Og så ble det jeg som ble lærermester

Jeg er en mann i slutten av 30 årene og lever lykkelig med kone og barn. Historien jeg her skal fortelle skjedde meg et halvt år tilbake.

Det var Lørdagskveld og min kone hadde bedt sin gode venninne Jannicke komme over for et glass vin eller fem. Jannicke er i begynnelsen av 40 årene med et normalt utseende. Hun er singel og hadde så vidt jeg visste alltid vært det. Problemet hennes er nemlig at hun er så innmari sjenert og selv i selskap med meg som hun snart har kjent i 15 år blir hun taus og brydd.

Nok om det, Jannicke kom som avtalt i 7 tiden og hun og min kone startet straks å konversere om alt fra filmstjerner til innholdet i siste se og hør. Selv satt jeg meg ned og så på en film på tv. Etter hvert som kvelden skred frem fikk jeg med meg at de åpnet den tredje flasken med vin og selv hadde jeg bare drukket to små glass. Jeg tenkte med meg selv at her blir det nok noen som blir overstadig i kveld og omtrent en flaske senere fikk jeg bekreftet den mistanken. Min kone brukte ekstra lang tid på badet og når hun kom ut igjen var det kun for å si god natt.

Der satt jeg så alene med Jannicke, hun var mildt sagt på druen og sjenertheten var tydeligvis kurert for kvelden. Praten gikk først ut på trivielle ting, men om ikke lenge endret samtalen seg og vi snakket om mer intime ting. Etter en stund kunne jeg ikke dy meg og spurte henne om når hun sist hadde vært sammen med en mann, hun rødmet opp og spurte hva jeg mente med det. Jo, sa jeg, når hadde du sex sist? Hun så brydd på meg og rødmet til hun omtrent ble mørke rød i ansiktet. Så kom svaret stille, «jeg er jomfru», sa hun. Hva? sa jeg, men… Så fortalte hun at hun aldri hadde tort å ta iniativet, men at det var ikke noe hun ønsket seg mer i hele verden enn å oppleve hvordan det var å være med en mann. Stille betraktet jeg denne dypt ulykkelige kvinnen foran meg og plutselig fikk jeg en plan jeg ønsket å innlemme henne i.

«Du», sa jeg. «hva om jeg lærer deg opp i sexlivets gleder?», «kunne du tenke deg det?». Hun så på meg med store øyne og lurte på hva jeg mente. Så innlemmet jeg henne i min plan som var som følger: Siden hun, der og da, var full skulle hun med en SMS bekrefte at hun fortsatt ville dette dagen der på. Videre skulle jeg på Tirsdagen fortelle min kone at jeg dessverre måtte på en forretningsreise til Portugal og at jeg ikke ville komme hjem før på Fredagen. Disse tre kveldene og nettene skulle jeg tilbringe hjemme hos Jannicke og hun skulle bli lært opp i alle sexlivets gleder. Når jeg var ferdig så jeg at det lyste kåtskap ut av øynene hennes, så jeg valgte å sende henne på dør med beskjed om at jeg så frem til å motta en SMS fra henne dagen etter.

Klokken 10.30 dagen derpå kom følgende sms inn på min mobil tlf: Hei, jeg vil:-). Jeg kjente det kriblet mellom bena, en jomfru hadde jeg faktisk aldri hatt før, og satte meg ned og skrev følgende melding tilbake: Hei, det var hyggelig å høre. Følgende oppgaver må du løse før jeg kommer til deg på Tirsdag og disse vil jeg at du bekrefter som utført med en SMS på Mandag kveld. Jeg vil at du reiser til en av sex butikkene i byen og kjøper inn følgende (er du i tvil om hva alt er får du spørre betjeningen om hjelp): 1. En liten vibrator ca 10 cm lang og tynn. 2. En større vibrator ca 25 cm lang og tykk. 3. Tre sett med sexy undertøy. 4. Glidekrem. 5. Et latex laken til senga. 6. En klitoris stimulator.

Mandag kveld kom følgende sms: Hei alt er kjøpt inn og jeg er utrolig spent. Umiddelbart svarte jeg tilbake: Jeg kommer i morgen kl 19.00. Når du åpner døren skal du kun være i ført et av settene med undertøy.

Min Kone så trist på meg Tirsdag morgen når jeg sto der med kofferten og sa farvel, sees på Fredag sa jeg og dro av sted. Dagen på jobben gikk som vanlig og kl 19.00 sto jeg utenfor huset til Jannicke. Hun bor i et lite hus helt usjenert i skogkanten, så her var det mange muligheter for spennende sex.

Da hun åpnet døra, så jeg at hun virkelig hadde fiffet seg opp, med sminke og et lekkert blondesett med korsett og strømper. De store brystene hennes ble pushet opp av korsettet og svulmet i det fri. » hei sa jeg» og ble med henne inn i stua. Hun hadde pyntet opp her og, og alle steder lyste det fra stearinlys og i bakgrunnen kunne jeg høre soft musikk. Jeg gikk bort til henne og sa at hun så utrolig sexy ut og kysset henne dypt. Jeg kunne merke at hun var veldig nervøs og hun nærmest skalv da jeg stakk tungen inn i munnen hennes.

På forhånd hadde jeg bestemt meg for at denne første kvelden skulle kun være tilegnet hennes tilfredsstillelse, så skulle nok jeg få tilfredstillit mine «små perverse» ønsker senere i uken. Jeg tok henne i hånden og vi gikk inn på soverommet. Jeg la henne ned på sengen, hvor hun hadde lagt på latex lakenet og begynte sakte å kysse henne over hele kroppen. Jeg kunne føle hvor spent hun var og brukte god tid. Til slutt fjernet den lille trusen og begynte og konsentrere meg rundt området mellom bena. Fitteleppene formelig gapte og hun var klissvåt. Sakte men sikkert bearbeidet jeg området og slikket leppene og smakte på saftene, hun smakte godt og jeg kunne høre hvordan pusten hennes gikk fortere og fortere. Så begynte jeg forsiktig å bearbeide klitten hennes og dette satte umiddelbart i gang damen. Hun stønnet mer og høyere enn noen annen jeg tidligere har vært sammen med, saftene fløt og før to minutter var godt kom hun i et ul som gjorde at jeg var glad for at hun bodde avsidesliggende til. I flere minutter lå hun der og hev etter pusten. Jeg fortsatte så å kysse henne rolig og etter en stund sa jeg mens jeg så henne direkte inn i øynene. «Nå skal fitta de få den pikken den alltid har drømt om, er du klar?» Hun så meg rett inn i øynene og nikket sakte. Jeg fortalte henne at det muligens kunne gjøre noe vondt siden det var første gangen, men at det ville bli bedre etter hvert. Jeg valgte misjonærstillingen og sakte men sikkert forsvant pikken inn i Jannickes utrolige trange og våte fitte. Jeg så hun gjorde små grimaser som tydet på at det gjorde litt vondt, men da jeg spurte om jeg skulle stoppe ristet hun på hodet. Da jeg var kommet helt inn, holdt jeg pikken der en god stund og bare kjente hvor utrolig trang og god denne fitta var. Tenke seg til denne dama er 42 år. Så begynte jeg sakte men sikkert å bevege meg inn og ut av henne og etter hvert ble tydeligvis smerten erstattet av noe som ble bedre og bedre. Sakte men sikkert stønnet hun høyere og høyere. Da jeg kjente at hun begynte å riste under meg kjørte jeg opp tempoet og vi kom samtidig i en meget kraftig orgasme begge to. Etterpå delte vi en røyk på sengekanten og så la vi oss for å sove for kvelden.

Da jeg våknet dagen etterpå hadde hun allerede stått opp og da jeg kom ned på kjøkkenet hadde hun stelt i stand med flott frokost. Sjenertheten var forsvunnet helt og hun virket helt annerledes en hva jeg hadde opplevd tidligere. Hun fortalte meg at hun hadde ringt sjefen sin på sosialkontoret der hun jobbet og bedt om å få avspasere et par dager og dette var blitt innvilget. Hun skulle derfor vente på meg mens jeg var på jobb. Før jeg satte meg i bilen sa jeg at det kom til å komme et par sms’er i løpet av dagen med beskjeder om små ting jeg ønsket at hun skulle gjøre. Til lunch på jobben sendte jeg den første meldingen. ”barber fitta de så den er helt glatt, bekreft når dette er gjort”. 45 minutter etterpå kom det en MMS tilbake med bilde av en glattbarbert fitte som tydeligvis allerede svømte i fittesafter. Kl to sendte jeg en melding med beskjed om at hun skulle ta den tynne dildoen og bruke den på seg selv til hun kom i en orgasme, videre skulle hun bekrefte at så var skjedd. Det gikk ti minutter og så fulgte nok en MMS med dildoen på plass i fitta og med følgende undertekst. ”Done mmm…..” Jeg kjente at pikken min reiste seg i buksa og det var like før jeg måtte ta meg en tur på toalettet for å runke den av, men jeg behersket meg.

Da jeg kjørte inn på tunet hjemme hos Jannicke om ettermiddagen så jeg at hun hadde tent stearinlys i alle rom og når jeg kom inn kjente jeg en herlig duft fra kjøkkenet. Jannicke møtte meg i gangen og nå fikk jeg endelig bekreftet at sjenertheten var forsvunnet. Foran meg sto hun i ført et lekkert lakk sett med ouvert BH og truse samt høye støvletter som gikk til midt på låret. ”Ekspeditøren i butikken fortalte meg at dette ville kunne kåte opp de fleste”, sa hun fornøyd over min reaksjon og dette var noe jeg bare måtte si meg enig i. Hun gikk foran meg inn i stuen og pikken reiste seg til uante høyder over denne eggende kvinnen foran meg. Vel inne i stua serverte Jannicke deilig Scampi med tilbehør og hvitvin. Godt nede i andre glass med hvitvin betrodde hun meg at hun i løpet av dagen faktisk hadde onanert fire ganger og at hun aldri hadde opplevd maken til opprivende kåthet før. Jeg fortalte henne at i dag hadde jeg tenkt at hun skulle få lære hvordan man tilfredstiller en mann på alle mulige sett og hun nikket spent da jeg forslo at vi skulle ta med hvinflasken inn på soverommet for å fortsette der. Inne på soverommet lyste det fra minst tyve forskjellige stearinlys og latex lakenet blinket innbydende. Jeg tok Jannicke inntil meg og kysset henne lett mens jeg stakk en finger forsiktig opp i sprekken hennes. Hun var plask våt og stønnet tungt mot meg da jeg stakk en finger inn i henne. Så tok jeg et skritt tilbake og ba henne legge seg ned på sengen. Når hun hadde gjort dette ba jeg henne finne frem den største dildoen og så skulle hun onanere seg selv til hun kom, mens jeg så på. Hun tvilte litt til å begynne med, men da jeg gjentok kommandoen med en litt mer bestemt stemme begynte hun. Denne dildoen var nok foreløpig litt i største laget så jeg hjalp til med å smøre på litt glidekrem underveis og etter hvert pustet hun tyngre og tyngre der hun lå. Selv kledde jeg av meg og sto og betraktet henne i bare trusen. Fy faen så deilig hun var. Etter noen minutter kom hun igjen og endelig fikk jeg oppleve en av mine store fantasier, Jannicke sprutet sine safter 30-40 cm opp i luften. Da hun var ferdig, lot jeg henne hvile i noen minutter. Så kommanderte jeg henne ut på gulvet, rolig forklarte jeg henne at i kveld skulle hun være slaven min og at hun måtte synge ut vårt avtalte kodeord hvis hun ikke ville mer. Så kommanderte jeg henne ned på kne foran meg og sa at hun nå skulle lære å suge kukk. Forsiktig nærmet hun seg den stive pikken og åpnet munnen sin. Til å begynne med kom hun mye borti med tennene sin, men etter å ha veiledet henne en stund, ble alt bedre og bedre. Jeg ba henne svelge hele kukken og til slutt gikk hele pikkens lengde inn. Hun satte opp tempoet og stønnende fortalte jeg henne at hun nå skulle få smake sæd for første gang. Spruten forsvant inn i munnen hennes og jeg så at hun ble meget overasket, men ikke en dråpe forsvant ut av munnen. Da hun hadde svelget alt fortalte hun meg at å suge pikk var noe hun hadde likt godt og ønsket å gjøre flere ganger. Jeg fortalte henne at så lenge jeg var sjefen kunne hun vente seg flere runder av den sorten. Videre la jeg med ned i sengen og kommanderte henne til å få pikken min stiv igjen, tenkte at dette ville kunne sette fantasien hennes i gang. Hun kom krabbende opp i sengen og kysset og slikket meg over hele kroppen. Da hun lettet på rumpa mi og slikket meg i anus reiste pikken seg til uante høyder. Jeg befalte henne opp på kne og sa at nå skulle hun få smake pikk i alle hull og jeg hadde som intensjon å holde på lenge etter å ha tømt meg i munnen hennes tidligere. Hardt stakk jeg så pikken i henne bakfra og den trange fitta var så våt at den smukket inn på et støt. Hun stønnet høyt, mens jeg knullet henne i lange harde tak. Etter bare få minutter kom hun i sin første av mange orgasmer. Så tok jeg frem tuben med glidekrem og sprøytet en god porsjon inne i hennes trange og deilige anus, forsiktig presset jeg pikken innenfor og jeg hørte at hun ynket seg litt. Jeg visket i øret hennes at hun skulle slappe av og bare nyte, smerten vil forsvinne, og jeg kjente at hun slappet av i kroppen. Etter noen minutter kjente jeg at hun begynte å støte i mot pikken min og jeg satte opp tempoet kraftig, mens jeg ba henne om å bruke fingrene på klitorisen sin. Etter nok et par minutter kom hun i nok en orgasme og denne var om mulig enda kraftigere en tidligere og nok en gang sprutet hun, jeg ble våt på lårene. Jeg ble utrolig kåt av dette og trakk meg derfor ut av rumpa hennes og ba henne slikke pikken ren og sluke satsen som var på vei. Hun gikk til jobben med en glupskhet som om pikken min skulle vært sjokolade og etter bare et minutt slynget jeg sats nummer to for kvelden inn i munnen hennes. Etter dette var vi begge utslitte og la oss ned og delte en røyk. Og så fortalte jeg henne om planene for dag tre.

Dag tre startet med en ilter klokke som fortalte at det var på tide å komme seg på jobb. Kroppen begynte å protestere etter to netter med lite søvn, men opp og ut i bilen kom jeg. Natten i forveien hadde jeg fortalt Jannicke at denne siste kvelden ville jeg at hun skulle få ha regien på hva som skulle gjøres. Jeg hadde oppgitt et par web adresser jeg syntes hun skulle sjekke ut og at hun etter å ha gjort dette skulle ringe meg på mobilen for å fortelle meg hva hun ville at kvelden skulle innholde. Klokken tre ringte Jannicke meg og hun var tung i pusten, hva driver du med spurte jeg? ”Jeg sitter på do på biblioteket og leker med klitorisen min, mens jeg tenker på hva jeg vil gjøre i kveld”, stønnet hun nærmest. ”Hvorfor der?”, spurte jeg. ”jeg har jo ikke pc hjemme” stønnet hun (jeg hørte at hun var i ferd med å komme nå). ”OK”, sa jeg. ”Har du kommet frem til hva du vil at kvelden skal bringe?” ”Jaaa”, stønnet hun i en tydelig orgasme. Det ble stille noen sekunder og så nærmest stønnet hun. ” På en av sidene du hadde oppgitt sto Bondage inngående beskrevet, bildene med damer som var bundet opp og ble pint med klyper og lignende hisset meg kraftig opp, kan vi gjøre det?” ”Og så vil jeg smake sæden din i dag og”. Oi, tenkte jeg, to dager og dama har blitt et sex dyr, pikken sprengte i buksene og sakte fikk jeg frem et ja.

På veien fra jobben sto pikken fortsatt som et spett og inne i en av sex butikkene i sentrum som jeg måtte besøke for å handle inn noe utstyr til kvelden, slet jeg virkelig med å skjule tilstanden min. Vel fremme ringte jeg på døren og Jannicke kom for å åpne, hun hadde tatt på seg et nytt sett i lakk og lær og var utrolig sexy der hun sto. ”Di, tispe” sa jeg. ”Ned på alle fire”. Der ute i gangen gikk hun ned på alle fire og jeg festet et halsbånd jeg hadde kjøpt rundt halsen hennes, etterpå luftet jeg henne som en hund på gårdsplassen og inne i huset. Inne på soverommet bandt jeg henne fast til senga og fortsatte med å binde opp brystene hennes og sette på klyper på vortene og på fitteleppene. Jeg så hun vred seg i smerte men det avtalte signalet vi hadde som betydde stopp ble ikke brukt. Til slutt puttet jeg et tørkle i munnen hennes slik at hun ikke kunne snakke. Så gikk jeg ut en tur og kom tilbake noen minutter senere, damen var kåt det var lett å se, men hun ga også stopp signalet til meg så motvillig bandt jeg opp munnbindet. ”Jeg må tisse sa hun”, ”ha”, sa jeg. ”Det får du i så fall gjøre her, jeg binder ikke opp alt dette nå fordi du skal på do og dessuten har du jo latex laken her”. Dermed satte jeg på munnbindet igjen og litt senere så jeg det sildre mellom bena hennes. Jeg må innrømme at dette å være sjef kåtet meg utrolig opp og den harde pikken min ropte om lettelse på trykket. Nok en gang bandt jeg derfor opp munnbindet og erstattet dette med den harde pikken min. jeg presset den rett inn og umiddelbart sugde hun i vei, etter kort tid sprutet jeg hele satsen langt ned i halsen hennes. Når jeg trakk meg ut av munnen hennes stønnet hun, ” bruk meg, jeg kommer snart”. Jeg tok så den store dildoen og kjørte denne opp i fitta hennes, den lille dildoen forsvant videre opp i anus og den lille sommerfuglen som foreløpig hadde vært ubrukt ble sirlig plassert på klitoris. Hun ropte og stønnet og vred så godt hun kunne på den oppbundne kroppen sin slik at det kom høye surkle lyder der hun badet i sitt eget tiss og så kom hun i et høyt ul og sprutet mer en noen gang tidligere. Stille ble hun liggende og hive etter pusten mens jeg sakte fjernet alle klyper som var satt på kroppen hennes. Jeg lot henne bli liggende fastbundet for jeg var ikke helt ferdig. Da hun hadde roet seg, smurte jeg den allerede over våte fitta med masse glidekrem og min egen hånd og så begynte jeg sakte å stikke hele hånden inn. ”Underlivsundersøkelse”, sa jeg. Ansiktet hennes bar tydelig preg av å oppleve smerte, men hun ga ikke stoppsignalet. Når hele hånden var innenfor, ventet jeg en liten stund før jeg saktet men sikkert å kjøre den ut og inn og sakte men sikkert ble tydeligvis smerte forvandlet til noe som var godt og nok en gang kom hun i en kjempeorgasme.

Nå var pikken min nok en gang våknet til liv igjen og nå ville jeg ha en siste orgasme før vi tok kvelden. Jeg løsnet derfor alle repene og kommanderte henne nok engang opp på alle fire. Så tok jeg den store dildoen og kjørte den inn i fitta hennes. Videre kommanderte jeg henne til å kjøre denne inn og ut av fitta si. Sjøl smurte jeg inn pikken med glidekrem og kjørte den hardt til bunns i rumpa hennes. Slik holdt vi på i noen minutter, hun pulte fitta si med dildoen og jeg pulte rumpa hennes som var trangere enn noen sinne med dildoen vibrerende bare millimeter unna. Etter hvert begynte hun å komme i den ene orgasmen etter den andre og når jeg til slutt sprøytet hullet hennes fullt, var hun totalt utmattet og sovnet med sæden piplende ut av anus.

Fredagen våknet jeg ikke av klokka og i tilegg var det vanskelig å si farvel etter tre så fantastiske netter. Det endte med at hun sugde meg tom i ytergangen og at jeg kom på jobben to timer for sent. Da jeg reiste hjem til familien den kvelden tenkte jeg at det var ”lærer” man skulle ha blitt.

Dette er nå et halvt år siden og siden den gang har jeg bare truffet Jannicke hjemme hos oss en gang. Men for to dager siden møtte jeg henne på en butikk i sentrum og vi gikk og tok en cola på en restaurant i nærheten. Hun fortalte meg at hun satte utrolig pris på at jeg hadde lært henne opp og videre at hun hadde meldt seg inn i en swingersklubb. Her hadde hun prøvd litt av hvert og fortalte også at hun hadde vært med på en trekant med to damer og en mann og at dette hadde vært pirrende. En tanke slo ned i meg og nå har vi planlagt at hun skal prøve å sjekke opp min kone slik at jeg kan få prøve trekant for første gang. På veien ut gikk vi innom toalettet og hun sugde meg tom. Da vi skiltes fortalte hun at dette var fortsatt det beste hun visste om.

For en dame!