hoftene før hun trådte ut av den og sparket den bortover gulvet.

Hun var et syn der hun stod foran denne fremmede mannen kun iført en liten hvit truse. Manne kikket beundrende på henne og strakte armene frem og holdt henne rundt midjen, mens han reiste seg fra sofaen. Eva hjalp han av med t-skjorten og frem kom det en alvorlig trent overkropp. Musklene spilte i lyset fra lampene og jeg kunne se at Eva likte det hun så. Hun strøk hånden over det muskuløse brystet og nedover den stramme magens hans. Overkroppen var i tillegg prydet med flere tatoveringer som gjorde den allerede mørke kroppen enda mørkere og mer markert. Eva fortsatte oppakningen med å løsne beltet slik at de myke buksene falt ned rundt anklene hans. Hun strakte hånden ned og strøk han forsiktig over den sorte tettsittende underbuksen, men rykket brått hånden til seg og trakk seg samtidig noen centimeter bort fra ham. Jeg kunne se hun spurte han om noe og han svarte med et smil og en lett skuldertrekning. Forsiktig nærmet hun seg igjen pikken hans. Denne gangen brukte hun begge hender for å dra opp strikken i trusen hans. Rolig dro hun det siste tøystykket ned rundt hoftene hans og også jeg kunne se hva som hadde fått henne til å reagere.

Pikken som halvstiv pekte rett mot magen hennes var rett og slett det største jeg, og tydeligvis også hun, noen gang hadde sett. Den var minst 25 cm lang og like tykk som underarmene til Eva. Det blålige hodet som skinte i lyset var stort som en plomme der det svulmet fremst på dette voldsomme redskapet. Eva tok forsiktig tak i pikken og dro forhuden tilbake over hodet. Dette var nytt for henne. En slik pikk hadde hun aldri sett og det var tydelig at dette var noe hun trengte litt tid på å venne seg til. Hun satte seg ned på den store puffen som sto ved salongbordet samtidig som hun dro lett i pikken slik at både den og mannen fulgte med. Da hun hadde fått satt seg lente hun seg fremover og forsøkte å gape over den enorme staken hun hadde fått gleden av å leke med. Jeg kunne se at hun hadde problemer med å få den inn i munnen. Den var rett og slett for stor til at hele hodet gikk inn mellom leppene hennes og hun endte opp med å slikke og suge seg vei rundt hodet samtidig som hun forsiktig masserte ballene som hang tunge og mektige under roten på staken. Dette var noe Eva kunne. Jeg hadde selv lært henne hvordan en skikkelig avsugning skulle gjennomføres og hun hadde vært en meget lærevillig og lystrende elev. Nå var det denne svære sorte mannen som fikk nyte godt av min opplæring. Han stod med halvlukkede øyne og lot seg suge, mens han strøk Eva over håret og lot den ene hånden kjæle med hennes venstre bryst. Denne scenen fortsatte i flere minutter, i alle fall kjentes det slik ut for meg som nå også var begynt å bli kald på beina der jeg sto klistret inn til vinduet, under 6 meter fra der min samboer sugde en pikk så enorm at jeg følte meg som en pingle der jeg stod.

Etter å ha blitt sugd av min samboer i minst 5 minutter sto pikken som et spett og han trakk den ut av munnen hennes før han løftet Eva opp i stående stilling. Han bøyde seg så ned og dro raskt trusen av henne, mens han smilte og sa noe til henne som jeg ikke hørte. Eva la seg på rygg ned på den store puffen og skrevet lett med bena. Den glattbarberte fitten hennes skinte og jeg kunne se at hun var kåtere enn hva jeg hadde sett henne de siste årene. Mannen med hestkuken satte seg på kne mellom knærne hennes og skjøv lårene fra hverandre. Nå spriket hun skamløst mot den fremmede mannen som nå ga seg til å slikke fitten på min samboer. Jeg kunne se tungen hans spille mellom kjønnsleppene og jeg kunne høre henne stønne lystig ettersom behandlingen skred frem. Jeg viste av erfaring at dette ikke var noe hun ville la fortsette lenge. Hun pleide å ville ha pikken i seg fort når hun først var så kåt som nå. Som jeg spådde gikk det ikke lenge før hun satte seg opp og sa noe til mannen. Han nikket, og hun snudde seg i knestående på puffen. Hun lagde svai i ryggen og skjøv den deilige lille rumpen sin mot mannen som nå hadde stilt seg bak henne. Her var det ikke tvil om hva som skulle skje. Han tok rundt den vanvittige kuken sin med sin høyre hånd og pekte den rett mot den kåte fitten til Eva. Han skilte skinkene hennes og jeg kunne se at han brukte fingrene på sin venstre hånd til å forsiktig skyve skamleppene fra hverandre. Jeg stirret med resignasjon på det som var i ferd med å skje foran øynene mine. Vel nok er Eva en godt trent jente, men jeg tvilte sterkt på om hun var i stand til å ta imot den svære kuken som nå ble gnidd opp og ned i fitten hennes. Han bøyde seg ned og ga seg til å slikke fitten hennes bakfra. Jeg kunne se hvordan han smurte saften utover hele fitten og oppover mot bakhullet hennes. Etter å ha gjort dette i et par minutter reiste han seg igjen opp i stående stilling. Han sa noe til Eva og jeg kunne se at hun strammet musklene i armer og rygg for å stå stødigere på puffen når han nå satte pikken mot fittehullet hennes. Rolig begynte han å skyve hodet på kuken inn i den trange lille fitten. Jeg kunne se i ansiktet på henne at dette ikke var hverdagskost. Det lystige uttrykket i ansiktet hennes var skjemmet av en litt bekymret mine etter hvert som mannen la kraft bak pikken han drev og dyttet inn i min samboer. Sakte fikk de sammen arbeidet hodet på pikken innenfor åpningen i den sprengte fitten til Eva. Det var helt tydelig at dette var helt på grensen av hva hun var i stand til å ta imot. Etter det som virket som flere minutter var godt og vel en tredjedel av kuken hans kommet inn i henne og han flyttet hendene sine fra den lekre lille stumpen hennes og opp rundt midjen der han tok et godt tak med de svære mørke hendene. Eva kastet på nakken og den lange håret falt ned på venstre side av hodet hennes mens hun kikket bak på manne som stod bak henne med snart halve kuken inne i den trange fitten hennes. Sakte begynte han å jukke og jeg kunne se at Eva var i ekstase over behandlingen hun fikk. Hun kastet på hodet og stanget imot den svære kuken som nå arbeidet seg lenger og lenger inn i henne. Nå var det ikke lenger noe forsiktig over pulingen. Eva ble rett og slett råknullet bakfra der hun stod i knestående på den store puffen. Det var et helt vanvittig syn som åpenbarte seg foran meg. Min sexy samboer ble rundpult av denne svære mørke mannen som i økende tempo drev sin svære kuk inn i henne bakfra. Eva kom med et høyt hvin hver gang han kjørte staken til bunns i henne og var helt i ekstase. Det var mer enn tydelig for meg at hun nøt behandlingen og det så ut som orgasmene rullet gjennom henne i ett sett. Jeg så på ansiktet hans at dette kom til å være over i løpet av noen minutter. Jeg hørte han spørre om han kunne tømme seg i henne og fortvilet så jeg at hun nikket og stønnet at han måtte fylle henne opp med alt han hadde.

Mark kjente at han ikke kunne holde seg lenger. Denne lille norske skjønnheten hadde latt ham knulle seg i den stilling han likte best av alt. Det var ingenting i verden som kom opp mot et godt knull i «doggystyle». Avholdende som han hadde vært siden han kom til Norge kjente han at det kom til å gå for ham i den trange fitten som melket pikken hans hver gang han trakk seg ut av henne. Det forbauset ham at hun sa ja til at han kunne sprute i henne. Det var liksom litt vel privat fra hva han var vant med. Nå kjente han at det knyttet seg i ballene og han gadd ikke forsøke å bremse utløsningen.

Jeg så at tempoet på knullingen gikk opp enda et hakk. Av bevegelsene til mannen som knullet Eva foran øynene på meg så jeg at han nå sprutet sæden sin inn i Evas fitte. Han dro pikken ut av henne og lot en del av sæden pumpe utover baken og ryggen hennes før han igjen stakk den svære våte pikken sin inn i henne igjen. Han lot pikken skli frem og tilbake i fitten enda noen ganger mens de siste restene av utløsningens hans rant ut av pikken og inn i Eva. Sakte trakk han så endelig kuken ut av Eva. Hun hadde snudd seg og lå nå på ryggen mens sæden rant ut av fitten og ned mot baken hennes. Jeg så at det kom til å bli en stor våt flekk på puffen, men det var tydeligvis ikke noe hovedrolleinnehaverne hadde i tankene.
Eva satte seg opp og tok med hånden om den våte pikken som hang som en svart mamba ned fra skrittet til denne svære mannen. Forbauset så jeg at hun lente seg frem og ga seg til å slikke pikken ren for sæd og safter. Dette hadde jeg aldri sett henne gjøre før. Etter noen minutter med slikking og småkos var de ferdige med avslutningen. Eva reise seg og forsvant i retning badet, mens mannen raskt kledde på seg klærne sine. Eva kom ut fra badet iført en badekåpe. Hun kysset mannen raskt og så fulgte hun ham mot gangen. Der tok de farvel og døren slamret igjen. Jeg gitt tilbake til bilen og startet motoren. Sakte rygget jeg ut fra huset og kjøre rolig ned til butikken. Der ble jeg sittende å tenke. Etter noen korte minutter ringte telefonen. Det var Eva. Jeg svarte og sa at jeg var hjemme i løpet av noen minutter. Hun hørtes glad ut når hun sa at hun hadde savnet meg og så frem til å se meg i kveld. Jeg lovet henne at jeg hadde savnet henne enda mer, og at hun hadde med å ta imot meg slik jeg fortjente. Hun lovte å være våt og klar til jeg kom hjem….