På rep

Det passet meg utrolig dårlig å bli kalt ut på repetisjonsøvelse nå! Midt i sommerkampanjen og jeg som akkurat hadde startet som ny markedssjef. Pokker heller, men hva skal en gjøre annet enn å gjøre som loven sier og stille opp når pliktene kaller.

Heldigvis var det ikke snakk om mange dagene, 4 dager i Norges skoger skulle jeg vel alltids kunne klare. Når jeg hadde tenkt meg om litt syns jeg egentlig det fristet også. Greit å få litt fri egentlig, selv om jeg hadde sinnsykt mye å gjøre for tiden. Vel, på tide at mine undersåtter fikk vist hva de dugde til. Jeg hadde ikke krevd særlig mye av dem enda, syns det har vært litt tidlig, men nå hadde jeg faktisk ikke noe valg. Hjulene måtte gå rundt selv om ikke jeg var til stede.
Det hersket er kaotisk stemning på kontoret når jeg fortalte at jeg måtte reise bort noen dager, hvem skulle gjøre hva og hvordan gjør vi det osv. Jeg kjente jeg ble en smule forbanna både på meg selv og dem. Jeg hadde, forstod jeg nå, skjemt dem bort, men det skulle det bli en slutt på. Jeg delegerte oppgaver med fast hånd og forlangte at når jeg var tilbake skulle alt være gjort og på plass. Før de sjokkerte ansiktene fikk summet seg var jeg ute av døren, slå av mobilen og reiste hjem. Pakket hadde jeg gjort dagen før og nå gikk turen til Heistadmoen.

Vel framme var det full fart med en gang. På med feltutstyr, full opp-pakning av ryggsekk og våpen, på med tunge støvler og oppstilling. Her rakk man nesten ikke å puste engang. En myndig kvinnestemme runget plutselig over hodet vårt. ”Se å få fart på ræva folkens, ro i rekkene, giv akt! ” Eieren til stemmen var ei lita dame på knappe 1,65, hvordan hun så ut var ikke lett under uniformen, men noen kraftig dame var det i hvertfall ikke, selv om stemmen var myndig nok. Kvinnelig befal, hun skulle nok få kjørt seg, hvem ville vel bry seg om henne. ”På stedet hvil! Hvil!” Kommandoordene fløy ut av munnen hennes og vi gjorde som hun sa. Selv om en og annen måtte gi seg til å plystre, men stoppet brått når hun satte øynene hardt på dem. Jeg smilte for meg selv, se man det tenkte jeg. Hun der har bein i nesa og vet hva hun vil, hmmmmmm dette liker jeg, kanskje ikke denne reppen blir så ille allikevel?

Plutselig stod hun foran meg og jeg kjente det rykket i kroppen når hun satte øynene i meg. Knallblå, fascinerende øyne så på meg, selv om stemmen var hard når hun bemerket at knappen var kneppet skjevt. Jeg mumlet noe uforstående og fikk rettet opp feilen, hun nikket forsiktig og tok jeg feil når jeg syns øynene hennes stirret en smule ertende og frekt på meg? Jeg stirret på henne når hun gikk videre og jo da, denne damen hadde formene i orden, selv ikke en militærbukse kunne skjule den velformede rumpa hennes. Plutselig snudde hun seg og så på meg og jo da, jeg hadde hatt rett. Blikket hennes var ikke til å ta feil av, øynene hennes sendte ut noen signaler som man ikke kunne ta feil av.
Plutselig syns jeg de fire dagene var altfor lite, dette kunne jo bli riktig så bra.

Endelig slo vi leir for natten etter fire timers hard marsj gjennom ulendt terreng. Det hadde vært utrolig varmt, svetten silte av kroppene våre, myggen bet og sulten skrek i magene til mange av oss. Nå var det et mannelig befal som hadde overtatt. Telt ble satt opp og snart putret kjelene over store primus og duften av deilig mat begynte å spre seg. En eller annen av befalet hadde forbarmet seg over oss og opplyste om at det var mulig å få vasket seg og tatt et bad i et lite vann som lå rett bak oss. Maten ble servert om en halv time så det var bare å benytte tiden.

Tanken hadde fristet flere og snart var vi en 10-15 mann som stupte uti det avkjølende vannet. Gud det var deilig, energien kom tilbake i kroppen og jeg kjente meg frisk og opplagt igjen. Plutselig hørte jeg lav plystring og snudde meg. Guttene hadde oppdaget henne. Vårt kvinnelige befal. Kroppen hennes glinset i ettermiddagssolen og det var ikke vanskelig å se at hun hadde trent og visste å ta vare på seg selv. Rumpa var stram og lekker der hun steg opp fra vannet. Herregud hun var deilig der hun stod å tørket seg. Vannet dryppet av det lange håret hennes og jeg stønnet forsiktig når hun snudde seg. Brystene hennes var runde og brune og vortene bare lengtet etter å bli sugd, hun hadde ikke oppdaget oss, eller hadde hun? Jeg var neimen ikke helt sikker.

Guttene plystret når hun kom til middag, håret var ennå fuktig etter badet, men var nå flettet i to musefletter, hun var egentlig ganske søt der hun satt. Denne gangen ble hun ikke sint, bare smilte og satt seg til å spise.

Når måltidet var omme kjente vi trettheten kom sigende og det var på tide å krype ned i soveposene. Jeg hadde akkurat fått lagt meg til rette da stemmen hennes var rett ved siden av meg. Hun spurte om hun kunne ligge ved siden av meg, og jeg hadde ikke tenkt å nekte henne. Blikkene var mange og misunnelige når guttene forstod hva som skjedde, men snart senket natten seg over oss og jeg sovnet. Jeg våknet brått av en myk hånd som strøk meg over brystkassen min og nedover magen. Jeg kjente at jeg var steinhard og utrolig kåt. Først forstod jeg ikke hva som skjedde, men plutselig la en myk og varm munn seg over min. Tungen hennes lekte med underleppen min og jeg åpnet munnen og ønsket henne velkommen inn. Hun stønnet svakt mot meg når hun forstod jeg var våken og klar for hva hun enn ville ha eller måtte gi. ”Gud så kåt jeg er på deg, jeg ville ha deg med engang jeg så deg, jeg har ikke hatt en mann på månedsvis og fitta mi renner snart over av saftene mine”. Herregud, hadde jeg ikke vært kåt før så ble jeg det da. Hun var frekk og direkte, og når hånden hennes lukket seg rundt pikken min, kysset jeg henne hardt og dypt for ikke å skrike høyt. Det var vanvittig deilig, her lå det folk rundt oss på alle kanter og jeg lå der med ståpikk og en deilig kvinne ved siden av meg.

Hun runket pikken min forsiktig, hvisket hun ville ha meg, ville smake på meg, ville ha meg dypt inni seg, men hvordan skulle vi få det til? Jeg lengtet etter å kjenne fitta hennes, jeg ville smake på henne, ville leke med musa hennes og hadde ikke til hensikt å vente særlig lenger. ”Kom” hvisket hun ”jeg vet om et sted vi kan være uforstyrret”. Jeg kom meg ut av soveposen så stille jeg kunne og var kjempeglad for at vi lå så nærme utgangen, siden det var så varmt, var ikke teltet lukket og heldigvis for det. Hun tok hånden min og førte meg gjennom skogen og til den lille innsjøen. Hun hadde med seg teppet som hun brettet ut nede ved vannkanten. Hun stod foran meg og drog av seg genser og bukse og stod bare i en hvit tangatruse. ”Legg deg ned på ryggen” kommanderte hun og jeg adlød. Plutselig satt hun seg over ansiktet mitt med et kne på hver side. Hun drog trusa av seg og jeg stønnet når jeg så musa hennes. Glatt, våt og deilig. Hovne lepper omsluttet fitta hennes og det glinset av henne. Hun tok fingrene sine og åpnet seg, da dryppet fittesaft av henne og ned på munnen min. Jeg slikket det i meg. ”Se hva du har gjort med meg, jeg er så kåt at det renner, jeg vil ha tungen din nå! Hun tok tak i hodet mitt og presset meg mot seg.
Tungen min gled over leppene hennes og hun smakte himmelsk. Hun var våt, herregud hun var dryppende, deilig våt. Jeg gned munnen min mot musa, drakk av saftene hennes og hun malte som en fornøyd katt over meg. Hun var herlig. Hun smakte deilig, hun var deilig og frekk og elsket å vise seg frem for meg. ”Slikk meg, slikk min våte fitte, jeg vil komme i munnen din, jeg vil gni saftene mine over deg” Nå var damen virkelig kåt. Hun gned seg frem og tilbake over tungen min og jeg førte fingrene mine langt inni fitta hennes. Hun stanset, jeg kjente noe skjedde med henne og sugde meg fast til klitorisen hennes. Plutselig bare skjedde alt på en gang. Kroppen hennes skalv voldsomt og hun kom over hånden min og munnen min. Hun sendte mengder med fittesaft over ansiktet mitt og noe rant nedover haken min, hun ristet og skalv, men herregud så deilig det var.

Hun flyttet seg, gled nedover kroppen min, fitta hennes etterlot seg en våt stripe over brystkassen min og magen, hun slikket meg ren. Hun ville smake på seg selv og likte tydeligvis det hun kjente. Tungen hennes gled rundt pikkhodet mitt og jeg var sanseløs av kåthet. Pikken banket og var stor og stiv. ”Gud så deilig du er, du er så stor og hard”, stemmen hennes omsluttet meg, hun hvisket frekke ord og lekte med pikken min. Plutselig gled jeg langt ned i halsen hennes og jeg stønnet høyt av nytelse. Herregud nesten hele pikken min svelget hun, jeg gled deilig ut og inn av hennes bløte og deilige munn og dette ville ikke holde særlig lenge. Pungen var tung i hånden hennes, hun runket og sugde meg, slikket og pirret. Hun slikket ballene mine, slikket rumpehullet mitt og når hun både sugde meg og lot en finger gli forsiktig inn i rumpa mi var det game over for min del.

Hun merket hva som skjedde med meg og stoppet! Jeg stirret på henne og blikket mitt tryglet henne om å fortsette, men hun hadde andre planer. Hun åpnet fitta si igjen og gled ned på min harde kuk. Fy flate så deilig å trang hun var. Selv om hun var dyvende våt var det som om hun sugde meg langt inn i seg. Våtheten og varmen hennes omsluttet pikken min og hun red meg. Lot seg selv spidde på pikken min og gled hardt og deilig opp og ned. Jeg tok tak i hoftene hennes og hjalp henne. Boret kuken min hardt inn og ut av fitta hennes, brystene hennes vippet frekt opp og ned foran ansiktet mitt og hun satt med lukkede øyne, småbet seg i underleppen og pusten begynte å gå fortere og fortere.

Jeg tok tak i henne og snudde henne rundt, ble liggende i misjonær, tok bena hennes på skuldrene mine og begynte å pumpe løs i fitta hennes. Jeg bunnet henne herlig, kjente hun knep musklene sine rundt meg og hun masserte seg selv på klitorisen sin. ”Guuuud nå kommer jeg” skrek hun plutselig og jeg knullet henne fortere og hardere. Kjente det knøt seg i pungen, kjente orgasmen komme og når hun strammet fitta si rundt pikken min kom jeg også. Jeg kjente sæden presse seg ut og klaske mot bunnen av musa hennes, hun vred seg og jamret og pusten gikk i korte hikst på henne. Jeg knullet og knulle og pumpet henne full av varm og deilig sæd.
Trakk meg ut og sendte en ladning i ansiktet hennes, hun slikket seg om munnen og når siste ladning kom var hun klar til å ta den i munnen. Herlig følelse å bare la det stå til sprute vilt og uhemmet uten å måtte ta hensyn til hva man traff og hvor man sendte sæden sin………..

Hun slikket og sugde meg til jeg ble slapp og da sank vi sammen på teppet, svette og slitne begge to………..
Etter en stund hoppet vi i vannet og fikk skyllet av oss den verste svetten………Hun smilte til meg og sa :”Jakken din var riktig kneppet, men noe måtte jeg jo gjøre for å få oppmerksomheten din” hun smilte til meg……..jeg trenger vel ikke si hvem som hadde oppmerksomheten min resten av de dagene som var igjen?