Postbudet var en pike

Det startet en tidlig fredag formiddag, sånn ved ni-tiden. Jeg hadde sovet lenge etter en fest dagen før og kom nettopp fra badet da det ringte på døren. Det var en ekspress-sending til meg. Og postbudet var en pike. Hun hadde på seg skjørt og en kort bluse og var et skjønt skue. Jeg var bare i trusene. Da hun så det, ble hun litt flau. Selv ble jeg litt forvirret over det som gjemte seg under blusen hennes. For det var jo tydelig at hun ikke brukte BH.
Da jeg skulle kvittere for mottagelsen, kom jeg tilfeldig bort i hånden hennes. Hun trakk den fort til seg. Likevel tok jeg mot til meg og stammet fram et spørsmål om hun kanskje ville ha en kopp kaffe. Til min store overraskelse takket hun ja. Dermed ble det å be henne ta plass ved kjøkkenbordet, mens jeg gikk til komfyren for å gjøre i stand. Etter hvert hadde det vokst fram en anselig bul i den nevnte trusen min, og jeg prøvde så godt som mulig å ha ryggen vendt mot henne. Derfor ble det en overraskelse nummer to da jeg plutselig merket henne tett bak meg… Og nummer tre fulgte umiddelbart da jeg kjente hånden hennes gli fram mellom bena mine og gripe tak rundt den stive pikken.
For å ikke snakke om nummer fire… da hun hviskende mot øret mitt spurte om jeg kanskje hadde lyst til å elske henne.
Det var mye mer enn jeg greide å stå imot. Jeg snudde meg brått og trykket henne inntil meg og lot hendene gå på oppdagelsesferd, både inn under blusen hennes og opp under skjørtet. Og jeg var rask med å trekke av henne trusene. Hun svarte med straks å sprike med bena så jeg skulle komme lettere til. Hun var allerede god og våt, og fingeren min gled lett opp i henne. Hun vred seg litt og begynte så å bevege underlivet i takt med fingerbevegelsene mine.
Da fant jeg tiden inne til å gå videre. Jeg formelig rev av henne skjørtet og blusen og skyndte meg ned på kne foran henne. Hun spredte bena enda et hakk og lente seg bakover mot komfyren så jeg kunne nå fitta med tungen. Hun stønnet og kjørte fingrene rundt i håret mitt, og plutselig fikk hun orgasme.
Etterpå sank hun litt sammen utmattet og tilfreds. Men så ble det min tur å få litt av det deilige. Hun dukket og fanget pikken min i munnen. Og sånn som hun kunne bruke tungen og leppene. Jeg vred meg og stønnet vilt mot henne.
Men midt i det hele stoppet hun.
Få tak i et stearinlys og stikk det i fitta mi, hvisket hun.
Jeg var rask med å følge oppfordringen, og litt etter lå hun på kne foran meg med et stearinlys plantet godt mellom skamleppene mens hun fortsatte å slikke meg.
Neste stopp kom like før jeg skulle få utløsning.
Da kravlet hun seg opp på bena igjen, og mens hun kjørte stearinlyset fram og tilbake gikk hun de få skrittene bort til kjøkkenbordet og lente seg innover det mens hun vrikket innbydende med baken. Og da var jeg straks på pletten bak henne og overtok stearinlyset til enda et par raske tak før jeg trakk det ut og erstattet det med den stive pikken. Hun vred seg takknemlig, og det var så deilig at vi begge fikk utløsning like etterpå.
Deretter samlet hun sammen tøyet sitt. Hun skulle jo videre med pakker og brev. Men før hun gikk slikket hun meg ren og stor igjen, så det varte noen minutter før hun kom av gårde. For jeg var jo fremdeles en orgasme på etterskudd.
Det var en fredag formiddag jeg aldri kommer til å glemme.