På vei til Milano

Jeg sitter i København og venter på flyet til Milano. Skal ned noen dager sammen med en ny kollega for å besøke noen av våre leverandører. Vi sitter i en bar med hver vår øl og prater samtidig som jeg studerer alle jentene som passerer. Alltid spennende å sitte på en flyplass å studere jenter og la fantasien slippe løs. Var ikke så lett å fantasere når jeg hadde med den nye gutten som hadde utrolig mange spørsmål å komme med. i baren.

Da så jeg en jente som satte seg noen meter fra oss. Jeg måtte kikke flere ganger for hun lignet veldig på en spesiell venninne. Kunne ikke la være å studerte henne, og etter hvert så møttes våre blikk. Hun var utrolig sexy, og jeg kjente at hormonene rørte seg i kroppen. Jeg så henne for meg naken med stive brystvorter og glattbarbert kjønn. Måtte ta meg selv i nakken sånn at jeg ikke røpet tankegangen til min kollega. Vi utvekslet blikk og smil en stund før hun reiste seg o forsvant. Ble litt nedtur, men jeg fortsatte å tenke på hvordan jeg skulle ha berørt henne flotte og slanke kropp. Kost med fingre, munn og tenner på de stive vortene før jeg fortsatte med hånden ned mot hennes kjønn som jeg var sikker på at det nå var fuktig. Ser for meg at jeg fører fingeren inn i hennes grotte mens jeg fortsatt småbiter og napper i vortene. Kysser meg nedover kroppen til jeg finner klirotis og bruker tungen på den samtidig som jeg fører fingeren inn og ut. Tar ut fingeren og fører den ned mot anus for å friste rundt den. Merker at hun setter pris på det og fører den forsiktig inn. Tar den ut for å fukte den mer i grotten før jeg igjen fører den inn. Finner etter hvert en fin rytme samtidig som jeg slikker henne. Forstår at det ikke er lenge før hun kommer så jeg slutter. Hun kysser meg.. tar av meg skjorten og bruker munnen på mine brystvorter en stund før hun fortsetter nedover. Koser med penis og baller før hun tar den inn i munnen. Etter en liten stund så må jeg be henne slutte for ellers så kommer jeg. Jeg ber henne snu seg sånn at jeg kan ta henne bakfra.

Nå merket jeg at noen snakket til meg. Det var min kollega som sa at vi måtte gå for det var bare 20 min til avgang. På vei mot flyet så lurte han på om jeg hadde sovet litt og drømt om noe spennende for jeg hadde hatt lukkede øyner med ett et smil rundt munnen. Jeg tenkte at han bare skulle ha visst.

Når jeg hadde satt der og ventet på at resten av passasjerene skulle finne sine plasser så kom hun fra baren inn. Jeg kjente at jeg ble varm i kroppen og var spendt på hvor hun ville sette seg. Hun kom mot meg og våre blikk møttes. Hun hadde setet rett ovenfor meg så jeg pustet lettet ut. Så frem til å studere henne nærmer og eventuelt få mulighet til å bli kjent med henne.

Kjente at jeg fortsatt var yr og hadde veldig lyst på henne.

Vi var nå kommet opp i luften og de begynte med serveringen. Jeg bestilte en drink men jeg ventet på maten Studerte menyen som fortalte at vi skulle få røkt oksefile som forrett og kveite til hovedrett. Kunne ikke la vær å kikke over på henne. Flere ganger møtes vær blikk og det var ikke tvil om spenningen som lå i luften hos begge. Skulle ha gitt mye for å få kjørt mitt stive lem i henne nå.

Nå var det slutt på matserveringen og de begynte med salget av tax free varer. Når det var unnagjort så samlet alle flyvertinnene seg foran i flyet. Jeg hadde trukket noen pils så jeg kjente at jeg måtte på toalettet. Jeg reiste meg for å gå bak i flyet. Våre blikk møttes igjen. Følte meg temmelig sikker på at hun hadde like mye lyst på meg som jeg hadde på henne.

Åpnet dåren til toalettet og gikk inn. Når jeg skulle lukke døren bak meg så merket jeg at noen var bak meg. Der sto hun å kikket seg rundt før hun kom inn til meg og låste døren. Vi sa ingenting, men startet å kysse hverandre heftig. Vi befølte hverandres kropper. Jeg snudde henne rundt og drog opp skjørtet hennes før jeg dog ned min bukse for å slippe pikken fri. Førte fingeren i henne og kjente at hun var skikkelig våt. Jeg ba henne bøye seg fremover sånn at jeg kunne føre pikken i den ventende grottene. Hun var utrolig varm og god. Vi startet ett heftig ritt og det tok ikke lang tid før vi begge kom i en kraftig orgasme. Vi var begge temmelig rød i toppen av anstrengelsen og spenningen, men var klar over at vi måtte få på oss klærne og komme oss tilbake til være plasser. Hun gikk først. Jeg låste døren etter henne og begynte å lure på om dette virkelig hadde skjedd. Når jeg gikk tilbake til min plass så lurte jeg på om noen hadde sett eller hørt oss. Så ikke ut til at noen hadde lagt merke til noe, og heldigvis så sov min kollega. Når vi satt i bussen som skulle ta oss fra flyet og inn til terminalen, kikket vi på hverandre hele tiden. Tror at våre blikk og det vi hadde gjort sa nok uten at vi måtte prate med hverandre.

Hun forsvant for meg i folkemengden på flyplassen men jeg tenkte på at jeg verken visste hva hun het eller hvilke land hun var fra, men var enig med meg selv at det ikke hadde noen betydning for jeg regnet med at vi aldri møttes igjen.