Sommer i skjærgården

Jeg reiste meg opp bak vindskjermen. Den salte og friske sjøluften fikk umiddelbart tak, og strøk over ansiktet og håret mitt. Jeg trakk pusten, kjente eimen av tang og tare idet båten skar seg gjennom sjøen i nærmere 30 knop. Dette var livet. Sommerferie, fri fra skole, fri fra alt ansvar, fri fra det meste. Vinden kilte mot den bare og nøttebrune overkroppen min, stoffet i den våte badeshortsen klistret seg mot lårene mine. Solen skinte fra skyfri himmel og speilet seg i vannoverflaten. Den jevne og rolige motorduren kunne høres bak meg. Det brydde jeg meg ikke noe særlig om idet svabergene på styrbord og babord side ble passert.

Endelig skulle jeg treffe deg igjen. Det var en liten stund siden sist nå, men det første møtet vårt hadde vært over all forventning. Hadde tenkt på deg hver eneste dag siden. Du hadde dratt hjem for å jobbe mens jeg hadde gjort meg ferdig med eksamen. Da jeg hadde slikket sol på svabergene noen dager senere hadde du ringt og spurt hvor jeg var. Vi hadde til slutt blitt enige om at du skulle ta turen til meg for å tilbringe noen rolige sommerdager sammen. Jeg tittet på klokka. Du skulle hentes på brygga klokka 15.00. Den var nå ti på. Jeg hadde god tid. Det kilte i magen, jeg var spent. Ville dette gå like bra som forrige gang? I tillegg skulle vi nå være sammen et par dager, hvordan ville det gå? Det fikk bare tiden vise, akkurat nå gledet jeg meg bare til å treffe deg igjen. Til å tilbringe late sommerdager og kvelder sammen med deg.

Jeg slo ned farten, dreiet rundt den siste holmen slik at jeg kom inn i sundet der den gamle trebrygga ville befinne seg. Brygga der du ville stå og vente på meg. Langt der borte sto du, jeg kjente igjen den sensuelle posituren din, det lange og mørke håret ditt som hvilte seg på skuldrene dine. Jeg visste du smilte idet du så meg svinge rundt odden selv om jeg ikke kunne se det. Jeg savnet smilet ditt, det var en av de første tingene jeg hadde falt for hos deg. Smilet og øynene dine. Ettersom jeg nærmet meg kunne jeg se du vinket samtidig som smilet ditt kom til syne. Sola ga gjenskinn i de hvite tennene dine. Det kriblet i magen. Det var ikke lenger en drøm, drømmen hadde blitt til virkelighet. Du var her, du var kommet til meg.

Jeg la båten perfekt inntil brygga, slo en enkel knute rundt den ene pålen og tittet opp på deg. Jeg smilte og sa hei. Du smilte tilbake, du så glad ut for å se meg igjen. Bak de moteriktige solbrillene visste jeg det fantes to nydelige øyne som møtte mine. Jeg tok imot bagen din og satte den ned i båten før jeg tok hånden din og geleidet deg trygt ned i båten. Du tok av deg solbrillene, så meg inn i øynene. Jeg smeltet. Likevel prøvde jeg å få frem et smil før jeg omfavnet deg. Det var en lang og god klem. Jeg hvisket at jeg hadde savnet deg, du svarte med de samme ordene. En varm følelse steg opp i meg, det var noe spesielt mellom oss. Det visste vi begge to.

Jeg ba deg sette deg i baugen, slik var det lettere å få båten opp i plan. Jeg løsnet på tauet, la det ned i båten og satte meg bak rattet. Motoren gikk enkelt i revers og jeg ledet oss trygt ut av det trange kaiområdet, forbi odden og utover mot det spesielle stedet jeg hadde hatt i tankene lenge.

Jeg manøvrerte båten rolig mellom to holmer, og kom deretter inn i en lagune. Min lagune, det var ikke mange som visste om dette paradiset som lå ytterst i skjærgården. Jeg tittet rundt meg. Som jeg trodde var det ingen her. Jeg så på deg. Du så deg ivrig rundt, møtte blikket mitt og smilte. Smilet inneholdt lidenskap og lyst. Jeg satte kursen mot en liten øy på styrbord side, slo ned farten og lot båten gli rolig inntil den harde fjellsiden. De små krusningene skvulpet mot skroget. Akkurat i riktig øyeblikk satte jeg motoren i revers og båten gled inn i den lille bukta hvor båten skulle fortøyes. Du tok tauet i den ene hånden og med en lekende lett bevegelse hoppet du ut i vannet og dro båten opp slik at den lå trygt oppå sandbunnen. Jeg skrudde av motoren, en plutselig stillhet nådde ørene mine. Bølgene slo mot svaberget. En enslig terne skrek idet den passerte over hodene våre. I det fjerne kunne jeg høre småbarn som lekte i vannkanten. Men her var vi alene. Bare du og jeg.

Vi la håndklærne ned på fjellet, og du begynte å kle av deg til bikinien du hadde under. Jeg latet som jeg stirret en annen vei, men bak solbrillene var det vanskelig for deg å se at jeg betraktet den slanke og veldreide kroppen din som etter hvert kom til syne under den hvite toppen og olaskjørtet ditt. Badeshortsen min var tørr igjen etter mitt forrige bad. Solen sved bak på ryggen, så jeg kippet av meg slippersene og løp mot vannet. Jeg visste du ikke var vond å be og jeg hørte at du fulgte etter. Fra kanten av svaberget tok jeg sats og stupte ut mot den blanke vannoverflaten. Idet jeg skar gjennom kjente jeg ikke annet enn kulde, men etter et par sekunder var det deilig avkjølende. Jeg tok et par svømmetak under vann, og gled rolig fremover, som en lekende delfin. Jeg hørte det dumpe plasket et eller annet sted bak meg, og visste at du hadde stupt etter. Jeg svømte nedover mot bunnen, tenkte jeg skulle skremme deg litt. Idet jeg var kommet langt nok ned snudde jeg og tittet oppover mot overflaten. Et uklart omriss av kroppen din kom til syne der oppe. Jeg tok sats med bena, og skjøt fart opp mot overflaten. Med hendene foran meg tok jeg tak i bena dine og dro deg nedover. Jeg merket reaksjonen din, og slapp deg straks. Sammen gled vi opp mot overflaten, og jeg tok armene mine rundt deg idet vi begge hadde hodene over vannet. Vi lo begge to før du ga slipp på taket mitt og la på svøm utover. Jeg hadde vansker med å følge etter, men da jeg la om til crawl fikk jeg endelig tatt deg igjen. Jeg fikk tak i lårene dine, og stanset øyeblikkelig fremdriften din. Vi lo litt til, du snudde deg, øynene våre møttes enda en gang.

Vi trampet i vannet begge to mens jeg la hendene mine rundt ryggen din og låste de i hverandre. Nå skulle du ikke slippe unna. Du fikk fjernet det våte håret fra ansiktet ditt før blikkene våre møttes igjen. Vi trengte ikke å utveksle et eneste ord, vi visste begge hva den andre ville. Jeg tok initiativet. Jeg skjøv ansiktet en smule mot ditt. Ventet. Så enda litt til. La det litt på skakke før jeg fullførte den siste avstanden og leppene våre møttes. Det var like mykt som forrige gang. Jeg lukket øynene og lot følelsene overta. Det startet mykt og forsiktig. Du smakte svakt av saltvann, leppene dine var fuktige. Vi fortsatte slik en stund, prøvende og forsiktig før jeg åpnet leppene litt på gløtt og lot tunga gli over underleppa di. Den høyre hånda mi tok samtidig tak rundt den ene rumpeballen din, jeg kløp deg forsiktig. Jeg kjente du prøvde å få frem et smil, men at du samtidig konsentrerte deg om å besvare kyssene jeg ga deg. Tunga di kom ut fra gjemmestedet sitt og møtte min hvorpå de roterte rolig rundt hverandre. Jeg kjente det begynte å bevege seg i mellomgulvet, blodet begynte å samle seg og jeg begynte å bli hard. Jeg dro deg tettere inntil meg slik at du skulle kjenne det. Tungene våre lekte med hverandre, men i et litt raskere tempo nå. Jeg samlet leppene igjen og kysset deg. Jeg åpnet øynene igjen, og trakk ansiktet forsiktig bort fra deg. Du åpnet øyelokkene, så på meg. Du ville ha mer. Det fikk vente litt, jeg andre litt andre planer akkurat nå. Jeg snudde 180 grader, senket kroppen under overflaten, og la på svøm innover mot stedet hvor håndklærne lå.

Du hadde ikke en sjanse til å følge tempoet mitt. Idet jeg la meg ned på ryggen kom du opp av vannet. Du tittet en smule forvirret på meg før det lekne smilet ditt kom til syne. Jeg myste mot solen og så deg komme småløpende mot meg. Det var varmt i vannet, men likevel så jeg brystvortene dine gjennom det tynne bikinistoffet. De var stive og våte, akkurat i det rette humøret til å bli lekt med. Det var også planen min etter hvert. Brystene dine duvet i takt med de raske skrittene dine, den sensuelle gangen var nok til at jeg måtte smile. Du var perfekt for meg, jeg ville ikke ha noen andre enn deg. Det visste jeg allerede. Du sto rett ved siden av meg nå, skygget for solen. Jeg tittet opp på deg, du hadde disse øynene igjen. Dette blikket som viste at du pønsket på et eller annet. Før jeg visste ordet av det hadde du lagt deg oppå meg. Jeg stønnet av den brå bevegelsen, men ga meg snart hen til deg idet du kysset meg brått på munnen. Jeg lukket øynene og holdt hendene rundt ryggen din. Presset deg mot meg. Bølgeskvulpene var knapt hørbart, og måken som satte seg ned noen meter bortenfor enset jeg nesten ikke. Det var deg og meg, bare deg og meg. Igjen.

Vi kysset lenge. Tungene våre var virkelig blitt kjent med hverandre nå. Du strøk tungespissen over leppene mine, fikk med deg de siste saltvannsdråpene. Det kilte. Leppene var en av disse erogene sonene som ikke så veldig mange visste hvordan skulle behandles. Det visste du. Jeg kunne ikke annet enn å lukke øynene. Nøt øyeblikket. Jeg strøk den høyre hånden min over den våte ryggen din, passet på å ikke glemme noen områder. Lot den gli nedover mot trusekanten din, strøk deg på tvers langs hele kanten før jeg begynte på nytt helt øverst ved nakken din. Tungene våre møttes igjen, de roterte mykt og forsiktig sammen. Jeg glemte tid og sted. Hånden min fant knuten som holdt bikinioverdelen din på plass. Med en rolig bevegelse dro jeg i den ene tråden, den ga lett etter. Da knuten var åpen gled hånden ned mot kanten av trusa di igjen. Denne gangen strøk jeg deg over rumpa, og videre nedover langs lårene så langt det var mulig å komme. På vei opp igjen tok jeg for meg lysken din, helt opp mot kjønnet ditt. Stoppet. Du spredde bena. Det var ikke mange centimeterne, men du ga meg den nødvendige åpningen. Du stoppet kyssingen et lite øyeblikk. Jeg lot pekefingeren gli over kjønnsleppene dine på utsiden av bikinitrusa. Nesten ikke merkbart. Jeg kjente konturene av kjønnet ditt under det våte stoffet. Du ga fra deg et lite klynk før du kysset meg igjen, litt hardere denne gang. Hånden min strøk deg nedover den andre lysken mens den andre hånden fjernet de to trådene fra bikinioverdelen fra hverandre.

Du kysset meg på haka, videre nedover halsen. Du fant halsgropa, du visste jeg elsket å bli kysset her. Du tok deg god tid, jeg lå og nøt. Kjente jeg begynte å bli hard der nede. Det hadde du kjent og, for idet du beveget deg videre nedover den bare overkroppen min, gned du skrittet ditt mot mitt. Den reagerte straks og strammet til. Alt blodet samlet seg og jeg ble stiv som en stokk. Du så opp på meg og smilte før du reiste overkroppen og tok av bikinioverdelen i en rask bevegelse. Den ble slengt langt unna. Jeg tittet på deg. De perfekte puppene som sto så utrolig bra til resten av kroppen din. Ikke for store, ikke for små. Brystvortene strittet fortsatt, de hadde fått god behandling av den våte overdelen som du nettopp hadde tatt av deg. Jeg ville ikke vente lenge før jeg skulle gjøre de enda mer følsomme. Du la merke til blikket mitt, og plutselig masserte du brystvortene dine mellom tommel og pekefinger. Du så må meg med det ertende blikket ditt, du visste jeg elsket å se på at du gjorde dette. Likevel var dette noe jeg ikke hadde ventet. Du gned deg samtidig rolig frem og tilbake over det harde kjønnet mitt som bare ventet på å slippe ut i det fri. Jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Måka var borte. Jeg brydde meg ikke. Du sluttet med masseringen like fort som du hadde begynt. Du fortsatte å kysse meg på kroppen, fra brystvortene og videre nedover magen. Mens du kysset meg rundt navlen lot du en hånd gli opp det ene låret mitt, på innsiden av badeshortsen. Jeg rykket litt til, jeg var kilen. Spesielt her. Du nådde ballene, strøk over de mens kyssene vedvarte. Jeg kunne ikke vært noe stivere nå, i tillegg kjente jeg denne blanke væsken fosse ut av penishodet. Det rykket til i lukkemuskelen idet du strøk meg videre nedover låret. Jeg kjente hvordan det strammet seg.

Endelig kom du ned til kanten på shortsen, og du nølte ikke et sekund med å få den av. Idet shortsen gled over skaftet mitt klasket den tilbake mot magen. Du så fascinert på, smilte. Ikke til meg, men til han der nede. Med tommel og pekefinger dro du forhuden helt tilbake slik at det røde penishodet kom til syne. Jeg tittet ned. Det var større enn jeg kunne huske. Jeg var overkåt. Det glinset på tuppen, en dråpe var på vei ut av hiet sitt. Du tok tak rundt skaftet og dro den rolig mot deg slik at tuppen vendte mot himmelen. Du bøyde ansiktet ditt ned. Jeg la hodet bakover. Ventet. Jeg rykket kraftig til idet tungespissen din gled over den lille åpningen og fikk med seg den blanke dråpen. Jeg trakk pusten. Ventet på mer. Tunga di forlot penishodet. Med to fingre dro du forhuden opp, klemte forsiktig før du dro den ned igjen. Som du hadde planlagt, det kom en ny dråpe ut av det røde hodet. Jeg trakk pusten. Rykket til enda en gang idet tungespissen din berørte meg på ny. Dråpen la seg på tunga di og du smakte på den idet du lukket munnen. Øynene våre møttes, jeg pustet ut. Du begynte å runke meg forsiktig. Rolig opp og ned dro du forhuden mellom tommel og pekefinger. Du la munnen helt ned til den stive penisen min idet du stanset håndbevegelsene dine, formet munnen og pustet en varm stråle av luft akkurat på den lille åpningen på toppen av penishodet. Jeg reagerte straks. Dette hadde ingen gjort med meg før. En bølge av plutselig varme skjøt gjennom kroppen min, og jeg begynte å skjelve. Du trakk pusten og gjentok seansen. Jeg begynte å skjelve enda mer, det kriblet gjennom hele meg. Leppene mine vibrerte, jeg hadde lyst til å skrike. Høyt. Du trakk pusten igjen, åpnet munnen og lot den stive penisen min gli halvveis inn. Du lukket leppene om hodet og skjøv hodet lenger ned. Jeg var nesten helt inne i deg da du laget vakuumet. Med tommel og pekefinger tok du tak nederst på skaftet og holdt igjen idet du med leppene beveget deg oppover. Tungespissen kilte mot strengen, og jeg stønnet høyt. Jeg bøyde hodet bakover, prøvde å finne et sted å gjøre av armene. Fant ikke noe annen mulighet enn å rive meg selv i håret. Jeg ristet idet du gled nedover skaftet mitt igjen. Jeg kjente det banke. En ny bølge av varme skylte gjennom meg. Du beholdt fingrene rundt den nederste delen av meg idet du sugde ivrig videre. Plutselig stoppet du. Lot leppene dine ligge rundt hodet mitt. Så kjente jeg tunga di begynte å jobbe. Den kilte over strengen, plukket opp en ny dråpe fra åpningen, og kilte meg på fremsiden. Så gjentok du bevegelsene. Jeg klarte ikke så mye mer, jeg kjente at jeg allerede var på vei. Jeg reiste meg opp på den ene albuen, strøk deg over kinnet med den ledige hånda. Du skjønte hintet. Nå var det min tur.

Du ålte deg oppover langs kroppen min. Du kom tilstrekkelig langt nok opp til at jeg fikk kysset deg på munnen, tungene våre møttes. Du smakte fortsatt salt, men jeg ble usikker om det var saltvannet eller meg selv jeg smakte. Jeg la deg forsiktig over på siden, strøk deg over siden av magen. Innertier med en eneste gang, jeg visste dette var et av dine mest erogene soner. Du rullet med øynene. Jeg kysset deg på kinnet, opp mot øreflippen som jeg klemte mellom leppene mine. Hånden beveget seg oppover langs siden av magen din helt til den nådde det venstre brystet ditt. Nå ville jeg ikke kaste bort tiden. Med peke- og langefingeren strøk jeg deg over øverste delen av puppen din. Så videre nedover. Sirklende bevegelser helt til jeg hadde sirklet inn området som var mest følsomt. Du klynket forsiktig, klarte å få hvisket frem at det var deilig idet jeg kysset deg på halsen. Rolig strøk fingertuppene over brystvorten din, den var fortsatt stiv etter vi hadde badet for en stund siden. Jeg tok den mellom fingrene, klemte forsiktig til. Du lukket øynene og la hodet litt bakover. Hørte du pustet tyngre. Jeg skjøv fingrene frem og tilbake i motsatte bevegelser slik at jeg roterte knoppen mellom fingertuppene. Du la deg over på ryggen. En vanndråpe gled nedover halsen din og videre ned mellom brystene dine. Jeg slikket den opp, og i neste bevegelse la jeg munnen rundt den andre brystvorten din. Du trakk pusten, holdt den inne før du pustet ut igjen. Jeg visste du likte det jeg gjorde med deg. Tungespissen berørte tuppen av knoppen din mens jeg fortsatte masseringen av den andre ved hjelp av fingrene. Jeg lot tunga sirkle rundt selve brystvorten før jeg la leppene rundt den og klemte forsiktig til. Beveget så leppene sideveis slik at de fikk noenlunde lik behandling. Du begynte å stryke meg over håret, samtidig som du dyttet hodet mitt nærmere kroppen din. Jeg tok hintet og økte tempoet og kraften av massasjen jeg ga deg. Du stønnet kort. Jeg kjente hvor stive de var blitt, hvor følsomme de var blitt. Fant ut at det var tilstrekkelig.

Jeg løftet litt på hodet, satte meg rett over deg og kysset deg nedover magen. Måtte sette begge armene i fjellet på siden av deg for ikke å miste balansen, men idet jeg var kommet helt ned til trusekanten din fikk jeg satt meg bedre til rette og fikk tak i trusekanten ved hoftene dine. Med lirkende bevegelser begynte jeg å dra den nedover. Du reagerte slik jeg hadde trodd og løftet på rumpa slik at trusa kunne gli videre nedover. Du løftet beina, og bøyde de slik at jeg fikk den helt av. Jeg kastet den av gårde uten å bry meg hvor den landet. Selv om vi nettopp hadde badet kunne jeg se hvor våt du var. Kjønnsleppene dine var spredd en tanke til siden, og jeg kunne se at selve inngangen din var fuktig av saftene dine. Du satte føttene ned, men fortsatt med bøy i knærne. Jeg spredde de til siden med hendene før jeg la meg ned på magen på det varme fjellet. Magen din gikk opp og ned i et raskt tempo, du pustet tyngre. Jeg var bare noen centimeter fra kjønnet ditt nå, lukten av saltvann og våt vagina kilte i nesen. Jeg tenkte på det du hadde gjort istad så jeg formet leppene og blåste mot den svulmende klitorisen din. Reaksjonen var den samme som min. Du ristet og klynket. Jeg visste hvor deilig det var så jeg trakk pusten og gjentok prosessen. Du hadde begynt å massere brystvortene dine. Det pirret meg enda mer, strengt tatt trengte vi ikke noe mer forspill nå. Jeg ville ikke la det vente så veldig lenge før jeg skulle komme inn i deg. Likevel lot jeg tungespissen berøre klitten din, og jeg merket at både den og du reagerte med vellyst. Du knep bena sammen rundt hodet mitt, og jeg visste du ville ha mer. Jeg la tunga helt inntil den lille knoppen og presset på samtidig som jeg sirklet rundt den. Du stønnet høyere nå, klarte å få frem hvor deilig det var med stotrende stemme. Jeg la leppene helt rundt og fortsatte behandlingen mens pekefingeren kilte rundt inngangen din. Du løftet på rumpa, det var ikke til å ta feil av. Jeg slikket på fingeren og lot den gli sakte inn i deg mens jeg fortsatte behandlingen av klitten din. Du begynte å skjelve. En svettedråpe rant nedover panna mi. Jeg tok fingeren helt ut igjen før jeg puttet den helt inn i deg. Begynte å fingre deg i et rolig tempo før jeg økte det gradvis. Du løftet bena og tok tak under knærne slik at jeg kom dypere inn i deg. Et øyeblikk senere var enda en finger inni deg. Du tittet ned på meg med et sløret blikk. Jeg visste hva det betydde. Du ville ha hele meg inn i deg.

Jeg satte meg opp på knærne igjen, du spredde bena så langt det var mulig. Jeg førte den stive pikken min mot inngangen din, dasket deg litt over klitten før jeg ledet den litt nedover med den ene hånda. Jeg lente meg fremover og presset hoftene rolig fremover. Hodet kom inn i deg. Presset litt til. Jeg kjente jeg gradvis kom lenger inn. Jeg presset på enda mer helt til jeg var helt inne. Du la hodet bakover, rullet med øynene og trakk pusten. Jeg satte hendene i fjellet på hver sin side av deg før jeg begynte å trekke meg ut igjen. Du pustet ut. Du var andpusten, vi visste begge at dette ikke ville vare lenge før vi eksploderte i hver vår orgasme. Jeg trakk meg nesten helt ut før du løftet litt mer på rumpa slik at jeg fikk bunnet deg. Jeg lente overkroppen fremover slik at jeg fikk kysset deg. Du besvarte ivrig, tungene våre roterte hurtig rundt hverandre. Jeg begynte å støte deg i et rolig tempo før jeg økte det sakte men sikkert. Du nikket bekreftende på at tempoet skulle økes enda mer. Jeg kjente du strammet til der nede, noe som gjorde at jeg kjente den første bølgen skylle opp i meg. Jeg ville ikke holde ut lenge. Det gikk raskere nå, kjente jeg bunnet deg for hvert støt. Leppene våre forlot hverandre, vi hadde mer enn nok med å puste. Jeg la hodet bakover, nøt solen mens jeg åpnet munnen for å stønne. Plutselig rykket du til. Du satte neglene inn i ryggen min idet muskelen din lukket seg om meg og du trakk pusten. Du holdt inne lenge før du ikke klarte mer. Du skrek ut din nytelse og jeg kjente hvordan det trakk seg sammen i rykkvise støt der nede. Det bidro til at du ble enda trangere, friksjonen ble sterkere. Det varte ikke lenge før jeg ville eksplodere selv. Du ristet under meg, neglene satt fortsatt som spikret i ryggtavlen min. Jeg stønnet. Det var vondt, men samtidig deilig. Jeg økte tempoet, fortsatte støtingen mens jeg kjente orgasmen skylle gjennom deg. Pusten din var mer rykkvis nå, du stønnet og trakk pusten om hverandre. Så roet det seg plutselig. Du så opp på meg med forvirring i blikket. Jeg klarte å få frem at det ikke var lenge til jeg selv ville komme. Du ba meg trekke meg ut. Jeg tittet rart på deg, men gjorde som du sa. Jeg satte meg opp på knærne og trakk meg rolig ut. Skaftet mitt glinset av kjønnssafter. Du befalte meg om å reise meg opp. Jeg gjorde som du sa, og var oppe på et lite øyeblikk. Du satte deg opp på knærne og tok meg i munnen med en brå bevegelse. Du runket meg mens du sugde ivrig i et raskt tempo og jeg kjente det bygde seg opp. Ti sekunder til. Jeg stotret frem at jeg var på vei, men du brydde deg ikke. Så eksploderte jeg. Jeg kjente den første ladningen sprute langt inn i munnen din, før muskelen strammet seg til og jeg ble skjelven i bena. Så løste det seg opp, og jeg sendte en ny ladning med hvit væske inn mellom leppene dine. Du svelget etter hvert som det kom, og fortsatte sugingen. Jeg tittet forbløffet ned på deg idet jeg merket at jeg snart ikke ville klare å holde meg oppreist så mye lenger. Jeg trengte noe å holde meg fast i. Fant ingenting. Isteden svaiet jeg i ryggen, lente meg bakover og lot begge hendene dra håret bakover. Jeg kjente en ny ladning finne veien inn i munnen din. Du hostet litt før du igjen fortsatte jobbingen din. Jeg var snart tom. Jeg rykket til igjen, så enda en gang, men disse var ikke i nærheten av så kraftige. Nå sto jeg bare og skalv, mens rykningene ble svakere og svakere. Jeg tittet ned på deg. Noe av sæden hadde rent ut av munnen og ned på puppene dine. En dråpe smøg seg over brystvorten din og videre nedover magen din. Jeg hadde ikke mer, og pustet tungt ut for å markere at dette var den siste. Du jobbet fortsatt med meg, men nå kilte det så forferdelig at jeg ikke klarte å holde meg oppreist så mye lenger. Du skjønte jeg var ferdig, lot pekefingeren samle opp det lille som hadde rent ut av munnviken din og puttet den i munnen før du svelget en siste gang. Så reiste du deg. Kom tett inntil meg, kysset meg på munnen. Vi pustet fortsatt tungt begge to. Slik ble vi stående et lite minutt før vi begynte å komme til oss selv. Jeg strøk deg over rumpa, oppover ryggen, opp i nakken før jeg trakk ansiktet mitt bort, stirret deg dypt inn i øynene og strøk deg over kinnet.

Du smilte. Så løp du. Du satte kursen mot vannet. Jeg klarte å stable bena og spurtet etter. Sola sto fortsatt høyt på himmelen. Svetten rant nedover kroppen min. Idet jeg skar vannoverflaten var du allerede kommet opp igjen. Kulde. Så avkjølende. Vi ble uti en god stund, hele tiden tett inntil hverandre. Kysset omtrent hele tiden. Det var så godt å se deg igjen.

Idet solen var på vei ned i horisonten var biffen nettopp ferdigspist. Vi la oss ned på det fortsatt varme svaberget, du lå på armen min. Vannet lå helt stille, en måke kunne høres i det fjerne. Ellers var det ikke en lyd å høre. Lukten av grillen blandet med lukten av saltvannet sa at det var sommer i skjærgården. Nå var det bare å vente på at stjernene skulle dukke frem.

Legg igjen en kommentar