Røde lepper

Jeg sitter på et styremøte i korforbundet og er utvalgt representant for koret jeg synger i. 15 sangere fra forskjellige kor har møtt opp. På bordet bakerst i lokalet står tre rader glass, to mugger isvann, tre rader kaffekopper og tre kanner kaffe.
Det første jeg gjorde denne tidlige morgenen, var å gripe en kopp og fylle den med kaffe. Nå står den foran meg, på bordet mitt. På kanten til venstre for hanken står et klart og tydelig rosa leppestiftmerke. Underleppa mi har smittet av, stiften er ikke kysseekte og det var derfor jeg ga det et «hadet-kyss» på forskudd før jeg ikledte leppene mine den rosa fargen. Du elsker meg, men leppestift er du ikke særlig glad i å bli kysset av. I alle fall ikke på munnen…
Lederen sitter og prater, stemmen maler i en monoton strøm om informasjoner av forskjellig art. Jeg var på årsmøtet, har hørt det før. Og mens blikket hviler på leppestiftmerket på koppen min, vandrer tankene til deg.
Vi er alene på soverommet. Jeg er naken og du er i ferd med å kle av deg de få plaggene du har på. Jeg står med ryggen til deg, ser deg i speilet og møter blikket ditt. Det er fullt av begjær og et søtt sting dukker opp mellom bena mine. Jeg smiler svakt til speilbildet ditt, det er nakent. Så åpner jeg skuffen i bordet under speilet. Sminkebordet mitt, med skuffen full av sminkesaker. Ikke sånn å forstå at jeg er ei sminkedokke, men skuffen er så liten at standard utstyr er nok til å gjøre den halvfull. Jeg finner den knallrøde leppestiften min, lukker skuffen og stryker den røde fargen over leppene mens jeg ser på deg i speilet. Blikket ditt er nysgjerrig, brystkassen hever og senker seg i tung pust og manndommen din står i stram vivakt og venter. Så snur jeg meg mot deg med stiften i hånden og et smil på de knallrøde leppene. De strutter, slik som de stive, harde knoppene på brystene mine.
Jeg går bort til deg, legger armene rundt nakken din og får dine armer rund livet. Lemmet når meg til navlen, det dunker i det, den kåte pulsen din. Jeg ser at begjæret i øynene dine er blandet med usikkerhet og tvil, og jeg smiler for jeg skjønner hvorfor. Du har lyst til å presse leppene dine mot mine i et sultent kyss, men den røde fargen vil smitte av og det frister deg ikke.
Jeg elsker deg allilkevel. Og jeg kysser deg ikke på munnen fordi du ikke liker det, selv om jeg har veldig lyst. Jeg presser heller leppene mot halsen din, med åpen munn og spillende tunge over myk hud med en bankende blodåre under. Samtidig kiler jeg deg på ryggen, lar fingrene gli over ryggtavlen din og nyter stønnet når kåtheten jager gjennom kroppen din. Når munnen slipper taket, har den lagt igjen et nydelig, rødt leppemerke. Jeg smiler igjen og ser ertelystent på deg mens jeg stryker ny, fersk farge på leppene. Og tvilen din har forsvunnet, du er med på leken nå, og den hisser deg opp like mye som det hisser meg å gjøre det.
Jeg skyver deg ned på sengen og sprer bena over deg, presser underlivet ned på brystkassen din og skrever godt. Hjelper til med fingrene og bretter kjønnsleppene til side. Det våte kjønnet mitt treffer huden din og jeg stryker meg langsomt nedover, etterlater meg et fuktig spor på brystkassen og magen din, laget av mine kjønnssafter. Midt i stien har klitoris strøket deg. Så bøyer jeg meg, presser leppene mot den ene brystvorten din og suger lett mens jeg kiler den med tungespissen. Et lite stønn unnslipper meg da du finner brystene mine og kjæler ømt med dem, masserer brystvortene forsiktig så det kjennes langt ned i underlivet. Herlig. Jeg forflytter meg med en rad av små kyss til den andre siden av brystkassen. Små, røde kyssemerker ligger som en sti fra den ene brystvorten til den andre. Jeg løfter hodet, betrakter det og syns det ser vakkert ut.
Jeg trør til siden, står ved siden av deg på alle fire og lager en våt sti med tunga ned til navlen din. Du legger en hånd på baken min, stryker, finne plaskvåt mus med fingrene og får meg til å stønne av lyst igjen når fingrene glir mellom kjønnslepper, skamlepper og over klitoris, i en dam av kjønns-sekret. Jeg støtter meg på albuene, står med stussen eggende rett i været mens jeg legger ny farge på leppene. Et kyss på navlen rammer den inn med en fin, rød leppering. Så griper jeg det harde, blodfylte lemmet ditt og forflytter kroppen så jeg kan se på deg. Flytter musa motvillig vekk fra de deilige fingrene. Jeg ser på deg med halvåpen munn.
Fyldige, røde lepper ligger fristende like over hodet på toppen av staken som jeg holder rundt. Lårene dine skjelver av lidenskap og blikket er nesten like stivt som pikken din. Jeg åpner munnen litt mer, presser leppene mot toppen av forhuden, den har glidd halvveis ned fra hodet for ereksjonen er stor idag. Svampen blir rammet inn slik som navlen og det er vakkert. Jeg vet at knallrøde, fyldige lepper rundt et erigert lem ser hissende ut. Jeg syns i alle fall det. Du også, kan jeg se. Vanligvis pleier du å lukke øynene i nytelse når jeg suger deg, men ikke denne gangen. I dag vil du se på, vil la synet hisse deg mens bølgene stiger i kroppen din og utløsningen kommer nærmere. Jeg tar deg i munnen, så dypt som jeg klarer, lukker leppene nesten rundt rota og suger mens jeg fører hodet opp. Leppene glir oppover og etterlater en svak rødme langs hele lemmet, hele tiden uten å slippe deg med blikket et sekund. Pusten din går fortere, mer hivende og brått setter du deg opp, griper hendene mine og drar meg ned til deg når du legger deg igjen. Med en hånd i nakken min presser du den knallrøde munnen mot din i et sultent kyss mens du med den andre utålmodig hjelper pikken på plass blant foldene mine. Med et grynt trenger du inn og jeg gisper når du støter til bunns.
Du pumper, jeg rir. Og når jeg avbryter kysset og ser på deg, er du rød rundt munnen av utgnidd leppestift som du har gitt blaffen i. Idet ansiktet ditt fordreier seg i orgasme og kroppen din rister, masserer jeg meg selv mellom bena og kommer rett etter deg. Du kan kjenne skjedemusklene mine klemme rykkende rundt lemmet mens orgasmen rir meg, og legger armene smilende rundt kroppen min når jeg tilfreds synker ned med ansiktet inntil halsen din.
Kaffekoppen er tom, leppemerket er godt synlig og kjønnet mitt er svullent og vått. Resten av møtet vil musa og den kåte kroppen min plage vettet av meg. Men tanken på at du venter hjemme vil hjelpe meg å holde ut.
Du og en knallrød leppestift.