Sex med politiet

Min bror er yrkeskriminell, uten å være så veldig heldig med sine valg. Han har nesten sittet mer inne enn det han har vært ute av fengselet, og alle politifolkene kjenner til min bror. Hans navn er skrevet opp på den uoffisielle listen politiet har over de verste i byen.

Selv har jeg aldri gjort noe ulovlig, men det er jo klart at min bror har i alle år satt meg i en rekke situasjoner jeg kunne vært foruten. Jeg har flere ganger fått politiet på døren, der de har leitet etter min bror når han stakk av fra perm. Et par ganger har jeg måtte gå igjennom det å ha huset fullt av politimenn som har fått tillatelse til å foreta en razzia hjemme hos meg. De trodde kanskje at min bror hadde gjemt noe hjemme hos meg, men det har han aldri gjort.

Siste gangen jeg fikk huset invadert av politiet var for tre måneder siden. Jeg sto nede i kjelleren min, og overvåket en politimann som gikk igjennom noen kartonger som jeg for lenge siden hadde stuet bort i et skap. Nå åpnet denne politimannen en av plastposene mine, og plutselig revnet hele posen, og bilder av meg falt ned på gulvet foran han.

Jeg ble så flau.

Det var de siste pornobildene jeg og min tidligere kjæreste hadde tatt av meg, før det ble slutt mellom oss. Flere av bildene viste meg i forskjellige posisjoner der jeg poserte naken og sprikende med en stor dildo langt opp i meg. Gud, jeg ble så flau.

Heldigvis sa han ingenting, men plukket rolig sammen bildene, samlet dem i en bunke, og la dem tilbake på plass i kartongen. Han snudde seg, så opp på meg, og smilte forsiktig før han returnerte til kartongene mine. Jeg liksom bare gled, uten en lyd ut av rommet, gikk opp i første igjen, og kunne ikke tenke på annet enn hvordan de ville le av meg når de andre ble fortalt hva politimannen hadde kommet over nede i kjelleren.

«Hansen, kan du komme her litt?»

Jeg snudde meg mot stemmen, og så at det var den samme politimannen fra kjelleren. Politimannen som visstnok het Hansen fulgte etter ned i kjelleren, og noen få minutter senere kom begge to heseblesende opp igjen. Flere av politimennene forsvant ned i kjelleren, og enden på visa var at de fant nesten to kilo med kokain gjemt nede i kjelleren min. Min bror sitt selvfølgelig.

Hansen kom bort til meg, ba meg sette meg i sofaen, og så alvorlig på meg. «Dette her var ikke bra du. Vi regner med at det er nesten to kilo vi snakker om her, og hjemme hos deg av alle steder. Nå skal du høre, vi mistenker ikke deg for å ha visst noe om dette her. Din bror har sverget på at han aldri har gjort noe kriminelt der du ville bli innblandet i noe tull, og jeg tror han faktisk. Vi gjør oss ferdig her så fort vi kan, og jeg håper du ikke synes vi har rotet for mye for deg.»

Hansen informerte meg om at jeg ville bli enten innkalt for et nærmere avhør inne på stasjonen, eller så kunne han kanskje sende en politimann hjem til henne? Jeg svarte at det ikke spilte noe rolle for meg. Jeg sa det ikke, men jeg ville bare ha de til helvete ut av huset.

En stund senere forsvant siste mann, men ikke uten at jeg la merke til at jeg ble stirret på av han som hadde sett bildene av meg. Jeg følte et ubehag, og jeg ble flau der jeg følte at han saumfarte kroppen min med øynene sine. Han kunne være rundt 45 år, og omtrent 190 cm høy. Verken pen eller stygg, helt vanlig. Han var slank, og nede i kjelleren hadde han nesten virket ok, men nå visste jeg ikke helt hva jeg skulle tro.

Ikke det at jeg ikke er vant til å bli stirret på. Jeg er en liten nett brunette ikke høyere enn 160 cm, som har silikonpupper, lange negler, og er nok en jente du kanskje ville kalle for en dollejente. Så jeg er vant til å bli stirret på, men likevel var jo dette her litt spesielt da.

Jeg slang på det lange brune håret mitt, og stirret tilbake. Han tok et siste sveip over meg, før han også forsvant ut av døren min.

Et par uker senere ringte det plutselig på døren. Jeg trodde først at det var en venninne som kom for å diskutere feiringen av 30 års dagen min, men så kom jeg på at det var ikke før i neste uke vi skulle treffes. Jeg tittet ut av stuevinduet, og hvem tror du sto på utsiden av døren min?

Jeg så meg i speilet. Den stramme dongeribuksen min, og en enkel hvit topp som egentlig var blitt litt for liten for meg, var kanskje ikke det beste antrekket å ta i mot politimannen som sto på utsiden av døren min i, men jeg åpnet likevel opp døren min.

Han hilste på meg, viste meg et plastkort som bevis på at han var fra politiet, og lurte på om han kom upassende på? Hvis det ikke passet kunne de kanskje avtale en annen dag de kunne treffes? Han hadde bare kjørt forbi, og hadde bestemt seg for å ringe på hos henne.

Jeg har aldri likt politiet, men jeg har alltid hatt respekt for dem. Eller, ikke for dem, men for alt det faenskapet de kan sette i stand om de bestemmer seg for å lage livet ditt om til et sant helvete. Her snakker vi om alvorlig trakassering altså.

Jeg ville ikke virke negativ mot han, og egentlig var det best å bare bli ferdig med det. Jeg svarte at det passet nå om han ville? Han smilte et rart smil i det han kom inn i gangen min. Han gikk bak meg opp trappen som førte opp til stuen min. Jeg formelig kjente hvordan han stirret på rumpen min. Det var ubehagelig, men jeg måtte også flire litt over hvor enkle menn noen ganger kan være.

Jeg viste han en plass i den svarte skinnsofaen min, og ryddet bort et par glass og et ukeblad som lå på stuebordet. Bjørn Olsen klarte endelig å si navnet sitt. Jeg hadde ikke fått med meg navnet hans ved døren. Fra en mindre sort lærveske dro han opp en stor brun mappe med papirer. Mappen med papirene la han på stuebordet.

«Jeg er redd dette som nå nylig har skjedd i dette hjemmet kanskje ikke er så bra for deg. Jeg har fått vite at Hansen har sagt til deg at vi ikke trodde du hadde noe med dette å gjøre? Noen av oss deler dette synet, mens andre og deriblant meg tror du har en større rolle i dette her enn kun å være en uskyldig lillesøster.» Politietterforsker Bjørn Olsen så alvorlig på meg.

Jeg var i sjokk, hva var det han sa? Jeg hadde jo ingenting med dette å gjøre?!!

«Nå har det seg slik at jeg er leder for en avdeling innenfor politiet hvor vi har ekstra fokus på tunge kriminelle, på slike som for eksempel din bror. Vi har mistanke om at du lar din bror få benytte blant annet dette huset som oppbevaringsplass for narkotika og ellers annet stjålet gods. Vi ser meget alvorlig på dette. Vi fant nesten to kilo med kokain hjemme hos deg, og er du klar over hvilken fengselsstraff du risikerer å måtte sone om du blir kjent skyldig? En jente som deg vil ikke få det lett i fengselet, det er i hvert fall sikkert.»

En jente som meg, hva mente han med det? Men han hadde jo rett i det han sa. Jeg hadde aldri passet i et fengsel, det hadde skjært seg for meg. Jeg var stiv av skrekk, og innså at jeg satt i en alvorlig klemme. Jeg spurte forsiktig hva som nå skjedde, burde jeg få meg en advokat?

«En advokat kan være lurt ja. Men det var noe jeg lurte på. Du kjenner jo en god del folk i miljøet gjennom din bror. Du kunne ikke tenke deg en slags avtale vel?»

Jeg spurte hva han mente?

«Nei det har seg altså slik at hvis du kunne tenke deg å snakke litt med meg av og til, så kunne vi kanskje se igjennom fingrene hva som har skjedd her. Kanskje vi kan gi din bror litt mer spillerom når han er ute, og la være å stoppe han hver gang vi ser han på gaten?»

Tyster for politiet, jeg?

Jeg visste ikke hva jeg skulle svare, men det hjalp på når han begynte å gnåle om flere år i fengselet, og hvilket helvete jeg kunne forvente meg om ikke jeg sa ja til avtalen.
«I tillegg vil jeg ha litt kos og hygge med deg. Jeg skal ikke komme så ofte, noen få ganger bare, men du har å stille opp ellers så skal jeg gjøre alt jeg kan for å lage problemer for deg. Både du og din bror..»

Hadde jeg hørt riktig, var det riktig det jeg hadde hørt, ville han ha sex med meg? Jeg følte meg virkelig presset, og uten å ha bedre råd nikket jeg stille med hodet. «Men da frafaller du alt sammen, og lar min bror være i fred.»

Politietterforsker Bjørn Olsen nikket godkjennende med hodet. Jeg tittet forsiktig over bordet, og vi hadde øyekontakt i et par sekunder. Den mørke uniformen hans, og den sorte vesken hans, han lente seg tilbake i sofaen.

«Kom bort her, du er så jævlig sexy. Jeg så hvilken hore du kan være vet du, kom bort her til meg. Jeg vil ha deg på kne foran beina mine. Kom igjen nå, det går nok bra skal du se.»

Tusen tanker fór igjennom hodet mitt, og jeg følte at alt skjedde i sakte film. Jeg så meg selv reise meg opp fra sofaen, gå usikkert bort til den andre siden av sofaen hvor han satt tilbakelent i sofaen, for så å se meg selv sige ned på gulvet rett foran føttene hans. Jeg så ned i bakken, jeg turte ikke å se opp på han.

Han hadde jo hatt rett i én ting. Jeg kunne være en hore. Og han kunne jo ikke vite at jeg likte bestemte menn, som visste hva de ville, og som gjorde det slik de ønsket å gjøre det. Jeg har aldri noen gang vært noe annet enn våt og villig for alle de som har fått lov til å pule meg.

Jeg kjente at jeg var forulempet her jeg satt, og litt rådvill siden jeg hadde godkjent at denne politimannen skulle få bruke meg. Jeg så på det som en vei ut av problemene, men jeg kunne ikke unngå å kjenne at det murret litt i underlivet mitt også. Ble jeg kåt av å være presset til å la han få bruke kroppen min, og kåt av å være den «svake», og ble jeg seksuelt opphisset av at jeg var nødt til å la meg underkaste meg denne uniformerte politimannen? Svaret var ja. Jeg lurte på om jeg var helt normal, men slo tankene bort da han henvendte seg til meg.

«Gi meg en blowjob, sug kuken min.»

Han sa at jeg måtte gjøre alt sammen selv. Jeg reiste meg opp på knærne, og fremdeles mens jeg så ned i gulvet rakte jeg ut to skjelvende armer. Jeg fant glidelåsen på de mørke buksene hans, og dro glidelåsen sakte ned. Han akte seg litt nærmere meg, og ba meg om å stikke hånden min ned i buksene hans, og ta ut pikken hans.

Politietterforsker Bjørn Olsen så ned på meg der hånden min forsvant ned i buksene hans, og like etter kjente han den varme hånden min gripe rundt den slappe kuken hans. Jeg prøvde å få et tak før jeg dro kuken hans ut glidelåsåpningen. Han bøyde overkroppen sin over meg, grep tak hodet mitt, og presset ansiktet mitt over den slappe kuken hans.

«Ta den i munnen, og sug meg stiv. Sug meg hard så jeg kan knulle deg etterpå. Et ludder som deg er sikkert flink til å suge kuk, kom igjen nå.»

Jeg hadde ikke noe valg, og åpnet opp munnen min. Den myke kuken hans ble stappet inn i munnen min, og jeg var nødt til å dra forhuden hans tilbake for å få tak i kukhodet hans. Han stønnet da jeg begynte å runke han mens jeg hadde han i munnen min. Hodet mitt gikk opp og ned over de mørke buksene hans, han holdt meg fast og fylte meg opp.

Jeg kunne kjenne hvordan han vokste i munnen min, og etter å ha massert pungen hans etter ordrer fra han, sto til slutt kuken hans stiv i munnen min, mens jeg prøvde å suge han så best jeg kunne. Og hele tiden kom det stygge ord fra munnen hans. Jeg var et ludder, en hore, en billig fitte, jeg skulle bare holde kjeft og suge den stive kuken hans osv. Jeg merket at jeg ble kåt av at han fornedret meg på denne måten, og jeg følte meg ganske kraftløs der han presset seg inn i munnen min. Jeg kjente at jeg var i ferd med å bli våt.

Han kunne bare få knulle meg om han ville, ja flere av kompisene hans også for den saks skyld. Jeg kjente hvordan den ville siden av meg tok over, og hvordan jeg ble mer og mer kinky i tankene mine. Jeg elsker nemlig å være et ludder. Jeg elsker at menn presser seg inn i meg. Jeg elsker å ligge der urørlig, og oppleve dem når de bruker meg som de vil.

Og jeg har det som best når mennene er såpass «tøffe» at jeg nærmest føler hvor stor forrakt de har for meg, der de ligger over meg mens de puster og peser på vei mot tømmingen sin. En av mine sterkeste orgasmer hadde jeg på en fest for noen år siden. Den gangen ble jeg frivillig med tre gutter inn på et av soverommene i huset. Alt som skjedde var frivillig, og jeg sto på alle fire, og lot de en etter en får komme inni meg. De tøyset og lo av meg der de kalte meg for en jævla hore mens de knullet meg. Men jeg nøt hvert eneste voldsomme skitne støt når de trengte seg inn i den trange fitten min, og på slutten av alt sammen fikk jeg den beste orgasmen jeg noen gang har hatt.

«Reis deg opp, og kle av deg. Alt skal av, og når du er naken snur du deg rundt og lener deg mot bordet. Jeg skal ta deg bakfra!»

Jeg slapp taket i kuken hans. Jeg reiste meg opp, og skvatt da han litt bryskt ba meg om å stå midt på gulvet mens jeg kledde av meg. Jeg ble flau over å stå slik som dette, men samtidig så var det så deilig å måtte stå foran han, kle av seg, og blottlegge sin nakenhet mens han satt der og tok på seg selv. Han satt nemlig i sofaen og tok på seg selv, mens han studerte meg, og jeg så at han var over gjennomsnittet når det kom til størrelsen på kuken hans. «Fint, han har i det minste en stor kuk.»

Da jeg sto i undertøyet ba han meg om å snu meg rundt noen ganger slik at han fikk sett meg ordentlig. Han sa at jeg var deilig, og jeg bøyde meg gjerne framover slik at han fikk se rumpen min, da han ba meg om å gjøre det. Jeg følte meg så skitten der jeg sto og sprikte med beina mine, og blottet rumpen min. Han ville absolutt at jeg skulle stå slik som dette med rumpen ut. Han ville se hva han skulle ta bakfra sa han.

Skammen slo over meg da han sa jeg skulle dra trusene til side, og vise han fitten min. «Kom igjen nå din hore, vis meg den kåte ludderfitten din. Jeg skal faen med knulle deg nå.»

Han reiste seg opp fra sofaen, og ba meg om å stille meg over stuebordet. Jeg kjente at han plasserte seg bak meg. Jeg hørte at han løsnet beltet i buksene sine, og jeg forsto at han like etter dro av seg buksene og trusene sine. Jeg tittet ned bak meg, og jeg så de mørke buksene hans ligge rundt de hårete leggene hans.

Han var ganske mye høyere og større enn meg. For ikke å snakke om at han var en god del sterkere enn meg. Det kjente jeg da han grep meg rundt hoftene, og trakk meg inntil seg. Han holdt meg fast i et jerngrep, mens jeg kjente hvordan den stive kuken hans presset seg mot baken min. Hendene hans knadde rumpen min, og den tunge pusten hans fikk meg plutselig til å ville spre lårene enda mer.

«Å ja! Du vil ha kuk i deg nå? Det var det jeg visste. Jeg visste det med en gang jeg så deg at du var en billig hore. Stå rolig så skal jeg presse kuken min inn i den trange fitten din. Stå helt stille! Jeg vil du skal bare stå stille, bli pult, så er vi snart ferdig for denne gangen. Ta imot kuken min.»

Han dyttet meg hardt i ryggen for å få meg til å bøye meg enda litt mer over stuebordet. Med sin venstrehånd holdt han meg i nakken med et jerngrep, og presset ansiktet mitt hardt ned i bordet. Jeg kom meg ikke løs, og det ble ikke lettere da den tunge kroppen hans presset seg over meg.

En grådig og sterk hånd krafset mellom lårene mine, og en tykk finger ble brutalt presset opp i meg. Jeg stønnet høyt da han presset fingeren helt inn i meg. Jeg rykket i hele kroppen min, jeg prøvde forgjeves å heve hodet mitt fra bordet da han presset to fingre inn i meg. Det gjorde vondt, men det gled over til å bli godt, og jeg ble helt vill inni meg da han begynte å pule meg med to fingre samtidig.

Jeg kjente hvordan han sprengte meg med fingrene, og jeg syntes han ble mer og mer voldsom med meg. Grepet over nakken min som presset ansiktet mitt ned i bordet kjentes tyngre nå, og jeg kjente at han sluttet å fingre meg. Så kjente jeg hvordan han med kuken sin prøvde å finne åpningen min.

Hardt kjente jeg han dra den ene rumpeballen min til sides, og jeg hørte han mumlet noe om at jeg hadde en deilig fitte før han plutselig fant fram. Jeg kjente det myke kukhodet hans presse seg mot meg. Han presset enda mer på, og en spjærende smerte gled over meg i det den stive kuken hans trengte seg inn i meg.
Jeg er fra før av trang har jeg fått høre, så med denne store kuken i lille meg, så var det ikke fritt for at det gjorde litt vondt med en gang. Heldigvis var han forsiktig da han trengte seg inn i meg. Han sa: – «Herregud så trang du er! Her må jeg passe meg for å ikke dele deg i to gitt. Satan for en deilig og trang fitte du har. Du er faen med den deiligste horen jeg har pult.»

Han gled sakte lengre inn i meg, og jeg kjente hvordan den store kuken hans fylte meg opp. Han slapp taket i nakken min, men ba meg om å bli liggende. Han reiste seg litt mer opp, før jeg kjente et fast grep rundt hoftene mine. «Nå skal du pules ditt ludder. Ligg stille, og ta imot hore.»

Et hardt støt var alt som skulle til før han trengte seg i bunn av meg, og jeg skrek høyt da han traff bunnen av meg. Kuken hans ble dratt ut av meg igjen, før han på nytt presset seg hardt inn igjen i meg. Han ble voldsommere, og uten en sjanse for å bevege meg siden han holdt meg så hardt på plass, sto jeg urørlig fremoverbøyd over stuebordet mitt, mens jeg hadde en politimann bak meg som stakk kuken sin inn i meg. Og jeg kan love deg at han brukte meg.

Jeg skrek til slutt der han brutalt knullet meg uten å ta noen hensyn til hvor hardt han holdt meg, eller hensyn til hvor tung kroppen hans var der han lå over lille meg. Han presset meg ned mot bordet, og han holdt meg fast i en skrustikke da han kom rett før jeg skulle til å skrike at han måtte stoppe.

Jeg kjente hvordan kuken hans pumpet sæden sin inn i meg, og hvordan den varme seige massen hans sprutet innover i meg. Han trakk seg ut av meg, slapp taket i meg og sprutet resten av sæden sin over ryggen min. «Det er så deilig å sprute på kroppen din. Du er jo bare en skitten hore likevel, så da kan jeg jo tømme meg på ryggen din også. Men deilig og trang er du, den skal du ha»

Han var ferdig, og ba meg om å vise han badet mitt. Han måtte vaske seg litt, og sa at en skitten tøs som meg kunne ta en dusj etter at han hadde gått. Jeg var helt skjelven i beina mine. Ingen hadde tidligere knullet eller behandlet meg som han, og jeg var helt borte der jeg viste vei.

Ti minutter senere var han gått. Han hadde sagt høflig takk for seg, sagt at jeg ikke skulle bekymre meg, men at han skulle ta seg av alt sammen. Han visste ikke om han kom tilbake, det fikk vi bare se sa han.

Jeg sa ingenting, og tittet blygt og fravikende på han før jeg lukket igjen døren etter meg. Jeg låste døren min, og jeg var helt mo i knærne da jeg begynte på trappetrinnene opp til stuen.

I sofaen satt jeg igjen med blandete følelser over alt som hadde skjedd. Men det var ikke verre enn at jeg senere på kvelden tenkte på hva som hadde skjedd tidligere på dagen, der jeg lå i sengen min og pulte meg selv med en dildo. Resultatet ble en av mine sterkeste orgasmer. Derfor gjør det heller ikke så mye om jeg må inn igjen til «avhør» for å være helt ærlig.

Legg igjen en kommentar