Sommer

Det er varmt i luften heten dirrer rundt meg og jeg sitter på bussen og kjenner svetten renne mellom brystene mine og mellom bena.
Jeg kjenner jeg er kåt og jeg lukker øynene mine og lar fantasien flyte for å korte ned på turen jeg har foran meg.

Kjenner pulsen øke mens jeg fantaserer om kvelden før.
Åpner øynene mine og ser rett på en fyr som sitter og ser intresert på meg, som han vet hva som foregår oppe i hodet mitt.

Jeg smiler til han og sleiker meg sakte på leppene mine mens jeg ser han rett inn i øynene. Så lar jeg hånden min sakte vandre rundt på kroppen min i en seksuell nytelse som jeg ser han oppfatter.

Bussen kjører gjennom byen og jeg ser på han at det nærmer seg holde plassen han skal av, jeg reiser meg likt som han selv om det ikke er min holde plass.
Kjenner han tett inntil meg mens bussen sakner farten og stopper. Jeg går av og hører han følger etter meg.
Ser meg diskret rundt og smiler for meg selv vet om et sted vi kan være i fred om han følger etter meg. Begynner sakte å gå bortover så han kan se hvor jeg går.

Ser han står litt tvilende igjen har ikke bestemt seg ennå om han vil følge etter meg så jeg snur meg og sender han et smil og et lite kast med hodet så han ser at jeg vil at han skal følge etter meg. Hører han kommer etter meg og jeg setter opp farten litt kjenner at jeg snart må ha noe for å stille hungeren som har bygget seg opp inne i meg.

Jeg kommer til en liten skog hvor jeg vet det er en liten lysning i. Snur meg mot han og venter på ham til han tar meg igjen. Smiler til han og sier ”jammen er det varmt i dag, lyst til å gjøre noe med det nå?”

Han ser på meg og svaret ”ja” så jeg tar han i hånden og fører han med meg inn i skogen og mot lysningen. Det tar ikke lange stunden før vi er fremme og jeg setter fra meg vesken min og snur meg mot han og ser han rett inn i øynene mens jeg nærmer meg han og kysser han lett på kinnet.

Det rykker til i gjennom kroppen hans og han senker hodet mot meg og kysser meg ømt på leppene. Jeg åpner leppene lett og snart kjenner jeg tungen hans beveger seg inn i munnen min og vi deler et langt og ømt kyss. Lar hendene mine bevege seg over brystkassen hans og finner raskt veien under skjorten hans. Hmmm en deilig og muskuløs kropp, lar hendene mine vandre videre og kjenner så at han lar hendene føle seg frem på kroppen min…

De begynner oppe ved halsen og beveger seg nedover mot brystene mine. Kjenner brystvortene knoppe seg da han finner de og han masserer lett over toppen min.

Jeg kjenner begjæret strømme igjennom meg og begynner å kneppe opp knappene i skjorten hans før jeg nærmes river den av. Fører hendene mine ned til buksen hans tar opp buksen og fører den raskt ned, må smile ser han er uten truse så staken hans står stolt ut i luften.

Løfter armene mine river av meg toppen og river av meg BH`n og lar han dra skjørtet mitt av, hører han gispe for jeg er også truseløs og saftene renner allerede mellom bena mine.

Jeg synker ned på bakken og drar han etter meg i det vi møtes i et nytt heftig kyss. Jeg sprer bena mine og kjenner at han glir lett inn i meg, han fyller meg godt opp og vi blir liggende en liten stund og nyte følelsen mens vi kysser lett…

Jeg kjenner at han begynner å bevege seg lett og jeg møter han raskt og lar han forstå at jeg vil ha han hardt. Vi finner rytmen og det eneste vi hører er kroppene våres som klasker sammen hver gang han støter inn i meg. Kjenner at orgasmen bygger seg raskt opp og at jeg nærmer meg kanten. Klarer å hviske frem ”jeg kommer” og så blir jeg slynget ut i en orgasme jeg ikke har opplevd før..

Hører han hikste og han pumper sæden sin inn i meg kjenner den langt inne i meg samtidig som jeg kjenner musklene mine knipe rundt staken hans. Melker han tom før vi synker sammen helt utslåtte…

Etter en stund kikker jeg på han og kysser han lett på munnen, ”er du klar til å gå hjem til datteren vår nå elskling” spør jeg med et flir…
”Må si jeg ble overasket når jeg så deg på bussen, hvor har du gjort av bilen?” fortsatte jeg.
”Å den har jeg satt hjemme, lurte på om du torde å leve ut fantasien du fortalte meg i går skjønner du” svarte han med et lurt glimt i øynene.

Vi kledde på oss og vandret hånd i hånd hjem hvor datteren vår ventet på oss.