Snekkeren og meg

Jeg ventet lenge, så tok det i døren på kjøkkenet. Jeg kjente en pirrende iling nedover ryggen. Der stod han i den grå snekkerbuksa si , den brune genseren var såpass trang at man kunne se den velbygde kroppen. Han var svart i ansiktet etter en dag på jobb, ikke møkkete men bare sexy møkkete.

Han kom mot meg, kysset meg på leppene før han tok meg med inn på det lille soverommet som lå vegg i vegg med stua. Han kikket på meg før han ba meg om å kle meg naken. Jeg kjente jeg var våt og oppsvulmet, bare tanken på han fikk meg til å skjelve. Han la meg ned på senga og tok på meg håndjernene. Så kledde an av seg og snudde meg slik at jeg lå på magen med rompa rett i været.

Han la seg oppå meg, med hele tyngden. Jeg kjente at pikken hans var hard, det var deilig å kjenne pikken hans gli mellom bena mine. Han kysset meg på kinnet, og fortsatte videre nedover. Han begynte forsiktig å kna brystene mine mens han småkløyp i de harde brystvortene mine. Så begynte han å stryke meg på innsiden av lårene, bevegde seg sakte opp mot fitta mi. Jeg var så kåt, at jeg nesten ikke klarte vente. Så løftet han rompa mi opp slik at han fikk hendene sine under meg. Han sleiket meg forsiktig på innsiden av lårene. Jeg vred meg, prøvde å få han til å sleike klitorisen min, men til ingen nytte. Etter en stund berørte tungen hans de oppsvulmende fitteleppene mine som var våte av fittesaft. Jeg kjente tungen hans gli inn i den deilige grotten min, jeg stønnet lavt, han fortsatte behandlingen ett par ganger før han begynte ivrig å slikke opp mot rompehullet mitt.

Han visste jeg likte det, han slikket til han syns jeg var våt nok, så puttet han forsiktig en finger inn, så fortsatte han å sleike klitorisen min, jeg stønnet og vred meg det jeg kunne. Jeg holdt nesten på å få orgasme. All stønningen min og hans fikk meg til å grøsse. Plutselig sluttet han. Så begynte han ivrig å leke med pikken sin, lot den gli mellom rompeballene mine og ned imellom fitteleppene mine, pikken hans ble helt våt, jeg kunne kjenne hvor hard han var og jeg fikk bare mer og mer lyst på han dypt inn i meg. Plutselig lot han pikken gli inn i meg, helt til bunns. Jeg stønnet høyt og ville ha mer, men da begynte han å erte meg. Han lot pikken gli to centimeter inn i meg også dro han seg ut igjen og lot den gli frem til klitorisen min.

Han tok meg hardt rundt hoftene og stillte meg på kne opp langs veggen, hendene mine var fortsatt bundet og han hadde all kontroll. Han tok meg hardt bakfra, noe han visste jeg likte utrolig godt. Han tok meg hardt og lenge, av å til lekte han med rompehullet mitt mens han pulte meg. Han måtte holde meg oppreist den siste delen, jeg var helt ferdig, all stønningen vår hadde sammen blitt som et kor inne i det lille soverommet. Gjenklang av at hoftene hans dasket mot rompeballene mine. Deilig…….Han sank sammen over meg , kysset meg og det siste han gjør er å fortelle hvor intenst mye han elsker meg.