Sydende begjær

Kjønn. Det lukter kjønn med en gang hun kommer inn i heisen. Han merker det, spiler opp neseborene og snuser begjærlig inn mens han betrakter henne og tenner.

Han er en fengslende figur, med et utseende som virker dragende på henne og hun må konsentrere seg for ikke å stirre. Hun trykker på knappen for rett etasje og stiller seg med ryggen inntil den høyre veggen mens døren går igjen.

Heisen er dekket av speil fra taket og til midten av veggen, hvor speilet blir brutt av et gelender som går hele veien rundt. Resten av veggen ned til gulvet, er hvit. Hun står med ansiktet mot ham og blikket festet på seg selv i speilet bak ham. Lettere rød i kinnene, blank i øynene og velstelt på håret. Hun trekker pusten så brystene hever seg synlig. Og hun ser at han ser det.

De står med ryggen til hvert sitt speil, uten et ord. Hun kikker opp, stirrer på lystavlen over døra og venter på at den rette etasjen skal dukke opp. Så gløtter hun til siden, ser fort på ham og skjønner at dette vil bli den lengste heisturen i hennes liv.

Han undrer om hun bruker sitt eget kjønnssekret som parfyme. Det dufter så godt av henne, så pirrende. Det mørke håret er satt opp i en topp midt på hodet, og håret ser fyldig og vakkert ut. Akkurat den typen hår som han liker å stryke fingrene gjennom. Brått får han lyst til å ta av henne den grå dressjakken som står i stil til skjørtet, kneppe opp den hvite blusen og se hvor stigende tent hun blir for hver knapp som blir åpnet. Han vil løsne hårspennen som holder toppen midt på hodet og se håret flomme ned over de nakne skuldrene hennes. Kanskje er håret så langt at det dekker brystene…

Tenk om håret hennes hadde vært vått, hadde klistret seg til den myke, lit bleke huden hennes. Det ville skilt seg i et par lokker like over brystvortene, slik at brystene var dekket av fuktig hår mens vortene sto ut, stive, ivrige, ropende…

I tankene kler han av henne og hun merker det. Kjenner det. Pirringen i kroppen hennes sprer seg og danner et stigende begjær. Det ulmer mellom bena, dunker tungt i takt med hjerteslagene og blikket hennes er fullt av kåthet når hun ser på ham. De slanke fingrene klemmer bedre rundt håndtaket på dokumentmappen hun holder i den ene hånden.

Han skjønner at dagdrømmen har blitt felles og stirrer på henne med et blikk fylt av dyrisk begjær. Ikke skjul deg, sier det påtrengende blikket. Du kan ikke lure meg. Du er kåt, brennende kåt og Dyret i deg er vekket. Vi er like, du og jeg.

Det er som om hun kan høre tankene hans, kan se bildene han danner seg. Hun trekker blikket til seg, blir rød i kinnene og ser seg selv i øynene i speilet, gjenkjenner begjæret hos seg selv. Ser Dyret.

Hun har høyhælte, svarte sko. Leggene hennes er dekket av nylon og lemmet hans er bankende stivt av opphisselse. Han brenner etter å finne ut om det er strømpebukser eller strømper hun har på seg. Vil lukke hendene rundt den ene leggen hennes, stryke mykt oppover, under skjørtet mens han står på knær foran henne og ser opp i det vakre ansiktet. Vil se reaksjonen hennes når han forsiktig stryker myke lepper og finner ut at hun ikke har truser på. Bare strømper og hofteholder, og fingrene hans finner kjønnet hennes. Han vil se begjæret hos henne, vil føle det, kjenne det. Smake det.

Stive, krusete hår. Dryppende våte av de duftende saftene hennes. Dråpene henger på tuppen av stive, små lokker like utenfor åpningen hennes. Og leppene skiller seg villig, blir hengende måpende og skjelve av opphisselse når han fukter fingeren sin med hennes egne blanke safter og gnir forsiktig på klitoris. Masserer lett. Kroppen hennes rykker svakt for hver gang fingeren glir over den lille, deilige, harde knoppen og hun puster tungt, fort, slik som ham. Hun er kåt. Hun også. For de er like, de to. Sprengfulle av begjær. Hun kan ikke skjule det nå.

Så det var derfor hun luktet så godt. Han smiler og bruker en hånd til å løfte opp skjørtekanten med. Innsiden av lårene hennes er myk., huden er god å ta på. God å smake på. Hun puster tungt og klemmer lårene sammen, forsøker å hindre ham i å presse tungen mellom bena hennes. Men det går ikke. Ikke når det er det hun egentlig vil, det kroppen vil.

Den fuktige, myke tungen hans glir mellom kjønnsleppene, de stive hårene kiler ham på nesen men han bryr seg ikke om det for hun smaker så dyrisk godt. Like godt som hun lukter. Med fingrene vider han leppene ut og merker at hun sprer bena. Sånn ja, hjelp til selv, så blir det bedre. Mykt og godt, der er klitoris, hard, ivrig med tungespissen, slik ja, det er godt, åh gud… Og mens han smaker på kjønnet hennes, lepjer i seg de salte saftene, stryker han hendene oppover magen, til brystene.

Hun må selv holde skjørtet nå, mens han knepper opp blusen centimeter for centimeter. Helt til brystene kan kjærtegne håndflaten hans med de stive vortene. Harde, deilige og fulle av nytelse for henne.

Blusen hennes er åpen og hendene hans er varme og myke. Han reiser seg, kysser henne sultent, grådig og hun svarer ham med myk, varm, ivrig tunge mens hun presser underlivet mot den harde, innpakkede staken hans. Så snur han henne rundt, stryker det lange håret til side, presser leppene mot halsen hennes, presser henne inn mot veggen, presser det stive lemmet sitt mot baken hennes og ruller forsiktig et bryst i hver hånd. Masserer rolig, gradvis hardere mens han gnir seg mot henne. Hun kan føle pulsslagene i skrittet hans, gud så stiv han er, så god og lokkende. Kroppen hennes føler ropet og svarer med dirrende, søtlig kåthet i et fuktig kvinnekjønn.

Hendene hans vandrer ned til hoftene, til lårene, mellom bena, forsiktig, kilende. De stryker, hisser, egger… Hun vil ha ham, legger kinnet mot speilet, kjenner det kalde glasset kjærtegne ansiktet sitt, og hun presser brystene inntil speilet så brystvortene stivner maksimalt mens baken skytes ut og hun holder seg fast i gelenderet. Han stryker nedover lårene, oppover, bretter opp skjørtet, det blir liggende i bulker og folder over halebeinet.

hun har en fin, yppig, velformet rumpe. Han stryker de to halvmånene hennes. I speilet ser hun lysten i øynene hans da blikkene deres møtes. Så går han et skritt tilbake for å nyte synet av henne.

Hun stryker baken varsomt med slanke fingre, går et skritt bakover, litt ut fra veggen og plasserer pannen på gelenderet nederst ved speilet. Så legger hun hendene på de runde halvmånene, stryker hendene under baken, vider ut så han ser det røde kjønnet hennes bedre og hun kjenner kåtheten blir ytterligere forsterket av å stå slik og blotte seg totalt for ham. Det glinser av fuktighet, damper av kjønnssekret, det renner, drypper. Det roper på ham.

Hun snur seg halvt, ser på ham. Kom og ta meg, sier blikket hennes og hun fukter leppene mens han åpner buksesmekken og finner fram lemmet sitt. Pungen også. Han er fullt påkledd og blotter alt for henne. Pungen er full av mørke hår og pikken er så stiv, den ser ut til å ville sprenges for det røde hodet er halvt framme under forhuden. Glatt, glinsende, hardt og på tuppen henger en dråpe sæd, piplende ut av lengselsfull kåthet.

Han kommer nærmere med pikken i hånden, lar den snuse på åpningen hennes, ser inn i dypet. Inn i den våte, lokkende, deilige, kåte, fristende, kjøttfulle, myke, glatte herligheten. Hun ønsker at han skal komme inn i henne og setter baken enda litt mer ut, litt mer opp, kjenner svampen hans kile skamleppene, terge kjønnet hennes mens hodet gnis over klitoris. Deilig, åh gud… Musklene i skjeden lengter etter å kjenne pikken sprenge seg inn, de vil klemme rundt lemmet og nervetråder vil få kjønnet og hele underlivet til å sitre under huden for hvert støt han jager inn med.

Han glir så vidt inn og hun lukker øynene. Svampen forsvinner og kjønnsleppene ligner en munn som lukker seg rundt hodet hans. Han grynter svakt og lar kjønnet hennes svelge hele lemmet, støter helt inn, mekrer at kroppen hennes skjelver idet hun klynker av nytelse. Hun står med bena lett skrevende, med ryggen i nitti grader og med hendene godt rundt rekkverket. Hodet er bøyd så håret henger løst ned mot gulvet. Pent. Det duver i takt med støtene hans og hun føler trang til å knurre av begjær. Det er Dyret i henne. Urinstinktet, basisen av kåthet.

Heisen stopper plutselig på en etasje og døren går opp bak dem. Hun løfter hodet mens han pumper, ser i speilet. En liten folkemengde bestående av tre-fire dresskledde menn står utenfor og venter på å bli fraktet til en annen etasje. Hun kan se blikkene deres skifte fra forbløffelse til begjær på brøkdelen av et sekund når de oppfatter hva som skjer i heisen. Og idet døren igjen lukker seg, rekker hun å se ønsket i blikkene deres, ønsket om å få delta i det som skjer, få nyte henne slik han gjør.

Heisen reiser videre oppover mens det knallstive, deilige lemmen hans støter inn og ut, bringer henne høyere og høyere.

Tallet for riktig etasje dukker opp på tavlen over døren og hun ser seg fort i speilet. Kinnene er blussende røde, og øynene smale og blanke. Hun puster gjennom munnen, mellom halvåpne lepper som brenner etter å presses mot leppene hans. Håret er pent og ligger som det skal, og klærne har ikke fått en eneste rynke. Ikke av å stå i heisen og fantasere.

Hun ser ham i øyekroken, merker blikket hans og vet at han er fullstendig klar over hva slags tilstand hun er i. Brennende kåt. Uutholdelig opphisset. Slik som ham. For de er like kåte, like tørste på å stille begjæret. Hun ser det i blikket hans når hun drister seg til å se direkte på ham. De er like, de to.

Heisdøren går opp og hun går ut. Idet døren glir igjen, snur hun seg for å få et siste blikk av ham. Og mens hun går gjennom korridoren bort til kontoret sitt, syder begjæret i kroppen hennes ved tanken på øynene hans som har brent seg fast i hukommelsen.

Det kommer til å bli en lang dag på kontoret. Alt for lang. Med mindre hun ikke får kjenne det dragende blikket hans i kantinen når han finner henne. Hvis han leter.

Da tar hun og det sydende begjæret fri for resten av dagen. Sammen med ham.