Sommer regn

Jeg var på vei hjem fra jobb da jeg plutselig ble overrasket av en kraftig, lydløs tordenskur. Ingenting før på dagen hadde indikert at det skulle bli regn i dag, så jeg så meg rundt for å finne tilflukt under noe i mangel av paraply.
Det eneste brukbare stedet, var den frodige hengebjørka i prestegården. Ingen kom til å bry seg om at jeg søkte ly der for regnet en liten stund, tenkte jeg, hoppet over gjerdet og løp bort til den vakre, gamle bjørka. Grenene sopte i bakken og løvverket var så tett at det nyttet ikke å se gjennom det. Jeg skjøv grenene til side og gikk inn i treets lune skjul.
«Jaså, flere paraplyløse?»
Jeg skvatt litt da jeg fikk øye på henne. Hun hadde mørkebrunt, langt hår som akkurat nå var ganske fuktig, det lå nedover ryggen og over skuldrene, og skjulte brystene hennes såvidt. Hun smilte mot meg med røde lepper, friske roser i kinnene og glade øyne. Jeg smilte tilbake og kjente noe røre seg i meg. Hun var vakker.
«Ja, den skura tok meg på senga, gitt.» Vi lo lavt. Det virket som helligbrøde å le høyt her. Ikke fordi vi sto i en prestegård, men fordi grenene skapte en tett, lun stemning mens regnet trommet på løvverket rundt oss. Det var koselig. Og intimt. Jeg gikk nærmere den vakre kvinnen, likte blikket hun sendte meg og kjente kroppen reagere svakt. Særlig da hun strøk håret vekk fra ansiktet og la alt håret nedover ryggen.
Den hvite sommerkjolen hennes var også litt våt. Gjennomsiktig her og der, og på akkurat de rette stedene. Håret hennes må ha ligget over skuldrene slik at regndråper rant ned på de håndfullstore brystene hennes. Jeg svelget og dro blikket til meg da jeg oppdaget at hun så hva jeg stirret på. Kunne hun se reisningen under joggebuksene?
«Det er i orden, bare se,» sa hun lavt, og jeg kikket opp igjen og møtte det tindrende smilet hennes. «Har du ikke drømt om å elske under et slikt tre noen gang?»
«Hv… hva?» stammet jeg og kjente kinnene bli varme mens blodet spredte seg i ansikt og lysk.
«Blir du ikke tent?» sa hun og kom mot meg med vuggende hofter og direkte blikk. «Hør på regnet, kjenn lukten av fuktig jord og løvverk. Hør lyden av bilene som kjører forbi hagen. Ingen kan se oss her. Vi kan gjøre hva vi vil. Vil du elske?»
«Æh… klart det,» smilte jeg fårete og elsket den trillende latteren hennes. Brystene hennes presset mot bomullskjolen og jeg kunne tydelig se at hun hadde solt seg toppløs i år. Brystvortene sto stive og struttende mot meg under det gjennomsiktige, hvite tøyet. Mørkebrune, spisse, frekke og fristende. Hun rakte ut en hånd, som jeg tok imot. Så la hun hånden min over det ene brystet sitt, lukket øynene og nøt varmen fra hånden min.
Atmosfæren under hengebjørkas grener var lun og intim. Noe hemmelig skjedde, noe bare vi to visste om. Og jeg merket intimiteten bli gjennomsyret av ren, naturlig lyst.
Hun kjentes kald ut under hånden min, regnvannet var kjølig og hadde også skyld i at knoppene hennes hadde stivnet så kraftig. Jeg svelget, klemte forsiktig og la den andre hånden på det andre brystet hennes. Et lite sukk unnslapp de røde leppene da hun åpnet øynene og så på meg. Blikket var tungt og det friske smilet lå nå gjemt bak de røde, blodfylte leppene som hun langsomt fuktet med en spiss, våt tunge.
Jeg takket himmelen for at jeg hadde tatt på meg bare joggebukser og t-skjorte i dag. Kanskje feil sted å stå og takke i en slik situasjon, men det tenkte jeg ikke på akkurat da. Jeg bare tenkte på hendene hennes som dro buksene mine ned, som tok tak i t-skjorten min og dro den av, før hun dro sin egen kjole over hodet og avslørte at hun var helt naken under. Ikke truse, ingenting.
Jeg gikk andektig ned på knær, stirret på det velfriserte venusberget, strøk fingrene forsiktig over det krusete håret og kilte såvidt over spalten. Jeg la nesen inntil venusberget hennes og snuste inn duften av henne. En blanding av fersk, våt mus og våte blader rislet i neseborene mine, og jeg stakk tungen ut for å smake på henne.
Hun smakte som friskt sommerregn. Som dråper på grønne løvblader, som en eng full av fioler, og jeg lukket øynene og boret tunga så langt inn som jeg kunne, skilte kjønnsleppene, lepjet saftene hennes i meg mens jeg slikket og slikket på den harde, lille knoppen. Hun klynket for hver gang hun pustet ut, la hendene på skuldrene mine, presset ansiktet mitt inn mot underlivet sitt, som hun skjøt frem. Da jeg la en hånd på en rumpeskalk og klemte hardt, stivnet hun og holdt pusten, før hun skalv i en kraftig orgasme da tunga mi bragte henne til toppen av hengebjørka og ned igjen. Med sløret blikk og tung pust sank hun så ned på kne foran meg, presset den røde munnen sin mot min i et vått, deilig kyss mens hendene hennes fant det sprengkåte lemmet mitt.
Hun runket meg med langsomme, pinefulle bevegelser, smatt pikken mellom bena sine, presset den opp mellom kjønnsleppene og klemte lårene sammen, lot pikken min gli fram og tilbake i det våte. Slik sto vi og jukket mot hverandre, masserte hverandre med hvert vårt kjønn mens tungene våre lekte. Jeg kjente at jeg steg, at det begynte å knyte seg i ballene mens underlivet og pikken sitret. Og akkurat like før jeg skulle til å komme, da sæden så og si lå framme i tuppen, rede til å skytes ut, da trakk hun seg unna og satte seg i gresset foran meg med skrevende ben og ertende blikk.
Musa hennes var rødlig og blank av fuktighet. Gud, så godt hun duftet, så vakker hun var der hun satt helt åpen og ventet på meg. Jeg la meg mellom bena hennes, presset pikken inn i henne og klemte hendene rundt brystene hennes. Hun boret neglene inn i rumpeballene mine og jeg gispet ned i gresset med kinnet inntil hennes. Jeg merket lukten av fuktig, friskt gress gjennom en tykk tåke av nytelse. Det gjorde vondt, men det var godt også, og hoftene mine danset opp og ned mens pikken gled ut og inn av den trange, deilige åpningen hennes. Hun var søkkvåt og deilig varm etter et så langt opphold for pikken min ute i det fri. Våte daskelyder lød gjennom regndråpene på løvverket, pungen min klasket mot henne hver gang jeg jukket inn. Jeg steg, sitringen tiltok og økte stadig i styrke for hvert støt jeg tok. Da hun hvinte i øret mitt og bet meg i skulderen for ikke å hyle i en ny orgasme, slapp jeg den etterlengtede spruten løs, støtte helt til bunns, svaiet ryggen og la hodet bakover mens jeg bet tennene sammen og knep øynene igjen i nytelse. Gud, så godt. Himmelsk. Fingrene mine krøkte seg rundt grønne gresstuster, men det merket jeg ikke før jeg åpnet øynene og begynte å komme til meg selv. Pusten ble normal, hjertet slo slik det skulle igjen og pikken var slapp og helt tømt for sperm og sprut.
Da jeg trakk meg ut, smilte hun og strakte seg etter kjolen sin.
«Det var deilig,» sa hun lavt og dro kjolen over hodet. Stemmen hennes lød fremmend blant regnlydene under hengebjørka. «Takk skal du ha. Jeg tror ikke jeg ville holdt ut denne regnskuren uten din hjelp.»
«Ingen årsak,» smilte jeg tilbake og tok imot joggebuksen min som hun rakte meg. Så reiste hun seg, skjøv grenene til side og kastet et blikk over skulderen.
Det raslet i løvverk da grenene lukket seg bak henne.
«Hei, vent,» bad jeg og trakk hastig på meg buksene. «Vær så snill, jeg må få vite hva du heter, hvor du bor…»
Da jeg skjøv grenene til side og løp etter henne, bråstoppet jeg i striregnet og så meg rundt i prestehagen.
Hun var borte.