På hytta

Fredrik hadde nylig sluppet ut fra Stavanger kretsfengsel, hvor han har sonet en dom på 3 måneder for flere tilfeller av innbrydd i diverse hus og hytter. Han hadde aldri sett på seg selv som en dårlig person, men hadde fra han var ung, alltid vært en person som søkte etter litt «ulovlig spenning». Han stjal bare småtteri fra boligene han besøkte – alkohol, og andre småting av verdi, og brekket hvor han ble avslørt var egentlig en stor tabbe. Han var sterkt påvirket av alkohol, noe som svekket dømmekraften hans, og resultatet var at han hadde blitt oppdaget av en nabo.
Han hadde gledet seg til å slippe ut igjen, og hadde planlagt den første uka i flere måneder. Han skulle tilbringe hele uka for seg selv på hytta til foreldrene i ryfylket, hvor han bare skulle nyte tilværelsen. Etter å ha brukt et par dager på å reise rundt å besøke venner og familie, satte han seg inn i båten fredag ettermiddag og reiste innover den speilblanke fjorden. Han vrengte av seg skjorta, åpnet en halvkald pils og tente en sigarett. Allerede nå var han mer fornøyd enn han hadde vært lang, lang tid!

Båtturen var en 2 timer lang fornøyelse. Det var vindstille, og sola skinte fra skyfri himmel. En perfekt dag på sjøen med andre ord!
Fredrik var ingen erfaren sjømann, men han kunne det mest nødvendige, og hadde aldri problemer med å få låne farens båt. Han la til uten problemer, og tok med seg den lille sekken han hadde pakket og spaserte opp mot hytta. Han feiret ankomsten med en ny pils og satte seg ut i solen. Når skumringen kom, skulle han ta med seg fiskestanga bort til vannet som lå rett ved hytta. Den lille øya hytta lå på hadde sin egen lille innsjø, og den var full av stor gytende ørret. Før fisketuren måtte han handle inn det mat fra butikken før den stengte for kvelden. Butikken lå et steinkast fra hytta, og han fant raskt de varene han ville ha.

Etter en god middag fant han fram fiskeutstyret og gikk bort til vannet som lå like ved. Han fant fiskeplassen han og faren pleide å fiske fra når han var liten og kastet ut snøret. I en times tid sto han å fisket i den fredelige kveldssolen. Det var fortsatt varmt, og med rundt 20 grader gikk han bare i shorts og en åpen skjorte. I fengselet hadde han hatt mer enn nok av tid, og mye av denne hadde han brukt på trening. Kroppen var mer veltrent nå enn den noen gang hadde vært, så noe godt hadde han fått ut av oppholdet mente han.

Vannet han fisket ved var vanligvis lite brukt, så et høyt plask gjorde Fredrik oppmerksom på at det var andre folk i nærheten. Vannet hadde ikke mange gode badeplasser, så selv om det var uten salt og flere grader varmere enn sjøen, pleide folk å bade på den lille stranden ved butikken. Han så et hode som dukket opp fra overflaten ca 100 meter borte, men han kjente ikke igjen personen fra denne avstanden. Han bestemte seg for å bevege seg litt nærmere for å se om det var noen av de lokale som han kjente fra før. Han la fra seg fiskestangen og beveget seg inn i krattet som omkranset vannet. Da han kom litt nærmere så han at det var en kvinne som tok seg et kveldsbad. Det lange håret avslørte at det var et hunnkjønn, og da hun gikk ut av vannet og han så at hun badet uten bikinitopp fjernet dette enhver tvil. Han hadde ikke vært med ei dame på flere måneder nå, og han kjente at det rykket godt i «Lille Fredrik». Han kjente henne ikke igjen, så det var sannsyligvis en av hyttefolket som holdt til på øya. Pen var hun iallefall! For Fredrik så hun ut som en gudinne der hun steg ut av vannet, med langt lyst hår og en perfekt kropp. Ingenting er som en våt kvinnekropp – ihvertfall ikke for en som har sittet inne i tre måneder! Brystene hennes var store og faste, og han var sikker på at kunne se de stive brystvortene fra der han sto, ca 20 meter fra henne. Hun hadde en perfekt proporsjonert kropp, og de breie hoftene og smale midjen hennes gav henne en perfekt «timeglassfasong». Hun hadde på seg en rosa bikinitruse – bikinitoppen lå igjen på håndkleet som hun nå bevege seg mot. Fredrik tenkte fort og smatt bak en liten busk i nærheten. Han hadde ikke lyst til å bli oppfattet som en kikker – selv om det var akkurat det han følte seg som nå. Hjertet hans dunket hardt og fort. Han følte adrenalinet begynte å pumpe ut i blodet, og blodet inn i pikken.
Han satt bak busken og kikket på jenta mens hun tørket kroppen med håndkleet. Hun la seg ned på en liten åpen gressflekk et par meter fra vannkanten. Hun hadde funnet et perfekt sted for «bading med litt mindre klær». Det var ikke mange som kunne se henne fra der hun lå nå, og Fredrik hadde nok aldri oppdaget henne med mindre hun hadde tatt seg en dukkert. Han satt å beundret denne flotte unge kvinnen som satt bakoverlent på håndkleet sitt og nøt kveldssolen. Brystene hennes var faste nok til at hun ikke trengte bruke BH, eller bikinitopp, for å se bra ut. Jenta la seg ned og førte hendene ned over brystene og magen. Igjen kom det et napp fra pikken hans, og det begynte å bli trangt om plassen i shortsen. Han stakk handa ned i buksa og rettet litt på sakene. Pikken var allerede halvstiv. Igjen lot jenta hendene gli over kroppen sin. Denne gangen helt ned til bikinitrusa. Den ene handa lot hun gli over venusberget utenpå trusa. Fredrik ante seg hva som var iferd med å skje, og ba en stille bønn om at han ikke tråkket på en kvist eller noe annet som ville avsløre hans skjulested. Jenta hadde fortsatt handa utenpå trusa, og den lille bevegelsen fra handa tydet på at hun lå å onanerte på sitt eget hemmelige sted. Hun satte seg opp og kikket rundt seg, og Fredrik var sikker på at hun kunne høre hjerteslagene hans da blikke hennes gled forbi busken han gjemte seg bak. Det var nettopp slike adrenalinkick som dette som hadde skaffet Fredrik trøbbel tidligere i livet, men han var altfor kåt til å tenke på dette nå. Jenta hadde lagt seg ned på håndkleet igjen, og nå hadde hun stukket handa inn i bikinitrusa. Det var ingen tvil om hva hun drev på med iallefall. Fredrik var forlengst stiv, og hadde sluppet pikken ut i det fri. Han runket sakte mens han kikket på jenta som onanerte foran ham. Hvor lenge hun lå å fingret seg selv viste han ikke, og om hun hadde fått orgasme, så hadde iallefall ikke han sett noen tegn som tydet på det. Hun kikket rundt seg igjen og reiste seg opp fra håndkleet. Hun pakket sekken og tok på seg en sommerkjole hun hadde i sekken. Bikinitoppen la hun ned i sekken sammen med håndkleet. Hun tok på seg sandalene og gikk i retning av veien.
Fredrik hadde forlengst lagt fra seg fornuften sin og alle rasjonelle tanker måtte vike for begjæret. Han fulgte etter henne mot veien – han bare måtte finne ut hvilken hytte denne jenta bodde på. Han fulgte etter på god avstand, og var svært forsiktig når han beveget seg i det skogkledde terrenget.

Det viste seg at jenta hadde hytte ikke veldig langt fra hans egen hytte. Hytta hennes lå nede i en liten dal, og var ikke synlig fra hovedveien som gikk rundt øya. Fredrik sto i utkanten av den åpne plassen rundt hytta og så at hun låste seg inn. Det var mørkt i vinduene, noe som tydet på at hun var alene. Fredrik smøg seg bort til den ene husveggen og tittet inn et av vinduene. Tanken på at en aldri så liten anmeldelse kunne føre ham rett tilbake til fengselet var desverre langt bak i køen i Fredriks hode nå. Grunnen var såre enkel: Inni hytta så han at jenta kom ut fra badet i en blå silkeslåbrokk. Han hørte at vannet rant fra badet. Hun skulle tydeligvis ta en dusj etter kveldsbadet. Jenta var bare helt nydelig! Hun gikk rett mot vinduet som Fredrik kikket inn i, og før han dukket unna fikk han et kjapt glimt av den lyse stripen med kjønnshår gjennom den åpne slåbrokken. Igjen hadde han såvidt unngått å bli oppdaget. Hjertet hans dunket voldsomt igjen, og hadde han bare tenkt over at flaksen før eller siden ville ta slutt, hadde han kanskje vært såpass fornuftig at han nøyde seg med den fine opplevelsen han hadde fått til nå. Fornuften viker desverre altfor lett tilside for lysten i tilfeller som dette…

Fredrik hørte at lyden fra badet forsvant, og anntok at jenta hadde gått i dusjen. Han kikket inn vinduet igjen og fikk et overblikk av innsiden av hytta. Han kikket rett inn i køkkenet, og innenfor der lå det en liten koselig stue. På gangen gikk det en trapp opp til andre etage. Han gikk rundt hytta og kikket inn alle vinduene. Det var ikke mulig å se inn på badet, men det hadde han heller ikke forventet. Solen hadde gått ned og det hadde begynt å mørkne ute. Fredrik ventet tålmodig utenfor vinduet som ville gi ham best mulig utsikt over gangen.

20 minutter senere hørte han døren som lukker seg. Han kikket inn og igjen holdt han på å bli oppdaget. Jenta sto nå splitter naken midt i stua. Hun bøyde seg ned og tok en gjenstand ut av sekken sin. Han fikk bare et glimt av gjenstanden, men var rimelig sikker på at det var en dildo hun tok med seg. Hun kikket rundt i rommet, før hun snudde seg og slokket lyset. Fra lyset i gangen så han at hun sjekket at ytterdøra var låst før hun gikk opp trappene til andre etage.
Fredrik var nå fortapt i begjær. Han hadde overhodet ikke lyst til å gi seg nå, kåtere enn han noen gang hadde vært. Jenta hadde pirret ham uten selv å vite om det i snart to timer. Han var sprengkåt, og fornuften hadde som sagt forlengst måttet vike. Lyset ble tent i et av vinduene i andre etage, og Fredrik kom på en stige som var festet til den ene hytteveggen på baksiden av hytta. Han beveget seg forsiktig rundt hytta og tok ned stigen. Enhver fornuftig person ville selfølgelig stoppet og tenkt seg om her. Og en med Fredriks livserfaring ville mest sannsynlig droppet ideen med det samme den dukket opp. Men Fredrik, som levde et liv på jakt etter spenning, og som var beruset av begjær, hadde passert den grensa for lenge siden.

Lydløst fikk han satt stigen opp til veggen under vinduet. Vinduet var på gløtt, og han visste at han måtte være forsiktig når han klatret opp. Han kikket forsiktig inn vinduet og så at jenta satt i senga på venstre side av rommet. Hun var fortsatt naken og var enda ikke tilfredsstilt. Hun satt på senga og fingret seg selv med høyre hånd, men den venstre berørte den høyre brystvorta. På siden av seg hadde hun dildoen og en liten flaske med glidemiddel. Øynene var lukket, og det var tydelig at hun nøt behandlingen hun gav seg selv. Hun stakk to fingre inn i fitta, og Fredrik kunne se at saftene glinset fra fingrene i lyset fra taklampen. \’Å herregud\’ tenkte han for seg selv. Pikken hans var stiv nå, og han måtte gi den mere plass, så han tok den likegodt ut av shortsen. Han runket den et par ganger mens han kikket på jenta mellom gardinene i vinduet.
Jenta, som trodde hun var alene, holdt ikke igjen for noe, så hun stønnet høylydt av behandlingen hun gav seg selv. Hun stakk nå to fingre inn i fitta, mens hun masserte klitoris med den venstre. Fredrik trakk pusten dypt da han så at hun tok fingrene ut av fitta og slikket i seg saftene sine. Hun gjorde ham utrolig kåt, og han runket seg selv mens han sto i stigen å spionerte henne. Fredrik kunne høre den tunge pusten hennes, og stønnene ble stadig høyere og kom stadig oftere. Hun jobbet febrilsk med hendnene nå, og vridde seg i sengen. Han så hvordan hun strammet musklene i beina og magen da orgasmen rullet gjennom henne, og hun stønnet høyt. Fingrene spilte raskt over klitoris og gav henne en kraftig orgasme. Hun kollapset på sengen og pustet tungt. \’Å herregud\’ hørte han henne si for seg selv etter å ha kommet til hektene igjen. Hun lå og koste med brystene sine en stund mens hun nøt ettervirkningene av orgasmen.

Han pustet selv tungt nå, og merket at smøreveskene begynte å strømme ut av kuken. Han hadde et godt grep om den stive pikken og runket den rolig. Jenta satte seg opp i senga igjen og fant fram dildoen. Hun smurte den inn med glidemiddel og pirret seg selv med å føre den opp og ned langs sprekken. Hun hadde lukket øynene igjen og stønnet igjen. Hun presset dildoen inn i fitta og gav fra seg et langt og høyt stønn. Fredrik klarte ikke å holde seg lenger, og stønnet han også. Han merket selv at han hadde dummet seg ut og forsøkte å dukke ned i skjul, men i den bråe bevegelsen skiftet stilling og mistet balansen i stigen. \’Ooops\’ sa han og forsøkte febrilsk å gjenvinne balansen i stigen. Han fikk tak i vinduskarmen, og prøvde å holde seg oppe mens han forsøkte å få kontroll på stigen med beina. Inne fra rommet hørte han jenta skrike av frykt. \’Helvete!\’ ropte han, \’Hjelp meg!\’ Stigen braste i bakken, og Fredrik hang hjelpeløst i vinduskarmen. Det var tre meter ned til bakken, og Fredrik kjempet febrilsk for å holde seg oppe. I et kraftak fikk han halve kroppen over vinduskarmen. Han dro seg over på innsiden av karmen, og kikket inn i rommet. Han kikket opp og fikk et glimt av jenta som sto rett ved ham med handa hevet over hodet, og i neste øyeblikk dro hun til ham med dildoen og traff ham midt i tinningen. Fredrik sank bevisstløs i gulvet.

«Puh!» Fredrik våknet brått av at et glass med kaldt vann ble kastet i ansiktet hans
«På tide å våkne» sa jenta.
Fredrik lå på sengen til jenta. Han lå på ryggen, og armene hans var festet til sengekanten med håndjern.
«Hva…?» utbrøt han
«Hvem er du, og hva i helvete gjør du utenfor vinduet mitt?»
Jenta hadde tatt på seg slåbrokken igjen, og denne gangen hadde hun lukket den skikkelig. Hun så sint ut. «Jeg kjenner deg ikke, og jeg tenkte du at jeg skal gi deg en sjangse til å forklare deg før jeg ringer til politiet!»
«Nei, vær så snill. Ikke ring politiet». Fredrik fortalte hele historien. Om at han hadde sittet inne, og at han reiste på hytta for å nyte friheten, om hvordan han oppdaget jenta og beklaget at han fulgte etter henne. Han forsikret seg om at han ikke var voldelig eller på noen som helst måte farlig, og at han ikke var ute etter å skade henne.
Jenta smilte til dette og sa: «Jeg heter forresten Lise, og var ikke ferdig med det jeg holdt på med da du avbrøt meg. Og nå som jeg har en mann her, så har jeg tenkt å benytt meg av det iallefall». Hun gikk bort til senga og strøk handa over pikken hans. Den var halvstiv, men blodet strømmet raskt til. Hun runket pikken hans gjennom shortsen og kikket ham i øynene. Han smilte tilbake.
«Du har spionert på meg, så du får ikke klage» sa Lise før hun dro shortsen av Fredrik. Pikken sto rett opp, og hodet glinset av væsken som hadde begynt å renne ut.
Hun tok et godt grep om pikken og begynte å runke den sakte. Fredrik stønnet høyt. Hun dro forhuden sakte tilbake og blottet hodet. Så lente hun seg fram og slikket kukhodet med spissen av tungen. Hun lot tungen spille over strengen på baksiden av hodet, og slikket han fra pungen, opp hele staken, og tok tilslutt hele hodet i munnen.
«Å herregud Lise, jeg kommer snart.
«Å? Du må nok vente litt til…»
Lise slapp taket i pikken og reiste seg opp. Hun åpnet slåbrokken sakte og lot den falle ned på gulvet. Uten å si noe gikk hun opp i sengen og over Fredrik. Hun senket seg ned og satte seg ned over ansiktet hans.
«Slikk meg!» kommanderte hun.
Det glinset av fitta hennes. Hun var søkkvåt, og en dråpe av saften hennes hadde begynt å renne ned over høyre benet hennes. Fredrik slikket den i seg før han begynte å slikke fitta hennes. Den smakte herlig.Det rant fra fitta hennes, og han lepjet i seg det han maktet. Lise stønnet av vellyst, og Fredrik tok det som et tegn på at hun likte det.
«Åååå. Herregud så deilig» utbrøt Lise. Fredrik kjente hendene hennes på brystkassen. Han var så kåt nå at han ville eksplodert ved den minste berøring.
Lise klarte ikke holde seg unna pikken lenger. Hun grep om den helt nede ved roten og sugde den hardt. Hun roterte tungen rundt kukhodet inni munnen. Hun stønnet og kjente at også hun nærmet seg en ny orgasme. Fredriks kropp stivnet, og han stønnet høyt. Hun kjente den første strålen med sæd traff henne i ganen. Hun lot det renne ut av munnen og ned haka før det dryppet ned på Fredriks kropp. Hun slapp pikken, og den falt ned mot magen hans men den taktfast sprutet ut sæd. Den andre strålen traff det venstre brystet hennes, og den femte ble kastet i en perfekt bue og traff Fredrik på haka. Å se Fredrik bli kastet ut i en kraftig orgasme var nok til å vippe Lise over pinnen. Hun presset kjønnet sitt mot Fredriks ansikt og kjente musklene i underlivet stramme seg rytmisk. De stønnet og vred seg om kapp da orgasmen rullet over dem begge. Lise snudde seg mot Fredrig og gav ham et langt kyss. De kunne begge smake seg selv i den andres munn.
De var litt av et syn begge to. Lise hadde Fredriks sæd på haka og på brystene, mens Fredrik hadde sprutet over hele magen og helt opp til haka. Halve ansiktet hans glinset i Lises kjønssafter. Sex er best når den er litt grisete, og sjelden hadde de vært mer innsmurt i kjønnsafter enn de var nå. Lise lo og kommenterte at de nok kunne trenge en dusj begge to…