Singel, kåt og frustrert…

Det var søndag morgen, solen skinte fra klar himmel. Det var dette som var vert å stå opp til. Hun hadde hvert ute kvelden før men en venninne og kjente at kroppen ikke var helt med da hun dro dyna vekk fra den nakne kroppen. Hodet kjentes litt tungt og kroppen var liksom litt sulten.
Hun ruslet rundt i den nye leiligheten hun hadde kjøpt for bare noen få måneder siden. Nå kunne hun gjøre akkurat det hun ville, når hun ville. Deilig å bare sprade rundt naken, ikke kunne naboene se inn heller. Det var som en befrielse å nyte det hele. Hun fantaserte og koste seg med singel livet. Denne gangen skulle hun ta seg god tid til å finne den rette. I mellom tiden skulle hun ta godt for seg av det livet hadde å by på.
Det hun savnet mest var heit, rå, kjapp sex… uten noen form for forpliktelser. Det hadde hvert en mangelvare i en tid nå.
Men hvor skulle hun få tak i det? Hun hadde hvert så lenge i forhold at hun hadde nærmest glemt hvordan hun skulle pirre en mann. Ikke hadde hun truffet noen oppegående mann da de var ute heller. De hadde hvert for fulle, for pågående, osv. Hun ville ha det uventet, kjenne pirringen komme med det samme. Kjenne hvordan kroppen bare måtte ha det som stod foran henne, kjenne hvordan brystvortene strammet seg, hvordan hun nærmest ufrivillig hadde sammentrekninger i kjeden, kjenne hvordan huden gjorde seg klar til å få revet av seg klærne og kjenne faste bestemte kjærtegn som bare måtte ha henne.
Hun ble våt bare ved tanken. Det var jo måneder; ja år siden hun hadde hatt slik sex. Hun kunne ikke la være å ta litt på seg selv. For å pirre kroppen enda mer. Hun nærmest gispet da hun strøk seg nedover magen på vei til venusberget. Det kriblet i kroppen når hun tenkte på hva en mann kunne gjort med henne.
Hun hadde satt nå god i lenestolen mens hun fortsatte å kjæle med seg selv. Hun skubbet hoftene frem og tilbake over sete og frydet seg over friksjonen den skapte mot den lille anusåpningen. Hun hadde ikke lyst til å være for rask med å gi seg selv full tilfredsstillelse, så hun flyttet hendene fra hoften og grep i stedet fatt i armlene, mens hun fortsatte å skubbe underkroppen fram og tilbake over sete. Hun flyttet bena litt lenger fra hverandre og ga fri adgang for de hete solstrålene, før hun presset rumpeballene enda hardere mot underlaget. Hun hikstet og tenkte hvordan det ville ha hvert kjent en hard og villig lem mellom bena.
Akkurat i det samme ringte det på døra. Hun hadde ikke lyst å lukke opp. Ikke ventet hun noen heller. Det ringt på igjen, Denne gangen litt hardere. Hun reiste seg opp, hentet badekåpen og ropte «Jeg kommer». Nesten omtåket av lyst åpnet hun døren på klem.
Der stod det en mørkhåret mann med mørkeblå øyne og en kropp til å bli skjelven av; i ført bokser og en hvit T-skjorte. Han så litt brydd ut da han fortalte at han bodde i etg over, og hadde hvert på vei ned i postkassen for å hente avisen da døren smalt igjen. Han hadde ringt på til nesten samtlige uten at det hadde hvert noen hjemme.
Hun åpnet døren og ba han inn så han kunne få ringt til noen som hadde nøkkel til leiligheten.
I det han gikk inn i leiligheten var han så vidt borti henne, det fikk henne til nesten å sukke høyt. I det han gikk inn i stuen målte hun ham bakfra. Hun kjente lysten og fantasien løpe løpsk da hun så den herlige faste baken hans. Lårene og ryggen. Hun kunne nesten ikke finne de riktige ordene til en skikkelig samtale.
Han satte seg litt brydd i sofaen. Men med ett ble han litt flire full og spurte om han hadde forstyrret når han ringte på. Hun så på ham og sa det var ikke noe problem. Det var så hun hadde glemt hva hun holdt på med da han ringte på. Hun kunne jo knapt ta øynene fra ham, så deilig var han.
Da reiste han seg stille opp og gikk mot henne, og lurte på om han fikk bruke «denne» på henne. Hun hadde tatt frem dildoen i tilfelle,og den lå fortsatt på stuebordet. Hun kjente hun ble rød i kinnene, pusten ble med ett litt tyngre. Nå kjente hun kriblingen og brystvortene som strammet seg. Hun var jo ikke helt kledd selv heller. Det ble til at hun sto helt stille mens han nærmet seg henne. Hun rakk ikke å tenke tanken, før han var borte hos henne. Uten å si ett ord bøyde han seg litt ned og lot leppene sine gli fjærlett langs hennes, fra den ene munnviken til den andre. Hun nappet ham lett i underleppen, sugde den inn mellom sine egne, slapp den ikke før han åpnet munnen og gjentok det utrolige vanvittige kysset. Kroppene deres beveget seg stadig tettere inn mot hverandre, som i sakte film. Så fikk hun plutselig bråstans, grep tak i T-skjorten hans og begynte å trekke den over den kraftige brystkassen. Hun stønnet og lot hendene gli over den nakne kroppen. Hun trykket seg inntil ham, snodde tungen sin rundt hans, førte hendene opp til bakhode hans og tvinnet fingrene inn i det myke mørke håret. Han sukket med ett og løftet hodet, trakk henne med seg inn på soverommet. Hun lot blikket gli over den nesten nakne manne kroppen.
De sank sammen i en bylt på sengen. Han nærmest rev av henne badekåpen. Hun holdt hardt fast rundt nakken hans, mens han la hånden først over det ene brystet, så over det andre. Han førte tungen med ett nedover halsen, over kragebenet og den øvre delen av brystet, før han nådde frem til den høyre brystvorten. Kjærlig men hardt lot han tungen gli i sirkler over det mørke felte av selve vorten, før han sugde hardt den harde lille knoppen. Hun kunne ikke noe annet enn å vri seg av kåthet. Det var umulig å bare ligge der. Kroppen ristet nærmest. Hun presset seg mot ham, ba om å bli tilfredstilt. Nå lengtet hun vilt etter hver eneste bit av kroppen hans. Hun følte seg nærmest desperat. Hun hikstet høyt da hun så hvordan lemmet hans svulmet. Hvordan det sto steilt til værs fra den smidige kroppen hans. Hun fikk lirket frem en hånd og grep fatt i lemmet. Hun kunne kjenne den tungt hamrede pulsen da hun la fingrende rundt den og klemte til. Han stønnet lavt etter hvert som hun nærmet seg tuppen, og tommelen hennes begynte å leke med den klare dråpen som alt hadde sivet ut. Hun forandret litt på stillingen og presset underlivet hardt mot det harde lemmet, mens hun på samme tid gnukket seg frem og tilbake. I en ustyrlig trang til å kjenne han trenge seg inn i seg. Han begynte å jobbe seg nedover henne nå, men en blanding av fingerspissen og tungen. Hun greide nesten ikke å trekke pusten. Det trakk seg sammen i kjeden, og hun kjente at hun var mer enn våt. Han nærmet seg venusberget og han sukket selv i det han traff klitoris med tungespissen. Den stod som en hard knopp og bare ventet på å bli kjælt med. Det var som hun knapt kunne tro det. Det føltes som ildpiler når han rørte ved den. Så skjøv han bena hennes ut til hver side og la hele hånden over kjødet hennes, mens han samtidig kjærtegnet den med tommelfingren som nå var glatt av saftene hennes. Det var fantastisk å føle seg så oppsvulmet før ett klimaks. Det prikket i hele kroppen. Hun verket etter å kjenne ham inni seg nå. Nå var det som hele underkroppen hennes sto i brann. Da hun kjente at hun var på randen til klimaks slo hun begge armene rundt livet på ham og klarte så vidt å få frem ett sukk. Han pustet stadig raskere og manøvrerte seg på plass mellom lårene hennes. Hun løftet knærne og spriket enda mer. Med rask presisjon trengte han seg inn i henne, og det våte oppsvulmede kjønnet hennes nærmest slukte han. Hun kjente en herlig fryd over å ha det hamrede lemmet i seg. Hun presset underlivet så hardt hun kunne mot kroppen hans i håp om å kjenne at han nærmest butter. Han er på vei til å greie det en gang til tenkte hun. Hun kan kjente det harde lemmet bevege seg i det våte kjønnet. Hun kjente kroppen hans stivne litt til å viste det nærmer seg klimaks for han også. Kroppen hennes ristet og skalv av opphisselse.
Hun spenner fra mot den nå svette kroppen hans. Han løfter seg opp på armene og tar henne mot ett nytt klimaks ved å presse hardere og raskere. Han sukker tungt og kraften avtar langsomt, det kjennes ut som det revner. Han kommer med ett nytt stønn i det han kjenner hennes sammen trekkinger i kjeden. Han siger sammen over henne, mens han kysser henne lett på nesetippen. Det er ikke nødvendig med ord, hun bare nyter følelsen av tilfredsstillelse.
Tankene kommer sigende, hun blir nesten litt flirefull ved tanken. Dette var jo nesten for utrolig til å være sant. De blir liggende litt å bare kjenne på pusten som begynner å gå tilbake til det normale.
Før han til slutt sier :» er det mulig å ringe på her ved en sener anledning også….» De begge flirer….og nyter de siste restene av nytelsen.