Sen kveld

Det er sent på kvelden, eller tidlig på natten når du våkner av at hendene og føttene dine blir bundet fast. Du åpner øynene men ser ingenting, og etter et par øyeblikk oppdager du at du har noe bundet over dem. Du ligger der i senga fastbundet og med bind for øynene, og du hører noen i rommet. Dyna di er ikke over deg mer, og du kjenner at du er helt naken. Den som har bundet deg fast har tatt av deg stringen mens du sov!

En person hvisker til deg: «Ikke vær redd. Jeg er her kun for at du skal ha det deilig! Du trenger ikke si noe, og i alle fall ikke hyle, for det er ingen som kommer til å høre deg allikevel. Jeg vet at du er alene hjemme, og at ingen kommer før i morgen tidlig, og da er jeg ferdig med deg.»

Du kjenner en lett berøring nederst på den ene foten. Fjærlett flytter det seg oppover leggen din, over kneet, låret, hoften og magen, før det stryker over brystvortene dine. De er deilig, og du kjenner hvordan kroppen reagerer på berøringen. Det kribler i deg. Deilig kribling, og varme sprer seg igjennom hele kroppen din. Den fjærlette bevegelsen fortsetter opp til halsgropen før den snur og beveger seg nedover kroppen din igjen. Den stryker nok en gang over brystvortene dine, nedover magen, hoften, låret og leggen.

Stemmen hvisker igjen: «Liker du det? Det er en fjær jeg fant i en butikk en gang. Jeg ser på kroppen din at du synes det er deilig. Brystvortene dine er stive, og kjønnsleppene glinser. Jeg tror jammen meg at du begynner å bli kåt jeg!»

Fjæra forsvinner et par sekunder, før den kommer tilbake på en ny runde. Denne gangen, etter at den har passert leggen og låret, blir den ført lett som bare det over kjønnsleppene dine og du aner såvidt at den rører klitorisen din, før den fortsetter videre oppover magen, tar en runde rundt navlen, og opp til puppene. Der blir den en stund, ført i sirkel rundt først den ene, så den andre brystvorten til de er helt stive. Fjæra fortsetter oppover halsen din, og denne gangen føres den også over leppene dine før den snur og blir ført nedover igjen. Brystvortene får igjen tegnet fjærlette sirkler rundt seg, og du kjenner hvor godt det er å nesten ikke bli berørt. Lett som bare ei fjær kan være fortsetter den nedover magen din igjen, før den treffer kjønnsleppene dine igjen. Den blir dradd opp og ned langs sprekken din, og du kjenner at for hver gang blir du enda litt våtere. Plutselig er fjæra borte, og du prøver å si at du vil ha mere, men alt som kommer ut er et tynt lite klynk.

Hviskingen fortsetter: «Jeg visste at du kom til å bli kåt av fjæra! Du er virkelig våt nå, og kjønnsleppene dine har blitt mye større enn de var. Jeg tror du har lyst på kuk jeg!»

Du hører romstering nedenfor senga di, og gleder deg til å bli fyllt opp av en deilig kuk. Du har kjent igjen hviskingen, og vet at du kan være helt trygg, for det er ingen andre enn Kristian som står der og kåter deg opp.

Plutselig kjenner du varm pust mot øret, og stemmen hvisker: «Trodde du jeg skulle slutte så fort? Da får du tro igjen. Jeg har god tid jeg, og du går ingen steder.»

Noe blir lagt mot den ene brystvorten din og så ført i en sirkel rundt den. Du kjenner at det renner fra gjenstanden. Det er litt kaldt, men ikke verre enn at du tåler det. Faktisk var det utrolig deilig, og du kjenner kroppen reagere med å bli enda kåtere.

Stemmen hvisker igjen: «Isbiter… du må bare elske dem! De kan brukes til det aller meste. Man må bare passe på at de har begynt å smelte før man legger dem mot huden, så man ikke skader den man leker med.»

Isbiten blir ført langs huden din, over på den andre brystvorten. Igjen tegner den en sirkel, og du kjenner nok en gang den deilige følelsen av å være kåt spre seg igjennom kroppen. Isbiten legger igjen en stripe med vann nedover magen din når den føres ned mot fitta, og du kjenner kulde mot kjønnsleppene. Den føres opp og ned langs leppene, mens smeltevannet og våtheten dine blander seg og renner ned mot lakenet. Idet isbiten sakte blir ført over klitorisen din er du sikker på at du kommer, men akkurat rett før orgasmen tar deg forsvinner isen, og du blir liggende og stønne lavt.

«Jeg kan ikke gi deg orgasme riktig enda. Det er fremdeles noe jeg vil vise deg.» hvisker stemmen. «Jeg bør ikke leke for lenge med is, for da blir du nedkjølt, og det er ikke så bra.»

Isbiten blir lagt på leppene dine, og du kjenner smaken av deg selv blandet med vannet. Når isbiten blir tatt bort etter et par sekunder, kjenner du fremdeles smaken og at leppene er deilig kalde.

Stemmen hvisker igjen: «Trodde du jeg var ferdig? Jeg har et par triks til på lager…» Det romsteres enda mere nederst ved sengen din, og denne gangen klarer du å si «Ta meg! Ta meg nå!» Du er helt klar for å bli pult, hardt eller mykt. Om du bare kunne få en stiv kuk i fitta nå, så hadde verden vært perfekt!

Igjen kjenner du noe stryke oppover leggen. Det er ikke en fjær denne gangen, det er litt tyngre, men det er ikke tungt og det er absolutt ikke ubehagelig. «Silke…» hvisker stemmen, «et silketørkle, noe av det glatteste, naturlige stoffet som finnes.» Silketørklet stryker oppover låret ditt, passerer hoftene og magen og finner puppene dine. Brystvortene er veldig stive, og du reagerer med å klynke når silketørklet strykes over dem. Tørklet stryker over deg, ned langs kroppen, over kjønnsleppene og ned til nederst på leggen og du kjenner at nå, nå er det på tide å få kuk!

«Er du klar for finalen? Jeg tror du er det…» hvisker stemmen. Og denne gangen kjenner du at noen støtter seg i madrassen. Er det endelig kuk å få?

Du føler at noen bøyer seg ned mot puppene dine, og du kjenner at de blir varme fordi noen puster på dem etter tur. «Lurer du på hva som skjer?» hvisker stemmen. «Jeg har munnen åpen, litt over en centimeter unna puppen din, med brystvorten circa i midten, og så puster jeg sakte og rolig ut så den varme pusten min treffer deg akkurat der det kjennes best.» Etter tur blir puppene dine varmet av pusten. Annenhver gang, flere ganger. Til slutt kjenner du et par lepper som såvidt lukker seg rundt den ene, og en tunge som bare akkurat er borti, før den forsvinner, og du merker at du er alene på madrassen igjen.

Et halvt minutt senere kjenner du den samme varmen igjen, men denne gangen mot fitta. Munnne er rett ved fitta, og han puster varm luft på den. Munnen beveger seg rolig oppover sprekken din, men er aldri nær den. Varmen sprer seg og til slutt puster han rett mot klitorisen din. «Du er utrolig våt Marie» hvisker stemmen og du kjenner noe berøre klitorisen din. Stemmen fortsetter: «Mhm… og du smaker godt!» Berøringen er der igjen, samtidig som pusten. Kan det være tunga som såvidt er borti klitoris? Du skjelver av nytelse, og ønsker at du kunne ta tak i hodet og få ham til å slikke deg skikkelig, men du er jo bundet fast så det går ikke.

«Så våt tror jeg ikke du har vært før Marie,» hvisker stemmen, «det renner her… Jeg tror jeg må gjøre noe med det.» Du gisper når du kjenner leppene hans legge seg rundt den ene kjønnsleppen din. Han suger lett på den, og tunga hans sklir langs den. «Mhm… smaker godt!» hvisker han og gjør det samme med den andre kjønsleppen. «Deilig» hvisker han, og så kjenner du tunga hans følge sprekken opp mot klitoris hvor den stopper. Han lager sirkler rundt klitoris med tunga, og du prøver å presse hoftene oppover. Hver gang du tror du klarer det, trekker han hodet tilbake og ler lavt mot fitta di, så du igjen kjenner varmen av pusten hans. «Jeg tror jammen meg du er klar for det meste jeg…» hvisker stemmen mens han går av senga.

Igjen hører du romstering, og etter en bitteliten stund kjenner du lepper mot brystvortene. Tenner biter lett i dem, og tungen leker med dem. Du nyter det, men aller helst vil du ha kuk. Sterke hender tar tak i hoften din og løfter den opp fra senga. Høyt opp fra senga, så du hadde havnet i bru om du ikke var bundet fast. «Se så deilig, våt og åpen fitte…» hvisker stemmen, «jeg bare må ha den!»

Fremdeles nesten i bru kjenner du endelig en stiv kuk skli inn i deg…