Oktober 2000

Søndag 1/10 Herregud det har blitt oktober måned allerede! Jeg synes tiden flyr uten at man egentlig har gjort noe særlig fornuftig hele sommeren, det er da ikke lenge siden blomstene spiret og våren var her…. Jeg vil ta meg en lang tur i skogen i dag og bare nyte at ihvertfall høsten har meldt sin ankomst. Det finnes ikke noe bedre enn å gå en tur skogen.

Mandag 2/10 Nok en uke har startet, jeg skriver og skriver i denne dagboken , men det er utrolig lenge siden den har blitt oppdatert. Jeg tror ikke jeg er den eneste som synes det er litt trist, men ettersom MindCrime sier holder de på med en større oppdatering av hele site’n, som skal gjøre alt så mye bedre. Men som alt annet her på nett tar ting bare hundre ganger lengere tid. Slik føles det i hvert fall.

Tirsdag 3/10 Jeg hadde nesten glemt at jeg skulle til Aromaterapi i dag! Som om ikke alt var ille nok har jeg attpåtil fått mensen. det eneste positive med det, er at jeg endelig har fått "grønn" dag på computeren min, men hva hjelper vel det? Er altfor stresset og jeg hadde virkelig behov for å ligge ned og bare ta i mot…. sovnet gjorde jeg også. Nei, nå skal jeg gå å legge meg, føler meg både kvalm og uggen.

Onsdag 4/10
Etter en altfor langtrukkent møte, fikk jeg en lapp av Marius. Han lurte på om jeg ville være med på en liten lek. Liten lek tenkte jeg i mitt stille sinn, ble kåt ved tanken og siden litt blyg. Jeg tenkte ikke på annet enn sex! En liten lek, det kan jo være så mangt….
Kjenner jeg Marius rett, har jeg grunn til å bli litt våt i trusa. Jeg nikket bare til han og ventet på nærmere instrukser.
Kikk i skuffen din, var alt han sa før han gikk, med et lurt smil om munnen. Nysgjerrig som jeg er løp jeg nesten, bort til skuffen min. Der lå det en sort pose, da jeg stakk hånden min nedi, kjente jeg noe glatt og mykt, før jeg forsiktig tok det ut av posen. Det var hva jeg trodde det var, det var ikke mulig. En catsuite! Jeg har alltid ønsket meg en slik og nå har jeg fått det! Jeg jublet for meg selv der jeg satt, men fant det best å legge den tilbake i posen, før jeg ble overrasket av noen andre.
Jeg lese brevet som lå ved siden av og der sto det at hvis jeg ville kunne jeg komme over i dag, leke innbruddstyv (jeg har fortalt Marius om denne fantasien min, jeg vil være innbruddstyv, alla Cathrine Ceta Jones, overraske to menn og misbruke de litt seksuelt), vel og merke med nøkkel….
Hehehe, jeg hadde fått nøkkel til Marius sin leilighet. Det må man jo si at er litt av en tillitserklæring… Men jeg har fremdeles mensen, så det passer meg i grunnen utrolig dårlig…men jeg har jo nøkkel, så nå kan alt mulig skje, når han minst aner det….

Torsdag 5/10
I morgen skal jeg være barnevakt, for en liten tass på 7 år. Høstferie med dertil lukkede institusjoner, da må vi alle ta i et tak. Vel, hvor vanskelig kan da det være?

Fredag 6/10
Takk og pris for morgen barnetv. Jeg kan i min villeste fantasi ikke forestille meg at jeg engang skal få barn. Nå er det de sover? Og hvorfor er de lys våkne kl 7??? Huff, jeg er nok et utpreget BBBB-menneske, jeg skal innrømme det.
Vel, min gode innflytelse på barn gjorde at vi spiste frokost/lunch på nærmeste McDonalds. Gikk hjem, spilte Nintendo, som for øvrig sniken vant over meg i…. Spilte monopol eller millionær var det kanskje, og til slutt så vi masse tegnefilm. Heheheh, har virkelig fått lekt i dag og foruten at det var altfor tidlig, har vi faktisk hatt det veldig moro.

Lørdag 7/10
Lenge siden jeg har hatt en total rødvinskveld og det kommer jeg til å ha i kveld, slappe av, ringe noen venner, spise litt ost og kjeks og selvfølgelig masse levende lys. De som kjenner meg vet at jeg har et over gjennomsnitt forbruk av stearinlys….
Det har til og med bare gått galt en gang….. da mistet jeg en gardin…ellers gikk det fint…..

Søndag 8/10
Det var en riktig koselig kveld i går. Vi, tre venninner, fikk ned over 5 flasker rødvin. Det gjorde sitt til at vi fik snakket både om det ene og det andre. Det "andre", var mest fantasier, som ble utvekslet. Samtlige hadde fantasert om flere deltagende i akten, enten en mann ekstra eller en kvinne. Faktisk ville tre av fire ha en ekstra kvinne…. Videre ville alle gjerne prøve bindeleker, eller rettere sagt alle hadde prøvd det, kom det frem etter hvert. Sexleketøy, var noe alle hadde, alt fra en enkel dildo, til mer avansert. Der toppet nok jeg listen….. og viste frem hva jeg hadde i kassene mine. Jeg burde kanskje starte som dildo homeparty demonstrator? Heheheh, vi moret oss i hvert fall, masse!

Mandag 9/10
På tide å bytte jobb.
Kommer svært dårlig overens med en av sjefene.

Tirsdag 10/10
Enkelte dager vil jeg helst glemme.
Dette er en av de dagene.

Onsdag 11/10
Jeg har allerede glemt gårsdagen, vel nesten i hvert fall.
Har funnet ut at det tross alt er bra og ha en jobb, hvor det faktisk kommer penger inn på kontoen hver måned, jeg biter tennene sammen og har sagt til meg selv at jeg vil prøve meg som detdektiv og finne sjefenes gode sider. Om ikke det er en umulig jobb, er det i så fall en svært vanskelig jobb.

Torsdag 12/10
En kjedelig dag, det eneste spennende var at jeg fikk en ny dildo til testing.
Den kom dumpene ned i postkassa mi.
Så da er vel kanskje kvelden reddet?

Fredag 13/10
Fredag den 13. Dagen da alt går galt, sies det….Jeg må innrømme at jeg ikke har merket noe særlig av skadelig karakter…. Fikk skrevet noen mail…og slappet av og sett et TV program om pornobransjen, som for øvrig var utrolig dårlig. Har sett noe annet, som var mye bedre, "strippekongens piger", det forteller da i det minste hele historien til disse jentene, som lever av å strippe. Men det har seg kanskje slik at de er mer frigjorte i Danmark? Hvem vet….
Catsuieten jeg fikk av Marius har jeg stor planer om å iføre meg i morgen… så får vi se hvordan det går.. tar livet meget stille og rolig for tiden.

Lørdag 14/10
Nedtur, Marius skulle på byen med Anders og ett par andre kompiser.
Men Helen hadde ingen planer så det ble meg og henne som knakk nok en flaske vin.
Hun hadde en del på hjertet hun ville dele med meg, det meste dreide seg om sex.
Trekant, firkant, gruppesex.
Helene har sannelig minst like avanserte fantasier som meg.
Men den store overraskelsen var at det etter hvert kom frem at hun ville at vi skulle leve ut noen fantasier sammen.
Hmmm… må tenke på det, jeg for min del kunne godt tenkt meg å ha blitt "behandlet" av hele gjengen jeg…..

Søndag 15/10
Jeg vet ikke om det er helene eller de tingene hun forteller som tenner meg mest. Hun har et utrolig tiltrekkende karisma. Høres flynskt ut, men det jeg mener er at alle som kommer i hennes vei, skjønner at hun er noe spesielt. Hun har i hvert fall den virkningen på meg.
I dusken i dag, forestilte jeg at det var Helene som skrubbet meg, hun tok seg god tid, skrubbet hver millimeter av kroppen min, skylet, pusset og nusset. Hun tok seg spesielt godt av meg når hun kom til musa mi, skite leppene studerte, ertet, vasket og tirret meg. Alt på en gang. Fantasien var så sterk at jeg faktisk trodde det var henne som satt der foran meg, men jeg visste at det var mine egne fingre som var på oppdagelse ferd over min egen kropp. Følelsen var uimotståelig.

Mandag 16/10
Jeg trengte ikke mer en en liten tanke på gårsdagen får jeg hoppet inn i dusjen og fremkalte den deilige fantasien fra i går, det gikk faktisk lekende lett, kanskje på grunn av vibratoren, som jeg hadde tatt med meg inn? Jeg kan ikke noe for det men sex, i dusjen er deilig, iKke bare føler man seg deilig og ren, men vannet som sildrer nedover føles deilig. Enøk bør nok ikke komme på besøk hos meg når jeg dusjer, da ville jeg fått 14 minuspoeng….

Tirsdag17/10
Har fått dilla på kiwi frukt og spiser det hele dagen. Mon tro det er slik man føler seg når man er gravid? Har hørt de merkeligste historiene om hva folk blir hekta på, men den råeste er nok Jordan gule oppvaskhansker!!! Hørte det på P4 for lang, lang tid siden….
Jeg er ikke gravid, for hvordan i helvete skulle jeg kunne blitt det??

Onsdag 18/10
Huff jeg vet ikke riktig om jeg faktisk ønsker meg barn eller om det, er det deilige ved det å lave barn, som tiltrekker meg mest. Med hånden på hjerte kan jeg vel si at det er det, som skal til for å lave barn jeg vil ha, med en ordentlig mann. Jeg må ha sex.

Torsdag 19/10
Jeg ga ikke Marius mange muligheter til å slippe unna i dag, jeg fortalte han som det var at jeg måte ha sex og det nå med det samme. Han prøvde seg med unnskyldninger som jeg ikke engang tok meg tid til å høre før jeg dro han inn på toalettet. Jeg burde kanskje ikke fortelle at dette var på jobben, men det var det og det var faktisk ikke mer som skulle til for meg, et bakstikk og jeg ble fornøyd.
Marius vet ikke helt hva som foregår med meg for tiden, han spurte med bekymring i stemmen om det var noe galt, om det var noe han kunne gjøre for meg.
Han er om ikke verdens herligste fyr, en av dem… er jeg blind, eller dum som ikke kaprer han?

Fredag20/10
Gårsdagens strabaser på toalettet ga mersmak til egoisten Nina. Jeg sende Marius en mail, hvor jeg ba om et haste møte ang et viktig prosjekt. Under møte sted skrev jeg bare: samme som sist og regnet med at han forsto tegningen. Sex på toalettet er nok noe for meg, men toalettsex som jeg anser for noe helt annet, er ikke meg, for å overbevise urolige sjeler om hva jeg faktisk holder på med på toalettet….

Lørdag 21/10
I dag har jeg store planer om å leke innbruddstyv hos Marius. Har fremdeles nøkkelen til leiligheten hans, så enten han er hjemme eller ei, er det i kveld han skal overraskes.

Søndag 22/10
Marius kom sent hjem i går og jeg hadde nesten gitt opp håpet på at han noensinne skulle komme hjem. Da jeg hørte nøkkelen hans i døren, snek jeg meg fra en behagelig stol til bak det lange tunge gardinene hans, som hang på soverommet. Lydløst sto jeg der og fulgte med på hva hen bedrev tiden med. Jeg syntes selv jeg hadde ventet lenge nok, så mannen fikk da se og komme seg i seng.
Jeg hadde håndjern og knebel med meg som jeg lett kunne "overmanne" Marius med, hvis han ikke viste så mye motstand. Jeg visste og han visste at jeg tross alt var han fysisk underlegen, men regnet ikke med at han ville ødelegge min fantasi, som han faktisk selv hadde hjulpet meg med å gjennomføre, ved å gi meg has nøkkel til sin leilighet og kjøpe denne utrolig catcuiten som jeg gikk i nå. Bare den ga meg et lite kick, jeg følte meg usedvanlig hot i denne saken.
Da han endelig, langt om lenge kom seg i seng, ventet jeg ørlite til for jeg smøg meg ut fra mitt gjemmested listet meg bort til sengen og kastet meg over han. Hans første reaksjon var brutal, men da han skjønte det var meg, fikk jeg kontrollen tilbake. Hjertet hans dunket fremdels hurtig, men nå regnet jeg med at det var mer av forventning,, enn av skrekk.

Mandag 23/10
Jeg føler meg som om jeg befinner meg i mitt seksuelle ess, for tiden , hvis man kan si det slik. I natt våknet jeg av min egen orgasme, våknet faktisk av lydene jeg utbrøt…. Bena mine skalv fremdeles og jeg var plask våt. Leppene mine var opphovnet og pusten tung.
I enkelte situasjoner skulle jeg virkelig ønske at "storebror" ser deg, hadde plassert kameraer rundt om i leiligheten, slik at jeg kunne få se hvordan dette hadde gått til, føler meg litt snytt for opplevelsen, men lager ikke på resultatet.

Tirsdag 24/10
Du er bestemt, og sikker i din sak. Jeg skal gjøre som du sier og oppføre meg som forventet. Slik begynner min fantasi…. Med denne første setningen vil jeg utfordrer deg til å skrive fortsettelsen til meg. En fortsettelse jeg kan kose meg med å lese, tør du?
[email protected]

Onsdag 25/10
Lurer på om jeg får noe respons på min lille utfordring. Jeg vet det er mange skrive glade mennesker der ute, så hvorfor ikke bruke noen minutter på dette?

Torsdag 26/10
Snart helg, snart helg. Huff det er det som holder meg oppe nå, jeg trenger å slappe av, kose meg og nyte livet! Satt som så ofte ellers alt for lenge i dusjen, men fikk da også gjort en god jobb. Eller jobb , var kanskje litt å ta i jeg barberte meg selv og kunne ikke la vær å kose litt med meg selv etterpå. Det føles så utrolig deilig, med en nybarbert velduftende liten mus.
En venninne av meg, torde ikke å barbere seg selv de første gangene (etter å ha blitt overbevist av meg om at hun gikk glipp av noe stort om hun ikke forsøkte) ba meg hjelpe til. Selvfølgelig hjelper jeg til, det var noe av det morsomste jeg har opplevd noen gang. I tillegg til en deilig mus, fikk jeg den største tillitserklæring en kvinne kan gi, nemlig lov til å komme i nærheten, hennes lystsenter til nytelse med noe så barbarisk som en barberhøvel. Hun takket meg etterpå….

Fredag 27/10
Jeg hadde nesten glemt at jeg og helene skulle på Hair konsert i morgen. Tror at vi må gjøre litt ut av den kvelden der. Hadde vært stilig å dukket opp i skikkelig hippieklær, og tatt skikkelig av. Vi blir nok ikke de eneste i så fall.
Kunne egentlig godt tenkt meg å slappe av hjemme i kveld med enn god film og god mat…

Lørdag 28/10
Helene var ikke helt med på ideen min, med å kle seg ut, hun ville gjerne kunne gå på byen etterpå, uten å ligne en tulling, så det ble til at vi kledde oss vanlige klær, men det var faktisk noen som hadde rappet ideen min, med å kle seg opp, eller ut om du vil og det var så stilig. Det var etter min mening en knall god musikal. Da den var ferdig, gikkk vi ut, bestemte oss for å finne et stille rolig sted, hvor vi kunne slappe av litt med ost og vin

Søndag 29/10
Ost og vin ble det alt for mye av i går, eller var det kanskje vin det ble for mye av? Vel, vi begynte i hvert fall å kline på vei hjem. Skikkelig kline og klå på hverandre. Heheheh, jeg må jo innrømme at det var fantastisk opphissende, denne vulgære oppførselen sammen med Helene… Hun har ikke god innflytelse på meg den kvinnen, men det kan jeg tenke meg at det er få som har noe i mot, håper jeg da.

Mandag 30/10
Jeg vet ikke om det er fordi det er mandag, men i dag føler jeg meg ikke bra. Uggen i både kropp og hjerne, oppblåst mage og sjokolade syk. Det kan bare bety en ting og jeg er ikke sikker på om jeg er så glad for akkurat det. Ikke misforstå meg jeg er selvfølgelig glad for at jeg faktisk får mensen, bare man kunne bli kvitt alle plagene som følger med. Det er tross alt 100 ganger lettere å være mann og det eneste som en gang i mellom kan være litt pinlig, er å få stå i begravelsen til bestemor, fordi presten er så hot, men helt ærlig, vi har det verre og jeg vil gjerne ha litt sympati for mine holdninger.

Tirsdag 31/10
En annen bakdel med denne mensen er at den går inn å styrer humøret vårt også. Det kan jo være en utfordring både for mannen og for kvinnen. Jeg mener en normal syklus varer i ca. 28 dager, det vil i at vi og alle andre i vår vei må stille opp imot minst 28×5 forskjellige kvinner i en…phu…er dere med?
En dag tar vi oss nær av en trist scene i en film, den andre står vi på kravene…."and so on….."