Sølvkinn i måneskinn

Det er natt. Månen henger stor og blå på en fløyelsmørk nattehimmel, omringet av blinkende, tindrende stjerner. Skogen er stille. Den eneste lyden i mørket kommer fra revefarmen nede ved veien. Langtrukne bjeff, vemodige hyl fulle av lengsel etter villmarken. Det skaper et sug i sjelen for dem som bryr seg om å høre revenes klagesang. Langt borte, like over fjelltoppene ligger en skybanke og venter. Men den truer ikke månen. Ikke i natt.
Den lille hytta ligger i mørke. Tilsynelatende er den tom, og like stille som skogen. Det er midt på natten og hvis det er folk i hytta, burde de ligge og sove nå. Men sommernatten er for varm og månen lokker.
Døra glir stille opp og to skikkelser kommer ut. De lukker døra etter seg, går ut på den store verandaen og ser opp på himmelen. Lar ansiktene bade i sølvskinnet fra den tause, mystiske månen. Nede fra veien lyder revenes lengselsfulle lyder. Det passer på en måte inn med måneskinnet og den stille natten. En natt skapt for å lengte i. Skapt for å elske i.
Hun når ham til litt over skuldrene. De slanke bena er nakne og overkroppen er dekket av en stor, langermet skjorte. Han har naken overkropp og joggebukser på. Musklene på brystkassen hans kommer godt frem i det kalde, blå lyset. Når han stryker fingrene gjennom det lyse håret, ser det ut som om han stryker fingrene gjennom tråder av sølv. Men om håret hans ser ut som tråder av sølv, er håret hennes en lang sølvfoss nedover ryggen. Lyst og langt. Hånden som ligger på verandagelenderet, er slank med elegante fingre og huden hennes er like blå som hans.
Hun snur seg mot ham da han legger en hånd på skulderen hennes. Øynene hans glitrer i gjenskinn fra månen. Hun løfter hånden, legger den på den muskuløse, glatte brystkassen hans. Presser håndflaten mellom brystmusklene, kjenner hjertet hans slå. Hun vet at det er henne det slår for. Han løfter en hånd, stryker kinnet hennes varsomt. Sølvkinn i måneskinn. Hun lukker øynene, nyter den lette berøringen som får huden hennes til å sitre.
Det er en magisk natt. Det ligger trolldom i luften. Hun kan føle det når han langsomt og dvelende knepper opp skjorten hennes. Knapp for knapp. Fra øverst og langsomt nedover. Og først når den er helt åpen, skyver han bomullsstoffet til side og lar månestrålene kysse brystene hennes. Brystvortene stivner i natteluften, av blikket hans. De trekker seg sammen og blir stående spisse og mørke som to knopper om våren. Det er tydelig at sommeren har vært varm. Ingen hvite skiller rundt brystene, hele overkroppen har en gjevn farge.
Han fører skjorten over skuldrene hennes, lar den sakte gli nedover armene og ryggen hennes inntil hun står i bare trusa foran ham og skjelver av spenning. Han går et skritt tilbake, ser på henne. Hun lar vekten hvile på den ene foten, ser på ham med et blikk fyllt av lyst og vrir litt på hodet slik at en hårlokk langsomt glir rundt skulderen og fram til det ene brystet. Legger seg tett inntil med bøyd tupp slik at brystet halvveis blir innrammet av sølvblått hår.
Månen kjærtegner kroppen hennes, får huden til å se myk og sart ut. Kald og myk. Ansiktet er smalt og øynene er store. De glitrer mens hun betrakter ham. Halsen er lang og skuldrene smale. Brystene hennes er modne og litt større enn en håndfull. Midjen er smal og hoftene runde. Hun strekker langsomt ut en hånd mot ham, en hånd han tar imot før han synker ned på knær foran henne og stryker lårene hennes lett. Fra knærne og opp til hoftene, hvor han tar tak i trusekanten og drar det lille plagget ned. En hvit truse blir igjen, festet i huden hennes. En hilsen fra sommersolen. Hun støtter seg på de nakne skuldrene hans mens hun trør ut av trusene. Mens hun ser ned på ham, faller håret fram og foran brystene hennes. Når hun retter seg opp igjen, dekkes brystene av sølvhår, det er bare de mørke vortene som titter fram. Han stryker håret varsomt vekk, lar det flomme nedover ryggen hennes. Vil se henne naken, for hun er vakker i måneskinnet.
Nå er det hennes tur til å knele for ham. Hun griper tak i joggebuksen, knytter nevene rundt det løse stoffet på lårene og drar ned, slik at også han blir stående i bare trusene. Joggebuksene blir liggende i en mørk krok, ute av syne for månen. Hun går et skritt tilbake og trekker pusten dypt, liker det hun ser.
En rev bjeffer igjen. En liten sky glir sakte forbi på himmelen, litt under månen. Dekker den ikke, holder respektfullt avstand. Hun ser på ham der han står foran henne. Han venter ikke til hun gjør det, men tar selv av trusene. Står stolt og naken foran henne med en reisning som stadig blir rettere i ryggen. I kjønnshårene skinner det i sølv og når lemmet når toppen og strekker seg kåt mens det fylles av blod fra et bankende hjerte, glir forhuden sakte tilbake. Glansen er blank og glatt, gir gjenskinn fra månen og i det lille øyet på tuppen ligger en dråpe fuktighet, en dråpe sæd.
Hun svelger og lar blikket gli over ham, over den blå, kalde, muskuløse kroppen. Ansiktet er litt rundt og han er ubarbert. Øynene er smale og når han stikker tunga såvidt ut og fukter leppene, svelger hun og puster dypt inn. Overkroppen er ganske bred og smalner av nedover, helt til de smale hoftene. Hvis han snur seg, kan hun se rumpa hans. Den stramme rumpa som hun liker å fukte, å lage våte striper med tunga si over. Magen er stram og flat, bena slanke og lange. Når hun tar et skritt mot ham, løfter han hendene og omfavner henne varmt, presser kroppen hennes mot sin egen.
To nakne mennesker på en veranda i sommernatten. Månen er deres eneste publikum, rampelyset deres. Det er noe trolsk over dem der de står og stryker og kjæler med hverandre i sølvskinnet. Huden er ennå varm etter timer i sola. Leppene som varsomt presses mot hverandre, er myke og kysset er ømt. To våte tunger leker med hverandre mens hender stryker naken hud. Han fører hendene fra nakken hennes, nedover den slanke ryggen og ned til den runde rumpa, hvor han legger en hånd på hver rumpeskalk og presser underlivet mot henne. Hun stønner lavt, lukker øynene, lar ham løfte henne opp og griper tak i gelenderet for å holde balansen da han varsomt setter henne ned.
Det er litt hardt å sitte. Det gjør ikke noe. Hun sprer bena, legger armene rundt nakken hans, fletter fingrene inn i det halvlange håret hans og stønner igjen da noe hardt stryker over en glatt, våt klitoris. Opp og ned, får nervene i underlivet til å ulme søtt når blodet strømmer, får kroppen hennes til å produsere safter. Et par dråper kjønnssekret blir liggende på gelenderet og gnis utover når hun beveger hoftene.
Han har en hånd rundt baken hennes, og en hånd rundt sitt eget knallharde lem. Gnir det blanke, blottede hodet opp og ned over den lille, harde knoppen hennes inni de myke foldene. Hun klynker svakt med øynene fremdeles lukket. Munnen er halvåpen og hun er konsentrert om nytelsen. Kroppen hennes stivner ørlite, avventende da han stopper like utenfor åpningen hennes og støter såvidt inn.
Han ser opp på månen, føler trang til å strekke hals og hyle som en kåt ulv. Uten å slippe månen med blikket, legger han også den andre hånden på baken hennes og holder henne fast mens han støter hoftene frem og glir dypt inn i henne med et langt grynt. Hun gisper, slår øynene opp og stirrer på ham. I de mørke øynene kan hun tydelig se speilbildet av månen før han ser på henne igjen og tar imot leppene hennes da hun byr dem fram. Hoftene støter med langsomme bevegelser. Helst ville han pumpet hardt og vilt i vei, men på en annen måte vil han dra det ut, hale ut nytelsen og elske med henne så lenge som mulig denne merkelige, forheksede fullmånenatten. Det dirrer i kroppen hans og like før utløsningen begynner å boble i lysken, trekker han seg ut og løfter henne ned før han presser henne hardt og heftig inntil seg.
Det er noe i luften, han føler det. Stemningen mellom dem, følelsene som vibrerer i ham – og i henne, kan han se der hun stryker brystkassen hans med fingertuppene og følger fingrene sine med øynene.
Det rasler svakt i buskene ved stien, men de enser det ikke. De er sultne på hverandre. Sammen synker de ned på verandaen, ned på solmadrassen som ligger igjen etter en lang sommerdag. Den er myk. Det er huden hennes også. De runde formene kommer så godt frem i det kalde månelyset. Han lar henne ligge på ryggen, setter seg opp på knær over bena hennes og ser på kvinnen sin.
Hun er en statue i sølv. Blikket hennes er fyllt av begjær og han kan ikke huske når han sist så henne så kåt. Om hun noengang har vært det. Den ene hånden hans griper rundt det stive lemmet, runker et par tak før han slipper den igjen mens han ser på henne. Nei, hal det ut. La det vare hele natten. Hun strekker armene opp over hodet så de få hårene under armene hennes vises. Brystene blir flatere, lengre. Hun vrir litt på kroppen, gnir lårene sammen og klarer ikke ligge rolig for det dirrende begjæret.
Et vemodig revehyl høres nede fra veien, fullt av lengsel og et ønske om å slippe fri. Han sprer bena hennes og stryker henne på innsiden av lårene, på den myke, ømfintlige huden og hun skjelver tydelig. Kroppen bevrer og dirrer av lyst. Kjønnet hennes er blankt og badet i kaldt, blått lys. Fra åpningen har det piplet ut safter, det glinser blankt og han får lyst til å bore ansiktet ned i kjønnet hennes og lepje henne i seg. Men han venter. Ser på henne, hun er nydelig. Hun kjæler med brystene sine nå, stryker med sprikende fingre over brystvortene, finger for finger. Brystvortene er så stive og ivrige, de spretter tilbake i oppreist stilling hver gang hun stryker en finger over. Det er pent å se på, hissende å se at hun kjæler med seg selv og hun ser at han liker det. Derfor fører hun en hånd langsomt nedover magen, ned til de lyse, krusete kjønnhårene på venusberget, ned til spalten og kjønnsleppene som har delt seg og viser ham alt. Han følger hånden hennes med blikket, svelger da hun henter fuktighet fra åpningen og masserer klitorisen forsiktig med en finger mens hun ser bedende på ham. Og han adlyder hennes tause bønn, mer enn gjerne.
Han bøyer seg ned, snuser inn duften av henne. Legger seg forsiktig på magen, smyger armene under lårene hennes og rundt hoftene, opp til magen. Forsiktig vider han ut kjønnet hennes med vante fingre, strekker foldene ut så klitorisen kommer bedre fram. Den er litt større enn vanlig, blodfylt og lengtende etter å kjenne den myke tunga hans gli over slik at nervetrådene kan sende sitrende, søte, deilige støt utover i underlivet.
Med det samme han sveiper forsiktig med tungespissen over den harde, lille knoppen, rykker hun svakt i kroppen. Enda litt mer safter pipler ut av åpningen og gjør ham blank av våte safter på haken da han presser leppene rundt knoppen og roterer med myk tunge over. Hun stønner høyt, gnir brystene hardt og stirrer med fjernt blikk opp i nattehimmelen. Hun leker med brystvortene mellom to fingre, syns at månen kommer nærmere og nærmere mens tunga hans glir fram og tilbake i foldene hennes, opp og ned. Hun stiger mot ekstasen, klynker av lyst da han fører to fingre inn i den søkkvåte grotten hennes og finner det deilige punktet. Skjedemusklene hennes klemmer rundt fingrene hans og han pumper dem hurtig ut og inn uten å slippe taket i henne med tunga og sugende lepper. Hun strekker ut hendene mot månen, puster tungt og fort med hivende, klynkende pust, spriker med fingrene for å gripe etter månen og knytter dem krampaktig da orgasmen skyller over henne som flodbølge på en strand. Hun griper hjelpeløst tak i solmadrassen mens kroppen rister ukontrollert og roper ut sin nytelse i natten.
Da han smyger fingrene ut av den søkkvåte skjeden, er hånden hans full av væske fra orgasmen hennes. Han ser på henne over venusberget, heiser seg opp på albuene. Brystene går opp og ned i tung pust, hun er anpusten etter den voldsomme utløsningen og da hun setter seg opp og ser på ham, har hun noe nytt i blikket.
I skogen bak hytta tuter en ugle. Hule, dempede lyder fra en av skogens beboere. Snart vil stille vingeslag føre ugla innover i skogen, på jakt mellom trærne. Skogens lov vil råde for den gnageren som vil dø mellom uglas klør. Det er lett å se byttet i skogen i natt. Månen kaster sølvstråler mellom trærne, slik den kaster strålene mellom sprossene i gelenderet og lager stripete mønster på de to nakne kroppene som ligger der og elsker.
Han ligger tett inntil henne, med hodet på armen hennes. I munnen har han en stiv brystvorte som han suger og småbiter i, og lar tungespissen leke over knoppen. Han stønner når hun tar fingrene hans i munnen, og slikker og suger dem rene for sine egne safter. I hånden har hun det stive lemmet hans, han kan kjenne suget helt inn i ryggmargen nå mens hånden hennes drar skinnet rolig opp og ned. Ballene er sædsprengte og pikken så stiv, så stor.
Hun setter seg opp, bøyer seg ned mot den blodfylte manndommen, tar ham i munnen og kjenner smaken av seg selv sammen med hans egen smak. Hun synker helt ned, gaper over og snuser inn duften av ham med nesen inntil pungen hans. Kjønnshårene kiler henne i nesen men hun merker det ikke og suger seg opp igjen. Han vrir seg under henne, stønner av nytelse da munnen hennes synker ned igjen. Hun vil gjøre det godt for ham, vil han skal nyte like mye som han fikk henne til å gjøre. Vil gi ham det samme. Hodet stanger helt inn i svelget hennes og hun lukker leppene og suger mens hun lar tunga rulle rundt og rundt hodet når hun har glidd langt nok opp. Gang på gang synker hun ned og suger seg opp, helt til han selv legger hånden rundt lemmet og ser tungt på henne når hun ser på ham.
Neseborene hans er oppspilte og han puster tungt. Brystkassen går opp og ned og han fukter leppene langsomt og dvelende. Hun kryper opp til munnen hans, kysser ham grådig og fører det ene benet over hoften hans. Gnir underlivet mot ham, kjenner hvor ualminnelig hard han er og presser tunga inn mellom leppene hans mens hun klorer ham lett på brystkassen.
Da han støter inn i henne igjen, setter hun seg opp og roterer med underlivet for å synke nedpå så godt som mulig. Med håndflatene mot brystmusklene hans, begynner hun å vugge opp og ned. Rir ham. Hendene hans ligger rundt hoftene hennes, løfter henne opp og presser henne ned. Hun bøyer hodet, ser opp på månen, lar håret sveipe over baken og kjenner huden sitre av den fjærlette berøringen av sølvfossen. Med blikket festet på månen, synker neglene hennes dypere og dypere inn i huden hans mens rittet øker takten og toppen nærmer seg igjen. En dråpe svette renner nedover tinningen hennes, fortsetter ned langs øret, ned halsen og til kravebenet, hvor den forandrer retning og ender opp mellom brystene som duver i takt med hoftene hennes. Støtene hans blir hardere, mer intense og like før det knytter seg i pungen og hele underlivet eksploderer i en kjempeutløsning, hører han at hun hyler som en ulv mot månen. Et hyl som går over i et gurglende stønn da hun kommer sammen med ham. Hun synker ned, legger kinnet mot hans, kan kjenne kroppen hans riste sammen med sin egen i orgasmens deilige spasmer. Fingrene hans klemmer rundt hoftene hennes, hun vil få små blåmerker der i morgen. Han fyller henne, pumper henne full, helt til det kjennes ut som om ryggmargen skal bli med spruten ut og pungen skal vrenges.
Da hun glir av ham og blir liggende utmattet og lykkelig på armen hans, er hun nummen i skrittet. Hun merker ikke at hun gråter, ikke før han ser på henne og tørker en tåre som har rent nedover fra øyekroken og er på vei ned til tinningen. Han er selv blank i øynene. Det var så stort, så mektig og altoppslukende. Klumpen i halsen kan ikke svelges vekk.
Pikken er slapp nå. En lang dråpe sæd henger fra tuppen og fester seg på det sølvblå låret hans. Og da hun setter seg opp, kan hun kjenne sæden renne ut fra skjeden og ned på solmadrassen. Hun er fylt til randen.
Det rasler i buskene på stien igjen og et rådyr kommer ut av løvverket. Det går forsiktig over plenen, oppmerksom på den minste lille lyd av fare. Pelsen ser blå og sølvskinnende ut. Den stopper midt på plenen, stivner mens den stirrer etter noe og værer. De betrakter den stille mellom sprossene i gelenderet før den forsvinner inn i skogen og er borte.
Månen har sakte vandret over nattehimmelen mens den betraktet det elskende paret, og henger over fjellene nå. Stor, tung og mystisk. Den er blek blå, ser nesten gjennomsiktig ut. Den som tar seg tid til det, vil kunne se mannen i månen med to triste øyne og en måpende, skjev munn. Om ikke lenge vil den forsvinne bak de skinnende, blå, snødekte toppene.
Det elskende paret sitter lenge med armene rundt hverandre uten et ord. Ingen trenger si noe. Like taus som månen glir over skogen, like taus deler de hverandres kjærlighet.
De venter til månen har sunket ned bak fjellene i den varme sommernatten før de reiser seg og går inn. Et sugende, lengselsfullt revehyl lyder idet de lukker døra bak seg og lukker natten ute.
Og lar stjernene være igjen alene.