Sommernatt

Våknet våt av svette en varm sommernatt. Jeg hadde drømt at du var hos meg og at vi hadde elsket heftig hele natten, så det var ikke så rart at det merkes i skrittet. Det nyttet ikke å sove lenger, så det var det bare en ting som nyttet og det var en deilig lang dusj. Jeg tusler naken ut på badet og stilte meg under vannstrålen. Mmmmm. Delig å kjenne vannet som rant nedover min hete kropp. Jeg løftet hendene for å ta brystvortene mine mellom tre fingre, og begynte å rulle de fram og til bake mens eg stønnet ut navnet ditt. Jeg kjente at temperaturen steg. Jeg slapp den ene vorten og lot fingrene søke seg fram til klitten min. Han var allerede godt oppsvulmet og det gikk ett grøss gjennom meg når eg lot fingrene leke med den. Så kåt jeg var. Jeg vrei meg under behandlingen og jeg kjente at det var like før at jeg kom, men jeg ville ikke at det skulle gå for fort så jeg slappet av i kroppen så godt det lot seg gjøre, men det var ikke lett for du hadde festet deg på netthinnen min og bare jeg tenkte på deg så skjøt begjæret igjennom meg. Jeg stilte dusjen på kaldt vann og det hjalp litt. Kroppen min roet seg litt og jeg kunne skru på litt varme igjen eg såpet inn håret og vasket det før jeg begynte på resten av kroppen min. Brystene fikk en skikkelig behandling og det dunket for fullt i underlivet. Hendene mine gled over magen og ned mellom beina mine mmmm hvor lyst jeg har på deg. Jeg løftet dusjhåndtaket ned fra veggen og lot strålen masere brystene og magen. Strålen nærmet seg skrittet, og endelig traff den klitoris. Jeg lot vannstrålene gli fram og til bake over klitten. Det varte ikke lenge før bena bare knakk sammen under meg og orgasmen gikk gjennom kroppen min der jeg lå på alle fire og stønnet navnet ditt.
Noen dager seinere hadde jeg fri fra jobben og gleden var stor da du ringte og sa at du var på hjemtraktene mine og lurte på om vi skulle treffes til en prat og til en kopp kaffe. Jeg inviterte deg raskt hjem til meg om du turte å komme da og uredd som du er så takket du straks ja. Jeg forsøkte å si til meg selv at det bare var en rask visitt, men det hjelper så lite for begjæret raser gjennom kroppen min bare jeg hører stemmen din.
Kaffen ble raskt laget og så var det bare å vente på at du skulle komme. Jeg skulle så gjerne ha hatt meg en kald dusj for følelsene mine jagde gjennom kroppen min og begjæret mitt bare bygget seg opp.
Endelig hørte eg deg i trappen eg åpnet døren og der stod du i all din prakt. Du var bare enda mer sexy enn på bildene eg hadde fått av deg og da du sa hei med den herlige stemmen din, frøs jeg på ryggen og klarte bare så vidt å stønne fram et hest hei. Jeg prøvde å late som ingenting for det var veldig flaut å være så kåt at eg omtrent ville ha hoppet på deg der du stod og smilte mot meg, men da du kom bort til meg og la armene dine godt rundt meg for å meg en god klem og eg kjente lukten av deg da klarte jeg ikke mer. Jeg skavl i armene dine og stønnet hest. Du sa at du var litt sliten og varm og lurte på om du kunne få låne dusjen min. Jeg rødmet ved tanken på at du skulle stå naken i samme dusj som jeg hadde elsket med meg sjøl med deg i tankene bare noen dager før men klarte nå heldig vis å si ja. Du begynte å kle langsomt av deg fullt oppmerksom på at eg stod omtrent å siklet .Jeg klarte bare ikke å rive blikket vekk fra deg. Du smilte lurt og sporte om eg ikke ville ta en dusj sammen med deg for det var mye kjekkere å være to enn en i dusjen. Jeg var ikke vanskelig å be. Det gikk ikke lenge før vi sto tett sammen under dusjen. Eg tok såpe i hendene mine og begynte å såpe deg inn på ryggen og dvelte lenge ved den baken din. Du snudde deg og jeg såpte inn bryst kassen din samtidig som eg lot tungen stryke lett over brystvortene dine mens hendene mine vandret nedover magen din. Du stønnet lett, men da jeg ville ta en herlig struttende junior imellom hendene så stoppet du meg og sa ikke enda. Uansett hvor mye jeg prøvde så bare lo du og sa alt til sin tid. Du tok såpen fra meg og begynte å såpe meg inn fra topp fra tå. Kroppen min sitret under behandlingen din. Du ertet kroppen min og jeg vrei meg i ekstase mellom hendene mine klarte ikke å stå i ro. Med den ene hånden holdt du meg fast inntil veggen, mens den andre fant mitt hete kjønn. Du lot fingrene gli ut og inn, og du terget klitoris som allerede var godt oppsvulmet. Jeg tigget om nåde og ba om at du måtte komme inn i meg, men du bare lo og kysset meg hardt på munnen mens den ene hånden holdt meg fast og den andre hånden tok klitten i besittelse. Eg stønet inn i munnen din og hadde det ikke vært for at du holdt meg fast så hadde jeg vell knekt sammen i dusjen enda en gang.
Vi tørket oss og så gikk vi oss inn i stuen i bare trusen for å nyte noe å drikke og få i oss litt mat.
Vi satt og småpratet en stund, men det var ikke lenge jeg klarte å sitte i ro så nærme deg og nesten uten en tråd på kroppen. Til slutt fikk jeg nokk. Jeg reiste meg opp og tok deg i hånden for å deg med meg inn på soverommet. Merkelig nok så følgte du med uten protester. Trusene forsvant raskt og vi la oss tett sammen på sengen. Du lå der og sa at jeg kunne få gjøre det jeg ville. Jeg lot meg ikke be to ganger. Jeg var altfor kåt til å være flau så jeg la meg delvis oppå deg mens jeg begynte å kysse deg ømt men heftig. Hendene mine levde sitt eget liv. De strøk ømt over hele kroppen din jeg fikk ikke nokk for jeg hadde fantasert så mye om deg og meg og endelig så var du her og da måtte jeg bare ha mest mulig av deg. Eg kysset brystvortene dine og små biter lett i de. Jeg lot munnen fortsette nedover magen din helt ned til junior. Jeg skalv på hendene da jeg ømt og forsiktig la de rundt junior. Jeg lot hendene gli forsiktig opp og ned skaftet ditt før eg lot tungen gli samme vei. Jeg klarte ikke å ligge i ro, og du snudde meg rundt sånn at vi lå i en 69 stilling. Vi stønnet høyt begge to da munnen min lokket seg over junior samtidig som du tok klitten i besittelse. Du smakte så godt at jeg kunne ha lagt sånn i evigheter, men da hadde vi kommet for fort begge to, så vi skiftet stilling igjen. Jeg på rygg og du oppå meg. Å, det var så godt å kjenne deg oppå meg. Kjenne varmen fra kroppen din, og ikke minst munnen din og hendene som tok brystene mine i besittelse. Jeg vrei meg under deg for det var så godt når du lot fingrene finne veien inn i fitten min og enda en gang terget klitten. Så lot du en finger gli litt lenger bak for å friste rundt anus. Jeg var helt i en annen verden. Var så kåt at da du endelig trengte inn i meg med din deilige stake så skylte den ene orgasmen etter den andre gjennom meg samtidig som du kom som en foss inn i meg. Det ga meg en helt ubeskrivelig følelse. Etterpå bare lå vi tett sammen og nøt hverandres nærhet mens kreftene vendte sakte tilbake mens begjæret bygde seg sakte men sikkert opp igjen.

(Fortsettelsen overlater jeg til din fantasi som leser. *s*)