Sommerdrøm

Hun hadde lengtet etter denne ferien så lenge nå…. Endelig sommer!!
Hun var heldig som hadde fått låne denne hytta en helg av naboen sin. Vanligvis tilbrakte de alle helger hele sommeren her ute. Det lå ikke mange hyttene i nærheten, og det var i hvert fall ingen hun kjente her. Det betydde at hun ikke trengte å beskytte seg noe særlig for nysgjerrige øyne når hun skulle sole seg på verandaen. Hun var egentlig ganske glad i å sole seg toppløs, og til og med naken hvis sjansen bød seg. Men siden hun ikke likte å bli beglodd av andre mennesker når hun solte seg, så var det heller sjelden hun tok av seg bikinien i det hele tatt.
Hun hadde tatt med seg alt det hun trodde hun kom til å trenge ut på verandaen; Solkrem, noe å drikke, noe å lese på, musikk og et håndkle. Dagen på verandaen var klar!
Hun kledde raskt av seg det lille hun hadde på seg og la seg på magen, litt sjenert. Hvorfor var hun egentlig det? Hun var jo alene, og så vidt hun kunne se så var det ikke et menneske i nærheten.

Sola stekte, og hun merket at hun ble litt døsen av å ligge på magen lenge. Hun snudde seg rundt på ryggen, og lot sola slikke kroppen hennes med sine varme stråler. Hun døste av igjen og var nær ved å sovne med den varme gode følelsen i kroppen. Hun merket at det begynte å pirre litt i skrittet av solvarmen, men gjorde ingenting annet enn å kjenne på den nye gode følelsen som var i ferd med å bre seg i underlivet hennes. Sakte løftet hun den ene armen og begynte å beføle brystene sine, sirklet rundt brystvorten før hun streifet den gang på gang. Varmen i underlivet var ikke lenger kun fra sola, hun merket at følelsen begynte å bli mer krevende. Hånden gled søkende ned over magen hennes til den traff hår og en ganske våt kløft. Hun stønnet svakt i nytelse. Det ene beinet hennes gled ut mot siden helt av seg selv så hun skulle komme bedre til. Så godt det var!

-Får jeg være med? hvisket det plutselig ved siden av henne.
Hun dro til seg hånden, satte seg brått opp og fikk tak i håndkledet og dekket seg til.
Rødmen brant i kinnene hennes.
Hun stirret i den retningen stemmen hadde kommet fra, og så rett inn i øynene hans.
Hun hadde fantasert om ham så mange ganger, sett inn i de blå øynene hans og drømt om at han ville kysse henne. Nå stod han her, rett foran henne og hadde sett henne berøre seg selv, sett hennes nytelse. Hun klarte ikke å se på ham og bøyde hodet. Han satte seg ned på huk så ansiktet hans kom i samme høyde som hennes. – Ikke vær flau, sa han. Du har ingenting å være flau over.

Han strøk henne over håret, ned over den nakne skulderen, og munnen hans fulgte stien av ild som hånden laget over kroppen hennes. Hun skalv, var opprømt, nervøs og veldig lysten på ham…. Han skjøv henne tilbake ned på solmadrassen, tok håndkledet hennes og la det til siden. -Jeg har hatt lyst til dette så mange ganger, sa han lavt. –Trodde aldri det ville skje… Hendene hans lå rundt brystene hennes, og hun lukket øynene da varmen fra pusten hans slo mot den følsomme huden sekundet før kysset kom. Tungen hans slikket varsomt over brystvortene, og hun klarte ikke å holde igjen det lille stønnet som tvang seg fram. Øynene hans flyttet seg raskt opp til hennes, og han smilte da han så nytelsen som lyste i ansiktet hennes. Han flyttet seg opp til henne og ga henne endelig det kysset hun hadde lengtet etter så lenge. Leppene hans var akkurat så myke som hun hadde drømt om, og hun la den ene armen rundt halsen hans og den andre hånden la seg mykt rundt kjevebenet. Hun kjente den nakne overkroppen hans mot sin og nøt følelsen til fulle. Hånden hennes fulgte ryggraden hans ned til linningen på shortsen. Han la seg til rette over henne og kysset henne gang på gang til hun følte at hun brant. Hun la hendene på baken hans og presset ham mot seg mens hun trakk knærne opp så han lå mellom beina hennes. Hun kjente tydelig at han var minst like tent som henne. Raskt begynte hun å fikle med knapp og glidelås i shortsen hans. Han løftet seg litt opp så hun kom bedre til og hjalp henne å skyve den og undertøyet nedover beina til han var like naken som henne.
Hun likte å kjenne den steinharde pikken hans mot skrittet og magen sin og dro ham nærmere. Det var så lenge siden hun hadde kunnet nyte å ha en mann så nær seg.
Han forlot munnen hennes og bega seg på oppdagelsesferd nedover halsen, brystet og magen hennes til han kom til den så etter hvert fuktige sprekken. Han la seg til rette mellom beina hennes og smakte på henne. Hun trakk pusten hardt og spente musklene da hun kjente den varme munnen og tunga hans som ville gi henne verdens beste nytelse. Hun lukket øynene, og hendene fant noe å gripe tak i. Han vekslet mellom å slikke fram og tilbake, lage sirkler, blåse varm luft mot klitoris og suge forsiktig til hun trodde hun ville drukne i bølgene han laget i henne.
Han øket rytmen, og hun merket at hun var like ved å komme. Han merket det antageligvis på henne, for hun spente kroppen mer enn før, og hendene hennes holdt krampaktig om solmadrassen. Det gnistret i hodet hennes, og hun kjente bølgene slo gjennom kroppen hennes og samlet seg i skrittet. Hun stønnet høyt og vred på seg da orgasmen kom for fullt. Han fortsatte i samme tempo som tidligere og holdt orgasmen vedlike noen vidunderlige, pinefulle sekunder. Da hjernen begynte å fungere igjen skjøv hun hodet hans bort fra skrittet sitt. Han satte seg opp og så på henne. -Var det godt? Hun smilte og nikket, stemmen var ikke helt til å stole på.
Hun satte seg opp på kne så de var like høye og kysset ham til takk. Han smakte av henne, tenkte hun smilende.
Hun fikk ham til å legge seg på ryggen der hun hadde ligget en liten stund tidligere, og satte seg overskrevs på ham uten å la ham komme inn i henne. Hun grep tak i flaska med solkrem mens hun kysset skuldrene og halsen hans. Håret hans var kort og nesten nyklippet, tenkte hun mens fingrene hennes gled sakte gjennom det.
Han strøk henne over hoftene og presset henne litt ned mot seg, men hun holdt igjen. Ville ikke det helt ennå. Hun sprutet en del solkrem i hendene sine og begynte å smøre inn brystkassen hans med rolige, faste bevegelser. Hun passet samtidig på å bevege underlivet slik at kjønnene deres stadig streifet hverandre. Han begynte å bli litt utålmodig, men hun ville holde på spenningen en liten stund til og fortsatte å smøre inn armene hans med solkremen mens hun gynget fram og tilbake så han ble fuktig av henne. Hun kjente det pulserte i staken hans og at det nikket mot henne hver gang hun streifet ham. Han var ikke noe mindre hard enn han hadde vært før han satte i gang med henne….
Han begynte å få et litt febrilsk strøk over ansiktet da hun endelig stoppet innsmøringen av overkroppen hans. Hun flyttet seg raskt ned til skrittet hans der han ventet på henne. Hun støttet seg på hendene og bøyde seg over ham. Slikket forsiktig over skaftet fra pungen opp til toppen med tunga. Han stønnet mykt og la hånden på hodet hennes i en klar oppfordring. Uten å bruke hendene fortsatte hun å lage små sirkler på det blottlagte hodet med tungen, sugde litt forsiktig, kysset det. Med den ene hånden strøk hun over pungen hans, klemte litt forsiktig og flyttet munnen dit også og slikket og sugde. Da hun vendte tilbake til staken hans, holdt hun den fast i en hånd og plasserte leppene på toppen og begynte langsomt å ta litt etter litt av ham inn i munnen og opp igjen for hvert lille stykke som ble fuktig. Hun prøvde å suge litt hardere, bruke tungen mot skaftet for hver gang hun trakk seg tilbake mot toppen. Etter hvert ble rytmen ganske taktfast, og han hjalp til ved å skyve underlivet mot henne hver gang hun tok så mye av ham som hun klarte inn i varmen i munnen. Han stønnet lavt og nytelsesfullt, strøk henne krampaktig over håret mens hun sugde ham. Kroppen hans spente seg rytmisk sammen med sugingen, og hun visste at han ikke var langt fra orgasmen. Hun øket rytmen litt, hjalp til med hånda og øket nytelsen så mye hun kunne. Det tok bare en liten stund før han stoppet henne, andpusten og litt skjelvende. Hun tittet spørrende på ham. – Vil ikke komme ennå….
Hun smilte til ham, bøyde seg over ansiktet hans så håret hennes ble en liten gardin på den ene siden av hennes og kysset ham mykt. Hun satte seg med et ben på hver side av kroppen hans, puttet en finger inn i munnen hans så den ble fuktig og fuktet seg selv i skrittet før hun sank ned på ham. Han holdt rundt skaftet sitt ,og hun holdt rundt hånda hans for å sørge for at han havnet på rett sted…. Det gjorde litt vondt med en gang, uvant med dette som hun var. Hadde nok blitt litt trang siden sist. Det var tross alt ganske lenge siden hun hadde kjent en mann fylle seg slik. Da han var helt inne i henne ble hun sittende stille en liten stund og bare kjenne etter hvordan det føltes. Han la hendene på hoftene hennes og begynte å bevege henne forsiktig opp og ned. Følelsen det skapte i henne fikk henne til å lukke øynene og stønne. Hun bøyde seg framover og skjøv i fra med hendene for å komme lenger inn på ham. Farten øket, og han lukket øynene en stund. Hun likte å se på ham mens hun red ham. Hadde alltid hatt en fasinasjon for ansiktsuttrykkene menn fikk når de hadde sex med henne.
Hun brukte muskulaturen i skjeden til å klemme tettere rundt ham, ville eie ham der og da.
Han strammet grepet rundt hoftene hennes, dempet farten, og hvisket – vent, vent…… Hun skjønte fra i stad hva som var i ferd med å skje, og stanset nesten opp, men ikke helt. Hun så litt fandenivoldsk på ham, og klemte til rundt ham gang på gang. – Vil du at jeg skal komme nå? spurte han. Hun ristet på hodet – Nei….ville bare erte deg litt…
Han trakk seg ut av henne, og hun kjente savnet med en gang. – Kom, sa han og tok henne i hånda og dro henne mot gjerdet på verandaen. Hun fulgte ham og skjønte hva han ville. Hun lente seg med overkroppen mot gjerdet og satte det ene benet opp på den nest nederste planken så han skulle komme bedre til. Hun kjente ham mot underkroppen sin og møtte ham da han søkte seg fram til henne og sank inn i fitta på nytt. Hun lukket øynene og nøt at han hadde overtatt kontrollen igjen. Hun likte denne stillingen, følte så mye på andre steder enn før….
Pusten hennes begynte allerede å bli raskere, og hun åpnet munnen. Han strakte fram den ene hånda til henne, og hun tok en av fingrene hans i munnen og sugde nytelsesfullt på den mens han pumpet inn og ut av henne. Han trakk til seg hånda igjen og satte farten opp. Hun stønnet og visste at hun aldri hadde vært så nær ved å oppnå en orgasme under samleie noen gang. Han begynte også å puste mye tyngre, og stønnet tungt og lente seg over henne. Hun fikk en god følelse i hele seg da hun merket at han hadde sluppet seg løs og latt orgasmen herje kroppen sin. Han tok noen siste dykk inn i henne for å tømme seg helt og sank sammen over ryggen hennes. Så trakk han seg ut av henne og en strøm av hans og hennes væsker rant nedover beinet hennes. Hun snudde seg, og de kysset hverandre lenge og ble stående nakne inntil hverandre og kose og kjærtegne svette kropper.

– Vil du bli her i natt? spurte hun. Han nikket og kysset henne. – Fint, sa hun og gledet seg til at kvelden skulle komme. Det var åpen peis inne i hytta, og hun hadde alltid hatt lyst til å ha sex foran peisen…..

Legg igjen en kommentar