Pilot på togtur

Jeg våknet opp og merket ar vi var ved Sandefjord, toget hadde kjørt fra Skien og siden da hadde jeg sovet. Jeg så ut i mørket men der var det ingenting å se, sjekket facebook på mobilen men ingenting som skjedde der heller. Jeg sukket å så meg rundt, tog vognen var tom og det var vell det man kunne forvente en søndag kvell på vei mot Oslo.           

Toget gjorde sin plikt og stoppet ved Torp. Jeg retta på toppen min som hadde sklidd ned slik at Bhen av gjennomsiktig silke vistes, jeg stoppet opp å så møtte blikket mitt en uniforms kledd mann i begynnelsen av 40 årene. Han satte seg over meg og smilte, mens konduktøren kom og sjekket billetten. Han vanket videre inn i vognene hvor alle plassene var tomme.       Jeg så på uniformen hans at han var pilot. Sikkert på vei til Gardermoen. Piloten var kjekk, høy og blond med håret pent stylet, og jeg la merke til at øynene hans var mørk brune, med noen muskler som syntes under den hvite tettsittende uniformskjorten, han var helt etter min type. Jeg er bare 25 men har sansen for eldre typer. Jeg kjente det ble vått mellom beina, jeg ble kåt av å se hvordan blikket hans hadde boret seg inn i mitt. En kåt følelse kom i kroppen min og jeg kjente at kjønnet mitt svulmet opp, det var en feiltagelse og ikke ha på seg truse under skjørtet denne dagen.

 

Toget ristet seg avgårde, og jeg ble ikke mindre kåt når varmet i toget gjorde at piloten kneppet opp skjorta si ned til begynnelsen av det som var en sixpack. Jeg satt intenst og stirret på han mens jeg kjente niplene mine stivne til, han så på brysta mine med et like intenst blikk, ett sultent mørk blikk, en svetteperle rant fra pannen hans mens leppene skilte seg. Blikket mitt flyttet seg nedover magen og ned til den trange uniformbuksa der en bul hadde kommet fram. Jeg kunne ikke holde inne lenger, jeg tok hånda mi å førte den nedover brysta, niplene mine hadde knoppet seg sammen. Han så på meg, sultent å intenst. Jeg ga ham blikket og signaliserte at han skulle komme og sette seg ved siden av meg, uten ord kom han å satt seg ved siden av meg å starta med å ta ansiktet mitt i hendene sine å kysset meg intenst, tungene våre møttes å jeg strøk han nedover brystet og magen.

 

Kjente på sixpacken da han spente seg i spenning, strøk han under skjorta og kneppet den fort opp. Han dro av meg toppen og tok bhen i samme slengen.

Kysset meg nedover halsen og små beit på øreflippen, jeg pustet tungt og kjente hvor dryppende vått det var mellom beina mine. Jeg tok av han skjorta og førte hendene mine til brystkassa å begynte å suge på niplene hans og små bite i de, han pustet tungt og fort å jeg kunne kjenne kuken presse mot magen min. han la meg ned på tre seteren og kjælte med brysta mine, før han sugde på de å strøk handa si nedover magen å førte hånda ned til klitten å begynte å fingre meg.

Fingeren gled lett rundt og rundt på klitten vått som det var, jeg bevegde meg urolig i sete av de intense følelsene, mens han førte tunga inn munnen min og små beit på leppene mine.

Jeg åpnet buksesmekken å førte hånda mi ned i bokseren å begynte å runke den harde tykke kuken, han stønnet mot halsen min å tok hånda bak å holdt meg i håret slik at hodet mitt ble dratt bakover. Han tok hånda mi vekk fra kuken å førte hendene sine nedover halsen min å tok tak slik at jeg nesten ikke fikk puste, det var så deilig å jeg var klar for å få han inni meg, han bevegde hendene sine med harde trykk nedover brysta magen og førte dem kilende mellom beina mine. Han tok hodet sitt mellom beina mine, han kysset på innsiden av låret lett og forsiktig før han beit meg pirrende, han så på meg med intense brune øyne før han satte i gang å slikke meg, han førte tunga si opp å ned klitten med hard tungespiss, jeg kjente jeg var ikke langt fra å gå etter å ha blitt pirra. Like før jeg kom, stoppet han å slikket å så snudde han meg i rundt slik at jeg sto på alle fire på to seter, han dro av seg buksa og bokseren, tok hardt rundt hofta mi å kjørte den harde kuken inni den våte fitta. Han startet litt forsiktig inn og ut å kjælte med ryggen med hendene, før han tok tak i håret å dro hodet mitt bakover og knullet meg fort og hardt inn og ut, jeg kjente hånda hans var på siden av meg å strøyk på låret mitt. Det var deilig å bli stryket på, jeg stønnet lavt da han gjorde det, plutselig kjente jeg hånda spanke meg på ene siden av rumpa, jeg hylte til men nøyt smerten som gikk over i deilig svie. Jeg tryglet og ba om mer, så bak meg mens han knulla meg og pustet fort å stønnet 2 sekunder senere spanket andre hånda spanka meg på samme plass. Det var intenst. Han knullet meg fortere nå mens han holdt hodet mitt ned i setet slik at jeg nesten ikke fikk puste, men dæilig var det, kuken for inn og ut av fitta mi i hastig fart og bunnet meg gang på gang, jeg kjente orgasmen bygge seg opp, jeg pustet fortere og måtte konsentrere meg for å puste, jeg klarte nesten ikke stå på alle 4 og kjente at jeg snart brast. I ett kom orgasmen for oss begge, jeg stønnet høyt og han stønnet ut ett brøl og la seg over meg mens jeg kjente kuken sprute inni meg av deilig varm sperm. I full fart hadde han på seg klærne og forsvant fremover i toget, jeg lå der enda helt naken og kjente kroppen var helt utmattet av deilig nytelse.