Overtid

Jeg jobber i en stor bedrift med ca. 900 ansatte. Og det er en del overtid for oss ansatte. Det som skjedde meg er ikke til å glemme.

Klokka var vel ca. 18:00 og jeg hadde stresset som f.. for å bli ferdig med det som skulle gjøres. Nå var det sånn at vi hadde akkurat hadde fått internett på våre PC’er. Så jeg var ganske nysgjerrig på å gå inn å se om jeg fant noe spennede.
var innom annonsesider hvor det var bl.a salg av biler, båter m.m.
Nederst på denne side så jeg følgende: sexannonser.

dette måtte også prøves. fant ut at det var mange personer her som søkte en sexpartner. det var mye herlige bilder av både menn og kvinner.

Fant til slutt n herlig kvinne jeg kunne tenkt å kontakte. Jeg fikk scannet inn bilde og sendt henne et svar. Det tok vel omtrent en halv time så fikk jeg svar med tlf.nr.

Jeg var ikke sen om å ringe henne. Vi snakket om alt vi kunne tenke å gjøre med og for hverandre. Jeg kjente at jeg ble veldig kåt og jeg fortalte henne at jeg satt med staken i hånda. Hun la så hånda ned i trusa for å massere godisen sin.
vi satt der sammen i ca en halv time. med ett banker det på kontordøra mi, det var visst ikke bare jeg som jobbet overtid.

I døra stod forværelsesdam, Heidi.

Fy f… hvor flau jeg ble…

Men hun tok alt med et smil, stort smil. det hun sa var som følger: «KAn jeg hjelpe deg»

Hun var ikke sen om å gå ned på sine knær for så å ta tak i staken. Hun sugde meg vel og lenge. Etter en stund sprutet jeg munnen hennes full. Så raskt hun var ferdig begynte hun å runke meg igjen, for hun vil ha meg i sine to andre hull oså.

Vi fortsatte hele kvelden med suging slikking og jeg tok henne hardt i alle hull, helt til vi begge var utmattet av all overtid.

overtid er herlig!

Legg igjen en kommentar