Prøverommet

Jeg jobber som ekspeditør på en klesforretning. Prøverommene våre er ganske godt skjult for nysgjerrige blikk, det fant jeg ut ganske snart da jeg begynte her. Og flere ganger har jeg benyttet meg av dette.
For meg er det ingenting som er mer hissende enn å forføre en fyr i et prøverom. Det skjer ikke så ofte, men det skjedde i forrige uke. Han var pen, høy, slank, spenstig og veltrenet. Jeg så ham med en gang han kom inn i butikken. Det kortklipte håret var like sort som de kraftige øyenbrynene og huden var vakker og solbrun. Jeg tente med en gang og fant frem det peneste smilet jeg hadde.
Ingen av de andre som jobber her har peiling på hva jeg driver med, og det er nok like greit. Kunne fått sparken for dette, kanskje, men jeg klarer ikke å la være, det er så spennende, så pirrende.
Det var ikke andre kunder i butikken nå, så makkeren min ble stående bak kassa mens jeg snodde meg mellom stativer fulle av klær. Han sto akkurat nå og glante opp og ned hylle på hylle med dongeribukser. Hjertet mitt slo hardt og det hadde allerede begynt å ulme nede i skrittet. Taktisk nok gikk jeg med et vidt, luftig skjørt – og uten truser. Deilig. Pirrende. Og sabla praktisk med en sånn hobby.
«Trenger du hjelp, kanskje?» Med hevede øyenbryn og et vennlig smil henvendte jeg meg til en flotte fyren, som snudde seg og smilte strålende da han så meg.
«Ja, det kan du, gitt. Jeg skjønner meg ikke på størrelser og sånt.» Han gikk et skritt tilbake for å la meg slippe til i eldoradoet av hyller.
«Tjaaa… Jeg tror du er størrelse…» Jeg brettet til side jakken hans og så ham dypt inn i øynene før jeg forflyttet blikket nedover overkroppen, ned til underlivet og opp til de brune, mørke øynene hans igjen. Så snudde jeg meg mot hyllene, trakk ut et par bukser og rakte ham dem med et glitrende smil. «Prøv disse, du.»
«Hvor er prøverommene?» smilte han og jeg slo ut med hånden i retning prøverommene før jeg ga tegn til at han skulle følge etter meg. Og det gjorde han. Jeg passet selvfølgelig på å vugge feminint med hoftene mens jeg gikk og da jeg holdt den innerste klappdøra oppe for ham, passet jeg på å sende ham et litt tyngre blikk. Jeg fuktet leppene med en myk tunge og visste at jeg så fristene ut slik. Hadde vært heldig med skaperverket, fått et par lepper som virket veldig fristende for mannfolk. De var gode å kysse… og gode til å kysse, også. Han trakk pusten dypt, svelget og gikk forbi meg og inn på prøverommet. Jeg strøk ham på den stramme baken før jeg lukket klappdøra bak ham. I speilet på prøverommet så jeg det forbausede blikket hans. Men øynene smilte mot meg da jeg trakk meg tilbake med blikket festet i hans, i speilet over kanten på klappdøra.
Jeg ventet tålmodig. Visste at buksene ikke passet og tok imot de to jeg hadde gitt ham da han tittet over kanten på klappdøra og rakte meg buksene. Vimset bort til hyllene, hentet den rette størrelsen og tok med tilbake. Men i stedet for å slenge buksa over klappdøra, åpnet jeg døra og smatt inn.
Han sto i truser, sokker og t-skjorte. De lange, slanke bena var kraftig hårete, mørke hår, både lår og legger. Av kulen på buksa kunne jeg anslå at pikken sto i samsvar til resten av kroppen.
«I alle,…» mumlet han og smilte skjevt. «Er det ny slags service, eller? Egen påklederske?»
«Hysj,» smilte jeg, la buksa fra meg på stolen og strakte hendene ut mot ham, trakk ham inntil meg og ble selv forbauset over heftigheten i kysset mitt. Kåt, veldig kåt. Han virket litt stiv først, men ga tydeligvis opp å kjempe mot kroppen sin, som hadde begynt å reagere nå. Mot venusberget mitt presset en knallhard pikk som strevde for å komme seg ut av den ubehagelige trusa. De smale leppene hans mot mine fyldige passet godt. Tunga hans fant min og lekte med den mens hendene hans begynte å vandre. Da han kysset seg videre ned og roterte med tunga på halsen min, kikket jeg i speilet og likte det jeg så. En fin, kåt fyr som ville ha meg, som sto hissende og presset underlivet mot kroppen min med en pikk som ropte på frihet. Jeg strøk neglene over rumpeballene hans utpå trusa, gispet da den ene hånden hans fant et bryst under blusen min. Hørte ham stønne da jeg dro trusa hans litt ned og lukket hendene rundt den stive staken… Ååååh, tenk å få den stappa hardt inni seg…
Jeg gispet igjen da han presset meg ned på stolen, skjøv skjørtet opp over de nakne knærne mine og presset dem fra hverandre. Leppene skilte seg, frisk luft kysset et varmt, vått kvinnekjønn og jeg måtte holde meg fast i stolen da han boret ansiktet mellom bena mine og lepjet i seg kåtsaftene. Ja, det hørtes og kjentes slik ut. Han slafset og slikket, tunga snodde seg som en vill orm og jeg måtte virkelig ta meg kraftig sammen for ikke å klynke eller lage andre lyder i nytelse, som kunne røpe hva vi drev med. Mens han slikket meg, runket han seg selv med langsomme tak. Det brant i kroppen, sydet og sitret i musa og jeg skalv innvendig da jeg tok imot hendene hans, han rakte dem mot meg og halte meg opp, snudde meg rundt og presset meg mot veggen. Jeg rakk såvidt å få et glimt av lemmet hans, med forhuden maksimalt trukket tilbake og med et dyprødt, blankt hode. Fra sprekken på tuppen hadde allerede en blankhvit dråpe sæd begynt å tyte ut og sige sakte ned mot gulvet. Jeg presset hendene mot den kalde speilflaten, skrevde med bena, svaiet ryggen og skjøt ivrig rumpa ut. Men jeg fikk ikke pikk enda, han gikk ned på knær etter å ha lagt skjørtet mitt til rette i korsryggen. Jeg så han i speilet på veggen ved siden av meg. Så at han sank ned på knær med et begjærlig blikk på musa mi, la hendene på skinkene mine, dro opp og til siden og løftet musa opp til seg mens han videt ut leppene. Så stakk han tunga ut, dro et langt slikk fra venusberget og til rumpa og ned igjen, en gang til, og enda en gang… Gang på gang fikk jeg disse lange slikkene over hele musa og når jeg så på mitt eget ansikt i speilet, var øynene blanke, mørke og glitrende av begjær, og kinnene var hektisk røde. For hver gang tunga hans sveipet over tappen min, sang det vibrasjoner av nytelse gjennom kroppen og da jeg trodde bena nektet å bære meg lenger fordi det bare var for godt, reiste han seg fort opp og boret pikken dypt inn i meg med et kort grynt.
Jeg stappet håndbaken inn i munnen, bet, stønnet halvkvalt og knep øynene hardt igjen mens jeg holdt pusten. Han støtet hardt og fort, fikk gåsehuden til å spre seg fra hårrota og nedover langs siden av kroppen min, fikk alle nervene under huden til å sitre vilt og skrikende. Til slutt kom jeg, så stjerner og små eksplosjoner danset foran øynene mine mens hendene hans forhindret meg fra å falle sammen i de ukontrollerte spasmene. Og da han kom og boret seg dypt, dypt inn slik at den hårete pungen dinglet mot musa mi, da gjorde det litt vondt, men ikke mer enn at jeg tålte det. Og likte det. Jeg la panna mot det kjølige speilet, det dogget rundt speilbildet mitt, så het følte jeg meg. Han trakk seg ut og brettet ned skjørtet mitt. Så forsvant jeg ut av prøverommet mens jeg prøvde å komme til hektene så godt som mulig.
Han kjøpte buksa, ja. Og lovte meg at han skulle handle klær bare hos oss heretter. Det vil si, hvis jeg kunne love ham at det var jeg som ekspederte ham. Og det lovte jeg uten å blunke. Jeg smilte bare varmt tilbake da han tok imot posen med buksa si.
Jeg skulle nok ekspedere ham, ja.