Studenten

Dette skjedde i fjor høst, og det var på den dagen da flere 1.000 studenter fra mange nasjoner og i mange forskjellige fag og retninger var samlet for å høre den årlige innvielsestalen av rektor. Jeg og noen kamerater ble stående sammen, og mens vi sto der flakket blikket mitt over de andre studentene, og stoppet da jeg så ei jente som kikket intenst på meg. Vi ble stående å se på hverandre under hele talen. Hun hadde verdens peneste smil og jeg ble meget tiltrukket av henne. Jeg hørte ikke et ord av hva som ble sagt, men da rektor var ferdig med talen ble jeg dratt med av kameratene for å bli med å spise pizza på Hut.

Jeg kikket etter henne da vi gikk mot trikken, men hun var ikke å se noe sted. Jeg tenkte på henne hele dagen. Da jeg la meg for å sove den kvelden kom tankene enda sterkere tilbake, og jeg merket en voldsom ereksjon. Jeg måtte ta av meg trusa og kjærtegne kuken, som nå var klar for hva som helst. Jeg lå sikkert i 2 timer å smårunket og kjærtegnet meg selv før jeg fikk utløsning. Jeg måtte opp og vaske av det verste ”klisjet”, og da jeg la meg sovnet jeg som en stein.

Dagene gikk og hun var i mine tanker omtrent hele tiden. Jeg gikk smått og kikket etter henne, men tenkte at hun nok ikke var student ved dette universitetet. Ca. En måned etter innvielsestalen av rektor satt jeg på en lesesal og forberedte et laboratorieforsøk, og plutselig fikk jeg se henne mellom bokreolene. Hun presenterte det samme nydelige smilet, og jeg forsto at hun hadde stått og sett på meg lenge. Hun sto sammen med ei venninne, og jeg så de pratet om noe. Mens jeg satt der måtte jeg prøve å forberede meg med det jeg skulle, og plutselig så jeg de var borte begge to. For en idiot jeg var som ikke gikk bort og pratet med henne, og det var nokså synlig at hun var interessert i å bli kjent med meg.

Da jeg kom hjem den ettermiddagen måtte jeg låse døra, kle av meg og legge meg på senga. Jeg formet dyna og puten som jenta, jukket i glippen mellom dyne of pute og lot som det var fitta hennes. Jeg holdt på ei time, men måtte av og til holde opp for ikke å få utløsning. Til slutt la jeg meg på ryggen og runket, og jeg sprutet utover magen og brystet mitt. Jeg tenkte at det ville vært deilig og byttet ut dyne og pute.

Dagene gikk og jeg var stadig på lesesalen, og kikket mellom bokreolene om jeg skulle se henne. En dag jeg satt der hørte jeg noen bak meg, men før jeg rakk og snu meg kjente jeg pusten fra noen som hvisket i øret mitt. Jeg snudde meg så vidt og så at det var jenta, og munnen hennes formet seg som en kommando om at vi skulle forlate lesesalen. Der var endelig jenta jeg hadde sett på og drømt og fantasert om. Hun tok hånden min og leide meg mellom oppslukte studenter og fagbøker og ut til nærmeste kaffe-automat. Der ble vi stående og prate. Jeg kjøpte kaffe, og hun fortalte at hun hette Sera, var fra Midt-Vesten i USA og studerte medisin på 6. året. Grunnen til at hun var blitt borte etter innvielsestalen var at hun og venninnen var blitt utplassert i 4 ukers praksis på en helseinstitusjon et stykke unna universitetet.

Når jeg fikk sett nærmere på henne så jeg hvor pen hun var. Hun hadde veldig kvinnelige former som runde hofter og klemte bryster i en tettsittende BH. Etter å ha fortalt alt om hverandre ble vi enige om å treffes på kvelden. Hun fikk adressen min og lovte å være der rundt 8 så kunne vi finne på ett eller annet. Den dagen passerte uten at jeg var med. Jeg tenkte uavbrutt på henne, og når klokka ble fem på 8 ringte det på døra. Jeg gikk og åpnet og så til min forbauselse at der sto både Sera og venninnen. Jeg ba dem inn, og før jeg rakk å få summet meg begynte de å kle av meg. De kysset og kjærtegnet meg, og når de fikk av meg buksa kjempet de om å få suge kuken min. De la meg ned på gulvet, og Sera som hadde fått av seg klærne satte seg skrevs over ansiktet mitt. Jeg fant tappen med tunga og klemte den mellom leppe. Sera bøyde seg over meg, og begge to slikket kuken min på omgang. De slikket og sugde og kysset hverandre. Venninnen var også naken nå. Hun rettet bakenden mot meg og ba meg fingerpule henne. Men nå klarte jeg ikke mer og jeg sprutet utover ansiktet på dem begge. Jeg tror de forsto at jeg måtte ha litt tid på å komme meg, så de la seg med hodet mellom bena og sokket hverandre. Etter hvert nærmet jeg meg Sera og befølte brystene hennes, og ut fra både brystvortene og pusten kunne jeg merke at Sera snart fikk orgasme. Jeg lente meg over venninnen, og sammen sugde vi Sera til det gikk for henne. Venninnen fortsatte å suge fitta til Sera mens hun pekte med øynene på rompa si. Jeg gikk bak henne, og kuken hadde ingen problemer med å trnge inn. Hun var så våt og kåt at det formelig rant av henne og sa mellom stønn og ynk at jeg skulle sprute henne full. Jeg var ikke tung og be og jeg presset meg mot henne og jukket til siste dråpe sæd hadde forlatt kuken min.

Vi formelig falt sammen på gulvet som en melsekk. Ingen sa noe, men så på hverandre. Etter å ha ligget slik en stund reiste venninnen seg opp, var i veska og fant fram et sigarettetui og en vibrator og satte seg på en stol. Hun tente en sigarett og med rolige bevegelser førte hun dildoen ut og inn av fitta. Jeg så at hun fortsatt var utolig kåt. Jeg satt paralysert og så på noe jeg ikke hadde sett før til Sera dultet borti meg, og med en håndbevegelse ba meg legge meg på ryggen. Hun grep kuken min med begge hender, satte seg over meg og gned kuken mot kjønnet sitt, som fortsatt var vått. Nesten umiddelbart ble jeg hard og trengte inn i henne. Hun utførte roterende bevegelser med hoftene. Og det tok ikke lang tid før jeg fikk samme beskjeden som hos venninnen,- Sprut meg full. Det gikk samtidig for Sera, venninnen og meg, og vi eksploderte under lyder og kroppslige bevegelser.

Dette var i fjor, og det ble ikke til at vi møttes mer enn denne ene gangen. Jeg tenker stadig på denne opplevelsen, som har gitt meg så mye på det sexuelle plan. Jeg håper både Sera og venninnen er i jobb som leger nå, og det er ingen tvil om at de begge visste hvor kroppen hadde sine erotiske soner.